Új privát üzeneted érkezett!

Lili is 6600 gramm,csak 4 hónapos és 62 cm :shock: Akkor tényleg pufi :lol:

nicike

Szonja,és Adél is nagyon tündériek :P

Ma már másodszor,amíg főztem Domi ismét elbújt,csak most már teljesen,Apa szólt nézzem meg hol van...
Kép

Ezek után elővettük neki az ágy alól,és naná hogy akkor már többet nem érdekelte :lol: :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

De az 5ször 150 ml az nem sok szerintem.Nem etetem túl,ugye?

Na megyek mert velem lesz tele az oldal...
Jóóóóó éjt Mindenkinek!

Kike minden rendben lesz,drukkolok.

nicike

Anyjuk! Örülök, hogy megérkezett. Izgultam ám, hogy elkavarodott!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:15-kor.
Vendég

Kata, mármint azt a kúpot nem szereted amit mi használunk?
antepilepsziás szer mit jelent?? :oops:
Ti mit használtok?Mert ha ettől tudsz jobbat ajánlani akkor feliratom azt inkább.

Na tényleg húzok :D

nicike

Úgy vártam Evelint, de sajnos, már nem tudok tovább... :( Hív a kötelesség... De aki marad még, és "találkozik" vele, adja át, hogy nagyon vártam őt, és köszönök mindent!!!

Titi!Visszaértél már a postáról? :roll:

Szép éjszakát!
Vendég

Jó éjszakát Csajok,babák,megyek szundizni,nagyon fáradt vagyok!
Puszi!

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:15-kor.
Vendég

Kike!
Látom aludni mentél, pedig azért jöttem, hogy nagyon-nagyon drukkolok neked!
mesélj amjd mit mondtak!

Adél és Szonja is szépségesek!

és látom megindultak az ajándékok!

Mi ma 2 órát ültünk a dugóban,így csúszott az esti program, meg minden, most sem alszik még, nem is akar, jaj, most apa próbálkozik éppen.

Bondi!
Én felejtettem el válaszolni.
Agócs Írisznek hívják a lányt, én imádom a rajzait, sok Weöres-illusztrációt csinál, meg mesekönyvekhez is (pl. Cipelő Cicák--a mese nem olyan jó, de én a rajz miatt már megvettem Emmusnak :) )

Véda!

mi is énekelünk mindent a Jolánkának, pl. az apja Európa Kiadót, Kispált, stb.
De nagyon mennek a sajátok is, amiket Apa improvizál.
Pl. Emma, Emma úgy szeretünk, úgy imádunk, tralllala :lol:
de azért ezt hanggal és koreográfiával kellene látnotok, egy 110 kilós apukától :D :D :D

Na, szép jó éjt mindenkinek!
Megálmodom ki húzott
Vendég

Sziasztok!

Most csak éppen köszönni jöttem, nagyon vacak éjszakáink vannak. Alig alszom valamit, azt sem nyugodtan, így most nem lennék túl jó társaság. :)

Látom, ma sok ajándék célba ért és nagy az öröm. :) És sok szép vesret, idézetet is olvstam, köszönöm patr és zsuzska! Tényleg annyi kedves ember gyűlt itt össze, nagyon örülök, hogy közétek tartozhatok!

Viki: Lackótoknak nagy nagy puszit küldök és minden szépet kívánok neki az 5. hónapjához!

muffin, Marcsi: Aranyosak vagytok, jól esett, amit írtatok!Remélem, azért még lesz rá módunk, hogy személyesen is találkozhassunk. Én is szívesen megismernélek benneteket élőben is, meg a többi anyukát innen a fórumból! Hátha egyszer sikerül majd eljutmom valamelyik talira. :D

Már megint felébredt Lea, egyszerűen nem tud aludni napok óta, ugyanakkor meg hulla fáradt, így egy csomót kínlódik, na meg mi is. :( Nem sír, inkább nyűglődik, ezért nem adok neki gyógyszert, csak homeosokat, de azok meg nem használnak a mi bajunkra. :(

Jó éjt, jó pihenést mindenkinek! (Nekem szerintem megint nem lesz...)
fmarti

Jó estét lányok!

Ma ismét egy bolond nap volt az üzletben,tök gyagyák egyes emberek,komolyan állítom nektek az ötven százalékuk nem tud olvasni.Nem látják ami az orruk elé van írva,kiírom"terítő 700-ft"erre sorra kérdezgetik mennyibe kerül a terítő??????
Azt veszem észre egyébként hogy a karácsony közeledtével egyre idegesebbek az emberek,türelmetlenek.Ma is egy nyanya látja hogy éppen egy másik vevővel foglalkozom,segítek neki ajándékot választani,szólok neki mindjárt egy pillanat!erre fogja magát kisétál a boltból.Nem voltam mérges.????Egy percet nem tudnak várni.
Remélem vége lesz hamarosan ennek a karácsonyi őrületnek.

Bondikám:A mi fürdők teljesen olyan mint a tiétek. :lol: Domi meg is jegyezte mellettem mikor meglátta.
Akkor a masni még mindíg bejön!örülök neki ,nálunk is rendszeres süti.A templomban ugyanazokat énekeljük mint tavaly.bár a betlehemes játékot az Atya külön nekünk tanította be.én leszek az "ANGYAL".Azt mondta aki hallotta mikor énekeltem hogy teljesen beleborzongott.Kiváncsi leszek hogy fog sikerülni az előadás.

Ibm:Domesz nekem is csak a cataflam-tól van jobban,pedig már 7 éves lesz.De semmi nem viszi le a lázát csak az.

örülök hogy felidéztem bennetek a tavaly ilyenkort,bár nekem kevésbé jó rá viszagondolni.

Muffin:Eliot nagyon ari ahogyan mászik a laptop felé!Hiába nem lehet elég korán kezdeni! :wink:

Titi:Hogy bírsz két gyerkőccel?Sokban külömbözik egymástól a két kicsi?Nem féltékenyek egymásra?

Ma volt az oviban a karácsonyi ünnepély és én nem tudtam ott lenni helyettem Apa nézte meg. :(

Hú ez egy kicsit sok lett!!De nem baj be kell pótolnom az a fél évet! :wink:

KépKép
henka76

Márti, miért nem próbálod meg egyszer a Nurofent? Simán lehet hogy kicsit fáj, kicsit húzódik az ínye, nem vészes, de épp annyira, hogy mindig felébredjen rá...Ne érts félre, nem vagyok gyógyszerpárti, de neki sem jó hogy nem alszik végig egyszerre 3-4 órát. Rólatok már nem is beszélve! Mit veszthetsz vele? Hátha segít....
Kitartás!!!

Kike! Holnap++++++++

Adél babó már alszik...

Megyek fejni, jó éjt mindenkinek!!

Kép
andkata

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönjük a dícséreteket! És nagyon aranyosak vagytok, hogy nem felejtettetek el! De tényleg! Annyira ritka az ilyen!!! :( :)

Eliot nagyon ügyes! Luca nem hajlandó ilyet csinálni. Akkor Ő mennyivel van lemaradva? 1 évvel? :shock:
Szonja és Adél gyönyörűek!!!
Lemaradtam.... :cry: Mi van Bencével? Ugye nincs nagy gond? :?
És Kike? Miért kell drukkolni? De mi is drukkolunk!!!

Luca már egyszer felsírt. :cry: Asszem megyek és megfürdök.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
sziszka82

Már Jázmin is alszik!

Akata! Én pont most fejeztem be a fejést! :lol:

Márti! Sajnálom, hogy ennyire rosszak az éjszakák, szerintem is próbáld kia mit Kata mondott, bár az még csak egy este, ha be is jön. De legalább lehet alszotok egyet.

A Cataflam szerintem is nagyon jó.

Megyek nézem a BK-t! Aztán fürdés fekvés!

Kép
szly27

Jó éjszakát!

Kép
szly27

Ja! Elfelejtettem!
Szly, köszi ha beteszed a képet! Adatok: 7450 gramm és 70 centi

Kép
sziszka82

VÉDA: NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK AZ AJÁNDÉKOT!!! Mindenki ajándékának nagyon örültem volna, de a tiédnek különösen! nagyon örülök, hogy tőled kaptunk ajit!
Most mind a ketten izgulghatunk, mert csak karácsonykor bontom ki. Nem lesz könnyű kivárni, mert legszívesebben már a postán széttéptem volna a csomagolását!!!

Ma mi is feladtuk a csomit (levelet), kivi vagyok mikor ér a címzethez. Nem nagy ajándék, de mindent én csináltam ami benne van és szeretettel gondoltam az ajándékozottamra! (tényleg csak egy apróság, bocsi!!!)

Henka: megnézted a vonalzóimat???? Képeket kérünk!!! Kár, hogy nem jöttél vissza hamarabb, mert te is benne lehettél volna az ajándékozásban!!!

Bondi: csak nem köszönthetlek téged, mint második??? Kép

Zsuzsi: köszi a szép számokat! A volt csoporttársaim amikor a kariösszejövetelen búcsúztattak ezt a számot énekelték el nekem és a meghatotságtól majdnem megszültem.... Az anyukám is ezt a számot énekelte nekem amikor baba voltam csak kislányommal. (ezt mesélte nekem!)
Már megint jot bőgtem, köszi!!!!

KIKE: HOLNAP MINDEN RENDBEN LESZ ÉS HAMAR TÚL LESZEL RAJTA!!! mAGYON SZORÍTOK NEKED!!!
Lenne hozzád egy kérdésem és minden kettőnél több gyerekes anyukához: nektek sem fájt a melletek a 3. gyerekkel való terhesség elején? (bocsi, ha hülyeséget kérdeztem volna) Olivérrel 2 hónapig hozzá sem lehetett érni és már az első hónapbam teljesen megrepedt, Leventél meg a mellbimbóm fájt sokáig és érzékeny volt nagyon. Most pedig fura, hogy se nem fáj, se nem érzékeny.

Bocsi megyek fürcsizni és lefeküdni, mert Levente nem kegyelmezzzz...........

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziasztok, na végre elaludt az én manókám is!

Még le akarom írni, h. épp megettem két habos mákost (na, azt már tudjátok, hogy evésben nem ismerek tréfát :P ), de nem ez a lényeg, ahnem hopp, ráharapok valamire...pfúj, tök csípős (azt is szeretem, csak nem mákkal), hát kiedrült, hogy Apa vicces kedvében van és

beletett nekem egy Csillipaprikadarabot a közepébe :shock: :shock: :shock:

hát ilyen vicces egy férjet osztottak le nekem :wink:
na, tényleg szép álmokat
Vendég

Sziasztok!

Azta mennyit írtatok, nem is tudtam visszaolvasni, csak naggyából!

Babaképek nagyon édesek!

Kike és is drukkolok neked, és gondolok rád holnap!!!!!!!

Kép
linda24

Sziasztok!

látom az ajándékok szállíngóznak, lassan mindegyik célba ér!!!

Lackófickónak nagyon boldog hófordulót!!!

Kike: minden rendben lesz!! Nyuuugiii!!

Nici: nekünk is olyan kúpunk van és egyszer már használtuk- nekünk bevált (akkor)

Orsi: vicces lehetett :lol: :lol: gondolom jól meglepődtél !!!

az összes babóca gyönyörűséges!!!!

megyek fürcsizni aztán be az ágyba mert hulla vagyok!

jó éjt!

Kép
mancsi76

Titanilla??????

Most látom csak! :shock: Ezt hogy csináltátok???? :wink: Gratulálok hozzá.Mindenesetre ez gyors volt.Mint írtam sógornőm is terhes,talán fiú lesz náluk.Már alig várom .

Képet majd csak akkor tudok ha itt lesz velem sógornőm ,majd az ünnepek alatt megkapjátok.Én nem értek ezekhez a képfelrakásokhoz.

Hát igen az ajándékozásokból kimaradtam,de nagyon jó ötletnek tartom,jó érzés kapni valakitől valamit.

Mostmár megyek szundizni.Jó éjt csajok!És babák.

Titi ez nem semmi!!!!!!puszi.

KépKép
henka76

Jó estét!

Tudtátok, hogy a repkedésben is le lehet izzadni? Az emberek fáradhatatlanul küldik egymásnak a szeretetteljes üdvözleteket, érzéseket, gondolatokat, én meg figyelek, hogy minden rendben célbaérjen. Nem egyszerű, angyalkának lóg az angyalkanyelve. De boldog vagyok ám! Csak az szomorú egy kicsit, hogy évközben sokat lógatom a lábam. Olyan jó lenne, ha akkor is belefáradnék a munkába... bár a Bahamákon pihenni sem rossz, de egy idő után uncsi, mert munkamániás vagyok.
Hozzátok különösen jó jönni, mert figyeltek egymásra, segítetek egymásnak, nemcsak mostanában.
Csak így tovább! Tovább kell szállnom, de libbenek még felétek!
kari.angyalka

Sziasztok!!

Itt egy füst jel :lol: :lol: :lol:

Ne haragudjatok, csak már nagyon sűrű a programunk, plusz alig bírtam visszaolvasni.

Viki meg van fázva, ömlik a szeméből a könny, tüsszög, köhög, folyik az orra. Adom neki a cebion cseppet, meg szívom az orrát. Ennyi, de nagyon sajnálom szegénykémet!

Teó!! Nem nagy valami, de nagyon nagy szeretettel csináltam Neked! Taminak nem igazán tudtam semmit, gondolom nem baj, hogy ez inkább Neked szól!
Sajnos a nyomtatónk meg sz@rakodik...csúnya a kép! Mármint a minősége! De az a kép nekem is nagyon tetszik, kicsit megvariáltam, de nagyon szép kép róluk!!

Kike! Kitartás! Holnap ilyenkor már túl leszel mindenen!!

Nicike! Az életbe nem foglak elérni... :? :?

Hene! Olyan jó, hogy láttam a videót a szerelmünkről...Csak kicsit elszontyolodtam. Viki lusta. Ez van!

Henka! Örülök, hogy hallok felőled! Sokszor eszembe jutsz!

Sziszka!! Hát hogyne emlékeznénk Rád! Elég ritkán jössz, de attól nem felejtettünk el...

Húú, nagyon késő van már!

Egy csomó mindent akartam még írni, de nem jutok előre...Kicsit lassítani kéne!

Bondi?? Csak neeem???

sz.andi

Na a sz@rakodikot hogy a fenébe csináltam??? Szerintetek? Direkt ki van emelve. frankó! :lol: :lol: :lol:

Angyalka!! Hát eljöttél megint? Szegényke, elfáradtál! De nemsokára pihenhetsz megint! Azért ugye elárulod a kilétedet a karácsony után???

Megyek aludni. Jó éjszakát!

sz.andi

Akkorákat röhögök a gyerekemen... a foteljába akart ülni, de melléült :D és kezd malac pasi lenni, mert megtanult akaratból pukizni :lol:

Hű, micsoda felbolydulást okoztam....
Hogy én terhes? Kép
csak annyit mondok, hogy az maga lenne a csoda
csak azt akartam írni, hogy én is röhögök Titával, mert olyan édes volt. Drágák vagytok amúgy, és bocs, h félreérthető voltam Kép

Próbálok sorba menni:

Gyönyörű idézeteket olvastam!
Fölteszem nektek azt, amit Vikinek is küldtem, és az idei képeslapokban lesz az idézet. Egyik unokatesómék írták Nati keresztelős képeslapjába:

Ne várj nagy dolgot életedbe,
Kis hópelyhek az örömök,
Szitáló, halk szirom-csodák:
Rajtuk át Isten szól: jövök.
(Reményik Sándor: Csendes csodák)

Tami, egy praktikus kérdés: hogyan tűzöd a szalagokat a labdákba?

Dodó: boldog vagy, hogy együtt vagytok a családdal?

Bencuri - mmm, fini lehet a mézesed! Védához csatlakozom, nálunk sem nagyon érik meg a száradást :)
Vkata, gyönyörűen díszítetted a te mézeseidet!

Kike: nagyon drukkolok holnap neked! Azonnal lesz eredmény?

Adél, Titi, kívánom, h a mai éjjeletek sokkal nyugisabb legyen! Kép

Sziszka, Lucád nagyon szép!

Timi, visszakaptad a drágádat? Megnyugodott a lelked?

Zsuzsi: amikor láttam, h az Édes kisfiam lesz, meg sem néztem... én is bőgnék... az óvónők galád módon becsempészték az óvodai műsorba, anyatársakkal trombitáltunk rendesen... :)

Bencuri: Szonja gyönyörű!

Teó: az elsőbbségi jó! Tegnap 4-kor még a kezemben volt Viki csomagja, ma meg már örömködött neki - sztrájk ide vagy oda :D
Örülök, hogy Apa otthon van!
Miapánk még dolgozgat, szombaton céges parti is lesz - persze mindig 20-ára teszik, a szülinapjára....Kép Eddig sztem még egyszer sem volt itthon a szülinapján este.
Mindegy, 23-ától sokáig itthon lesz, a végén már én fogom elzavarni... Kép

Orsi: tök jól leírtad párod egész estés előadását Kép
Agócs Írisz! Köszi! És képzeld, épp most kaptam egyik barátnőmtől egy általa rajzolt képeslapot!!!

most elküldöm, közben etetek egyet

Kép
Kép
bondi

Bondi: ezt a verset nagyon szeretem! De reg hallottam! Koszi hogy eszembe juttattad.
A praktikus kerdesre igen banalis a valasz: gombostuvel, simaval, szines veguvel, vagy simalval aminek a vegere gyongyot huzok:)
Ami jobban illik, amihez van idod anyagod...
Jol beiizzitottad mindenki fantaziajat a ketertelmuen fogalmazott mondatoddal:)

Jo ejjt mindenkinek!

A so liszt formam nem sikerult :cry: felholyagosodott.Mit csinaltam rosszul?
Vendég

Letettem Natit.

Márti, köszi a gombóc receptjét!

Orsi, Apa vicces is a csípős sütivel... hogy mire van energiája... :D

Ja, receptről jut eszembe:
Tami, vettem egy rakás ócccsó töltenivaló zsömlét. Hogy szoktad készíteni az édes és sós tölteléket? Weránál nagyon finom volt!

Henka: akkor a ti fürdőtök is Zalakerámia-reklám? (újabb párhuzamos vonásunk van :) )
Te leszel az angyal? Úgy meghallgatnálak!

Apropó, angyalka! Te is éjjeli bagoly vagy?
(Na, most már teljes a képzavar...)
Mindig örülök neked, mosolyt csaltál a mai fáradt estémbe :)

Na, megyek, Oti holnapi zsákjába még meglepit kell csempésznem.

Tényleg! Wera????
És Tappancs, Sipiné, Ronix, Dittke, Linda, Brúnómami?
(Potykát már meg sem merem kérdezni...)

Most már tényleg jó éjt kívánok nektek!

Kép
Kép
bondi

Tami, milyen kreatív vagy!

Andi, Vikikédnek jobbulást!

Kép
Kép
bondi

hahó,
most görgettem vissza két napot, hogy lássam, megérkezett-e a kis ajándék... :D és igennnn!
Szly,
örülök, ha tetszik :wink: ! Mindenképpen akartam Rolinak is valami kicsit küldeni, meg Jázminnak is 8) Nagy szeretettel készítettem nektek!!! (egy filc-fenyőfát kapott már előtte Szonja is, gondoltam, hátha Ti is örülni fogtok neki - Szonja azzal játssza el a babáinak a karácsonyt 8) )

Mi megvagyunk, Zoli eléggé beteg volt, de ma állítólag már megy dolgozni.
Tegnap elmentünk családostul az ovis karácsonyra. Szonja teljes meglepetésünkra verset mondott, egyedül (a többiek kettesével mondták). És nem is mondta nekünk előtte!!! És hazafelé, akocsiban már nem is emlékezett, hogy milyen verset mondott el :roll: tudta kívülről az egész kis műsort, az ő verse neki nem volt különleges egyáltalán. :shock: 8) Na de estére már eszébe jutott, és elmondta újra. Rengeteg verset tud, nagyon jó agya van. Viszont énekelni :shock: nem tud - bár úgy hallottam, hogy a csoportban szinte senki nem tud énekelni :D vagy nem hallatszott ki a hangja 8)

Ma takarítani fogok, de igyekszem hozzátok is jönni :wink:

sziasztok, mindenkinek szép napot
és kívánok mindannyiónknak egy kis hóesést :wink:
mert öt nap múlva karácsony!!!! :roll:

KépKép
szkagi

Sziasztok!
Köszönöm a sok drukkot,12.45-re van időpontom.Fél 12-kor már nem leszünk itthon.
Azt nem tudom hogy azonnal lesz-e eredmény,azt se tudom merre küldenek tovább vagy egyáltalán csinálnak -e másfajta vizsgálatot.

Titi:én csak azt tudom mondani hogy minden terhesség más,nekem fájt Domival is a mellem az elején.De nem annyira...szóval szerintem változó.

Bondi:sajnálom hogy Apa még dolgozik,mi Apánknak meg ma lesz céges buli este.De mondtam neki ha olyan hírt kapok azért reméllem nem megy sehova :roll: Persze nem fogok olyan hírt kapni,és punktum!! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Köszönöm lányok a kúpos válaszokat. Lili gondolom nem attól terült ki :D

Kike: DRUKK!

Andi, mikor leszel? :D Nem tudjuk elcsípni egymást egy ideje :cry:

nicike

Egy gyors infó:

VAN KÉT TISZTELETJEGYEM a holnap reggeli Kaláka Betlehem-koncertre. Mivel Zoli betegen nem tudja elvinni Szonját, szomorúan lemondunk róla, és átadom szívesen bárkinek, aki holnap reggel (9.30-kor kezdődik!) el tud menni az IBS Színpadra (Hűvösvölgy).

Ha van rá bátor jelentkező :D , akkor átíratom a nevére a jegyeket. Sajnálnám, ha ott állna üresen az a két szék! :( Ráadásul nagyon jó hely, a 2. sor közepe, pont a járás (folyosó) mellett! Ja, el lehet vinni akár a kistesót is, ha 2 év alatti :D , mert neki nem kell jegy!

Titi, Patr, Bondi, Véda, Szly, bárki, aki el tud jönni Budára holnap hajnalban, gondoljátok meg!!!!
Vegyétek úgy, hogy ez egy karácsonyi ajándék a nagyobbik gyerkőcnek :wink:
(ja, nem is tudom, van-e még iskola holnap... :roll: az ovit gondolom vissza lehet mondani)

Na, ma akkor mindenképpen benézek még, hátha valaki kéri.

Kike,
én is drukkolok neked!!!!+++++++++

KépKép
szkagi

Orsi:
Chillis-habos mákos :D Felteszed a receptesbe? :D

nicike

Jó reggelt!
Csak gyorsan, mert elcsúsztuk a mai napot. Apája mától szabin van, most az okmányirodában pörög. Ödi a mackót birkózza, én meg kócosan alig látok a fejemből.

Csillám!
Mivel mi holnap reggel elutazunk, és csak jövő pénteken jövünk vissza, ezért nyitottam ki. Csináltam Lalóról és a buszról képet, majd felteszem.

Kép

Kike!
Áramoltam a ++++++++++++++ chítttttttt!

Adél Cica hogy vagy? Jobbulást neked! Édes a képeken!

Szonja Kép

Vikinek jobbulást!

Jázminnak és Kryss Leájának Boldog Fél évet!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.19 07:56-kor.
20150601134430

Szép jó reggelt mindenkinek!

Úgy látom, ma ismét gyönyörű időnk van! :(

Timinek, vajon hogy telt az éjszakája Bence nélkül???
Remélem, azért jól érezte magát kettesben nyusziapuval! :oops:

Kike: szorítunk!!!

Kép
zsuzska72

Sziasztok!
Én is csak füstölögni jöttem!
Már nincs semmire sem energiám, Zsolti nem alvása katasztrófális!
Márti, mint nálatok, csak nyöszörög, nem sír, de nem tud elaludni! És persze ettől hulla fáradt, és csak nyekereg, sehol sem jó már.
Na mindegy, csak lesz jobb is.

Ági, nagyon köszi, szívesen elmennék, mi ezt már láttuk Zsu-val és nagyon jó volt, ajánlom annak aki ráér. Nálunk suli van még holnap!

Bencuri, ideért a pénz, kösz!

Azért ha lesz időm idelesek, hogy célbaért-e az ajándékunk!

Kép
Kép
patr

Ja, az lemaradt, hogy Kike, nagyon drukkolok, nem lesz semmi baj!
Jelentkezz, ha hazaértél!

Kép
Kép
patr

jó reggelt mindenkinek!

Örülök, Kimma, hogy a mi ajándékunk is célba ért!
A dobozt kibonthatod, azon belül is van csomagolás...
Remélem, tetszeni fog!
(aggódtam, mert töredelmesen bevallom, én nem elsőbbségiként küldtem a csomagot, csak simán. mégis, másnap már ott volt! :lol: )

Kike!
Nagyon drukkolok neked! Biztosan minden rendben lesz! Ma reggel már úgy ébredtem, hogy jajj, nem is tudom, mikor mész..de talán még olvasol minket!

Mától ritkábban leszek, nálunk is megkezdődik az ünnepek előtti nagyüzem.
Kívánok mindenkinek boldog készülődést! :lol: Karácsony előtt még jövök... :wink:

Kike!
Ma este miattad mindenképpen bekukkantok!
Tudod, mostmár csak jó jöhet!

Füstölöghetek kicsit?
Apósomat sérvvel műtötték, kedden. Tegnap haza is jöhetett...Apa szétaggódta a fejét, szólni is alig lehetett hozzá...
Erre tegnap mondja nekem, hogy kedden (köv. hét) be kell vinnem a papát a sebészetre, varratszedésre. Mondom jó, de Emma? Azt mondja, vigyem őt is. ODA!!! A sok mindenféle beteg közé....De mondja muszáj, mert műtötték, beteg! Amúgy nem volt nagy vágás, meg mégiscsak egy sérv, a hasfalat, meg mindent, ami odabenn van, nem bántották..jó, a hasfalat összeöltögették.
Persze jogosítványa időtlen idők óta van, és most sem béna, kb 1,5 km a szakrendelő hozzájuk...

Ebből csak az a nem is vicces, hogy én a császár után beültem szépen az autóba, kijártam a garázsból, és elmentem kiszedetni a varrataimat Komáromba!!! Ami ide 30 km!!!
Értem nem aggódott SENKI!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ és tegnap mondom neki, hogy akkor most hogyan is van ez, erre megsértődött! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: Ő :shock:
Vendég

kike! +++++ gondolok majd rád.

viki!
jó ez a buszos kép :D nagyon találó kariaji :D :D :D

marcsi!
hát... nem semmi, hogy te igy mentél a saját varratszedésedre. más nem tudná elvinni esetleg apósodat???

kari angyalka!
jó hogy jelentkeztél. mindig olyan szépeket irsz.

ági!
szonja nagyon ügyes. azért nem semmi hogy egy egész verset megtanult és hogy még a műsort is tudta fejbőll az egészet :shock: :shock:

andi!
vikinek jobbulást.

zsuzsa!
köszi az aggódást.

hát nekünk a tegnapi mozi elmaradt, mert díszelőadása volt a valami amerika 2-nek és igy a többi műsor törölve lett. arra meg már nem volt jegy. :(
igy vacsi után hazajöttünk ismerőseinkkel. itthon még eliszogattak a fiuk és mi lányok is.
nah én többet nem iszok egy kortyot se!!! eddig se ittam az allergia miatt. hát megint kijött és ráadásul éjszaka olyan rosszul is voltam. pedig valami tojáslikőrféleséget ittam, és azt is csak 2 pohárkával, nagyon nagyon keveset.
aztán olyan éjfél körül aludtam el.
anyukámat még hivtam olyan háromnegyed9 körül. naná hogy a törpi már pancsolt, vacsizott és durmolt... hogy a francba csinálta anyukám :shock: :shock: :roll: :roll: :shock: :shock:
nekem van mikkor még fél11-kor is kukorékol a törpe.
egyébként aludtam mint akit fejbe vágtak. olyan8 körül keltem.
még nem hivtam anyát... de azt hiszem hamarosan felhivom. :D :D :D

ma délelőtt még megvesszük az utolsó kariajándékot amit kell, és bevásárolok a karácsonyi menühöz ami még elmaradt belőle.
aztán megyünk a törpicsekért... már nagyon várom hogy megnyammoghassam.

zsuzsa! jöttök ma? tudod itt van a csomagod is, meg hát bencét meg kell nyomorgatni :D nekem meg a tomcsit. hiányzott tegnap!!!!

Kép

Kép
timi1982

Ági: pontosan hol van ez az IBS Színpad? Mennyibe kerülnek a jegyek?
Én szívesen elvinném Olivért, ha Tamás beválalja Levit. sdYFR66QAÍWsq Ezt Levi írta nektek.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Jobb reggelt!
Kép
Már nem is részletezem a dolgokat....

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Kike: gondolok rad nagyon!

Nicike: neked akartam meg tegnap irni, hogy tokeletes amennyit eszik Lili, nem eteted, tul, en is adnek ennyit sot 5x160at evett Annam amig evett, csak most mar a 4szer 160 sincs meg :twisted:

Bondi: edes toltelek:turo, sos: daralt hus zoldsegekkel,az edes zsomit cukros fahejjas tajben aztatom eg elotte kicsit, a sosat huslaeves leben, vagy tojasban forgatom at.

Agi: jo hallani feloletek!
Szonjanak gratulalok a szep szerepleshez!
Vendég

Ha egy jó sorozatot akartok nézni, akkor a Bing Bang Theoryt nézzétek meg. Agyament lököttség. Mi 2 nap alatt megnéztünk majdnem 2 évadot, igaz 20 perces részek vannak benne.
20150601134430

sziasztok!
Csak villámbekukk,Áron a kezemben,Anyósék meg mindjárt jönnek!

ITT VOLT A POSTÁS ÉS ANNYIRA SZÉPET HOZOTT,HOGY MINDJÁRT SÍROK!
MÉG NEM VAGYOK BENNE BIZTOS,HOGY KI KÜLDTE,DE VAN EGY TIPPET,SZERINTEM Ő VOLT!
DU. LEFOTÓZOM ÉS MEGMUTATOM NEKTEK,DE MOST SAJNA MENNEM KELL!

NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK AZ AJIT,ANNYIRA SZÉP!!!!!!!!!!!!
ÉS BOCSI,HOGY KIBONTOTTAM NEMTUDTAM VAN E MÉG BELÜL CSOMA GOLÁS,DE NEM BÁNOM!!!

pUSZI NEKED!

Kép

Kép
ibm

tok jo, ami most a rossmanbna akcios kecskemeti desszert: oszi rizzsel uny nyeli a gyermekem mint kacsa a nokedlit( kanallal most vagott be 40et, pedig o alt 3 kanal utan feladja a kanalas evest) mondanom sem kell csak egyet mertem venni, tuti mire ujra eljutok nem lesz mar belole....
Ma delutan jon egy ismerosom ha minden igaz, a csomagolassal majdnem kesz vagyok- dura egy napra is mennyi goncot kell vinni Annanak, pedig pipere cuccokat nem is kell vinni meg ruhat sem nagyon hisz Lauranak ugyis van lenn, de csak a kaja pelus, halozsak pokroca, alvokaja es kedvenc jatekai egy taska, es akkor meg ami utkozben kellhet, az osszes cumisuvege, ...
magunknak mondjuk az eskuvoi ruhan kivul nem viszunk semmit, de akkor is meg lesz a borond, a taska nameg egy kulon nagy szatyor az ajandekok:)
Es apos megint ki lesz akadva mi ez a sok cucc:) Ugyanis o a csomagrtartoban egy fel szerszamos sufnit hord igy minid ugy utazunk mint a ciganyok a labam alatt a fejem folott mellettem meg mindeutt cucc van mert a rohadt csomagtartoban fur, csavarhuzo es meg tokom tudja mi minden van :evil: Na ezert akarom feleleveniteni a vezetni tudasom, hogy ne legyek ra szorulva ha menni akarok!
Vendég

Jó reggelt!

Viki! Köszönöm Jázmin nevében! De furi, már fél éves! Tudtam, hogy neked eszedbe jut!

TEó! Megkaptam a püt! Meglesz!

Marcsi4 Hát ez tényleg bosszantó! Én sem vinném Jázmint, pláne, hogy nem lehet tudni mennyit kell várni! :?

Ági! Kedves, hogy eszedbe jutottunk a színházzal kapcsolatban, de nekünk nagyon messze van!

Látom Lalónak nagyon tetszik a busz! Aranyos!

Kike! Holnap ilyenkor már többet tudsz, csak nyugalom!

Ma ki sem akarok mozdulni, olyan sz@r idő van. Pláne nem a két gyerekkel. Csak az a baj, hogy nem lehet tudni, apa mikor ér haza.

Kép
szly27

nem tudja valaki hol lehet kapni a mamnak azt a nyuszijat amivel a foginyt lehet dorzsolni?
Vendég

Timi: megyünk... :D Zoli már készül.... :lol: :lol: :lol:
nekem is hiányoztatok tegnap + tomcsinak is!!!

Kép
zsuzska72

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?