Új privát üzeneted érkezett!

Mush! Nagyon jó kép! :D :D :D

Zöldi! Nagyon drága kis Csodabogarad van! Meg kell zabálni! Az 5-ik kép tetszik a legjobban! Az biztos, hogy elégedett a kiscsaj!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Hason alvás? Ma olvastam, hogy Mo-n előforduló esetek - évi 15 - 80 %-ában hason találták a bébit. Azért nem ajánlják, mert hason fekve a kilélegzett levegőből is lélegzik vissza a baba, és abban ugye több a CO2, és kevés az O2.

Fejforgatás: születésétől képes rá, de az sem baj, ha még nem teszi.

Kép
zölddisznó
 
 


Csaszival kapcsolatban még hozzátenném, hogy jön Karácsony és a dokik otthon szeretnék tölteni a családjukkal! Ebben a magas arányban (decemberi topikban 50%) sajnos ez is játszik most. Amúgy Mo-n átlagosan 30%, bár Bp-en magasabb, mintvidéken!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 

 
 

koszi a csaszis valaszokat.

zoldi. annyira edes Hannad!!! meg kell zabalni! nem talalok szavakat!!gyonyoru, naa! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


[quote="mush589"]i írta:mush589tt nagyon ellenzik a hason altatast a bolcso halal miatt. nektek mi errol a velemenyetek?


Svájcban hasonlóakat gondolnak, mondanak. Én nem is szeretném hason altatni. Illetve nem nem szeretném, hanem nem is fogom.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Óóóóó, de édesek vagytok! :oops:

Kép
zölddisznó
 
 


hahó!


orsi:

nagy gratula!!!!éljen!

zöldi:

sztem is baromság amit a doki mond, le is ejtem, amugy meg ugy látom kezdünk magunktol is beállni a rendszerre, csak de. van turbóevés, du.-este-éjjel 3órás műszak sőt éjjel néha 5óra is:)

hannababa csupa olyan fejeket vág mint az én regusom..gondolom minden baba hasonló:)


sarmi:

nekünk egy hét alatt megjött az anyasági csak lestem!


cicinalvás-kiságy gond:

ma beszéltem a nagymamámmal, és azt mondja h elrontom a gyereket, h nem teszem be egyből a kiságyba h magátol aludjon el :?
olyan hihetetlen mondom neki h van olyan gyerek akit leteszel és alszik?szte van. hát,én meg még büszke voltam magamra h az enyém az ágyában alszik éppen csak annyi h elaludni nem akar benne, előtte szopival el kell altatni a karomban és kész, erre most letörtek minden büszkeségem:( tudom régen máh volt, anyu is mondja h hagyni kellett sirni amig el nem alszom benne :roll:
de látom, mások is ezzel küzdenek ugyh már megnyugodtam.
én csak 2x aludtam vele, 1.: első nap,2: első hasfájás. azóta folyon arra ébredek, h a kispárnámat karolom és nem merek ráfeküdni, felriadok mindig ha ráfexek, mert asziszem a gyerek az:)


andy

Kép
andy30
 
 


Manna: Kiskobold elmúlt 3 hetes :shock: Mondjuk én nem tudom viszonyítani, mert a kh-ban nem mérték nála, és itthon kezdett sárgább lenni :roll:

Orsi: hatalmas gratula!

Zöldi: Hannababa-picicoca hihetetlenül édes. Olyan jókat mosolyogtam a képeken (főleg, hogy legtöbb fintor ismerős Kiskobold pofijáról :lol: )

Cili: Nálunk ez elejétől tekergeti meg emelgeti a fejét, bár még eléggé koordinálatlanul. A kiságyban meg jó alaposan ki kell támasztani, mert oldalfekvésből találtam már hanyatt, hason, mindenhogy :roll:

Andy: anyám és anyósom ebben az egy kérdésben értett egyet, hogy nem szabad így elkapatni a gyereket, de szerintem baromság... Csináld úgy, ahogy te érzed jónak. Ráadásul a védőnéni azt mondta, hogy a babáknak kb. 2-3 hónap kell, amíg alkalmazkodnak a kinti világhoz, addig fontos számukra az anya közelsége, mert azt szokták meg 9 hónapig. A másik meg amit mondott, hogy egy baba 2-3 hónapos koráig nem hisztizik, tehát addig nem lehet elkényeztetni :?
Egyébként erről is írnak abban a cikkben, amit Csakegy belinkelt...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gabilany79 2008.12.18 21:52-kor.

Kép

Kép
gabilany79
 
 



apropo ma az apjára nevetett képzeljétek már hangot is ad ki hozzá annyira ennivaló!!!! és figyel néz mindent a szemével, a csörgőmaci felé meg szabályosan nyult!

ah hazajött ma az apja, tökre el volt hülve milyen gyorsan fejlődik..de tényleg olyan fantasztikusak ezek aa kölykök!

Kép
andy30
 
 


Vera: Iza is tündéri kiscsaj, és nagyon hasonlít rád :)

Kép

Kép
gabilany79
 
 


andy. olvasd el a cikket, amit csakegy belinkelt korabban!
szerintem nem fogod elkenyeztetni Regit, ha veled alszik.

gabi. mivel tamasztod ki kiskoboldot?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Mush: leginkább babatakaróval, de nem mindig sikerül a dolog.

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Vera! Isabel is nagyon kis tündér!

Egy pici babát nem lehet elkényeztetni! Szerintem nem szabad sirni hagyni, hiszen ő csak ezzel tudja kifejezni magát. ha sír annak biztos oka van, valamire szüksége van! Persze ha sírni hagyják rendszeresen,egy idő után nem fog sírni, de nem azért mert "jó baba lesz" (alapba minden baba jó), hanem mert megtunulja, hogy úgysem számíthat ránk!
Minden baba most igényli a közelséget, babusgatást, most kell megadni nekik. 10 év múlva már késő lesz!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


[quote="isarenikő"]V írta:isarenikőera! Isabel is nagyon kis tündér!

Egy pici babát nem lehet elkényeztetni! Szerintem nem szabad sirni hagyni, hiszen ő csak ezzel tudja kifejezni magát. ha sír annak biztos oka van, valamire szüksége van! Persze ha sírni hagyják rendszeresen,egy idő után nem fog sírni, de nem azért mert "jó baba lesz" (alapba minden baba jó), hanem mert megtunulja, hogy úgysem számíthat ránk!
Minden baba most igényli a közelséget, babusgatást, most kell megadni nekik. 10 év múlva már késő lesz!


Ezzel tökéletesen egyetértek, és ezt tapasztalatból mondom!!!

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


[quote="aida"]B írta:aidaarna pici vérezgetéssel kell hívni orvost vagy szülésznőt? :roll:


Aida, én úgy tudom, hogy a nyákdugó újra termelődik, de ha rendes vérzésed van, akkor mindenképpen hívd a dokit. Ha barna folyásod, akkor ráér. Nekem Szofival a 26 hetes hűvelykenetvizsgálaton mondták, hogy 1111-es a méhszájam. Jól rámilyesztettek, hogy jó ha 33-34 hétig bent marad, de feküdjek sokat(persze erre nem értem nagyon rá). Ehhez képest Szofi a kiírt napon született. Ha a nyákdugód folyamatosan megy el, és egyre több a barna folyásod, akkor valószínűleg csak napok kérdése, és babázni fogsz. :wink: Nekem a fiúknál 4, illetve 3, a kiscsajnál 1 nappal a szülés előtt ment el.

Kép
Kép
Kép
csibe76
 
 


8 óta csak eszik... nappal bezzeg aludt és 3 óránként csak enni kelt fel... én is aludni akarok... (néha elszunyókál de a legkisebb zajra is felriad -pl. most a férjem tüsszögése). Most mindent lekapcsoltunk, sötét van, remélem ez most működni fog :)
Vendég
 


Kép

(elaludt.... megpróbálom lerakni...)
Vendég
 


Sziasztok!

Kérdés: TGYÁS igénylése Bp.-i lakos esetében a Teve utcában zajlik? Eredeti zárójelentés és anyakönyvi kivonat kell, vagy elegendő a másolat?

Mi az a rendkívüli anyasági támogatás, illetve erre vonatkozóan kaptam egy papírost a kórházban. Azzal is az OEP-be kell menni?

Bocsi, most jutottam el idáig... :)

manna
mannababoca
 
 


sziasztok csajok joreggelt...megjöttem:D

tegnap 5-kor jöttünk haza...és akkor mesélek..

hétfőn mint akkor irtam rendszertelen de nagyon erősnek nem mondhato fájásokkal bajlodtam itthon miután a doki mondta hogy 2 ujjnyira nyitva vagyok..délutánig vártam apára hogy haza jöjjön aztán kb fél 5-kor beértünk a szülőszobára...ctg-re raktak 5 perces rendszeres fájásokkal...az ügyeletes megvizsgált és közölte hogy ez már 3 ujjnyi....na ekkor esett szét a kengyel alattam...(elrepült :shock: :D ) de még mindig nevetgéltem..
papirokat töltöttünk ,átöltöztünk és kértem a beöntést...
megkaptunk a szobánkat ,az áűgyon rámpakolták a ctg-t és este 6-kor mondta a nővér hogy szoljak ha fájok mert megvizsgál...hát fájtam,vizsgált,magzatviz elfolytkb 1,5 littyo) ésssss 4 ujjnyi voltam...
a fájások erősödtek ,azt hittem reggelig ez lesz..párom telefonja megállás nélkül csörgött és nagy bnoldogan közölte fél 7-kor mindenkivel hogy 8-ra tuti meglesz..a szülésznő mosolygott én meg néztem bambán hogy télleg...azt mondta nem....15-20 perc:D
szoljak ha nyomnom kell.elment és rá pár percre jött is az inger ,rohant apa a néniért,vizsgált és mondta hogy nyomjak ha érzem...még van egy pici idő...egy nyomás és rohant el hogy na akkor most szülünk...és onnantol nem tudtam nem nyomni.kirohant kettesben hagyva minket hogy csecsemőst kér és az orvost..csecsemős jött...+ 2 tanulo szülésznő,orvos nuku....kétoldalrol támasztottak...és kb 3 nyomásra gát védelemmel megszületett este 18 :52 kor Vivien Kiara...3400 gramm és 52 cm....az orvos oda ért amikor kijött a lepény..kaptunk 2 orát apával hogy együtt legyünk.utána engem pisilni küldtek ami kicsit nehezen ment de ment és elfoglaltam a helyem a szülészeten ahol akkor még volt hely :lol: mára már az sincs. Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Niki milyen édes dundi Vivi! :lol:

[quote]M írta:ikor kezdi el a fejét fordítani a baba? Csak mert ma letettem ahason, úgy, hogy a fejecskéje befele nézett, most meg bementem megnézni, mi újság, és már kifele nézett az arca....


nekem is két hetesen hason fekve forgatta jobbra balra a fejét,lehet már előbb is de én csak akkor vettem észre.én altatom hason imád hason aludni.Rögtön nyöszörög ha már nem jó neki és akkor átforditom.
de leginkább oldalt fektetjük,és a hátrát én is kitámasztom kispléddel.igy ha bukik se nyeli vissza.

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Orsi:Gratulálok Rékához!Hamarosan jöhettek haza!


Mush:Már csak te vagy előttem!Természetesen lányokat nem előzünk :lol:
valószínű arnold lesz a kicsi neve.


zöldi,vera:gyönyörűek a kiscsajok.Sokat gyönyörködöm bennük!


Niki:Nagyon ügyes voltál,gyorsan ment minden.Vivi is szép formás baba :wink:

Aida:nem hiszem hogy utolsónak szülsz.Még engem is beelőzöl,majd meglátod :lol:

KépKép
lyndee
 
 


Jó reggelt!

Csatlakozhatom a szarul alvók táborához? Az éjjel azt hittem megőrülök! Daninak semmi nem volt jó. Biztos jön valami front vagy mi...
Este 10-kor nekiállt enni, ez eddig ok, mert akkor kelt, utána kipattantak a szemei, és onnantól kezdve 2-ig hol evett, hol sírt, hol csuklott, 4x raktam tisztába, végül mellettem aludt el... :shock:
Ja és után fél 7-kor kelt újra..., most alszik mint akit fejbevertek... :shock:

Én meg kipurcantam...

Gratula az új babáknak, és minden fénykép nagyon aranyos!!!!!!!

Kép

Kép
dcili81
 
 


Cili: detto... leraktam, aludt... aztán ébredt... és már csak annyi rémlik, hogy rajtam szenved egész éjjel... reggel meg beájult...
Vendég
 


most is virgonc... jön a hó? (Lilla is hiperaktív)
Vendég
 


nekem Vivi éjjel hancurozott most meg rendesen ki van dőlve..mondjuk benyomott jo sok tejcit..relativ..ilyenkor mennyit kell ennie?4 napos..és 60 at evett előbb

Kép

Kép
nikianya21
 
 


Remélem azért ilyen kihalt minden mert a türelmetlen 2:1 kismamik mind elvonultak szülni :))) (hozzánk meg nemsokára jön valaki a melóhelyemről... elvileg Lilla mikuláscsomagját hozza... tök rendesek :))))))
Vendég
 


Vagyok, egyben. Éjjel iszonyatos bal oldali görcs (nem jóslófájás, azt felismerem), tapintásra a belem majdnem kiszakadt, pedig barnamaci rendszeresen látogat. Este bemegyünk a kórházba és most már nem hagyom, hogy leintsenek, hogy áh ez jósló. Mert nem!! Itt vmi más fáj, de nagyon.. :evil: :? :( Én meg tudni akarom, hogy mi és miért. A miértet még sztem tudom is, a belem, de ennyire miért amikor nincsen barnamaci probléma??

Niki, tündéri a kiscsajszi.! ;)

Mush, egyben még? hogy vagy?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


csaki. tunemenyesek a lanyaid! el sem tudom kepzelni Lillat ezekkel a hatalmas szemekkel kisbabakent.

niki. viki is gyonyoru! mit szolt hozza Hajni? nagyon aranyosak, amikor egyutt vannak az agyban!

nekem is nyuglodos ejszakam volt. hajnali f3-ig nem tudtam aludni. aztan ebredtem 4kor, 5kor, f7kor, 8kor. tisztara, mintha mar baba is lenne. van, hogy a hasam bekemyedik, akar 10 percre is. furi, azt hittem a kemenyedek csak 1-2 percig tartanak.

aida. szerintem teljesen feleslegesen mesz be a korhazba! tudod, hogy mi faj: a beleid. azt meg hogy miert: mert Noel nem fer el.
nekem is faj, ugyanugy a baloldalon. olyan mintha beszorult volna a levego, csak sokkal-sokkal jobban faj. neha en mar kiszurnam az oldalamat, annyira. nem fognak tudni mit csinalni vele. engem is rendszeresen latogat a barni maci. az elmult 4 napban, naponta 7-10-szer legalabb. eloszor nem ertettem, de most mar biztos vagyok benne, hogy azert ilyen surun, mert egyszeruen a gyereken kivul mar semmi nem fer el.
es szerintem te meg kisebb vagy, mint en (164cm, es 65kg voltam, amikor varandos lettem), szoval Noelnak meg kevesebb helye van.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok Csajok!

Remek éjszakánk volt... Apa hajnali 3-tól 4-ig altatta Zsófit, aki úgy kiütötte magát, hogy utána 6 órát aludt egyhuzamban. :-D

Együttalvás: Én nem amiatt nem altatom Zsófit velünk együtt, mert attól tartok, hogy elkényeztetem. Bimbóvédővel a szopizás sem olyan egyszerű, hogy csak úgy félálomba meg tudjam oldani, az ágyunk sem túl nagy, és a kisasszony akkor is sír ha közénk van letéve, ő csak akkor érzi jól magát, ha kézben van.

Niki!
Vivi nagyon szép kislány!!! Hajni hogy szereti a kistesót! :-D Szépek vagytok hárman együtt.

Vera!
Iza is nagyon édes! Az a zebrás szerelés nagyon tetszik! :-D

Gabi!
Mi is oldalt fekve altatjuk Zsófit. Persze szigorúan kitámasztva. De még így is előfordul, hogy elmássza a plédet maga mögül és hanyatt fekve találom a kiságyban. A bajom az, hogy nem nagyon megy a büfizés nálunk és parám, hogy ha bukik, akkor megfullad.

Kép
Kép
lbernuska
 
 


[quote="mush589"]a írta:mush589ida. szerintem teljesen feleslegesen mesz be a korhazba! tudod, hogy mi faj: a beleid. azt meg hogy miert: mert Noel nem fer el.
nekem is faj, ugyanugy a baloldalon. olyan mintha beszorult volna a levego, csak sokkal-sokkal jobban faj. neha en mar kiszurnam az oldalamat, annyira. nem fognak tudni mit csinalni vele. engem is rendszeresen latogat a barni maci. az elmult 4 napban, naponta 7-10-szer legalabb. eloszor nem ertettem, de most mar biztos vagyok benne, hogy azert ilyen surun, mert egyszeruen a gyereken kivul mar semmi nem fer el.
es szerintem te meg kisebb vagy, mint en (164cm, es 65kg voltam, amikor varandos lettem), szoval Noelnak meg kevesebb helye van.


Oké, de nekem azt mondták, hogy a bél kitüremkedhet, ami veszélyes lehet és ezért rá kell nézetni!?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Tettem fel képeket a kismami.net-re, kicsit a végén már belezavarodtam a sok babafotóba. :D Ha bki azt venni észre, hogy nem a saját babája képe virít a babóka mellett, akkor kérem jelezze, köszi!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Mush! Aida!
Nálam kb. a 7. hónaptól folyamatosan jelentkezett epegörcs, ha fél óránál tovább voltam álló helyzetben. Nem egyszer tört rám ez az iszonyat fájdalom pl. bevásárlás közben, volt olyan, hogy a cipőosztályon ültem le, hogy bírjak levegőtvenni a fájdalomtól. Együttérzek veletek!!!

Ja, persze nem paráztatásul, de hallottam olyat is, hogy vakbélgyulladása lett a kismamának (azt nem tudom, hogy az hol és hogyan szokott fájni) és a fájdalmát betudták jóslónak és az utolsó pillanatban vették észre, hogy kicsit más jellegű a probléma.

Kép
Kép
lbernuska
 
 


ki mondta es hova turemkedik ki?

KépKép
KépKép
mush589
 
 


a vakbel szerintem a masik oldalon van...

KépKép
KépKép
mush589
 
 


A vakbél valóban a jobb oldalon van, nem a bal. A vakbélre nem gyanakszom azért.

Mush, egy nőgyógyász írta, akinek írtam a problémáról. Ő szerinte nézessek rá. A bél abnormális formát vesz fel és nem hátra a méh mögé húzódik, hanem előre türemkedik, amiből baj is lehet. Vmi ilyesmit írt.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


ertem. hat akkor menj be.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


Sziasztok!

Nekünk a tegnapi kórházas naphoz képest relatíve jó éjszakánk volt. Domi két szoptatási etapban nem aludt el szinte azonnal, ezekben az esetekben egyszer apa egyszer anya altatta kb. fél órát esetenként. Apa türelmes és a babakocsiban altatja, tologatja, anya meg álmos és kiveszi kézbe és a kanapén együtt húzzák a lóbőrt.

Én amúgy az ágyba csak kivételesen veszem be, egyrészt félek, hogy majd nem tudom máshol altatni, másrészt félek, hogy éjszaka nem figyelek rá és a paplan, vagy valami belegabalyodik,
vagy esetleg ráfordulok. Tudom-tudom az anyai ösztön nem engedné, de az anyai ösztön nem tudom, hogy múködik, amikor hullafáradt az ember az éjszaka közepén.

Viszont töredelmesen bevallom, hogy a babakocsi mózesébe alszik, amit odatoltunk az ágyunk végébe.

Nem tudom mikor próbálom majd először lerakni a saját ágyába, illetve mikor hogyan kéne átszoktatni az éjszakai nyűglődésről a nappalira, most 9 napos. Ötletek???

manna

Kép
mannababoca
 
 


Nem mikuláscsomag volt hanem virág és Brendon utalvány .... (nálunk a B. utalvány a szokás:) Mondjuk nem tudom mit kezdek vele, mert amit Lillánál kaptam azt is csak azért sikerült több mint egy évvel később elköltenünk mert otthonfelejtettük nyaralásnál az utazóágyat és abból vettünk SOS egy másikat... Na mindegy... majd lesem a kuponos akciókat... (az a gáz, hogy 20e Ft ahhoz túl sok, hogy csak úgy hülyeségre elköltsem, nagyobb dolgot meg nem ott vennék hanem sokkal olcsóbban akár az outletben akár használtan... meg eleve megvan mindenünk így ötletem sincs, hogy mit kellene venni belőle... a pelenka még jó ötlet, de a Brendonban mocskosul drága, úgy érezném, hogy elkótyavetyéltem az utalványt ha ott költeném el)
Vendég
 


Sziasztok!

gyors bejelentkezés most alszik a kis Petrik.Tegnap jöttünk haza az első éjszaka megvolt végigparáztam olyan ideges voltam és persze ez miatt köztünk aludt, nekem megnyugtató volt.Tejcsi lassan kezd beindulni.
Javítanom kell NEM CSÁSZÁR, a születés.
köszönöm mindenkinek a gratulációkat, ne haragudjatok most csak ennyire telik.
A friss babásoknak gratulálok az egyben lévőknek kitartást.

Kép

Kép
bellanitta
 
 


Sziasztok!
Pár képet feldobok, aztán visszaolvasok..
[/img] Kép Pocak 38. hét.

http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 1.0953.jpg[/img]

[/img] Kép Imádom a pancsinkát! :)

[/img] Kép mézeskalácsozás

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


ez lemaradt :)
[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1229688358.6828.jpg[/img] [/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Nah visszeolvastam, bár Anna 30 perc alvás után úgy döntött, hogy felébred.. :?
Egész nap görcsöl a vádlim, éjjel 5-ször álltam neki kimasszírozni... :?

Zöldi:
Hanna valami tünemény!!! az a griamsz és a mosoly :) Jó dolga van a kisasszonynak, látszik! :)

Vera:
megzabálom izát a csajszis ruhában :)

Nikianya:
Neked is olyan gyors szülésed volt! :) irigy vagyok!:) Vivien pedig nagyon édes!

Hason lavás:
én Annát nem mertem, bár azt mondják, ha van légzésfigyelő,akkor nyugodtan.. Hát azért olyan nyugodtan nem mertem volna.. Most sem tervezem, de nem mondom ,hogy semmi képpen, mert nem kizárt, hogy éppen az lesz neki a leghobb póz...

Andy: Írtad, hogy van olyan baba, akit beteszel az ágyba és elalszik? jelentem van, Ann ilyen, mindig is ilyen volt... Na de ez nem szoktatás kérdése, hanem inkább természeté. Nekünk óriási szerencsénk volt/van vele, mert sosem volt macerás az alvás, nem kellett altatni, ringatni, sőt, az ágyunkban nem is szeretett... Ő, ha álmos, megy az ágyába.
Vessetek meg, de én külön alvás párti vagyok. Egyrészt félek, hogy Apa vagy én ráfekszünk, másrészt nem tudok pihenni úgy, ha mellettünk van, elgémberedek, folyton lesem, hogy nem feküdtem-e rá.. Na és az a mi ágyunk, itt tudunk összebújni..

manna:
én most hívta, fel a MÁK-ot a tgyás miatt, nekem ott kell intézni, de nem tudom, hogy azért kell-e ott intéznem, mert közalkalomazott vagyok, és egyébként is onnan jön a fizum, vagy mindenkinek ott kell-e... Szerintem hívd fel őket.

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Niki! Nagyon szép a kis családod! Még egyszer gratulálok és sok boldogságot kívánok nektek!
A nagy lányod hogy fogadta a hugit?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Csaki! Ezzel a Brendonos kupon dilemmával én is szivesen megküzdenék!

Bellanitta! Üdv itthon és várjuk a képeket meg a beszámolót, ahogy időd engedi!

Mági! Csini vagy! Anna nagyon édes! Sokkal több idő Annával sütni, mint nélküle? Nagyon édi, ahogy vágja ki a formákat! A mézeskalács teteje hogy sikerült?
Leventét én is mindig külön altattam, ha kellett 10-szer vettem ki és tettem vissza, de amig mellettem volt nem tudtam én aludni. Én mondjuk a közös alvást sem ellenzem, de nekem nem ment!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Enikő:kicsit több, azt a folyamatot engedem csinálni, amit ő is tud, de egyébként sütésnél békén szokott hagyni :) Mindig fel kell vennem, hogy megnézze éppen mi készül, aztán megy is a dolgára.
A szaggatást imádta, csak aztán rájött, hogy ehető a nyers tészta... :?
Mázat még nem csináltuk meg, ma vagy holnap veri fel Apa...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Én a januári topikból vagyok és erika26 üzeni nektek hogy sajnos nem engedték haza a kórházból.
Most a hétvégén megfigyelik és talán ha hétfőig nem lesz baba akkor elindítják nála a szülést.
Amint többet tudok ígérem jelentkezem addig is szorítsunk együtt nekik!!

Kép


Kép
poszani
 
 


Erikának kitartás!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Gondoltam, ideje bejelentkeznem...

Először is mindenkinek köszönöm a gratulációkat!
ÉS:

GRATULÁLOK MINDEN AZÓTA SZÜLETETT BABÁHOZ? JÓ EGÉSZSÉGET ÉS BOLDOG BABÁZÁST MINDENKINEK!

Már szépen besárgult a táblázatunk!

Történetünk:
csüt. este fél11 körül észleltem valami furcsa folyást, ami egyszer véres volt (ami miatt a nyákdugóra gyanakodtam, de nem volt olyan kocsonyás), aztán meg inkább barnás-zöldes, aminél sejtettem, hogy ez lehet a magzatvíz, de nem voltam biztos benne, mivel csak szivárgás volt. Mindenesetre irány a klinika. Ott megállapították, hogy valóban magzatvíz, és mekóniumos. Addigra kb már 5 perces fájások voltak, de én inkább csak kellemetlennek éreztem még. A mekónium miatt állandóan ctg-én kellett lennem, csak kis időkre vették le. Aztán kb 4 óra vajúdás után elkezdett rendetlenkedni Pankánk szívhangja, először leesett, aztán pedig fölment 200 körülire. Vizsgálat, tanácskozás, aztán javasolták a császárt, amit persze nem mertem nem elfogadni, meg se fordult a fejemben, hogy ne egyezzek bele. Egyébként addigra már 3,5 ujjnyinál tartottam, kb 1 perces fájásokkal, úgyhogy emiatt nagyon sajnálom, hogy már nem csinálhattam végig, de első volt a biztonság.
Azon kívűl, hogy sokat nyelt a kakis vízből szegény, semmi gond nem volt vele szerencsére.
Kedd óta itthon vagyunk és szokjuk egymást, de nem nehéz, mert áldott jó baba (persze tudom, hogy még nem szabad elbíznom magam.) Van tejcsi is bőven.

Majd hozok képeket.
trombibébi
 
 


na sikerult jol kiborulnom. altalaban ez a baloldali fajdalom, nekem wc utan elmulik/enyhul. na ma delelott erre nem volt hajlando es egyre jobban fajt. jo sokat bomboltem. aztan apa hazajott lenyugtatott, es beult velem egy kad vizbe. jobb lett.:)

es jelentem nagyjabol keszen van a konyhank! :lol: :lol: persze takaritani kell, meg atvinni a dolgokat, meg eltenni oket, de kesz van!!!
most eszem, es kozben tanulmanyozom a MOSOGATOGEP hasznalati utasitasat! :lol: :lol: :lol: :lol: asszem rovid idon belul be is kapcsolom.:) apro oromok az eletben.

KépKép
KépKép
mush589
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?