Nah! Megérkeztem ismét! Jól betermeltetek másfél nap alatt
Farkas és Annus nagyon szépen köszönöm a bátorítást!
Sikerült visszaírnom és próbálok mindenkinek visszaírni!!!!(remélem nem felejtek ki senkit)
Annika,Szofi,Fabri,Ági és Hean: Nagyon szépen köszönöm nektek is az együttérzést és a bátorítást!
Hean nem kell félned fájni nem fog csak kicsit kellemetlen érzést fogsz érezni mint amikor vérvételen vagy, vagy branüllt szúrnak csak azért a pocid érzékenyebb mint a karod! Utána elégé érzékenynek fogod érezni a pocidat én minden esetre mindenképpen azt tanácsolnám ha többet nem is de legalább 3 napot próbálj fekve maradni nagyon fontos hidd el ez nagyon fontos (tudom hogy nem könnyű egy kisgyermek mellett mert nekem is van egy 2 éves unokaöcsém aki nagyon sokat van a környezetemben és egy örök mozgó csak akkor van nyugton ha alszik
) A1-2 hét kímélő élet mód meg leginkább arról szól hogy ne nagyon hajolgass emelgess ami megint csak a te helyzetedben elkerülhetetlen de azért próbáld meg csak pár napról van szó és a pocaklakónak viszont fontos! Nagyon szorítok én is neked! Hidd el minden rendben fog menni!!!!!
Anita Gratulálok a kislányodhoz nekem is nyerő név volt a Hanna az első babámnál de fütyis lett így nem adhattam neki ezt a gyönyörű szép nevet
Edua, Panndi: Nektek is szívből Gratulálok a kislányokhoz!!!
Vanni és Csadra nektek meg a kisfiúkhoz!!!!
Annus nagyon szeretnék én is a táblázaton szerepelni!
Az adataim: 21 éves vagyok Hatvanban lakok jelenleg, és Január 12.-én kell mennem uh-ra és az amnió vizsgálat eredményéért és május 26-ra vagyok kiírva. Előre is köszönöm szépen!!!
Remélem senkit sem hagytam ki ha még is akkor bocs!
Nagyon szorítok mindenkinek és drukkolok a leendő vizsgálatokért-eredményekért hogy minden rendben legyen ezekkel a csodálatos Manókkal!!!!!!
Üdv. Mindenkinek és további szép estét Jó éjt!!!!!
Majd jelentkezem! Sziasztok!!!!!