Fanny!
Pedig alkalmazok néha
és olyankor, utána lelkifurdalásom van, és olyankor átbeszéljük a helyzetet, hogy miért kaptál a fenekedre, vagy miért huztam meg a hajadat. El szoktam mondani, hogy nagyon szomoru a szivem, amiért bántottalak Téged, de sajnos hiába szóltam Rád nagyon sokszor, nem fogadtál szót. Mikor meghuztam a hajadat, rögtön szót tudtál fogadni. Gondolkozzál, hogy máskor figyelsz rám, még akkor is mikor még nem huztam meg a hajadat. Na olyankor persze bünbánó arccal igéri, hogy máskor figyel rám, aztán máskor megint nem figyel rám
Persze hogy tehetetlen az ember, de érdekes módon utána rögtön tud viselkedni a gyermek.
Én egyre inkább ugy érzem, hogy "régebben elveim voltak, mostanában egyre több gyerekem van". Hát nem szándékozom szijjal verni (bár ismerek kamasz fius anyukát), az azért nagyon távol áll, de egy-két fenekelés azért belefér az én "nyugodt, kiegyensulyozott" életembe is. Máté is kapott olykor 1-2-t, de azért nem olyan idegbeteg ember lett belőle sem.
A rendezvények ha közelebb nincsenek is, de feltétlenül könnyebben elérhetők, mint Bp., parkolásról nem is beszélve! Nem szeretk autózni Pesten, ugyhogy még a Velence is jobb. Bia pedig csak kb 10-12 km, Batta ugyanennyi, és Velence is csak olyan 25. Előbb lent vagyok, mint a városban.
Neten szoktam tájékozódni, ill. Battára járok énekelni, tehát az ottani müsorok ki vannak plakátolva. A környékbeli honlapokra felmegyek és megnézem, és van egy "Eleven gyerekek" c. hirlevél, továbbitani fogom Neked, azon nagyon sok program van.
H.J. jövő heti koncertje 17-én, csütörtökön Velencén egy iskolai tornateremben lesz, ha érdekel, Zöldliget ált. isk. alatt megtalálod a részleteket. Telefonon foglaltam jegyet és az előadás előtt veszem fel.
Nektek érdemes lenne Gödöllő vonalán is körülnézni gyerekrpogramot illetően, én ugy tapasztaltam (igaz felnőtt koncert kapcsán), hogy a vidéki rendezvények családiasabbak, nincs tumultus, a szinpad eleve közelebb van, jobban részese vagy a müsornak, arról nem is beszélve, hogy a jegyek sokkal olcsóbbak (pl. Zorán rendszeresen jön Battára, legutóbb lehet hogy 1500 Ft-ért láttam az 5. sorból, és lenyomat egy kétórás koncertet, amin állitom többet énekel mint a Sportcsarnokban 5 ezerért...). De pl. cirkuszba soha nem megyek csak Pestre, miután 1x nagyon befürödtem...
Meg kellen nézni, van-e a Kossuth téren az idén Betlehemes játék, tavaly voltunk Emesével, és nagyon lenyügözte, megnéztük 2x is (óránként adták elő).
A két ünnep között Szhbattán két bábelőadás lesz, szőnyeges leülős megoldással, tehát nem széksoros, a kicsik szabadon közlekedhetnek. Ez egy jó társulat, már több előadásukon voltam, érthető a beszéd, az ének, szépek a bábok és a végén meg lehet simogatni őket. 500 Ft a jegy, 2 éven felül. 29-én és 30-án 11 órakor lesz, kb 3/4 óra időtartam. Azt hiszem, mi mindkettőre megyünk. Érdekelne?
Magunkkal kapcs. 30-ához mit szólnál? Az egy szép keddi nap. Ugy lehetne, hogy mondjuk jönnétek valamikor, a gyermekeket megfelelően ágyba tesszük, és elalvás után a bébiőrrel le tudunk menni egy finomat vacsizni. Akár megrendelhetjük hogy mikorra legyen kész (mi ugy szoktuk), vagy itthon is megehetjük, de érdemes megnézni a helyet. És a kiszolgálás is fáintos
Minden megoldás szóba jöhet
Megjött Emese a Micimackóról, nagyon tetszett Neki, kétórás előadás volt szünettel.
Lukuval kettesben töltöttük a délelőttöt, hát mikor elment a lány, szegénykém annyira siratta, jobban mint mikor engem lát elmenni
Aztán persze megbékélt, és érdekes nyugalomban telt az időnk. Nagyon akkurátusan eljátszogatott a toronyépitővel, még autózott is (Emese mellett ugyebár csak a babázás jöhet szóba és kész). Meséltünk, hozta a kihajtós könyveket, énekeltünk.Megfőztük kettesben az ebédet, szépen ült a pulton, nem kapkodott, nem ugrált, nem nyulkált a késhez, egészen más volt mint mikor a fitringes Kisasszony is velünk ül (ketten szoktak ám fent ülni). Csak ebédelni nem akart. Nem is evett. Talán hiányzott Emese?
Na mennem kell, a földgömböt tanulmányozzuk ujabban, és folyton meg kell mutatni hol van Afrika
Mi is oda akarunk menni ujabban, ahová a madarak költöznek télen
, tegnap kerek perec odaállt az apja elé és megkérdezte: "Apa, mi mikor utazunk Afrikába?" Dezső éppen borotválkozott, köpni-nyelni nem tudott, mert elfelejtettem megemliteni neki ezt az uj érdeklődést.