Új privát üzeneted érkezett!

Veda: ez mokas hogy te se tudod hava tetted.
mat en is jartam igy, amikorra kellett volna naem lett meg, es utana egyszer csak elokerult es csak neztem mint rozi a moziban ez meg mi...:)

http://www.04kv.hu/
Vendég

igen en nyertem!
Akire gondoltam, o kuldte!

NAgyon jo otlet volt!:)
Vendég

hiaba alogikam akar milyen vacak is kombinalni jol tudok, es nekem azonnal bejott a kep es latva az oldalt ossze is allt:)
Vendég

Tamara!
2 emberre is tippelsz? Pat mondta, hogy ő nem fogja odaírni a feladót, és talán Kike... De mondom, itt van feladó, csak kft... Hú, nagy a kísértés, hogy odamenjek, és csukott szemmel előtapogassam a levélkét, hátha azon van aláírás. De megállom, jajjjj, megállom!!!
Ha ő írta rá a nevem, akkor gyöngybetűkkel ír. Ez is kiderült. Nagyon szép az írása...
Vendég

Veda: akire elsore tippeltem o az!Nyugi kibontas nelkul is ra fogsz jonni!
Es a meglepi meg az lesz mi is van benne:)
Vendég

talan izzok, vagy jelzolampa, vagy eloszto ha mar villamosipari kft? :lol:
Vendég

Tami, Véda, az ötlet alapján én is őt tippeltem,de ha Véda még nem tudja, akkor pszt :wink:
Vendég

Tamara!
A beiglikhez gartulálok! (Te már ilyen korán sütöd?)
A kombinációhoz szintén!!! Először a sok pasi között fogalmam sem volt, hogy kit keressek, mert én benneteket ismerlek, nem a férjeket, de aztán valaki nagyon ismerősnek tűnt...
Evelin!!! Ti vagytok azok?
Vendég

Sziasztok!

Véda!

Én tudom, ki küldte... :wink:

De továbbmegyek, azt is tudom, Emmának ki küldte!!! :lol: :lol: :lol:

Drága Orsi és Emma!
Nagyon-nagyon köszönjük az ajándékot! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Hasonló jókat kívánunk mi is nektek az ünnepekre!

Ha Lau hazaér fotózok, elvitte a masinát.

Én ráírtam a csomira a nevem...
Megyek, mert extra nyűgös napunk van... :cry:
Vendég

ugyes vagy Veda!
Ha csak nem valaki ugy gondolta ez igy tul konnyu feladvany, egbizta Muffint kuldje el o az ajandekot:)
NA de ha igy van tenyleg csak akkor fogod megtudni ha 24en kinyitod es elolvasod a lapot :lol:
Vendég

"Olyan jó néha angyalt lesni
s angyalt lesve a csillagok közt
Isten szekerét megkeresni.
Ünneplőben elébe menni, mesék tavában megfürödni
s mesék tavában mélyen, mélyen ezt a világot elfeledni."

Csak hogy legyen egy kis karácsonyi hangulat! :)

Kép
zsuzska72

Igen, igen Zsuzska!!! Én most pont így érzem magam Evelinék ajándéka miatt... És olyan picsoghatnékom van, persze örömömben :D

Evelin! Evelin Apa! És drága kicsi Eliot!!! Nagyon-nagyon köszönjük, az ajándékot! A fa alatt lesz, és apró pici ujjacskák segítenek majd a kibontásában!
Vendég

Hu Zsuzska, ez nagyon tetszik!
Ezt feljegyzem a kis fuzetembe!
Vendég

Marcsika :P
Látom, nálatok is járt ma az angyalka! :D

Most megyek, és amég ilyen szép, karácsonyi hangulatom van, beteszek egy kis zenét, és csomagolok!
Vendég

Olyan jó olvasni, hogy ilyen sok kedves boldog ember van még ezen a világon...
És tudjátok mi a legjobb?
Én nem rég óta vagyok itt, de csak úgy süt a szeretet!!! :)

Kép
zsuzska72

Zsuzska, csak nyugodtan. Szerintem minden nagymama, dédi és keresztanya nagyon örülne egy ilyen ajándéknak!
Aki nekiáll annak sok sikert!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára hene 2008.12.18 13:25-kor.

KépKép
hene

"Ne feledd, ha a karácsony hiányzik a szívedből, akkor a fa alatt sem találsz rá." Charlotte Carpenter

Valahogy ma olyan karácsonyi hangulatom lett, ahogy így Titeket olvaslak...
Köszönöm! :)

Kép
zsuzska72

"A karácsony nem csak egy ünnep. Egy érzés."

Edna Ferber

Kép
zsuzska72

"Amíg az önzés terhessé, addig a szeretett könnyeddé teszi a karácsonyt. "

Kép
zsuzska72

Megyünk csucskálni. Majd még jövök ha tudok!

KépKép
hene

"Bárcsak eltehetnénk a karácsony szellemét befőttnek, és minden hónapban kinyithatnánk egy üvegnyit belőle."

Harlan Miller

Kép
zsuzska72

20150601134430

Marcsi!
Örülök, hogy megkaptátok.
Remélem pár hónap múlva már koptathatja. És úgy tudom, hello kittyt szeretitek.

Nagyon örültem, hogy épp a mi kis druszánk jutott nekünk, aki ráadásul nem csak névrokon, hanem lánykámhoz hasonlóan lusta :lol:
Vendég

Ballag a szeretet a karácsonyi fényben, megáll az ajtódban, csengetésre készen, remélem, nálad is nyitott szívre lel, a csengetésre szíved nyitottan felel!

Gyúlnak a fények, angyali ének száll tova éjnek; repül a széllel, mondd, hova ér el, hópihe szárnyán, csengő-bongó lármán, szeretetet küldve, mondd, hozzád repült be?

A szeretet olyan mint a hópihe: csendesen megbújik, olykor könnyen elillan, de a karácsony akkor jó, ha körülöttünk havazik.

Kép
zsuzska72

De izgi! Mindenki kapja sorban a csomikat!

Gyerkőcök alszanak, mosogatógép, mosógép megy.

Ma a déli szopihoz is kellett pótolnom tápszerrel, megivott még 60-at. Eddig csak este kapott tápit. De ma kéne megjönnie, szóval lehet ez kavar be a tejcsibe. Mindegy, az a lényeg, hogy még szopizik.

Mostanában átálltam arra, hogy délután kap főzeléket vagy gyümit.

Maverick! Úgy tűnik működik a NOD amit küldtél. Azóta nem jelzi, hogy lejárt a licensz.

Kike! Ne küldjem el neked? Akkor nektek sem kéne kódot bogarászni.

Kép
szly27

Kívánom, hogy ne csak a mai nap, de a szíved minden nap karácsonyi szeretetben égjen, a boldogság állandó fénye költözzön életedbe, és az ünnepek elmúltával is úgy ragyogj, mint szenteste a karácsonyfa előtt!

Kép
zsuzska72

Orsi!
Mi meg egy napon születtünk Eliottal, akit végtelenül szeretek, tisztelek, és becsülök. És megtiszteltetés, hogy pont tőle kapunk ajándékot... A fórum örök kis hősétől :D
Vendég

Megjött Laura!

[quote]N írta:agyon örültem, hogy épp a mi kis druszánk jutott nekünk, aki ráadásul nem csak névrokon, hanem lánykámhoz hasonlóan lusta
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Köszönjük!

Kép
Vendég

Zsuzska drága, jól elfoglaltad magad a karácsonyi idézetekkel :lol: :lol: :lol:
De komolyan: tényleg szépek!
Vendég

Keresgélek, hogy milyen kedvességet írhatnék a szeretteimnek a karácsonyi ajándékkísérő cédulába...
gondolta, megosztom veletek is, ami nekem szimpatikus...
már csak 6-ot kell aludni... :D

Kép
zsuzska72

en ma a bojtorjan karacsony cdt hallgatom. Ez mindig a gyerekkorom karacsonyat idezi fel, nalunk 24 delelott mindig ez szolt!
Olyan jo kis notak!
Vendég

Tami, jó nyomozó válna belőled! :)
Nagyon klassz kis ajándékok röpködnek itt!
Én olyan kiváncsi vagyok, hogy a mienkhez mit szól az ajándékozott, hogy nem szeretném, ha várna 24-ig! :oops: :oops: :oops:

Katák, merre jártok?
Ági, veletek mi van?
Andi, legalább füstjelet!

Kép
Kép
patr

Lányok!
Ha teszveszen nyertem, akkor csak emilen tudom felvenni az eladóval a kapcsolatot?
20150601134430

Viki!

Telefonon is!
A teszvesz megküldi a gratulálunk... c. mailbe

Kép
zsuzska72

Hű!
Tényleg!

Köfi!
20150601134430

Na megyek a postára felvenni egy csomagot és feladni egyet. Tegnap nem jutottam el a postára.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Olyan ciki azen ajandekom meg mindig nincs uton :oops: :oops:
Vendég

Patti: ha hiszed ha nem szivesen lettem is volna nyomozo, olyami mint miss marplel :lol:
Egy idoben pl gimis osztalytarsam kiszemelt pasija utan "kemkedtem" nagyon szerettem, meg a nyomozos filmek elso ot perceben mindig tudtam ki a gyilkos, es csak azert neztem vegig hogy elmodhassam en tudtam ki a gyilkos.
NAgymamam meg olyan edes volt mindig nezett ram hogy ezt honnan tudtam en ,meg mondtam neki, en irtam a forgatokonyvet:)
Amug yaz is szivesen lennek forgatokonyv iro!Igen palyat tevesztettem holmi tanar, meg szociologus...semmi izgalom( illetve tul sok, csak nem olyan amilyenre vagyom)
Vendég

Tamara, nagyon tetszik a katicás díszed, nekem is kéne gyártanom egy párat, legjobb barátnőm katica mániás! :D

Tami még változtathasz pályát 8) majd olyan munkát keressel amit szívesen csinálsz :wink:
bencuri

Viki, nagyon szívesen! Örülök, h örülsz, remélem, Lackónak is tetszeni fog a kisbusz :)
Olyan vagy, mint a fiam, ő is kinyitotta volna már az összes kis adventi zsákot, ha nem félemlítettem volna meg, hogy akkor karácsonyig mind eltűnik :wink:
téged mivel kellett volna megfélemlítenem? :wink:

amúgy az én angyalkám lelkemre kötötte, hogy csak 24-én nyithatom ki a csomagomat....
szerencse, hogy az édes csemetéje kompenzálja ellenérzéseimet iránta :wink:

tami, gyönyörűeket csináltál! köszi, jövőre megvannak az ajiötletek barátnőknek!!!

Tita:
[quote]M írta:ikor megláttam, hogy írtál tavalyi hangulatom támadt. Mondjuk nem volt nehéz, mert tavaly ilyenkor is ebben az állapotban voltam!!!

én is :lol: :lol: :lol: :lol:

[quote]B írta:ondi: Ne beszélj zöldségeket (répa, retek....)

drága párom is azt szokta mondani, ha megkérdem evésnél: "zöldséget kérsz hozzá?" "minek? beszélsz te eleget" :lol:

boccsanat, muszáj mennem, ma Anyu tüsténkedik itthon Natibogyóval, míg én rohangálok, mint a mérgezett egér.

Kép
Kép
bondi

Tamara!
Nagyon bírlak! :D
Ha majd kétségeim lesznek apussal kapcsolatban, téged kérlek fel magánnyomozónak! (De ilyen nem lesz, ahogy őt ismerem...)

Titi!
Ez izgi...
Vendég

Orsi: asszem, már kérdeztem, de a válaszod felett biztosan átsiklottam: ki készíti ezeket az édes grafikákat?

Látom, krimiklub van :) jó szórakozást!

Kép
Kép
bondi

Vkata! Bencuri! és más mézeskalács-sütő szakemberek!
Ma fogjuk Liluval díszíteni a tegnap sütöttet. A tojásfehérjébe mennyi porcukrot tegyek, hogy pont jó legyen? Annyi féle arányt hallottam már :roll:
Vendég

BondI: milyen ertelemben voltal ugyan ilyen alalpotban mint most?
Tita az aldott allapotra ertette!
Vendég

a beiglit eleg ha rongyba csavarom karacsonyig?
nem fog kiszaradni?
Vendég

Bondi lehet, arra értette, hogy akkor is karácsony előtti mizériája volt, meg most is :wink:

Kíváncsi vagyok, Titi mikor ér haza az ajándékkal, és kibontja-e, v. ő is beteszi a fa alá?
Vendég

Veda: en is birlak! Mert orult jo humorod van es oriasi szived!
Vendég

Sziasztok!
Kérlek tekintsetek el attól, hogy végigolvassak...képtelenség.

Csajok, annyira jó volt találkozni veletek tegnap! :)

Mary!
Köszi a meglepetés talit!!!!
Amugy Lizy pöttyei az én általam beszedett fájdalomcsillapítótol volt. Kapott calciumot, fenisztil cseppeket, és még csak 2-szer kapott mindkettőből, de már most sokkal szebb. Holnap kell visszavinni megmutatni a dokinéninek!
Amugy kutyával megbarátkozott már....

Nem fogjátok elhinni! A játszószőnyegen hagytam délelőtt, Ati épp kutyát vitte ki, én sütit kevertem be, gyerek visít.....megyek be, húgom ágya alól kellett kiszednem...pedig előtte az ágytól jóval messzebb volt!!!! :shock:

Most lépek, vár rám 5 adag hókifli megsütése!

Száp napot!

Lackónak boldog hófordulót!

d.dodó

Véda én nem mértem, nem volt leirva pontosan a receptbe csak az h kemény legyen a hab. én apránként öntöttem hozzá! ja és azt mondják ha teszel bele pár csepp citromlevet fényesebb is a máz :wink:
bencuri

Nálunk sosem szárad meg, mert olyan hamar elfogy :lol: :lol: :lol: Szerintem inkább folpack, és hűtő.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?