Katica: bizti igaza van a dokidnak
meg mostmár tényleg akkorák a babáink, hogy kevés dolog árthat nekik, csak érdekes, mennyire eltér a véleményük... lehet, ha én is annyira nagyon beteg vagyok (nekem nem volt lázam), akkor ad valami bikát, hogy meggyógyítson
de nekem csak fájt, meg zörgött... meg köhögtem...
Jobbulást Vikinek is... szegénykéim, kijutott a sok betegségből... lehet, szokatlan a szervezetének a sok gyerek, és az eltérő baci állományok... végülis csak most kezdte az ovit, ilyenkor, főleg az ilyen nyálkás időben, könnyebben betegednek.
Kriszti:
Zaza nem átlagmagas
134-5 cm a 27 kilójához
Mesi meg már 140 fölött van valamivel
És nálunk is hasonlóak az arányok, mint Dóráéknál, na jó, a különbség kisebb: 163 cm kontra 190 cm
szóval a gyerekek az apjukra ütöttek
Sőt, még az első kettő baba születési súlya is hasonló Dóráékkal: Mesi: 51 cm és 3,5 kiló, Zaza 56 cm és 4,06 kiló
Sacit az eddigi UH adatok alapján a kettő közé teszem
(a 34-ik héten becsülték 2600 grammnak)
Dóra: Zaza sem jár iskolába, az iskolaérettségi felmérésen fegyelmi és szociális érettségi okokból nem javasolták.... erre.... na inkább nem is mondom
az tuti, hogy elsőben unatkozni fog szegényem, arról nem is beszélve, hogy az osztálytársai egy fejjel kisebbek lesznek, mint ő
igaz, most többet játszhat, de ő már járna... azért sok fog múlni a tanító nénijén, hogy tudja kezelni a viselkedését is, meg azt is, hogy kicsit előre jár egynémely dolgokban a többiekhez képest...
Kriszti: én is úgy emlékszem, hogy Tünde Ádámja is 6 év körül van... Jázmin 8, István 13.... kb
Tünde: csak nem szülsz? itt hagysz minket az izgalomban
remélem, minden ok