Halihó!
Örülük, h jól sikerült az Ikea-tali!
Petramama, majdnem két órán keresztül mentetek haza?????
Ezért gyűlölöm Bp.-et, bocsánat, remélem nem gázolok senki bősz honfitársunk a szívébe...De ez nem normális!!! Hogy lehet ezt kisgyerekkel bírni?? Én már azon kiakadok, ha vmi útfelújítás miatt nem érek haza a gyerekkel a szokásos negyedóra alatt...
Linocs, örülük, hogy javulóban vagytok!
Juditk, bio.ról nekem sincs tapasztalatom, de én csak jókat hallottam róla! Nimónak gondoltad? És: nagyon jó anya vagy, ne bőgj, te mindent megtettél és megteszel a srácokért, az egészségükért, fejlődésükért! Tényleg nagyon rossz az, ami az eü.ben jelenleg van!!!!
Én pl. nem vittem el Panyót a csípőuh-ra anno, mert pont aludt, és előtte azt mondta a doki, teljesen rendben van, csak ha már itt vagyunk ad egy beutalót. Én meg nem citáltam el a 6hetes gyereket ezért. Azóta is lelkifurdalásom van, meg azért is mert kardiológiára kétszer volt már időpontunk és szintén (betegségek miatt) nem jutottunk el. Még jó hogy 3 hónapra adnak dátumot. Az újszülöttkori szívzörejünkről így ennyit.
Szóval csak azt akartam, hogy fel a fejjel, majdcsak kijöttök belőle!!!! (már kérdeztem korábban is: sikerült végül dokit váltanotok?)
Cicuka, gratula a kiskópénak a térdeléshez!! Nekem is furcsa volt ilyen magasan látni a kiságyat
, mi is letettük Panyónak már hónapokkal ezelőtt..jó, mondjuk én paramami vagyok!
Nem sok időm van mostanság, mert állandóan karácsonyi beszerző körúton vagy vendégségben vagyunk, ill. jönnek hozzánk. Ma pl. a színházban jön a Jézuska, karifával, ünnepléssel stb
Pankóci olyan édes, nagyon jól bírja a strapát, ma két órát elvolt az apukájával (állítólag az én Jézuskámmal taliztak
) egy bevásárlóközpontban, és tünemény volt, semmi hiszti, mindenki majd megzabálta!