Új privát üzeneted érkezett!

Boboka

Jaj de jó!!!!!!!!!

Nem hagytál le belőle néhány 0-át? :(

Kép

Kép
melcsike70

Nem, sajnos nem...
Az ötödik szám is megvan, csak másik mezőben... :cry:

Azzal már 192 ezer lett volna...

De ugye aki a kicsit nem becsüli :lol:
Vendég

Nem baj Boboka azért gratulálok ehhez is. :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Köszi köszi:)

Tegnap úgy is annyit költöttem, most bejött egy része legalább:):):)
Vendég

Melcsike, elhúzok gyorsan hajat mosni, sietek vissza :wink:
Vendég

Sziasztok!

Melcsike, kép jött, édes a Lánykád!!!

Boboka!
Képzeld nekem mesélte a védőnőm, hogy volt egy kismamája aki két találkozás után köszönte nem kérte a védőnői szolgáltatást, merthogy azt nem kötelező, csak a terhesgondozás a dokinál!!!!!!

Betti!
Lazíts egy nagyot és aludj el!

Csajok, jó fáradt vagyok, mostmár tényleg vadulnak az emberek, állandóan kiabálnak egymással, semmire se figyelnek, mindent rosszul tudnak, amit mondok falrahányt borsó, egyik fülön be, másikon ki...alig várom ,hogy vége legyen a decembernek....

KépKépKép
tünci28

Tünci

De jó hogy haza értél gondolom fürcsi és pihi igaz?

Holnap melózól?

Kép

Kép
melcsike70

Szia Tünci

Emberek hülyék :twisted: :twisted:

most már tényleg megyek fürdeni, sietek vissza
Vendég

nem holnap pihenek egyet, jön anyu, kimegyünk a temetőbe, mert Violának pénteken lesz a névnapja, de akkor ne mtudnánk együtt menni ,emrt én dolgozom...szeretnék vinni egy szép csokrot, meg karácsonyi koszorút, meg egy kis karácsonyfát..meg már van ajándéka is ám...

de holnap megint annyi mindent szeretnék csinálni ,hogy két nap is kevés lenne.. :?
tünci28

Megsúgod mit vettél Violának karácsonyra vagy még titok? Én is gondolkodom mit vegyek Boginak vannak elképzeléseim, csak majd meglátom mit kapok azok közül amikre gondoltam.

Kép

Kép
melcsike70

hát egyelőre vettem egy nagyon éde plüss macikát, ruhácskával....de annyiszor van, hogy látok valamit és úúúúgy megvenném neki...remélem tudja, ohgy milyen szretettel gondolok RÁ!
tünci28

Ezt Ők látják fent Tünci, hogy mindannyian szeretjük őket. Én egy Tigrist szeretnék neki venni, mert azt terveztem, ha meg lesz Bogi akkor veszek a kiságya végében egy nagy-nagy Tigrist a Micimackóból. De most csak kicsit tudok neki venni, mert az fér el a kis szobájában. :cry:

Kép

Kép
melcsike70

Ja és valami Angyalkás kis dobozkát, vagy gyertyát vagy majd amit meglátok és megtetszik.

Kép

Kép
melcsike70

Boboka még visszajön?

Milyen sokat írtatok este,de jó, csak kár, hogy lemaradtam.

egyéként Kisanya nem írt vissza, holnap lehet küldök neki e-mailt.
tünci28

Azt irta még visszajön csak hajat mos.

Kép

Kép
melcsike70

Nem tudom mi lehet vele meg Sütikével és a többiek is elhanyagolnak minket. :(

Kép

Kép
melcsike70

Végeztem, már csak a szárítás van hátra:)
Vendég

Én háromnegyed 8kor mostam hajat, de még nem száradt meg teljesen.

Kép

Kép
melcsike70

a többieknek biztos van jobb esti program..
én akármennyie is fáradt vagyok azért este szeretek benézni, kivel, mi van...
bár azt hiszem egy nap volt,hogy nem kapcsoltam be..
tünci28

Lányok elköszönök én is. Reggel korán kelek.

Jó éjt Nektek.

Kép

Kép
melcsike70

jó éjt Melcsike!
tünci28

Én meg amikor nem volt jó a gépem. Meg most hogy dolgozom, de gondolatneten mindig benézek hozzátok. Hiszen barátnők vagyunk igaz? :wink:

Kép

Kép
melcsike70

Látod most is már elköszöntem, de még mindig irok. :lol: :lol: :lol:

Mert közben én is kiváncsi vagyok mi van veletek és tök rossz hogy most ki kell hagynom napokat.

Kép

Kép
melcsike70

De már tényleg megyek, mert nehéz korán kellni.

Kép

Kép
melcsike70

Lassan én is megyek, még ki kell teregetnem, és már ragadnak le a szemeim.
A grace-t beállítottam felvételre, hátha elalszom...

Én is csak akkor hagytam ki szerintem, mikor nem volt netünk:) Meg esetleg ha hazamegyünk.

Tünci, pihend ki a sok hülye embert :wink: és azért holnap is pihenj egy kicsikét

Jó éjt mindenkinek
Vendég

Akkor szép álmokat Barátok! :D

KépKépKép
tünci28

Havazik Lányok!!!!!!!! :D :D :D

Mire ide értem megint lefeküdtetek :shock:

Melcsike én is kérek képet!
Boboka gratula, hátha legközelebb bejön még 2 szám :lol:
Tünci kapcsold ki az agyad a sok hülye embertől.. nézz át rajtuk, szűrd meg amit mondanak, hátha nem érint annyira.. nem hiányzanak a nagy plázák.. itt nincs, csak egy miniatűr szocreál, semmi nincs benne :)
Dallast én is szeretem, itt is játszák, nagyon jó, eredeti hang, nagyon élvezem mindig nézem.. nagy sláger volt anno otthon nálunk..

Ki az a Regina??

Kép
leda2002

Leda

Neked is küldöm a képeket, ma nem leszek most csak egy gyors benézés. Holnap 1000 %.

Amúgy jó reggelt!

Mindenkinek legyen szép napja!

Betti, Boboka

Ne dolgozzatok túl sokat :wink:

Tünci

Pihenj is azért és Violának sok puszit küldök.

Holnap lányok jövök. Sziasztok!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok! bocsi hogy megint betolakodok.

Tünci! olvastam tegnap csak nem volt időm reagálni. Annyira örültem, örülök, hogy tetszik. nagyon féltem, hogy fájó lesz, vagy nem tetszik, már írni akartam, hogy tűzre vele. Párom is minden este kérdezgette, hogy - na, szerinted kibontotta már? tetszik majd neki? tegnap elolvasta, amit írtál- ragyogott a szeme
Pusziljuk Violát, persze Téged is. Párod mit szólt a dobozhoz?

Amikor jut időm olvasgatlak benneteket, az angyalkáitokra pedig sokat gondolok. Puszi mindenkinek.

Gratulálok a lottónyereményhez.
bende

Leda
A Regina egy itteni énekesnőcskécske......

Nem aludtam el, olyan vagyok mint egy időzítő...

Betti
Kép
betti0412

Jó reggelt!

Köszi a gratulációkat a kicsinyke nyereménykémhez 8)
Remélem a legközelebbi már közelíteni fog a 10.000 forinthoz, és így feljebb, és akkor talán 20 év múlva milliomosok leszünk :lol:

Betti, ügyes vagy, hogy nem aludtál el :lol:
Vendég

Azt nem is mondtam, hogy mit álmodtam:
Volt egy ici pici sérülésem, és bementünk a férjemmel a kórházba. És mondták, hogy ott kell maradnom éjszakára. Mondtam, hogy egyáltalán nincsen semmi bajom, én haza megyek. Mondták, hogy az ki van zárva. Az ágy pedig rendes nagyméretű felnőtt ágy volt, olyan inkubátorral a tetején, amilyenben a Pindúrkám volt. És azon járt az eszem, hogy én nem akarok abba befeküdni, mert a Picikémnek is nagyon rossz volt ott. Aztán valahogy kiszöktem a kórházból, de üldöztek...
Úgy el tudok fáradni egy ilyen hülye álom után :twisted:
Vendég

Anyukám megfőzte a karácsonyi töltött káposztát. Hoztam be ebédre, valami isteni lett, én úgy bekajáltam, most csak ülök a széken és nézek, nyilván kimegyek egyet sétálni.

Bolond álmaim nekem is vannak, mikor felkelek, nem tudom igaz volt-e pár percig, vagy sem.

Betti
Kép
betti0412

Megvettem a cipősdobozba az ajándékot!
Egy két éves kislányt gondoltam, vettem neki babát, színes ceruzát, egy kardigánt, rózsaszínt, egy sapkát és egy sálat is.
Meg még teleszórom szaloncukorkával is.
Úgy örülök.

Betti
Kép
betti0412

LÁnyok!

Csak azért írok, hogy tudjátok, hogy le lehet mondani a védőnőt! Írni kell egy papírt, hoyg köszönitek, nem kéritek a szolgálatait. Én az első védőnőnél egyszer sem voltam a terhességet leszámítva, ha akart kijött ő, de sokszor nem talált minket otthon, mert sosem szólt előre...
Az utolsó terhességnél a végén már nem mentem el, mert egyszerűen nem tudtam megoldani a gyerekek felügyeletét, és különbenis, miért én mászkáljak, akinek feküdnie kellene?! Ő mondjuk rendes nő, nincs vele semmi bajom. segíteni nem tud semmiben, de legalább nem is árt.:-)

Az első gyerekemnek komoly baja volt, sejtettem én, hoyg valami nem stimmel, még az én tapasztalatlan első gyerekes szemem is látta, ő meg legyintett, hogy majd kinövi. 4 hetes volt ekkor. Még 2 hete vártam és léptem, és még jó, mert komoly baja volt, szerencsére rendbe jött, de ha akkor nem lépünk ki tudja hol tartana most.

BEtti!
Ennek biztosan nagyon fog valaki örülni!

Kép
Kép
Kép
constanze

Constanze, én majd, ha egyszer valamikor odajutok, nem lemondani szeretném, mert, ha nem is tud sok újat mondani, de legalább szívhangot néz (amiből ugye sosem elég). Tehát nem a védőnői szolgálattal lenne nekem gondom, hanem azzal, hogy sajnos több ízben bebizonyosodott, hogy a csaj marhára nem értett semmihez. Interneten utánanézett a dolgoknak, és még azt is rosszul... Szóval inkább védőnő váltás kellene, de azt meg nem lehet :cry:
Vendég

sziasztok!

teljesen el vagyok kenődve, olyan sikertelen napom volt.
most esett le, hogy karácsony előtt már csak egy szabadnapom lesz, a többin reggeltől estig dolgozom, semmit sem tudok csinálni.Ma voltam a temetőben, körbejártam a világot fáért ,de nem kaptam(mert mégiscsak szeretnék),főztem két napra, bútort törölgettem a konyhában, dolgozóban, napppaliban,mostam, teregettem két adagot.
Nincs becsomagolva az uram ajándéka(egész nap ki-be járt), vennem kell karácsonyi terítőt, néhány díszt, ki kell találnom minden részletre kiterjedően, hogy mit vásároljon be az uram ennivalónak valót,meg kell venni a fát,még ablakot is kellene pucolni..tehát, ha szombaton megyek vásárolni ,akkor nem tudok takarítani...szóval utálom ezt,törvényben tiltanám meg, hogy a nőknek karácsonyt megelőző napokban dolgozniuk kelljen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
tünci28

Tünci, igaz, hogy én a munkanapokon korábban végzek mint te, így picit tudok itthon ténykedni, de én is végig dolgozok 24-ig :cry:

Csak én nem akarok nagy karácsonyi hangulatot, főzőcskézést stb. A férjem is dolgozik ezerrel, szinte egyikünk sincs itthon, az ünnepek alatt is rohangálni fogunk, egy gyors takarítás lesz és kész.

Hidd el, már ha a felét megcsinálod annak, amit írtál, gyönyörűségesen szép lesz minden :wink:

Én most valahol nem bánom, hogy dolgozni kell, legalább nem töprengek itthon...
Vendég

ezzel én is így vagyok ,mármint a nemtöprengéssel..Csak arra gondoltam, hogy a párom is annyit dolgozott az elmúlt időszakban, hogy igazán megérdemelné, hogym inden szép és jó legyen,hogyk ikapcsolódhasson..

na, majd valahogy lesz..

az előbb együtt sírtunk egy kicsit..megmutattam mit vetem Violának Karácsonyra.
tünci28

Tünci, ne aggódj ezen a karácsonyon, ha nem lesz az ablak megpucolva, akkor is elmúlik az ünnep...
Gyomrotok meg nem lesz több, karácsonykor sem. Süss valami sültet, egy leves, meg köret.
Nálunk ennyi lesz.

Betti
Kép
betti0412

Jól van, igazatok van!!!!

Annyit csinálok, amennyit tudok, mert az se jó, ha én leszek síkideg addigra...

Na, megnyugodtam, köszi Csajok!

Betti, hétvégén tesztelsz? :D
tünci28

Nem tudom Tünci, ha megjön a hétvégén, akkor nem.
Egész nap émelyegtem megint, érzékenyek a melleim, délután hazérve elaludtam, olyan fáradt voltam.
De én már ennek nem hiszek, a legkevésbé sem. Egyrészt túl koraiak a tünetek, másrészt már lehet, mindent annak gondolok.
De meglátjuk, ha hétvégén megjön, akkor elmegyek és futok egy 20 kilométert biztos.
Az mindig használ.

Betti
Kép
betti0412

Lassan elköszönök tőletek, mert nemsokára hazaér a Párom Németországból, szerintem már itt jár valahol és hát lesz szennyes, meg pakolni való is.
Jó ha jut kicsit időnk beszélni majd, utána én is megyek aludni .
Szép estét és békés álmokat nektek!

Betti
Kép
betti0412

Betti, én azt gondolom, ohgy ennyire nem csaphat be a természet, meg a szervezeted!!!
Tessék rögtön megosztani velünk a jó hírt ám!!!!!!!!! :D
tünci28

Tünci, lányok, ezer bocs, de elaludtam :oops: Most átvánszorgok a hálóba és folytatom tovább a szunyát :wink:

Pedig jó lett volna beszélgetni egy kicsit :wink:

Tünci, szorítok, hogy holnap kevesebb idióta legyen bent nálatok, Bettinek meg azért, hogy ezek a tünetek ne múljanak el hónapokig :wink:

És no para a karácsony miatt, ha már a munkahelyeden és a városban idegbetegség folyik az ünnep miatt, legalább az otthonba ne szivárogjon be a kapkodás meg a stressz :wink: Együtt vagytok, és ez a lényeg :lol: a többi nem számít.

Pussz nektek, jó éjt
Vendég

Betti!

Én sem mertem hinni a tüneteknek. Ugyanezek voltak mint Neked. Párom nyaggatott, hogy teszteljek. Az első egy csíkos lett. Bőgtem. Két nap múlva kétcsíkosat teszteltem.

Nagyon szorítok, hogy Veled is ugyanez történjen.
bende

Elfelejtettem mondani Tünci, hogy gyönyörű a dobozod!!!! Szebb ajándékot nem is kaphatott volna Viola!
És ne idegsítsd túl magad a készülődésért, inkább fordítds az energiád és a szabadidőde a párodra, magadra és egymásra.. semmi értelme agyon hajszolni magad és után 2 perc alatt felzabálni.. rátok fér a pihenés, azt tegyétek..

Betti hajrá!!!

Kép
leda2002

Jó reggelt mindenkinek!

Leda mennek a képek. Tegnap ne hari nem voltam itthon, előtte este meg már fáradt voltam. Remélem sikeres az elküldés.

Kép

Kép
melcsike70

Hát Tünci, becsaphat......
Ma reggel jött a első jele, hogy hétvégén meg fog jönni, konkrét látvány formájában is.
A melleim soha nem fájtak, soha, mielőtt megjött volna, most fájnak.
Hát ez van.
Hogy mit érzek most, nem tudom leírni, mindjárt kezdődik egy tárgyalásom, azt sem tudom, hol vagyok.

Betti
Kép
betti0412

Betti, nem is tudom mit mondjak :cry: :cry: :cry:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?