Sziasztok,
Sikerült net közelbe jönni.
visszaolvastam, probálok mindenre reagálni.
Mozza, örülök, hogy megnyugtatott a doki
tessék pihenni.
Szofi, ne dolgozz annyit, pláne ne betegen. és majd írj hogy kiderült e fiu vagy lány
Marcell, Pumukli utólag is boldog szülinapot !!!
Anita, gratula a kislányhoz
Nagyon szép név a Hanna! Jó hogy visszajöttél. én is várom, hogy bekössék a netet, mert igy elég rossz...
Fabri, reméljük nálatok is kiderül hétfőn a neme
Ildi, neked is gratula a kislányhoz
Krém, na látod már Ti is nagyon jól haladtok, pikk pakk beköltöztök
a konyhabútort és a gardrob polcokat mi is január elején vesszük meg, szóval apróságok vannak még de nagyon nagyon élvezzük
el se hiszem hogy eljött ez a nap is
Hean, nem lesz semmi baj szombaton! Nyugi. biztos minden OK lesz a kissráccal!
Evamama jobbulást nektek!
Panndi, gratula nektek is a kislányhoz. No meg hogy sikerült postára adnod a szakdogát
Vanni, nektek a kisfiuhoz gratula
Nevet választottatok már?
Méhszáj: engem multkor megvizsgált a doki, akkor minden rendben volt, de azóta nem került szóba.
Csadra, grat a kisfiuhoz .
Na most már a fius tábor is növekszik
Én ma voltam védőnőnél, minden ok volt. Picit alacsony a vérnyomásom. Még a dokihoz is el kéne jutnom karácsony elött, de a rohadt sztrájk miatt nem nagyon tudok...az agyamra mennek...
A napokban nagyon sokat görcsölt a hasam, gondolom a felpörgött események miatt, költözés, izgalmak. Ma reggel is nagyon rosszul voltam, de már jobb.
Tegnap ültem a fodrásznál és úgy látszik Álmosnak nagyon tetszett mert ilyen intenzíven még sosem mozgolódott
nagyon élveztem.
Jobbulást a betegeknek és kitartás mindenkinek , mindjárt jön egy kis karácsonyi pihi
Szép napot.