Sziasztok!
Karácsony nekünk is nyugiba' telt, jó volt. Képek a tesómék gépén, de most majd átírja mind, akkor teszek fel! Anyóséknál/apóséknál is először tartózkodott Olivér, majd mamának és papának szólította őket is, amin tökre meglepődtem, apa persze örült nagyon. Mondjuk elmagyaráztam neki, hogy ők is mama meg papa, csak ők egy másik mama, papa (mint anyuék ). Nem tudom, mennyit fogott föl, meg hogy legközelebb is megismeri-e őket, meglátjuk. Egyre több szót mond már, mindig meglepődöm, hogy már ezt vagy azt is tudja. De van, amit csak nagyon ritkán használ, van, amit meg állandóan. Mikor fekszem, sokszor fölhúzza a pólóm, aztán mutogat a hasamra, mondogatja, hogy baba,baba, meg mutatja az egyik ujját, hogy akkora a pici baba most a hasamban - hát megeszem érte!8)
A cserebogaras érdeklődőket szeretettel várjuk, már csak egy rész hiányzik, de az fog is. Úgyhogy akit érdekel még, az elsejétől jöhet érte, vagy a belvárosban vhol talizhatunk is!
Zsuzsi,
nagyon szép nappalitok van, meg Olivér is nagyon csini!
Kata,
láttad már az új Nextet? Én sajnos igen - túl sok jó cucc van...
Orsi,
hol síeltetek? Tegyél ide is képeket!
Wish,
hogy vagy? Barna eltűnt már? Nálam már egy ideje nincs nyoma, mától kezdtem el egyesével, kétnaponta csökkenteni az utrót. Kombináltra mikor mész?
Anikó,
írjál már pár sort magatokról is! Marcinak boldog szülinapot! Milyen a suli, szereti, nehéz, könnyű? Ágolyó mennyit beszél már? Veletek mi van?
Pompi,
bújj elő, látod, mindenki hiányol! Mi van veletek/veled?
Szöcske,
szia! Nálunk is igen kaotikus volt az eleje eggyel is, úgyhogy ne aggódj, idővel biztos jobb lesz.
Egy pár apróság, amiket a lányok írni szoktak: éjszaka tisztába tenni csak, ha muszáj, azt is min. világításnál, nincs játék éjszaka, csak simi-simi, elmondani nekik, hogy éjszaka van, aludni kell, nappal pedig próbáljatok meg többet játszani velük, és próbáljátok kihúzni kicsit az alvásokat játékkal. Majd biztos írnak a többiek még, most ennyi jutott eszembe. Kitartás!
Lenne egy kérdésem, Ti miket adtok vacsorára a gyereknek? Olivér nem akarja megenni az üveges gyümit, joghurtot, mástól viszont volt már, hogy hányt egy csomót, pedig legutóbb csak sajtot kapott uborkával - amiket imád, és sose volt még baja tőle. HA kenyeret adnék neki felvágottal, akkor a kenyeret megenné, a felvágottakat viszont utálja, az nem kell neki. Úgyhogy várom, hogy Ti miket adtok! Köszi az ötleteket előre is!