Új privát üzeneted érkezett!

Zsoltikának gyógypuszi!

Henka: jó, hogy jöttél!
Vendég

Pont ma gondoltam hogy írok neked emailt :D Mindig gondoltam rátok :D
Remélem most már gyakrabban jössz majd!

Kép
Kép
Kép
kike

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:30-kor.
Vendég

Itt vagyok, csak zuhantoltam egyet!

1, Ambroxol, azt nem nyelte le.
2, Rhinathiol, ettől van a fuldoklásos köhögése.
Amúgy mindkettőre azt mondta a doki, hogy regg-este. :?: :?:

Andkata, az az igazság, hogy mi kezdettől fogva éjszakázunk. Gergő sosem volt jó alvó! :cry: Ezért vagyok már nagyon fáradt! És egyre jobban ragaszkodik hozzánk. Ahogy apa szokja mondni: Anyja majma!!! :lol:

KépKép
hene

Köszi szépen ,nagyon aranyosak vagytok.Akiknek meséltem rólatok el vannak ájulva hogy még mindíg emlékeztek rám.Bevallom nagyon jól esik nekem.Ebben a rohanó világban jól jön egy kis szeretet hullám! :lol:

KépKép
henka76

Hene! Nagyon ügyes Gergő! Sajnálom a nehéz éjszakákat! Nincs videód a mászásról? Biztos nagyon cuki!

Henka! Jó hogy jöttél, nagyon rég voltál már. Domi várja már a karácsonyt?

Patr? Tőled kaptuk az ajándékot? Hát nagy poén lenne, ha igen. Még beszéltünk is róla, hogy nem írod rá ki vagy! Azt kellett mondjam Rolinak, hogy egy nénitől kapta a netről a kisvakondot. Örült neki!

Kép
szly27

Én semmivel nem tudtam beadni neki az Ambroxolt! Kajába sem! :cry:

KépKép
hene

A másik tippem Bondi, vagy Véda! Á, nem tudom ! De szerintem aki küldte, annak van nagyobb gyerkőce is! Mikor fogom megtudni :?: :?: :lol:

Kép
szly27

Szly, én azt mondom 3 napja mászik. Tehát még nincs, de igyekszem csinálni.

KépKép
hene

Biztos haláli! Annyira tetszik amikor egy ilyen pici mászik! Nagyon kis ügyes!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:30-kor.
Vendég

Véda még nem adta fel tudtommal...

Kép
andkata

Sziasztok!

Hene!

Jobbulást nektek!

Az meg nem igaz h nem hiányolunk, meg nem beszélünk veled, hisz Gergőt is köszöntöttük, amikor fél éves volt, csak nem vetted észre.

Csajok!
Puszi nektek h Dodót is megleptétek!

Nicike!
Semmi extrát nem tettem h Laló ne kapja el. Még kap kis anyatejet, remélem ez védi meg.

Dundi megkapta a rotát. Doki előtt 1 órát aludt, de nem jókedvvel ébredt. Dokinénire sem a vigyori Laci nézett, hanem a nagyszemű bámulós.
Aztán itthon aludt még egy 3/4 órát, azóta megint jobb a kedve.

Én viszont már köhögök, eszem a sinupret drazsét.
20150601134430

Akkor nekem legalább volt jó 3 hónapom, Hene....

A barátnőm mindig azt mondja, hogy szerencsém volt, mert ő 15 hónapig ezt csinálta a kisebbikkel...
Minden csak viszonyítás kérdése...

Kép
andkata

Véda nem tegnap adta fel?

Viki! Nem lehet mindig nevetni!

Kép
szly27

Véda Dóri olyannak küldi az ajcsit, akit ismer személyesen.
20150601134430

Ja tényleg! Akkor vagy Patr, vagy Bondi

Kép
szly27

Hene: én sem tudom sehogy belediktálni :( :( :(
Vendég

Most ebben a hónapban nagyon sokat dolgozom,folyamatosan hétfőtől -vasárnapig.Már eléggé ki vagyok borulva a fáradtságtól,na de majd karácsonykor pihenek.Domit is csak futólag látom,nincs rá időm hogy foglalkozzak vele.Este mikor leülök örülök hogy élek.

Ibm:szerintem a vérnyomásom most sem jó,de nem érek rá vele foglalkozni.Ahhoz be kéne feküdnöm ismét a belgyógyra.
Baba téma:Nagyon szeretnék,de szerintem a vérnyomim miatt nem lehet.

Egyébként Dominak lesz unokatesója.A sógornőm most lesz 4.5 hónapos terhes,úgyhogy paterolom át a baba cuccokat.Ráadásul a barátnőmnek is most jön a második baba.Szóval körül leszek véve a kicsikkel.

Bondi:Ismét fogunk vasárnap koncertet adni,Most egy betlehemes játékot fogunk előadni.Szép lesz.

Kike:szegény párod ha jól látom ellovasították a bicóját?

KépKép
henka76

Szly!
De nekünk nagyon ari doktornénink van, aki mindig udvarol Lacusnak, és kicsalja a mosolyt. Na most hiába dolgozott a pénzéért. :lol:

A kis vakond nagyon cuki! Ha előjön akitől kaptátok lsz. árulja már el h honnan szerezte. :roll:
20150601134430

Viki, láttam a köszöntéseket! Akkor itt voltam, de utólag is köszönöm!

Kata!
A dokinéni azt mondta, amikor meghallgatta, hogy a tüdejénél minden rendben, és azért köhög kicsit, mert hanyatt fekve, mert a mandulájáról folyik le a szmötyi! De igazából semmi baja nem volt.

KépKép
hene

Viki! Hátha, hátha előjön! Kíváncsi vagyok!

Henka! Remélem meg is fizetik az állandó munkát!

Kép
szly27

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:31-kor.
Vendég

szly27:Domesz már nagyon várja a karácsonyt,de legjobban azt hogy maradjak már vele itthon,és ne menjek dolgozni.

te mit vettél a gyerkőcöknek??
Domi legót szeretne,azt vettem neki meg egy dominót.

KépKép
henka76

Az én dokinénimre mindig mosolyog Gergő, mondjuk mindenkire! Még az ismeretlenekre is. A pizzafutárra is! :wink:

Kata, én úgy sejtem mi a 15 hónapos kategóriába fogunk tartozni! :?

KépKép
hene

Henka! Roli is imádja a legot. Kap egy legoautót. Kap egy távirányítós autót, aminek lehet cserélni a kaszniját. Szeretnék neki egy Java építő játékot, meg mesekönyvet még, de még ezeket nem vettem meg.

Jázmin két öltözet ruhát kap, meg egy nyomkodós játékot és egy csörgőt vettünk neki eddig.

Kép
szly27

Két kép! Alsópáhokon készült egy éttremben. Már itthon is etetőszékben nyomjuk. Imádja verni az előtte lévő asztalt!

Kép Kép

KépKép
hene

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:31-kor.
Vendég

Addig biztos éjszakázni fogunk!

Most vettem fel felállást és mászást. Holnapra feltöltöm, és mutatom!

KépKép
hene

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:32-kor.
Vendég

Szly!
Nézd meg a bélyegzőt, hogy hol adták fel!

Viki!
Személyesen ismerem a húzottamat, így igaz! A fejedben csak úgy hemzseg a sok infó :D Bírlak nagyon, kartársnő!!!

Hene!
Ne izélj már! Annyiszor írtuk, hogy Hene!!!??? Andi is írta, hogy Gergő ki szerelmük hol van már? de nem sorolom, biztos nem láttad. Amúgy előfordul, hogy átsiklunk egy-egy hozzászólás felett. És, ha valaki ritkábban jön, ezt jobban megérzi. ennyi. Ne fújd fel, szeretünk, na!

Sül a mézeskali. Holnapra, ha teljesen kihűl, díszítjük :D

Az én drága ajándékozottam még nem írta, hogy megkapta volna az ajit... Remélem, rendben odaér még a héten!

Szaladok tovább!
Szép estét!

Véda
Vendég

Voltak nálunk Timiék.
Képek a nagy barátokról :D

Kép Bence és Tomcsi a nagy barátok! :D

Kép Itt is Ők

Kép Tomi ücsörög a szopipárnában :D

Kép
zsuzska72

helló sly férje vagyok egy szó sem igaz az egészből

Kép
szly27

Szly!
Nem én voltam, az enyémet ma adta fel Szabolcs, izgulok hogy mikor ér oda!
Sőt van egy rossz hírem is, Bondi is ott volt a talin, és mondta, hogy még a táskájában lapul az ajándék, ma akarja feladni, így ő sem lehetett! Totózz tovább! Tényleg milyen bélyegző van rajta?

Kép
Kép
patr

na! Apa belekontárkodott, míg készítettem a vacsit Jázminnak! Ne higgyetek neki csak nekem! :lol:

Véda! Budakalász Cora posta. Tudom volt már szó Budakalászról talán, de már nem emlékszem kivel kapcsolatban. :oops: De hátha Viki tudja! :lol:

Kép
szly27

Szly!
ÁGI!!!

Kép
Kép
patr

Nagyon édik a fiúk!

Na akkor nem tudom ki! Lehet Bencuri? Tényleg, most ő jutott eszembe. Ő tegnap adta fel, elméletileg ideérhetett!

Kép
szly27

És tényleg! :oops: Mondta is a minap, hogy filcből varrnak dolgokat!

Kép
szly27

a nap vicce: ma kaptuk meg a bhrg-s szakvéleményt, miszerint az én öt hónapos fiamnak a vizsgált húsz területből 2-6 területen van hat hónapos vagy annál nagyobb lemaradása. ezt hogy lehet komolyan venni??????????????,

KépKép
muffin

PAtr! Köszi!

Szerintem tényleg Ági! Ági köszönöm szépen nagyon tetszik! És jó volt így találgatni! Igaz lányok?!

Kép
szly27

Muffin! Ez tényleg érdekes! Meg mi az hogy 2-6 területen? Most 2 v 3 v mennyi?Furi! :shock:

Kép
szly27

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat a tesómmal kapcsolatban...

Nicike!
Nektek mennyi idő után jött a Babuci?

Henkaaaaaaaaaaaa!!!!
De jó, hogy itt vagy!!!
Sajnálom, hogy sokat kell dolgoznod, sajnos így az ünneoek előtt a boltosoknak is kijut...

Hene!
Jó, hogy jöttél!
Aranyos Gergő a képeken! Milyen ügyes, hogy már mászik... Reszkessetek virágcserepek... :wink:

Bence és Tomcsi is nagyon helyesek...

Laurát nem kell műteni, csak sarokemelő betétet kap. Holnap megyünk kiváltani. Remélem, segít.

Apa most indult el a reptérre, remélem minden rendben lesz.
Vendég

Muffin!

De a hat hónapos lemaradás a legjobb....én sem értem...
Vendég

Marcsi! De jó, hogy nem kell műteni! remélhetőleg használ a betét!

Kép
szly27

Szilvi!

Oda kéne menni Ancsáéknak is, ahová Muffinék járnak??

Nekem felfoghatatlan, hogy Magyarországon csak két városban csinálnak fejlesztő gyakorlatokat... :? ennek komolyan utána kellene járni... ilyen nem lehet! ez felháborító!
Vendég

na jó! Nekem mennem kell!

Jó éjszakát !

Kép
szly27

Jó éjt Szilvi!
Vendég

Marcsi! fogalmam sincs, de ha tényleg ezen múlik, hogy a kicsi tudja-e majd használni a kezét meg ilyenek, akkor támogatottabbnak kéne lennie az egésznek! Nem semmi, sajnálom őket!

Kép
szly27

Tényleg mentem! Sziasztok!

Kép
szly27

Szly:látom nagyon megy a találgatás :lol: :lol:

Nagyon jók a babaképek!
Hene:várjuk holnap a videókat is!

Henka:sajna igen,jól olvastad...remélem eltöri a kezét,aki ellopta :twisted: :evil:

Sajnálom hogy nem jó még mindig a vérnyomid,remélem azért majd egyszer sikerül a baba,de ahhoz lassítani kéne ám a tempón,és igenis befeküdni,és helyrehozni a vérnyomit!Ok?

Engem meg Anyukám készít ki,hogy elmenjek ám a dokihoz,mert már hetek óta idegeskedik rajta :evil: mintha én nem...
No mindegy,téma lezárva,majd legközelebb akkor hozom szóba ha már túl leszek rajta. :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?