Új privát üzeneted érkezett!

Timi!
Megkapjátok nyugi !!! :D
De a Jézuska karácsonykor hoz ajándékot... tudod!
Még addíg 7-et kell aludni! :D
Remélem örülni fogtok neki... :D

Kép
zsuzska72

sziasztok!

Dodó örülök h rendben haza érkeztetek :D

Véda,nagyon szép családod van. Lilu olyan édes kis huncut pofija van :wink:

Viki jobban vagy? én most érzem mintha meghűltem volna.
Lili holnap oltást kap,csak nem kapja el.

Így is szörcsög szegénykém,remélem megkapja azért a szuriját :cry:

Áronnak jobbulást.Remélem hamar meggyógyul.

Kike,úúúúúúúúgy sajnálom.Ez olyan gusztustalan dolog!!!!Pfuj :evil:
Mikor írtad apa délbe indult,és 1 kor még gyalogolt, olyan mérges lettem arra az átkozottra aki ilyet csinál....

Én belehalnék ha éjszaka nem lenne Lili mellettem.áhhh..én nem bírnám.Pedig anyu sokat vigyázott már rá, de éjszakára zért én se tudnám itt hagyni kis gyöngy pipim :D

Wera, köszönöm a vendéglátást. Nagyon jól éreztem magam.jó volt beszélgetni Veled.És köszönöm a kengurut.
Lilit beleraktam itthon,baromira élvezte.Vigyorgott nagyokat.
Volt hiszti mikor kivettem belőle és letettem....

Ja és lányok,Nóri még gyönyörübb mint a képeken,nagyon szép,és olyan édes ahogy haverkodik az emberrel.
Vera meg nagyon csinos és nagyon kedves.Örülök h megismertelek :wink:

nicike

Timi gyertek!
Várunk titeket! :D

Kép
zsuzska72

Na megyek főzők egy teát mert pocsékul érzem magam.

Viki nálatok Lacus nem kapta el ugye? Volt valami óvintézkedés,vagy csak simán nem kapta el?

Én is küldtem egy babucinak ajándékot. Nem karácsonyi ajándéknak,hanem más miatt.Ajánlottan adtam fel tegnap.Remélem megkapja!!!!!!

nicike

Indulunk a postára! Már kíváncsi vagyok! Majd jelentkezek!

Kép
szly27

Véda!
Nagyon szép a kiscsaládod!

Én is ma indítottam el az ajándékot, és hiába jött a postás 4-kor, nekem még nem hozott semmit.
Irtó izgi szerintem is.

Kis manókám meg szerintem most először beteg lesz (leszámítva a 3.oltás utáni lázat), mert sokat aludt, most meg szuszog mint egy kis Dart vader :)
Szóval lehet, hogy porszívó-avatás lesz.
Kicsit félek is.

Timi!
Én ugyan nem bíznám anyura, főleg mivel nincs teje :) , de szerintem el tudja látni anyukád, ne izgulj.

Dicsekedtem, hogy megjött a tejem, de vele együtt a múltkori csomó is itt van, úgyhogy masszír ezerrel.

Tamara!

Fotókat csináltatok?
Ha igen, akkor küldesz?

Bondi!
Hogy te milyen titokzatos vagy :)
Vendég

nehany kep:
Kép
Kép
Kép
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:32-kor.
Vendég

Köszi Csajok..sajnos bizony nagyon sok szemét ember van,és nem is tudja micsoda kárt csinált nekünk :evil: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

sziasztok!

Vendégek elmentek...

Kike!
Annyira sajnálom.... :cry: De elmész a dokihoz és kész!
Én mindíg azt szoktam mondani, innentől már csak jó jöhet!

Csomagot még én sem kaptam... majd ideér... :wink:

Apa most van az ortopédián Lauval..remélem, enm kell műteni!
aggódom.

Ma volt a tesóm is nőgyogyónál...
Kevés a sárgatest, ezért nem esik teherbe. (volt valakinek ilyen?)
Most closty+duphaston+uh... remélem, összejön nekik hamar!

Anyjuk+Dóri!
Olyan aranyosak a csajok együtt!!! :lol:
Vendég

Megjöttünk és átvettük a csomagot! És nem tudom ki küldte! :)

Jázmin már a csörgővel játszik! Akárki is küldte, köszönjük szépen és nagyon ari a kézzel készített! :lol: Külön köszönöm Roli nevében, aranyos, hogy ő is kapott valamit! Most még nincs itthon, de biztos örülni fog neki, mostanában imádja a plüssállatokat.

Képek az ajándékról:

Kép Kép

Kép
szly27

Timi! Keep cool! Nehogy már rosszul érezd magad! Nem olyan pici, egy éjszakát szépen eltölt majd nélküled. Mindenki máshogy érzi ezt, jogában áll. Anyukám engem 11 hónaposan ( az ikertesómmal) 2 hétre a nagymamámra hagyott. Nekem ez most elképesztő, hogy hogyan bírta ki, de lehet hogy mire odajutok...Főleg ha még sok olyan éjjel lesz, mint ez a mai...

Ajándékok, jaj de izgi! 8) Szly, szépet kaptatok!

Orsi, drukk, hogy Emma ne legyen beteg!
Elképesztő! Két tábla Milka! Kicsit irigyellek, én 3 hónapja nem ettem Milka csokit...

Jaja, de édesek Lilláék Véda! Örülök, hogy jól sikerült az ünnepség!
A suliban a tanárnő jól kijön Lilluval?

Bondi, örülök! Ide még nem jött az angyalka, de ami késik...

Édesek az unokatesók, Tamara! Irigykedem a talira, de csak az hiányzott volna az én lányomnak...

Enyém leány már 2,5 órája alszik, egy ébredéssel... Én is pihiztem kicsit. Az apja még mindig dolgozik, szerintem zöld lesz ha hazaér...
A fotóalbumok miatt meg hívtak, hogy még sincs, amit rendeltem. Úgyhogy most állok neki keresni. Ez a karácsonyi készülődés nekünk kicsit rohanósra sikeredett...

Kép
andkata

Marcsi, mennyi idős a tesód? Ebből a gyógyszerkombinációból viszont ikrek is lehetnek...Drukk neki!

Kép
andkata

Akata!

38
Második kapcsolat, remélem, összejön nekik... akár ikrek is...én szívesen segítek nekik.. :wink:

Szly!
Jó kis ajándékot kaptatok!!

Ez tényleg kezd izgi lenni... :lol:

Kíváncsi vagyok a mi ajándékunk sikert arat e... :roll:
Vendég

Neki van már két gyereke?

Kép
andkata

mármint a sárgatest hiány...

nicike

Sziasztok!

KépKép
hene

Látom velem senki nem akar beszélgetni! :? Na, pá!

KépKép
hene

Én vagyok, Hene!

Kép
andkata

Én is!
Ha nem tévedek, ma még nem kaptam számot! :cry:

Kép
Kép
patr

Hene-szia-mi a baj?látom igen le vagy törve!

Patr:milyen számok vannak még?
24-ha még nem volt.

Kép
Kép
Kép
kike

Végre aludt egyet Domi,meg olyan büdiket pukizott,aztán végre sikerült kakilnia is,nagyon büdit,és továbbra is igen furit,de legalább megkönnyebbült,ez lehetett a baja-máskor mindig napi 5 volt kb.most meg csak egy.
A sok mandarinra tudok csak gyanakodni,hogy esetleg amit én megettem,az székletfogó lenne???

Kép
Kép
Kép
kike

Lányok, egy rémálom volt a hazaút!
Leírom, mert szerintem van aki nem tudja, hogy Tami titokban talit szervezett mára, az Ikeába, meglepetésképpen Dórinak!
Voltunk egy páran, jót beszélgettünk, egy-két képet csináltam, igyekszem majd feltenni, bár én még a legutóbbi tali képeit sem tudtam feltenni.

Na de elindutunk haza! Odafelé is dugó volt, de visszafelé! Agyrém, katasztrófa stb. Kettő körül indultunk, még elmentem Zsu-ért a suliba és ÖTRE érünk haza! Zsolti vonyított, ordított, hisztizett felváltva. Szegény nagyon sajnáltam. Hazaértünk, letettem a pelenkázóra (ja még a legelején bekakilt, úgyhogy végig ült a kakikban), és fülig ért a szája! Nagyon itthon akart már lenni. És valószínűleg sok levegőt nyelt a sok sírás közben, mert öklendezett egy csomót, sok ki is jött, egyfolytában böfög és nem akar szopni :? Szóval tönkrettem szegény gyerekemet! :? :roll:

Kép
Kép
patr

Sziasztok!
Olyan ritkán tudok jönnni, akkor sincs senki, vagy ha írok is valamit akkor sem igen reagál rá senki. Kicsit kívülállónak érzem magam. :cry:

Gergő is beteg már megint, mert én hülye, mivel kicsit köhögött, mikor hanyatt feküdt, elvitem a dokihoz. Kapott köptetőt, de másfajtát, mert az előzőt nem tudtam beadni neki, erre most úgy köhög, hogy aludni sem tud.
Ez mellett jön a foga, két napog lázas volt, még a kúptól sem alszik. Hulla vagyok a több órányi éjszakai fentléttől. Ha éjszaka megébred nem hajlandó nélkülem aludni. Apával már készen vagyunk! :cry:

Csak ennyi!

KépKép
hene

Ó,szegény Zsoltika-puszika neki!
Remélem hamar kiheveri ezt a szörnyű utat!!

Dori:nagyon örülök hogy sikeresen megérkeztetek!A képek nagyon jók így együtt!:D
Tami:nagyon szép volt tőled a meglepi tali :D

Kép
Kép
Kép
kike

Ja, és valszeg az új köptetőre alergiás is lett! :evil:

KépKép
hene

Hene:nagyon sajnálom,szegény Gergő,na meg ti!
Gyógypuszi neki,meg nektek is-kitartás!

Ez most nehéz időszak,pláne mikor minden összejön-annyira sajnálom! :(

Fogzással sajna előfordul hogy jön együtt a betegség is :? :(

Kép
Kép
Kép
kike

Hene:kipöttyösödött tőle? :?

Kép
Kép
Kép
kike

A betegséget már kihevertük, minden oké volt. Jött a fogzás, két napig láz. És ha én hülye nem viszem el dokihoz, akkor most nincs ez a gyötrelem. Amúgy napok kérdése és kibújik az első fogunk!
Kariaji lesz belőle szerintem! :D

KépKép
hene

Lefekvés előtt ne adj neki köptetőt,mert lehet hogy attól mégjobban köhög,mert ingerli a köhögésre.

Kép
Kép
Kép
kike

Kike, igen, a popsijánál, és amit a mellékhatásoknál írt, hogy fulladásos köhögés, nos az is megvan! Kapkod a levegő után! De reggel már nem adtam neki!

KépKép
hene

Dehogy vagy hülye-természetes hogy elvitted dokihoz...
De a kariajis fog az jó :D

Reméljük a többi fogacska nem kínozza majd meg ennyire... :?

Kép
Kép
Kép
kike

Már reggel sem kapott, de még mindig borzalmas! ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

KépKép
hene

Hát,akkor ne is adjál neki,kérjél másik köptetőt!

Kép
Kép
Kép
kike

Sajnos a fogzási időszak néhány gyereknél ilyen...taknyosak, lázasak,könnyebben megbetegszenek.. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Ja, és a legfontosabb!!!!! MÁSZIK!!!!! Úgy ahogy azt kell! És mindent lepakol. Az élete hogy állhasson. Ha fogja a kezem, térdelésből feláll, utána pedig nyomja , mint Elvis! :lol:

KépKép
hene

Jajj,de édes lehet!!képet-képet!! :D :P

Kép
Kép
Kép
kike

Lerakom prüntyi Domcsit aludni,aztán jövök!

Kép
Kép
Kép
kike

Hú, Hene, nem semmi, hogy térdelésből feláll Gergő!
Kitartás a sok nyűghöz, mi sem alszunk! :D

Kike, 24 egyáltalán nem volt, mert 2-án kezdtem!
Volt már 1,2,3, 4,5,6,8,12,13,14,15,16,17,20,22

Kép
Kép
patr

Sziasztok Kismamik!
Ősidők óta nem voltam erre,de mostmár van újra netünk.

Jól vagyok,én is a család is.Látom vannak régiek és újak is.

Mi újság felétek?

KépKép
henka76

Még jó hogy íratam egy litániát, és eltűnt ez egész! :evil:

Szia Druszám! Én pont panaszkodom! De azért jól vagyunk!

KépKép
hene

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:33-kor.
Vendég

Marcsi: én pont ezeket szedtem!!! És így lett Dóri!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Elsőre összejött!!!! (az előző baba is elsőre csak akkor még nem tudtuk, hogy kevés a sárgatest hormonom és valószínűleg azért ment el! :( )
Sok sikert a tesódnak! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ja és lehet volt Dórinak iker tesója (erre utalt a magasabb AFP és két lepénye volt)
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:33-kor.
Vendég

Sziasztok!

HENKA!! De jó,hogy jöttél,úgy örülök neked!
Mi újság veletek?
Munka,vérnyomi,baba?????????
Mesélj!!!
Mi is megvagyunk,Áron ép beteg úgyhogy mi sem alszunk éjszaka!

Hene! De jó,hogy jöttél!
Sajnálom,hogy nektek is ennyi bajotok van,ez a nem alvás tényleg baromi fárasztó!
Milyen ügyes már Gergő!
Fotó????????

Kike! Remélem a tolvajotok a bicikli árát gyógyszerre költi!
Rohadék! :twisted:
Szegény Apa!

Dodó! Nagyon örülök,hogy sikerült végre hazajutnotok,és ez a meglepi tali!!!!!!!!!!
Tami egy angyal! :wink:

Most megyek valamit hammolni,aztán szerintem Áron is ébred az esti programhoz,úgyhogy szerintem holnap flyt.köv.

JA!AKI TŐLEM KAPJA AZ AJIT NYUGODTAN NYISSA KI A BORÍTÉKOT MERT BELÜL IS CSOMAGOLVA VANNAK,ÚGYHOGY ÚGY IS BETEHETŐ A FA ALÁ!

Kép

Kép
ibm

Hene, fel a fejjel én átérzem, mondjuk még csak 10-12 napja csinálom ( van mikor csak 2x ébred, de az általános a 3-4) ezt a masszív éjszakázást, de néha már úgy érzem szétesem apró darabokra...
Pedig nekünk már mindkét fogunk csúcsa kint van és mégis. Mondjuk most hurutos is Adél. Minden együtt. Ahogy olvasom Nálatok is. A MÁSZÁSHOZ viszont óriás gratula! Nem semmi kislegény! Kitartás!!!!

Patri, nagyon sajnálom! Szegény Zsoltika vigasz-puszi neki!
Patri: 11!

Kép
andkata

Szia Henka!!De örülök neked!! :D :D

Kép
Kép
Kép
kike

Vidokata! Áron nem issza az Ambroxolt még teába keverve sem,du. beletettem az alma-őszi-banán hammjába,persze csak egy kicsibe és úgy megette!
Más ötletem nem volt!
Mind1 csak bent legyen nem?

Kép

Kép
ibm

Henka üdv! Mizújs?

Hene igazán nagyon számon tartunk Titeket, hisz Gergő volt az első topicbaba!

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?