Új privát üzeneted érkezett!

Az én mackókámnak olyan jó kedve van! Nem töri le egy vacak vírus.
Éljen! ( anyja már kevésbé bírja a gyűrődést...)

Hófordulósokat Isten éltesse sokáig!

Kép
andkata

Viki!
Most is azt a levest eszem, mert apája hozott tegnap megint (+sütit is :oops: ).

Kicsit köhögök, remélem hamar elmúlik.

Katus!
Azért jó h Adél kedve jó.

Lacusom aludt kemény fél órát és most megint pörög. Hurrá!
20150601134430

Vikikém gyógyulgass! jobbulást!

Szonját, 8kor keltettem és mire elaludt az r.őrsön addigra fel kellett kelteni szegény, úgy sajnáltam! ja és engem be se hivtak mert megegyzetek és nem kellett a tanú :twisted:
bencuri

Viki!

Azt még elfelejtettem, hogy köszi az angeles infót!
Annak örülök, hogy babácska jól van, de az elkeserít, hogy nem gondtalan a babavárása szegénynek :( De innen is megy neki a drukk++++++++++++++++++++++++++++++++
Egészségedre a levest, és a sütit! Aranyosan a nagy Laci 8)
(Enyém Apus reggel Laktoherbet főzött nekem :D )

Bencuri!
Hiányoltalak éppen, de látom, megvagy, csak a rendőrségen voltál :lol: :lol: :lol: De addig jó, míg csak tanúként hívnak be :wink:

Na, repülök tovább! Mézeskalács sütést ígértem Lilunak, ha hazajön. De addig még be kell gyúrnom a tésztát. Csabikám alszik, de ezt egy nagy fogzós sírás előzte meg :(

Ja, képeket reggel nem engedett feltölteni :( Majd még próbálkozom!

Ajándék-megkapás hogy áll?
Vkata-Patr, Desviki-Csugi, Akata-Sz.andi,Dodó-Wera... És még volt, ha jól emlékszem F.márti-Mancsi...
Akkor még sok-sok csomit repítenek épp az angyalkák... De rákérdeztem Apusnál (tudjátok, ő csomagos postás is volt, szegény - és azt mondta, hogy aki ma v. holnap adja fel, az inkább már elsőbbségivel adja, mert nem biztos, hogy karácsonyig odaér amúgy. Állítólag ilyenkor televan a raktár, és mindig az elsőbbségieket veszik előre, így előfordulhat, hogy 8-10 nap is várakozik egy csomag :(

Véda
Vendég

Véda, jó mézeskalácsozást!
Bence csak úgy élvezte szétmorzsálni a tésztát! és a sláger forma az lett ami hasonlit a ford emblémára és ráirtam neki ford! nagyon tetszett neki !

én tegnap adtam fel az ajándékot levélként és elsőbbségivel és azt mondták ma már ott is lesz! 8) de még nem ért oda a postás akihez megy ??? 8) :wink:
bencuri

A mi Postás Józsink nem hozott ma csomit nekünk. Már csak 2 napja van h ideérjen, m utána csak 2 ünnep között leszünk itthon.
20150601134430

Bencuri!
Elképzelem Bencét... 8)
Csomagod: Ez izgi...
Lehet, hogy már odaért a postás, és most nagy a bontogatás 8) Sztem estére bújnak mejd elő, akik ma kaptak comit, és akkor majd megmutizzák, amiket kaptak :wink:

Remélem, Vikihez is odaér szombatig a csomagja, mert aztán elutazik, és én nagyon kíváncsi vagyok, hogy ki ajándékozza őt, és mivel :D

Véda
Vendég

Vikikém!
Látod, egyre gondoltunk :wink:

Véda
Vendég

Dórikám!

Kép

Lacóm tuti szed vmit, ma aludt kemény 1 órát 2 részletben. Erre meg röhög az ágyában a forgókáknak.
20150601134430

Postás Józsi szedd a lábad és vigyél Lackó szerelmünknek valami szépet! :D De izgi!
Lányok én nagyon várom a karácsonyt! úgy izgulok, mint egy kisgyerek, már előre láttom ahogy Dödi tépi szét a csomagoló papirokat és ahogy megláttja az ajándékokat majd mondja hűűű és boldog ! 8)
ezt jól meg mondtam, de remélem értitek! :roll:
bencuri

Sziasztok!

most értünk haza...postán voltunk... :wink: Remélem, odaér a mi csomagunk is.

Emma fosiját rájöttem, mi okozza...a foga.. tegnap este sírdogált, amit ő ugye nem szokott, megnéztem, és kinnt van a másik is...
:lol:
Ha már nem forgolódunk, legalább foga legyen annak a gyereknek... :roll:

Nem olvastam vissza, és rohanok is, mert vendégek jönnek, és rögtön itt vannak. de Emmát is meg kellene addíg etetnem... :?

Azt viszont már reggel láttam, hogy Dodóék szerencsésen megérkeztek!
Örülök neki, élvezzetek ki minden itthon töltött percet!
Sok puszi nektek!
Vendég

Viki, készülsz már hogy utaztok? betudsz pakolni rendesen, vagy nem kell sokmindent vinnetek?

Dóri és Viki, drukkolok a barátnőtöknek h minden rendben legyen!
bencuri

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Ezek mind a suliban készültek.
Lilut sztem már megismeritek. a legmagasabb lány :wink:
(A nyakkendős kisfiú a jelenlegi vejem 8) Tudjátok, az osztályelső :wink: )
Az utolsó nagyon röhögős képen az egyik kisfiú rontott, és nagyon édesen adta elő, hogy "Hoppá... Most nem ez jön..." Ezen volt a nagy vidulás!

Véda
Vendég

Bocsi Védát akartam irni! :oops:
bencuri

Viki!
Készülünk persze. Vettünk utazóágyat. Szerencsére a corollánkba lehet pakolni. Visszük még a babakocsit is. Kádat már mindkét helyen vettek a mamik.

Marcsi!
Gratula a fogacskához!
20150601134430

Dóri!
A vő jelölt nem csak okos, hanem csini is! Apának jól áll Csabi ;)
20150601134430

Ja, Lilut felismeritek úgy is, hogy ő a legkócosabb... :oops: :roll: De már nem volt időm átfésülni a haját :? Bár, ő ilyen valójában. Kis kajla mári - ahogy Anyum mondaná :lol:

Véda
Vendég

[.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bencuri 2009.03.05 12:39-kor.
bencuri

Bencuri!
Véda=Dóri, úgyhogy semmi gond :wink:

Marcsi!Gratula szép Emmának!

Véda
Vendég

Véda nagyon jók a képek! édesek ahogy nevetnek! :wink:

Viki, remélem jól utaztok majd, bár Lackó egy tündér nem hinném h megviselné!
bencuri

Viki!
Nagyon szép! Ügyi vagy!

Kajla Mári! Nagyon jó!
20150601134430

Nem voltunk itthon, de járt erre a postás. Kaptam valamit! Lehet a csomagom! :lol: Majd délután érte megyünk a postára!

Véda! Nagyon jók a képek. Csabi apára, Lilu pedig rád hasonlít.

Kép
szly27

Véda=Dóri, úgyhogy semmi gond
:D 8)
bencuri

Köszi Viki!
bencuri

De izgi Szilvi, ti kibontjátok ma?
bencuri

Igen, Tünci. Én azt remélem h a napirendje nem borul majd fel a mamiknál. bár a mai is borult m tojik aludni, pedig ha apája hazajön még megyünk a dokihoz a rota 2t beadatni.
20150601134430

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:34-kor.
Vendég

én lányom most alszik, remélem megtudunk ebédelni még alszik, mert még sül az ebéd! Egy kicsit elcsúsztam... :roll:

A mamáknál bizti lesz csúszás és sok sok babusgatás! :D :D
bencuri

Köszi Kata, nem tudom tegnap annyira megtetszettek a te formáid és azért...! De majd szerzek én is nagyobbakat és másmilyet is.... :D

Dóri hogy van?
bencuri

Most elköszönök legyetek jók!
És ne irjatok nagyon sokat, mert megint nagyon-nagyon lemaradok..... :D :D :D na jó vicceltem..... :D :D
bencuri

Laló elaludt. Én ko vagyok. :lol:
20150601134430

Bencuri! Szerintem kibontom. Én nem bírom ki karácsonyig.

Kép
szly27

hali lányok!

ronix! megnyugodtam hogy odaért :D

én meg rohanok is tovább.csak ezért jöttem mert mondta zsuzsa hogy irtad hogy odaért és a saját szememmel akartam látni :D

megyek mert még dolgom van. be kell fejeznem a takarítást, mosást, vasalást. nem akarok holnapra és azutánra hagyni semmit. nyusziapu itthon lesz és csak a kettőnké lesz ez a 2 nap.

törpicseket is még össze kell készítenem a 2 napra. megy anyukámékhoz. de már most nagyon hiányzik. nem tudom mi lesz, tuti félóránként telefonálok hogy mit csinál, hogy viselkedik,evett-e, aludt-e....stbstb

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Bátor vagy h már ilyen kicsinek odaadod a mamiknak. ;)
20150601134430

Sziasztok!

Feladtam az ajit,ajánlottan,remélem hamar odaér!
Aki megkapja majd írja meg,hogy odaért!
Felbontást rábízom! :wink: :wink:

Rólunk! Este 37,6 volt a hője,orrát szívom többször,este megkapta a Cataflasmot,így is két óránként ordított,tea,cumi,puppu!
6:30-kor még volt egy sírás aztán úgy beűjult,hogy 9-kor keltünk fel!
Ilyet még sose csinált!
Augmentint elkezdtem,Amroxollal bajban leszek mert majdnem hány tőle bárhogy adom! :cry:
Orrát szívom,Neomycint csepegtettem a szemébe!
Nem mondta a dr,hogy hányszor!
Katák??????????
3X?
És tényleg mindkét szembe kell?
A patikus azt mondta.
Ma még csak 1X cseppentettem,nem is piros neki,de azért gondoltam 2X kap!
Na rohanok is tovább,amúgy egész jó kedve van,sokat sikít,kiabál,mosolyog,annyira édes!
Remélem hamar végig megy rajta!

Bocsi csajok,holnap többet leszek!

Pussz mindenkinek

sziasztok

Kép

Kép
ibm

5x mindkét szembe, Ami.

Adél aludt 10 percet, majd köhögésére felébredt. Kapott Germicid C-t és úgy tűnik legalább most nyugodtan alszik. Kicsi kincsem, neki se jó így éjjel is, nappal is óránként ( cagy sűrűbben) ébredni. Na de majd elmúlik ez is...Megyek én is próbálok pupuzni (by Ami...:))

Kép
andkata

viki!

másnak nem adnám oda, csak anyának igy éjszakára. de neki is irtam egy kisregényt, mint használati utasítást. nah meg még majd a telefonok is...

ibm!
remélem hamar rendbe jöttök! +++

dodó!
örülök hogy rendben megérkeztetek

Kép

Kép
timi1982

Timi!
Én még anyumnak se adnám oda :oops: , de én már csak ilyen paranormális vagyok.

Adél Cicának gyógypuszkókat küldünk.
20150601134430

Mézeskalács begyúrva :D

Á, látom Timi-Ronix, és ?-Szly
Alakulnak a dolgok!!! 8)

Viki!
Majd csinálj sok nagyis képet!

Timi!
Ez komoly? 2 napra távol lesztek egymástól?
Én 2-3 órát bírok csak nélküle :oops: :roll:

Bencuri!

nagyon szépek a mézeskalácskáid! Én nem ígérem, hogy teszek fel :oops:

Ébredezés van, futok! Később még jövök!

Véda
Vendég

viki!

nálunk anyukám heti 2-szer általában itt van, reggeltől késő délutánig, soxor vigyázott már rá itthon is, mig én elugrottam ide-oda, sétizni is voltak már kettesben. volt már 2-3 alkalommal hogy itt aludt, és akkor ő kelt hajnalban bencéhez.
szóval elég jól elvannak együtt.
remélem most sem lesz semmi gond. mondjuk biztos furi lesz bencének hogy nem lát, de hát...
szerintem nekem nehezebb lesz mint neki :D

Kép

Kép
timi1982

jaj most hogy irok róla.... már most piszok sz@r érzés...
de bence végülis nagyon társasági lény. mindenkivel elvan, mindenki ölében jól érzi magát, ha nem lát vagy nem vagyok a közelben az sem viseli meg.
anyukámmal többet volt már kettesben mint pl. nyusziapuval :oops:

Kép

Kép
timi1982

Angyalka járt nálam!!!
De őrzöm titkát karácsonyig :)

Kép
Kép
bondi

Ez a gyerek ma megint nem akar aludni dél óta,pedig álmos,és mindjárt megyünk a kölkökért.Tegnap is fél úton üvöltött a babakocsiban a fáradságtól,de nem aludt volna ám semmiért :twisted: Pedig sose szokott sírni a babakocsiban.

Vettünk fát a Nővéremékkel... :D
Legalább ezen túl vagyok...

Én ma sem kaptam ajándékot...De várok türelmesen...vagy türelmetlenül :lol:

Hófordulósoknak boldog hófordulót :D

Kép
Kép
Kép
kike

ajándékot még én se kaptam... már nagyon várom. tök izgatott vagyok.
és nálunk egy kicsit szerintem a zsuzsa is várja :D
kiváncsiak vaguynk hogy kitől kapok.
zsuzsa mondta, hogy ugyse tudom megvárni a szentestét... kibontom előb... remélem nem lesz igaza :D
majd addig lepaszzolom hozzá, hogy ne essek kisértésbe :D :D :D
de szerintem ki tudom várni a 24-ét és akkor a fa alatt kibontani. főleg hogy jóformán az lesz az "egyetlen meglepi" ajándékunk. nah meg zsuzsa a tiétek :D
feltéve ha megkapjuk :D :D :D

Kép

Kép
timi1982

Szegény Apa esőben gyalogolt be-délben indult,egykor hívott,és akkor még mindig ment :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

És azt mondta ha meglát valakit olyan bicajon,lerúgja róla,itt vette ságodban így nem igazán futkározik belőle sok..

Nővérem azt mondta odaadja neki az övét,mert nem használja,de mondtam hogy inkább ne,mert amilyen szerencsétlenek vagyunk,azt is ellopják :cry:

Miért nem alszik ez a gyerek-megőrülök!!

Kép
Kép
Kép
kike

Jajj,én nem is tudom tényleg elmegyek-e pénteken az onkológiára-olyan sok szerencsétlenség ért mostanában,inkább lehet hogy jobb ha nem megyek....marhára félek,és utálom a dokikat,és biztos nem csak annyi lesz hogy megnézi és kész...nem tudom,tojok rendesen..
Bár Apa úgyse hagyja hogy ne menjek el,meg Anyu sem,de akkor is..olyan szar :? :(

Kép
Kép
Kép
kike

és persze megint most nincs itt senki :cry: :cry: :cry: jó,igaz,mindig csak panaszkodok...
megyek,készülök,ez a gyerek meg...totál kész vagyok tőle..megint majd üvölteni fog :twisted:
Pedig indulunk a gyerekekért.

Kép
Kép
Kép
kike

Mindenkinek KOSZONOM aki eljott!

Szerintem nagyon jo volt ez a kis rogtonzott meglepeste tali!

Hu de izgi Bondi!

Doriek most indulnak tovabb,orult o is hogy lathotta nehanyotokat.
Vendég

kimma: elkuldtem tegnap a szamlaszamot, szoval nem ertem miert nem kaptad meg, de ha tenyleg nem erkezett meg, irj, kulodmmegint, a csomag uton van, szerintem penteken meg is kapod.
kerlek irj ha utaltal!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?