Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!!!

Nagy gratula Zsuzsának!!!!!Sok tejcsit és sok boldogságot kívánok a babához.

Nagyon gyönyörűek a picibabák(bocsi h nem név szerint :oops: )!!!!!!

Nálunk most olyan helyzet van h délután óta nagyon de nagyon fáj a derekam,és kb 1órája keményedek is hozzá,de mérni még nem tudom olyan össze vissza van.Szerintetek ez már vmi?Remélem éjjel nem kell menni,jó lenne ha holnapig kibírnám,mert mindneképp holnap mennem.

solya051020
Káld
 
 
 


Solya, kb. hasonló a helyzet nálunk. :) Derékfájás egész nap, keményedés egész nap és most kezdett el már fájni is.. :) Bár én biztos nem szülök, de neked még lehet ez az éjszakád. ;)

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Aida:akkor lehet nálam sem más a helyzet,lehet csak jóslok én is... :? :?

solya051020
Káld
 
 
 

 
 

Én meg egyre inkább fájogatok, meleg zuhiztam és az annyira jól esett, de közben is volt egy "kellemes" menszi fájásom.

Tényleg vki, 1111 méhszájjal itthoni körülmények között ülhetek kádba? Vagy csak zuhi..?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Solya, helyzet?

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Zsuzs! Gratulálok! Sok boldogságot kívánok!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Mági, ha Noel baba éjjel születne meg, akkor az sms mehet rögtön vagy inkább várjak reggelig??

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziazstok.

velünk.
aki nem tudja még szombaton volt két görcse Izának és emiatt bementünk a bókayba hétfőn ami ezt történt ott.
http://jacsobaba.freeblog.hu/

Bókayba

Hétfőn bevittem ugye a Bókayba. Háát néztek egy kicsit hogy az ügyis mért zavart el azzal a dumával de nem volt belőle gond. Mikor bevették a helyére kérdezem hogy és én?? Erre hogy nincsen hely. Na mondtam akkor isten önökkel mert a gyerek nem marad itt egyedül főleg hogy igény szerint szopizik és csak szopizik. e az adjunktus dokinővel hála nagyon rendi volt mint mindenki itt megengedték hogy reggel megyünk és délután jöhetünk haza. Volt agy uhu, szemész és ma meg eeg és ideg gyógyász.

Az uhu és a szemész rendben totál negatív. Az ideg gyógyász sem talált nála semmi különöset hála. Az eeg-ről még hivatalos papírom nincsen vagy is nemtudom a diagnózist de megkérdeztem attól aki csinálta hogy ugye minden rendben?? erre mondta hogy ne agódjak eget verő dolog nincsen. De sajna nem at mondta hogy minden rendben semmi gond negatív minden. Így sztem valami csak van sajnos. Ezt remélem holnap megtudom mert úgy is be kell menjek a Petivel oda a khba hiszen viszem uroflóra és így beugrok az adjunktus dokinőhőz és rákérdezek pontosan hogy mi a fene volt ez a dolog Izával.

Kép
a 3 hetesem

köldök hintőporozás.
nekem bent a khba mondták hogy ha leesett nem szabad hintőporozni mert beleragad belülre és az rosszabb.

Zöldi
Mi nagyon elfeletkeztünk a kis üzletünkről!!! Megvan még?? küldj szmlaszámot és utalok


aida
amíg nem folyik el a víz addig ülhetsz kádba

hattalmas nagy gratula az új babáknak!!

és most én mondom hogy kitartást 2 in 1-sek

harivera
Budapest XXI. kerület
 
 


vera:

nagyon szurkolok nektek, és sok erőt kivánok neked! gondolj arra h ezek a csöppségek nagyon szivosak ám, főleg a kislányok, és majdnem mindent ki szoktak nőni, ami ilyenkor van!!!


andy

Kép
andy30
 
 


Vera! Mennek a drukkok, hogy semmi komolyat ne találjanak!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Vera, szorítok, hogy rendben legyen Iza!

A topik kihalófélben van :D picit.. de majd erőre kap!

Solya, vajon Te azóta már szülsz? Nekem persze elmúltak a fájások. Pedig ilyenkor annyira reménykedek. Egyre nehezebben viselem ezt a sok görcsöt.

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Köszi az Anett dicséreteket!
Hát magam sem tudom, hogy fért el odabent ekkora gyerek? Shocked
És akkor az én szüléstörténetem:

Előzmények:
Kedden, dec.9.-én elmentem a dokimhoz, hogy megnézzen, miért van folyton kontrakcióm, rendszeres 3 percenként és aztán csak ugy hirtelen eláll 5-6 óra mulva.A dokim megnézett és azt mondta, itt még a méhnyak meg sincs rövidülve, méhszáj teljesen zárt... Shocked Ezek után elkeseredtem kissé, hogy akkor mire való az egész keményedés, ha még kicsit sem tágulok???Hazamentem beletörődve, hogy ha nem lesz semmi 16.-ig,akkor a doki beinditja a szülést.
Csütörtök hajnalban, ugy 4 óra fele egy kontrakcióra ébredtem, de mivel nem jött következő vissza aludtam...Reggel párommal még mókáztunk, hogy akkor már nincs sok hátra a szülésig Laughing .Elment és én gondoltam beülök egy kád melegvizbe, hogy lássuk erősödik a fájás, vagy nem.Hét nem történt semmi.Ugy 10 óra fele kezdtem székelési ingerrel egybecsatolva enyhe fájásokat érezni, de még mindig arra gondoltam, hogy ez biztos nem az igazi...A fájások erősödtek ugy 12 óra fele, de még mindig nem akartam elhinni, hogy ebből szülés lesz...Valahogy nagy nehezen rávettem magam és telefonáltam páromnak, hogy jöjjön haza, mert lehet szülünk...12:15-re meg is érkezett.Be a kocsiba, fel a korház... 12:30-ra értünk be. Ott a szokásos procedura, kérdeznek minden féle dolgot..Első mentruáció, hány terhesség, hány szülés, cm, súly...stb...Na üljek fel az asztalra végre nézzenek meg...Na amikor megnéztek onnantról már fel is gyorsult a tisztes társaság. Lemondtak a beöntésről, borotválásról.Mondjuk nem is kellett volna, mert otthon elintéztem... Laughing Be egy tölükocsiba és rohantak velem a lifthez.Mikor megkérdeztem, hogy mi ez a nagy sietség, hát 8-9 cm nyitva a méhszáj...Kiabáltak a liftnél, hogy álljanak félre az emberek, mert sűrgöségi eset... Laughing Laughing Beértünk, kaptam egy ágyat a vajudóban és mondták várjak, még 1-2 cm kell táguljak, ha érzem a székelési ingert szóljak. Alig mondták ki, éreztem egy erős nyomást, mondom nyomom kell. A bába erre: ne nyomjak, mert még nincs beilleszkedve a feje..Mondom, de nem tudom visszatartani..Nem nyomok, de érzem, hogy jön magától. Nyomja a baba ki magát.Próbálta a levegővételt csináltatni velem, csináltam de attól még mindig nyomnom kellett. Egyszer éreztem, hogy mintha valami kicsusszant volna..Odanyultam...mondom érzem a fejét.Odanyult a bába is és gyorsan vittek a szülőszékbe...2 nyomásra ki is bujt a buksija és a többi már kicsusszant anélkül, hogy nyomnom kellett volna.A buksija nem akart kijönni és kelett gátmetszés.Nem is csoda akkora nagy buci fej... A méhlepény megszületésére nem akartak várni, ezért mondták, hogy nyomjak, csk ugy üressben, mert semmi kontrakciót nem éreztem...Ki is jött, de bent maradt egy darabka.Na, jöhet a kaparás. Fájni nem fájt, de borzasztó kellemetlen volt.Mikor megmutatták a kisasszonyt kicsordultak a könnyeim. Gátvarrés után odahozták hozzám és mellre tették. Csodálatos volt. Laughing
Minden fájdalmat megér!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Márti, köszönjük, nagyon szép történet!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Sziasztok!!!

Gyors helyzet jelentés,indulunk a kh-ba elment a nyákdugó és iszonyat görcseim vannak.Amint lesz vmi küldöm az sms-t.Ja és most nagyon de nagyon félek!!!!!! :cry: :cry:

solya051020
Káld
 
 
 


Solya:
millió drukk, ügyesek legyetek!!!

Kép
Kép
Kép
f.marti
 
 


Jó reggelt!

Niki, Kati, Zsuzsa! Gratulálok a babákhoz, jó egészséget, sok boldogságot kívánok nektek!

A feltett babafotók fantasztikusak! Ennyi gyönyörű gyerek egy topicban!

Tegnap megjártuk a Kardiológigi Intézetet. EKG rendben. Amikor a szívultrahangot csinálta a professzor asszony, megkérdezte, hogy én cukorbeteg vagyok-e. Mondtam, hogy diétával egyensúlyban tartott terhességi diabéteszem volt. Azt mondta, hogy a kamra valamelyik részén van egy enyhe megvastagodás, amit az anyai diabétesz okoz, de az esetek 90%-ban 6 hét alatt visszahúzódik, tehát 6 hét múlva kontroll. Egyébként beavatkozást nem igényel a dolog. Hunor végigaludta az utat oda-vissza, csendben tűrte a vizsgálatokat, nagyon aranyos volt.
Az izgalmamat tetézte, hogy tegnapelőtt estére belázasodtam, 38,5-ig ment a hőm. Azt éreztem, hogy a cicimmel van a gond, de nem volt fájdalmas a szoptatás, nem volt gennyes a tej és tapintásra sem éreztem fájdalmat. Aztán rájöttem a megoldásra. Ugyan vásároltam az eddiginél nagyobb méretű melltartót, de úgy tűnik, ez is kicsi. Bizony szoptatás idejére már akkorára dagad, hogy szorít a melttartó, valószínűleg a bimbó környékén ez okozott pangást. Tegnap beszereztem még nagyobb melltartót, ma reggelre 37,2 lett a hőmérsékletem.

Hunor továbbra is jól eszik, 70-80 grammokat. Este 9 után most is 1/2 kettőkor ébredt, evett, majd újra álomra szenderült. Negyed hatkor kelt legközelebb, evett, azóta alszik.

A köldökcsonkja már aznap reggel leesett, amikor hazaengedtek minket. Már majdnem teljesen bezáródott, nagyon szép.

És ami nekem még nagy öröm. 5 kilót híztam a terhesség alatt, 80 kilóval vettek fel a kórházba. Ma reggel 70,5 kg-ot mutatott a mérleg! Még a végén megérem, hogy 70 alá tudok menni, amire nem is emlékszem, mikor volt példa!

2in1 mamik! Kitartás, nagyon ügyesek vagytok!

Vera! Örülök, hogy nincs nagy gond Izával, nagyon drukkolok, hogy ha mégis találtak valamit, azon minél hamarabb és minél kíméletesebben tudjanak segíteni!

Üdvözletem mindenkinek: Laura

Kép
Kép
szeles4
 
 


Zsuzsa:
Gratulálunk Dórihoz!!!! Nagyon szép nevet válaszotttatok :lol:

Aida, és bárki, aki még egyben! Nyugodtan küldhetteksms-t éjjel is ,én be vagyok kapcsolva, lenámítva, szóval jöhet az üzi : )

Solya:
Megy a drukk!!!

Már tényleg alig maradtunk egyben.. :)

Na én ma viszem Annát oltásra, már előre félek, ráadásul a legrosszabkkor kaptunk időpontot, pont alvásidőben...
:?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Solya, félni nem érdemes csak türelmetlenül várni a kibújó kismanót! :D Örülök, hogy Neked szülés lett (remélem) a tegnapi fájogatásból. :) Én meg csak fájogatok céltalanul.. Olyan buta.

Most indulunk NST meg orvosi vizsgáltra. Majd jövök és helyzetjelentek!

Kép
Kép
Kép
aida
Halásztelek
 
 


Na jól kitomboltam magam, bőgtem, mint a lakodalmas malac... Reggel már bal lábbal keltem, aztán Apára zúdítottam, hogy egész nap csak ganézom a lakást, és semmi látszata nincs másnapra. Nem győzöm már egyedül, de nem bírom, ha nincs elmosogatva, vagy kupi, kosz van! Elegem van már! A doki is azt mondja, pihenjek, feküdjek, de hogyan??? Szegény Apa jól megkapta, pedig tudom, hogy reggel elmegy korán, és este 7-nél hamarabb nem ér haza, akkor meg a gyerek csüng rajta, de akkor is már nagyon fáradt vagyok! Ő meg elkezdte védeni magát, hogy ő milyen fáradt, meg elege van a munkehelyén is,stb., amit én aláírok, de én is fáradt vagyok, terhes vagyok, félek, a végén járok, és ezt valahogy semmibe akarja venni... meg is mondtam neki, úgy látszik felfogta.. Most azt mondta, este elmegyünk valahová.Hát kiváncsi leszek... :? Nem is biztos, hogy Anyós vigyázna Annára... :cry: Utoljára tavaly decemberben voltunk bárhol is kettesben..
Biztos a hormonok már megnt, jó lenne, ha ennek vége lenne...
Bocsi a kifakadásért, de most minden olyan sötét előttem... :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


solya. hajra. mennek a drukkok!

marti. koszonjuk a torteneted. Annett nagyon sietett.

magi. gyogypuszi Annanak.

aida. javaslom a melegvizespalackot. rengeteget segit, mindenfele fajta fajdalomnal.

laura. orulok, hogy nincs nagy baj Hunorral. meglasd minden rendben lesz a kontrollon is!

vera. remelem csupa jot mondanak ma a dokik neked. varjuk a hireket.

aposom jon ertem nem sokara es elvisz a vedonenihez. fel kene oltoznom, es megszaritani a hajam. semmi kedvem.
ugy donottem nem kerem ezt a nyakdugo eltavolitast, mert baratnomnek 2szer is volt, es nem inditotta be a szulest. azt mondta fajt, amikor csinaltak, meg utana is a szulesig. van eleg fajdalmam, nem kell meg egy.

KépKép
KépKép
mush589
 
 


magi. fel a fejjel. nem sokara kibujik Bence. elhiszem, hogy faradt vagy. nehez ilyenkor neked is, de apanak is. nem lehet konnyu napi 12 orat dolgozni, es meg utana otthon is. fizikai munkat vegez? miert ilyen hosszu a napi munkaideje?
talan, valami olyasmi lenne a megoldas, hogy mosogat minden nap. akkor neked konnyebb, es o is csinalt valamit. van egy "feladata" otthon. kitartas!!!! Kép

lassan leugrik a kutyi a vonalzomrol. :shock:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


mush:
nem fizikai, Apa informatikus... Az a baj, hogy hazaesik este, a fürdetés az övé, de még ilyenkor is hoz haza munkát, általában hajnal 1-nél hamarabb nem kerül ágyba, és 6-fél 7-kor már csörög az óra... Szóval abszolut megértem őt, és örülhetek, hogy ennyit is tud segíteni, mert sokstor látom, hogy semmi enregiája nincs már, csak sok már nekem is... Naponta mosni, főzni, vasalni, felmosni, mosogatni, gyereket "nevelni", pakolni utánuk, és én sehol sem vagyok... Elfáradtam.. :cry: úgy kikapcsolódnék egy kicsit...

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


mennek a drukkok, hogy ma este sikeruljon elmenni valahova!!! :lol: :lol:

KépKép
KépKép
mush589
 
 


[quote]Z írta:öldi
Mi nagyon elfeletkeztünk a kis üzletünkről!!! Megvan még?? küldj szmlaszámot és utalok

Veranya!
Most az a helyzet, hogy nem nagyon van rá energia-kapacitás, de van itthon egy 4,6 m-es feleslegben, ha az is jó, akkor azt el tudom küldeni.

Jajj, ébredezik Röfikém. Ma megint csecsencsüngő.

Kép
zölddisznó
 
 


Sziasztok!
Gratula minden új babásnak.

Solya. szoritok

Sinaval én tartom a kapcsolatot. Egyenlőre még mindig kórházban. Diétán van és fél hogy nem lesz energiája a szülésre. Mesikét 4 kg körülire saccolták. Ez volt az utolsó infom hétfőn.

Kitartást azoknak akik még egyben vannak.
Ha lesz időm írok szüléstörténetet. A lényeg, hogy bő 2 ujjra úgy tágultam, hogy észre sem vettem. Aztán a 3 ujj is így meg volt. 3,5 órát feküdtem a szülőágyon, de csak az utolsó egy óra volt rosszabb, ja és az utolsó 5 percre nem emlékezem. Sajna mivel a fájásaim a nullával voltak egyenlőek, így az utolsó másodpercben rá kellett segíteni a vákuummal!

Na és most önző leszek. Egy mai kép Mártonról!
Kép
Vendég
 


Vaklárma volt, visszaaludt a kis drágám.

Közben jött a támadónéni, már papucsot sem húzott és le sem ült. Bíztatásként kapott egy karácsonyi ajándékot (könyvet), így már csak jövőre jön!
Holnap elintézzük dottornénot is! :)

Fosok. :oops: Jeee! De úgy döntöttem, nem a vírus, csak a babfőzelék. (optimistán, miután végignment a családon a kórság)

Kép
zölddisznó
 
 


[quote]N írta:aponta mosni, főzni, vasalni, felmosni, mosogatni, gyereket "nevelni", pakolni utánuk, és én sehol sem vagyok... Elfáradtam.. úgy kikapcsolódnék egy kicsit...

Mági! Hú, de megértelek! És apát is. Nincs ötletem. Tényleg támadjátok meg a nagyszülőket! És huss vacsizni!!!

Kép
zölddisznó
 
 


Marci de édes!

Kép
zölddisznó
 
 


Zsuzsa:gratulálok Dórihoz!Sok boldogságot Kívánok!


solya:Nagyon drukkolok!Várom a híreket!+++++++++++++


Vera:gyönyörű Iza,nagyon tetszik abban a kis ruhában :D
Minden rendben lesz meglátod :wink:

KépKép
lyndee
 
 


Sziasztok!

Kati! Zsuzsa! Gratulálok a babákhoz! Sok boldogságot kívánok!

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Ma voltam ctg-n és egy kicsit elkeserített a dokim. Azt mondta, hogy szeretné ha pénteken befeküdnék. Nem szeretnék mert mi van ha karácsonyig nem lesz semmi, nincs szívem itthon hagyni a gyerekeimet. Úgyhogy most azt sem tudom mit csináljak még az ajándékok sincsenek becsomagolva, meg lenne egy csomó dolgom. Teljesen szétszórt vagyok kapkodok össze-vissza.

Gyönyörűek a babák! Most nekem se megy a felsorolás, nem akarok senkit kihagyni :oops:

Enikő! Köszi a receptet!

Solya! Drukkkk!

Mági! Nagyon megértelek!

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Sziasztok!

Zsuzsa!
Gratulálok Nektek! SOk boldogságot kívánok!


Az egybenlévöknek kitartás, nemsokára mindenki otthon babázik!!! :P

Mi megvagyunk! A helyzet változatlan. Továbbra is nappal szunya van,mint egy kisangyal olyan, 3 -4 óránként eszik.
èjjel meg maratoni szopi óránként és hajnal 2 elött nem alszik el! :cry:
Van valakinek esetleg ötlete, hogy tudnék rásegíteni, hogy nappal legyen fennt ne éjjel?????? :roll: :roll: :?: Kinél hogy megy ez???

Lányok, ti naponta fürcsiztetitek a babákat? Nekünk a védönö azt mondta,hogy elég heti 2-3 x? :shock:

Sétálni kiviszitek öket naponta? Most már mi is megpróbálunk minden nap kimenni, hátha a friss levegö segít egy kicsit az éjszakai alvásban... :cry: :? :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára susy75 2008.12.17 16:11-kor.
susy75
 
 


Ja, minden baba nagyon tünemény!!! :P :P
Rólam még csak kb 6 kiló ment le, még 4-5 van, de egyenlöre a szopi miatt nem is bánom!
susy75
 
 


Zöldi,babfőzelééékkk???
Mi az éjjel olyan hasfájással küzdöttünk,mert ettem egy kis After eight mentolos csokit...hogy csak na!
Hannád nem érzi a babot?

sarmon
]Kép[/
]Kép[/
Kép
sarmon
 
 


Aida asszem megint alakítanod kell a még egyben lévő mamik tábláját :wink:
Merthogy hírt hoztam: :lol:
ma 13:10-kor megszülettett Sinka Mesi, 4060 gramm, 52 cm! Császár volt, mindketten jól vannak!

Sina:
Itt is óriási gratula! : )

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ja szerintem ennyit az esti elmenetelről....
Elmentünk oltásra, ahová Apának kellett volna jönnie, mert nem bírok már akkora távot megtenni gyalog, ráadásul múltkor nem jól fogtam le Annát, és kirántotta a tűt. Így, hogy zsibbad ,dagad a kezem, még jobban tartottam az oltástól.. Szóval megbeszéltük az időpontot, már múlt héten mondtam neki, aztán naponta... Természetesen az lett belőle, hogy el kellett indulnom gyalog Annával, azt mondta ott találkozunk.. Aztán nem ért oda, mert rossz időpontra emlékezett, így megint én fogtam le,szerencsére most jól..
Útközben találkoztunk, és bementünk kajálni a salátázóba, ami klassz, meg minden, de megint nem kettesben.. Félre ne értsetek, imádom a lányom, de olyan jó lenne kettesben menni valahová...
Nagyszülők esélytelenek.... Én Anyum 300 km-re, Páromé pedig folyton a másik unokáért megy, vigyáz, hoz, visz.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Juhéééé:Sina!Nagyon örülök hogy megszületett Mesike!Sok Boldogságot!Gyertek haza minél előbb!

KépKép
lyndee
 
 


F.marti! Úgy tünik mégsem volt hiábavaló az a sok jósló! :D Nem semmi lehetett a döbbenet, mikor rájöttek, hogy már nyitva vagy! :D Elképzeltem a helyzetet! :D :D

Solya! Mennek a drukkok és várjuk a híreket.

Laura! Örülök, hogy nem találtak kicsi fiadnál semmi komolyat.
Neked meg gratulálok a szuper súlyhoz.

Mági! Kitartást! Már nem sok van hátra! Utána meg 2 gyerek mellett csinálhatud ugyanezt! :oops:
Sajnos nem tudlak semmi jóval vigasztalni! Gondolom nálatok is kell a pénz, azért vállal férjecskéd ilyen sokat! Én teljesen megértelek, januárba én is maradok egyedül a két gyerekkel (férjem megy külföldre), de ez így volt az elsővel is.
Szorítok, hogy legalább a ma esti kiruccanás összejöjjön.
Még azt kellen megpróbálnod, hogy kicsit lejjebb adod az igényeidet: én a gyerek dolgait csak este pakolom össze, ha lehet őt is belevonva (addig szépen összeterelgetem a lábammal, a hajladozás már nem megy). Főzni én egyszerre többet szoktam és a fele megy a fagyasztóba, így amikor más dolgom van (takarítás, vasalás, stb) egyszerűen csak felolvasztom. Ja és a portörlés..... hát arra nem jut időm, de én ezeken már nem is problémázok!

Mush! Azt a nyákdugó eltávolítást én sem kérném a helyedben. Szerintem jól döntöttél. Drukkolok neked, hogy mielőbb megszülessen a pici lányod ésne kelljen indítani!

Bocika! Mivel bosszantottad fel Mártont? Nagyon mérgesen néz! :D de olyan aranyos!

Erika! Miértkell befeküdnöd? Valami problémát láttak?
Én sem szivesen feküdnék bent Karácsonykor!
Messze laksz a korháztól? Nem tudod megoldani, hogy inkább gyakrabban járjál be?
A receptet szivesen!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Mági: megelőztél! :wink: Nálunk szopitime volt, így nem tudtam Sina hírét feltenni!

Sina: itt is gratula!

Enikő: nem tudom mivel sikerült. Nagyon tudja vágni a morci képeket!
Vendég
 


bocika:
én még szabad vagyok egy darabig :)
Bár most mérgemben lefejeztem egy csokimikulást, meg is eszem az egészet! ha már sószegényen vagyok... ez eléggé az..nem? :wink:

Enikő:
2 napra szoktam főzni, de így is sok, vacsira is kitalálni mindig valamit, mert Anna nem eszi a sonkát, felvágottat, májast... gyakorlatilag lassan semmit.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


[quote]Z írta:öldi,babfőzelééékkk???
Mi az éjjel olyan hasfájással küzdöttünk,mert ettem egy kis After eight mentolos csokit...hogy csak na!
Hannád nem érzi a babot?

Sarmi!
Erős pistát is eszik, meg káposztát ...
Miből gondolod, hogy az after eight bántotta a pociját?

Éljen a kis új bébi, anyukástul együtt!

Kép
zölddisznó
 
 



Susy! Próbáltad már, hogy éjszaka ne kapcsolj villanyt? Sötétben cicireteszed és utána vissza az ágyába.
Én mindennap fürdettem és levegőztettem is. Ha valamiért nem jutottunk ki, akor felöltöztettem és kinyitottam az ablakot, vagy kitettem a teraszra.

Sina! Nagy-nagy gratula neked! Nem semmi méretek! Kívánok nektek sok boldogságot és sok tejecskét. Neked pedig mielőbbi felépülést!

Mági! Nagyon sajnálom, hohy apa nem ért oda az oltásra! Az biztos dühitő!
Ilyenkor nagyon jól jönne egy másik kisgyerekes család. És néha kölcsönösen tudnátok vigyázni egymás gyerekeire. Nincs senki ott a közelben?
Apárod szüleinek csak a másik unoka létezik?

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Mágnes!
Totál megértelek! :? Tényleg rádférne egy kis kikapcs!
Néha már én is úgy érzem, hogy jó lenne kicsit pihizni,pedig még csak két hete babázom.. :oops: :oops: :P

Szeles!
Jobbulást neked és drukkolok, hogy Hunorral is minden rendben legyen! :wink:
susy75
 
 


Sina! Gratulálok Mesihez! Sok boldogságot kívánok!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erika26 2008.12.17 15:26-kor.

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


Mági! Levente ébredéskor, lefekvéskor tápszert kap. Aztán mindig tartok itthon tepbepapit (3 éves koráig fogok is), hogyha nincs időm épp főzni, akkor ezt pikk-pakk meg tudom csinálni. De én uzsira adok neki joghurtot, turókrémet, almakompotót, meg hasonlókat! Az én fiam sem eszik meg a virslin kívül semmit. Még max. a dzsemes kalácsot.
Naponta kétszer főzni tényleg nagyon fárasztó! Ráadásul nemsokára 2 gyerek mellett...., nem fogod bírni.

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel
 
 


Sina! Hatalmas gratula!

Most csak ennyire fussa...

Kép

Kép
gabilany79
 
 


Enikő! Nincs semmi probléma, de tudod az előzményekre való tekintettel (amiről írtam neked) a doki nem akar kockáztatni. Amit én megértek és biztos én is nyugodtabb lennék bent, de így karácsonykor olyan rossz. Egyébként túl messze nem lakunk a kórháztól, de ez relatív ha nincs semmi fél óra, de most a sztrájkok miatt kiszámíthatatlan.

Kép
Kép
Kép
erika26
 
 


sziasztok!

Zsuzsa: gratulálok a babához.

Vera: szurkolok, hogy minden rendben legyen Izával.

Márti nagyon ügyes és gyors voltál.

Solya: drukkolok

Mági: azt hiszem át tudom érezni a helyzeted, nálunk is kb. hasonló. Szerencsére itt volt hatása a kifakadásaimnak, úgyhogy az utóbbi pár napban jobb a helyzet. Ha nincs nagymama, legalább 1-2 estét harcolj ki kettőtöknek, egy otthoni gyertyafényes vacsi is sokat tud segíteni.

Erika: miért kell ilyen korán befeküdnöd? Nem tudsz egy kicsit alkudozni a dokiddal? Nálunk is sanszos a karácsonyi bentlét, de mi megbeszéltük, hogy akkor lesz Karácsony, ha hazajöttünk, bár az én gyerekeim még kicsik, velük könnyebb megoldani a csúsztatást.

Sina: gratulálok Mesihez.

Kép

Kép

Kép
habe
 
 


Anyóséknál a másik unoka a sztár, az okos, az ügyes....

Itt van a szomszédban a barátnőm, aki szintén kisgyerekes, de náluk olyan körülményes a lefekvés, altatás, cicizés, és gyakorlatilag mnden, hogy nem tudna 2 gyerekre vigyázni..
na de nem panaszkodom, 4 évet vártunk Annára, mi akartuk, és nem kérdeztem a rokonság véleményét, szóval nekem kell megoldani. :) Csak néha olyan jó lenne egy filmet megnézni úgy, hogy nem a bébiőrt fülelem folyton.. :?

Enikő:
nálunk már nincs tápszer, a tejtermékek nagyon mennek, a krumpli,tészta,rizs is, de zöldség, gyümölcs szinte semmi, pedig ez nem így volt 1 éves koráig. Mindent pároltam neki, só nélkül ette, imádta.. Most meg... Azt mondta ma doki néni, hogy nem tudunk mit tenni, van ilyen korszakuk, majd Bencétől elszereti a gyümiket, amikor adom... Na de addig.... :?

Öcsike alig mocorog... Front van megint????

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?