Sziasztok Lányok!
Remélem a kis betegek már jobban vannak!
Nálunk is elmúlóban a nátha, bár úgy érzem én meg most fogok beleesni: fáj mindenem és elég gyengének is érzem magam.
Beus! Marci nagyon édipofa a rénszarvas jelmezben! Teljesen levesz a lábamról a hatalmas szemeivel! Gyönyörű kispasi!
Én is beszereztem pár kiegészítőt, Mikulás sapkát, rénszarvas agancsot, de az én fiam egyáltalán nem értékelte és kikérte magának, h rá akarom ezeket a dolgokat aggatni. Talán majd jövőre..Pedig fotókat akartam Karácsonyi üdvözlőnek küldeni a rokonoknak, de fotók hiányában marad a hagyományos képeslap.
Szerintem is megéri igazi fenyőt venni. Anyuéknak is műfenyőjük van, de ennek ellenére veszünk igazit, mert mégiscsak szebb, és olyan finom az illata! (mi arra gondoltunk, h ha találnánk vmi szép kis formásat, akkor valószínű cserepeset veszünk, amit később ki tudunk ültetni)
A jegyzeteléssel pedig nem vagy egyedül, nekem is mindent fel kell írnom, mert irtó rövid az eszem, és így is van, h elfelejtek dolgokat..
Ancsi! Az én Barnim is oda van Pom-Pom-ért.
Múlt héten valamelyik éjszaka éjfélkor felriadt - akkor Ő már túl volt négy órás szuszókáláson, én nem - és mindenképpen játszani akart, ilyen még nem is történt velünk! Egyszerűen semmi eddigi praktikám nem vált be, totál képtelen voltam visszaaltatni. Így hagytam, h Ő irányítsa a dolgokat.
Össze-vissza rohangált, lerámolta a polcot, végiglapozta a könyveit..és a csúcs az volt, hogy végignézett egy egész Pom-pom dvdt (én párszor bele-bele bóbiskoltam, Ő nem..) Ha jól emlékszem 3-ig bírtam cérnával, akkor erőszakkal magam mellé vettem, h most már tényleg aludni kell, és szegény annyira sírt, hogy a sírástól aludt el
tudom nagyon sz@r anya vagyok, de már tényleg nem tudtam mit tenni...
A vizsgákhoz hatalmas gratula! Megjegyzem hallkan, h pimaszul jó jegyid lettek
Az előző félévem nekem is hasonlóan alakult, viszont most örülök, ha egyáltalán meglesz minden vizsgám (bár így is bőven 5-ös fölött vannak a jegyeim, mert francia osztályozás van és 20-as a legjobb jegy
)
A szombati vizsgádhoz pedig egy kalappal!
Hettie! Hogy vagytok? Megkaptam a levelet! Még1x köszi!
Sziszkó! Húú, jól elhalmoztak ajándékokkal! Római tálat kipróbáltad már?
Barnám alszik, úgyhogy megyek a dolgomra. Szép napot!
Heni