Zsuzsimano! Feladtam, még pénteken. Holnap úgyis megyek megint, s ha látok újat, azt is felrakom, hátha ott is találsz és majd egyszerre küldöm. Jó? Mond melyikből kellene, mert vennem kell, mindből csak 1-et vettem.
Lehet, hogy hülyeség de lenne egy ötletem: ezen a topicon belül lehetne csinálni egy alkönyvtárat ( vagy nem tudom minek nevezzem, ahova esetleg mehetnének a "kezdők" művei. Ugyanis: remélhetőleg előbb utobb sok hozzászolás lesz, és akkor könyebb lenne keresgélni, ha valaki csak szalvétát keres, vagy ha csak az alkotásokra kiváncsi. Ha nem jó az ötlet, semmi gond, csak egy tipp volt És bocsi, hogy itt is kotyogok)
Lányok! Elállt alélegzetem! Tök jó hangulatú volt az előző topik, és az volt benne a jó, hogy nem csak a technikai részleteket tartalmazta. Volt benne egy olyan légkör, ami megnyugvást, felüdülést jelentett mindenki számára, kicsi kitörést az egyhangú hétköznapokból. Úgy érzem nem lehet ennyire kisajátítani egy topikot, de talán ez az új topikkal megoldódik. Akinek van arra ideje, hogy a babaneten kívül emailben tartsa a kapcsolatot, a barátságot, az tegye. Sztem a legtöbb topik nem kimondottan egy témára épül. Tudunk egyedül boldogulnli, hozzáolvasni, fejlődni? - szerintem igen, s ha elértük a megfelelő mércét, átmegyünk a profikhoz. Abban igazat adok a régieknek, hogy sokszor tettük fel ugyanazt a kérdést, de ezt teszi a tapasztalatlanság - nemcsak sztech. terén, de a babanet használata terén is. Az, hogy egymás munkáit dicsérgetjük, meg becézgetjük - persze ez náluk is előfordult - az összefüggésbe hozható a gyerekneveléssel. Egész nap gügyögünk a gyerekünkkel, próbálunk kedvesek lenni és ez átjön az hozzászólásainkra is. Bocs a régiektől, de nekem ez jött le és nem tudtam magamban tartani az indulatomat. Anikó
helló! Csomagot kaptam Musitól, Drezsytől, Kata007-től.Köszönöm szépen a szép szalvétákat. Drezsy! Nem baj, ha még várok 1-2 napot a feladással, hátha kér még valaki más is? Többiek! Senkinek sem tetszenek a szalvétáim?? Zsu
Jubi! Mélt megkaptam, de válassz már mást is, mert én többet néztem nálad. Persze, ha vannak még. olívás őszi termések fűszernövények citromfa a kapuban hóvirág koszorú 4 virág tobozok cserépben négyosztású olíva pasztell herbs Ha csak negyed, az is jó, nem túl sok? Zsu
Zsuzsimano! Amit kértél mindből tudok küldeni, általában csak egy negyedet, de az olivásból és az őszi termésekből egészet. Én a következőket választottam: tulipán+orgona almák a tálban maci nyugágyban nyitott ablak alma+szőlő almák Ha még ma elküldöd a címedet, akkor holnap fel is tudom neked adni, mert megyek a postára
Itt vannak az én cseréim és a veronix@freemail.hu-ra írjon már a kedves érdeklődő, hogy tuti megkapjam, mert nem tudok mindig a fórumot olvasni, de a leveleket igen: )
frissitettem a cseréimet, egyetlen bökkenő, hogy javarészt, csak negyedek vannak belőle.-van olyan is, amit esetleg egészet valamelyikőtöktől kaptam, és csak egy negyedét használtam, vagy fogom elhasználni. remélem nem gond, ha a többi részét közzéteszem, más még hasznát veheti, szüksége lehet rá
Lányok! Én koktél méretű szalvétákat keresek, világoszöld alapon gyümölcs!Léteznek ilyenek, csak én nem bukkanok rájuk! Ha valaki talál ilyet, szóljon nekem!Köszi!