Új privát üzeneted érkezett!

Azurák Csabáéknak is Franciskájuk lett, tegnap.
De jó, hogy nekik sikerült legalább.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, a védőnő hülye :twisted:
Egyébként nálunk is el akarta kérni az egyik példányt, de mondtam, hogy én semmi eredetit nem adok oda neki, gyorsan lefénymásoltam neki. De én nem emlékszem rá, hogy nekem alá kellett volna írnom valamit. Bár az is lehet, hogy akkor még friss volt minden, alig voltam képben...

Tényleg semmi mód nincs arra, hogy legközelebb valamikor, Isten tudja mikor másik védőnőt válasszunk? Én annyira de annyira nem csípem az enyémet...
Vendég

Most újra elküldtem, a képet, de kellett 6 perc mire betöltötte, igen lassu most a freemail.

Betti

Ez nálunk nem müködik sajnos. Csodálom még nem kérték újra a vérmintát a újszülött kori szürésre, mert azt irták akkor hogy 8 napon belül küldjem. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Nálunk körzetesítve van és Ő van.

Kép

Kép
melcsike70

Ja és nálunk Én pucerálom az ablakot. Akkor biztos hogy jó. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Csak azért kérdeztem, mert egyre több helyről hallom, hogy a pasi csinálja meg az ablak pucolást... rá is csodálkoztam, mert én anyuéknál is azt láttam, hogy minden ilyet anyu csinál.

Betti, neked is sikerült, van egy kicsi pici védőangyal Franciskád:) És Ő a legszebb a Franciskák közül, Azurákék Franciskája a nyomába sem érhet! :wink:
Vendég

Ma a kisalföldbe én láttam a képek között XY Boglárka megszületett. De hát sajnos ez már mindig igy lesz, születnek Bogik, Franciskák .............. Csak nekünk fájdalmas hallani. Nekik meg öröm.

Kép

Kép
melcsike70

Ez tuti hogy igy van Bobokának elhiheted Betti!

Kép

Kép
melcsike70

Ja és még megkérdezte a telóban a védőnő, hogy Túl van már rajta Melcsike? Ja, valószinű, vettem be antibiotikumot és elmúlt. :x

Kép

Kép
melcsike70

Boboka :D

A védőnőt nem lehet választani, lakóhely szerint el kell viselni.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, megérkezett a kép:) Nagyon édesek ott a színpadon:)
Vendég

Küldjek még képet?

Kép

Kép
melcsike70

Jajj, tudom, már beszéltünk róla régebben, de valahogy mindig reménykedek, hogy azt mondjátok, hogy de Bobóka, olyat választasz, amilyet akarsz:):)
Én úgy szeretnék egy 50 körüli, aranyos és tapasztalt védőnénit majd, nem ilyen nem túl sokat tapasztalt és félre informáló "kislányt"
Vendég

Igen, várok még képeket:)

Tényleg, nem tudom, hogy átsiklottam e felette, Tünci írt végül is e-mailt Kisanyának?
Vendég

Igen irt Tünci emailt kisanyának. Én meg még küldtem képeket. :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Betti

Neked küldjek képet? Azért kérdezem meg mert nem tudom nem e zavar?

Kép

Kép
melcsike70

Megkaptam ám :lol:

De Kisanya nem válaszolt még, ugye?
Vendég

Melcsike
Nem zavar ha küldesz képet, semmi gond nincs vele.

Betti
Kép
betti0412

Dallas van a tv-ben. Kész vagyok!
Azok a frizurák, meg cuccok benne! Nagyon jók...

Betti
Kép
betti0412

Régen mindig néztük, emlékszem otthon ez volt a fő téma, mi lesz a Dallasban...Volt már több mint 10 éve.

Betti
Kép
betti0412

Melyik adón van?
Vendég

Most gyorsan végigpörgettem az összeset, de egyiken sem láttam... :cry:
Viszont a viasaton most kezdődik a jóbarátok:) már láttam vagy 1000-szer, de sosem tudom megunni :lol: :lol: :lol:
Vendég

A Story tv-n szokott lenni este 7.-től. De most lett épp vége...Hétköznaponként van. Kis nosztalgia, de halálos.

Betti
Kép
betti0412

És ma lesz a kórházas sorozatok zárása, boboka!

Van egy hangyányi gondom. Párom elvitte a telcsitöltőt, az enyém meg lemerült, és hát reggel nem nagyon tudom, mire is kelek majd még fel....

Betti
Kép
betti0412

Én megnéztem egy két részt a Dallasból.

Kép

Kép
melcsike70

Nekiestem egy doboz Euro krémnek. Tiszta bűntudatom van, a mai tornát elblicceltem, helyette nyomom a krémet kiskanállal a bendőmbe.
Hát ez sem rossz megoldás.

Betti
Kép
betti0412

Régen én is mindig néztem a dallast:)

Nem lehet a vezetékes telefonon ébresztőt kérni? Vagy nincs valami régi gagyi telefon, amit rá tudsz tenni másik töltőre? Ébresztőnek az is jó lenne
Vendég

Mi az az euro krém?
Vendég

Mikor kell kelned Betti?

Kép

Kép
melcsike70

Hát lányok, most elgondolkoztam... :shock: Vettem egy kis karácsonyos díszt, semmi extra, rá kell simítani a felületre, ahova szeretnéd tenni és kész is van. No, Boboka azt is elcseszte... Tiszta levegős lett, meg göcsörtös...

Nagyon irigylem Bende kézügyességét :oops: Egyszer én is csináltam szalvéta technikával kis képet, de ennyi. Kézügyességem nuku.

Mondtam is Lackónak, hogy látod anyád milyen béna? :oops:
Vendég

A telefonos ébresztő nem nagyon jön össze a lemerült telcsire.

Euro krémet nem ismered. Eredeti Jugoszláv találmány és isteni.
Vétek kihagyni.
És most ránéztem Norbira a tv-ben és le is raktam a kanalat....

Betti
Kép
betti0412

Betti

Ha minden igaz nálad is ott vannak a képek már.

Boboka

Nem lehet már visszaszedni? Végképp ennyi neki?

Kép

Kép
melcsike70

Melcsike 5.45. körül kellene, de szerintem már be van állva az agyam rá.
Érdekes, ha beprogramozom, hogy mikor kelek, akkor előtte egy 5 perccel fent vagyok.

Betti
Kép
betti0412

Nekem az jutott eszembe Betti, hogy reggel ébresztelek, de hát lemerült telcsin nem tudlak. :oops: Ezt akartam felajánlani.

Kép

Kép
melcsike70

Én is pont akkor kelek holnap. Mert 7re megyek reggel. És még előtte gyertyákat szeretnék gyújtani.

Kép

Kép
melcsike70

Aranyos vagy Melcsike, csak hát épp ez a baj.
Vagyis nem baj, maximum elalszok....úgyis én vagyok a főnökasszony.. :D :D . Azért figyelek ám arra, hogy pontosan beérjek, a szabályok rám is vonatkoznak, bár elég rugalmas vagyok, ha valakinek dolga van mehet, csak a munka legyen kész.

Megnéztem a képet, szépek voltak a csajok.

Betti
Kép
betti0412

Betti

Akkor te könnyen vagy ha beteget kell jelentened magadnak! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Vonalas telefonon gondoltam 8) ha van
Vendég

Jelentem porszívózás, felmosás nagyjából kész, de már alig élek... lusta vagyok na :roll:
Vendég

Nincs vezetékes telefonunk.
Mobil van.

Hát ez nem semmi, milyen lakásban lakik ez a Regina. Bocs, hogy kommentálom a tv-t, de leesett az álam.
Az előszobája nagyobb, mint a mi nappalink....hm

Betti
Kép
betti0412

Biztos ő takarítja....

Na mostmár rosszindulatú is vagyok.

Betti
Kép
betti0412

Elmegyek lassan tv-t nézni, kezdődnek a butító sorozataim.
Majd reggel jelentkezem valamikor, mikor beérek, remélem időben fel tudok kelni majd.
Jó éjt Csajok!

Betti
Kép
betti0412

Most kapcsoltam oda...

Szegény szerencsétlen leányzó... hát, nekünk ilyenünk sosem lesz...
Vendég

Jó éjt Betti, remélem a grace-nek nem lesz nagyon szomorú vége
Vendég

Ugye Boboka?
Énekelni kellene nekünk is, csak hát az én hangommal?!
De szerintem a pasié.

Betti
Kép
betti0412

Tuti :twisted:
Vendég

És ilyenkor belegondolok, hogy mit panaszkodunk, van hol laknunk. De akkor is :twisted:

Máris megnézem a lottószámokat, hátha hétvége óta milliomosok vagyunk, csak még nem tudunk róla...hátha :lol:
Vendég

Durva plazma figyel a konyhában is...
Vendég

Tünci

Neked is elküldtem a képeket emailben.

Kép

Kép
melcsike70

4-esünk lett a 6-os lottón :lol: :lol: :lol: :lol:

4040 forint:):):)
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak