Új privát üzeneted érkezett!

Szia Nita!

Köszönöm szépen,ari vagy
:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :lol: :lol: :lol:

Sziszkó

Kép
sziszkó29

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziszkó!
Boldog szülinapot! :D :D :D Mozgalmas hétvégéd volt. Mi ezen a hétvégén fogunk elmenni kari ajándékokat venni. Már előre utálom a nagy tömeg miatt.

Kitty!
Mi is malacot vágtunk. Szombaton így egész nap melóztunk, vasárnap meg kipihentük a szombatot. Ezért nem írtam :D

Gani!
Én a szegedi női klinikán szültem.

Kima
Kép
Kép
kima75

én még soha nem voltam disznóvágáson...bizti izgalmas..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziszkó!

Sok boldog szülinapot, még beleférek az 5 napos határidőbe :) ugye?

Én hétvégén Nők Lapjás tanfolyamon voltam, most már nagyon tudom miként kellene nőnek kinézni. De szerintem tényleg nagyon jó volt, igazán jó önbizalomerősítő. És nem másodsorban magammal foglalkoztam amire már lassan 7 éve nem volt példa.

Írni is akartam a hétvégén, de mivel a tickereim itt vannak, azt gondoltam, hogy nem fogadjátok el az írásomat anélkül. :D

Disznóvágásért nagyon irigy vagyok, gyerekkoromban nagyon szerettem, de má sajnos nagyon régen nem voltam.

Gyermekeim cseréltek, Maja belázasodott az este, neki holnap lenne mézeskalácssütés az oviban, Miksának pedig pénteken.
Mi lesz így?

Kép

Kép
mmanya

Sziasztok!
Mi is vásárolni voltunk szombaton, vasárnap meg itthon tettünk-vettünk. Díszítettük a teraszt, meg az ebédlőbe csinált apa az új faliképnek keretet.

Bogi megint kezdi a náthát :( Remélem csak nátha lesz és nem kell megint gyógyszer neki.
Tegnap még volt oviban, de már be volt du-ra dugulva az orra. Úgyhogy ma már nem jön, megy anyósomhoz.

Anita
Kép

Kép
gani

jobbulás minden betegnek!!!!!
én is "beteg "vagyok illetve csak az orrom folyik...iszom is a neocitrant hogy nehogy beteg legyek.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Én vizsgák miatt nem voltam...

Betegeknek jobbulást!

Nita, disznóvágásban csak az a jó, hogy összegyűlik a család, és együtt dolgoznak. Maga a munka felejthető (bár nekem semmi gondom nincs vele).

Gani, de jó nektek, hogy mindig vásárolni mentek! Írigy is vagyok rendesen :oops:

Manya, jó lehetett a Nők Lapjás tanfolyam. :wink:
Vendég

Kitty!
Még a friss pecsenye párolt káposztával sem rossz :lol:

Most a kari miatt megyünk többször. Egyébként nem megyünk minden héten vásárolni :D Egyik hétvégén ajikat vettünk, most szombaton meg élelmiszereket a konyhára. Már nem szándékozom menni, mert már takarítani is kellene :oops:

Anita
Kép

Kép
gani

kitty az tényleg jó hogy összegyülik olyankor a család........ár szegény állatot sajnálnám..... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, én is sajnálom a malackát (mivel a kedvenc állatom), de ígyis-úgyis eszünk disznóhúst, így meg inkább dolgozok vele, mint akármilyen tescósat vegyek :x Ez a tuti, főleg a kolbászon lehet észrevenni, hogy nincs benne az a sok hulladék... :x
Vendég

hát az tuti hogy sokkal jobb íze van amit saját maga csinál az ember.....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De ez mindenre igaz. Ezért tanultam meg pl tésztát gyúrni (bár most még rokonom gyártja nekünk, mert nincs rá időm). :wink:
Vendég

nálunk gyökér anyósom tud tésztát gyurni...én nem...... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi a baj az anyósoddal? Ezek szerint nem lehet vmi jó a kapcsolatotok... :roll:
Vendég

egyáltalán nem beszélünk már vagy 2 éve...és a párom se....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita!
Látom te is csíped az anyósodat :lol: :lol: :lol: Én is :lol:

Aki beteg annak jobbulás!

Képzeljétek hogy jártam: készítettem húsos tésztát vasárnap. Friss husiból és a tészta és a tejföl is jónak tűnt. Mégis miután megettem, rá két órára nagyon beteg lettem. Egész éjszaka a mosdóban voltam....... Nem tudom mi volt a rossz, de ennyire rosszul régen voltam

Kima
Kép
Kép
kima75

Jó reggelt!

Én jóba vagyok az anyósommal, bár az elején voltak nézeteltéréseink. De azóta már kitapasztaltam a viselkedését :lol:

Kima, sajnálom a rosszullétet :( Mondjuk ha bolti cuccból csináltad, akkor lehet, hogy csak frissként adták el... :?
Vendég

Sziasztok!
Én is jóban vagyok anyós pajtással. Mindenkinek ilyen anyósa volna, nem ismernénk egy anyós viccet sem :D

Kima!
Már jobban vagy?

Nálunk most apa beteg. Elment reggel a tanfolyamra, 6-ra jár és 7-kor már itthon is volt. El sem ért, vissza kellett fordulnia, annyira görcsölt a hasa :? Nos-pa ne volt itthon, csak Meristin. Bekapott abból kettőt, most elaludt, ebből gondolom, hogy jobban lehet. Most jutott eszembe, hogy ampullában van a hűtőben Nos-pa is. Adhattam volna be azt is. Mindegy, hátha nem kell már. Tegnap a kolléganőm mesélte, hogy este görcsölt a hasa és éjjel is még rosszul volt. Lehet, hogy valami vírus és Minket még ezután vesz elő :?: Előre félek.

Nita!
Mi az oka, hogy még az unoka sem hozta meg a közeledést anyós és köztetek? Általában 1 baba örömöt hoz és szeretetet. Fura, hogy Őt Máté sem lágyította meg :(

Anita
Kép

Kép
gani

gani mikor megtudta hogy terhes vagyok kiborult teljesen....sírt hogy a fia megint felcsinált valakit /engem/
egy ideig foglalkozott a gyerekkel de mikor összevesztünk azota leszarja.....de nem is engedném egy hülye gyökérhez!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, azért az elég sajnálatos dolog, hogy a saját fia és unokája sem érdekli :?
Így érthető a reakciótok!
párodnak van Mátén kívül még gyereke?
Vendég

igen van az előző kapcsolatából is egy fia...ő most január 7-én lesz 7 éves.....
de már jó 1 éve nem láttuk és nem is hallunk rola........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, vele miért rossz a kapcsolat? Az anyukája miatt?

Bocsi a kérdésekért, nem muszáj ám válaszolni, ha túl személyesnek érzed :wink:
Vendég

Sziasztok!

Itt vagyok csak a héten hajnalra mentem dolgozni.
Tegnap orvoshoz rohangáltam ma meg a Krisztiánnak lesz este Szalagavatója.
Jól be sűríttettem a hetet. Sajnos a hétvégén dolgozom.
Hogy vagytok? Ki mit tervezett a hétvégére?
Nitácska gondolom te töretlenül tanfolyamozol
Szerdán meg kaptam a bizonyítványt én is. :D Éppen időben 3 hét után :evil:
zuzmo4
Érd

kitty amikor utoljára kihozta az anyja a gyereket a pasijával tök váratlanul a gyerek nem ismerte meg az apját és engem se!!!azóta nem is láttuk!!!
zuzmo igen tanfolyamozok! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok Lányok!

Látom mostanában egyikünk se olyan aktív!
Vagy mindenki beteg vagy a karácsonyi lázban ég!
Nekem a hétvégém elég húzós volt.Ugye most ünnepeltük a szülinapomat.Szombaton a barátokkal.Vasárnap pedig a családdal.Vasárnap délelőtt fél 10-től délután 2-ig a konyhában voltam.Főztem,sütöttem.Ja és mosogattam.Rengeteget.
De jól alakult a buli is.Kaptam összesen 4 cserepes virágot, (Remélem egy darabig bírni fogják.Ugyanis nálam minden cserepes virág vagy kiszárad vagy kirohad.Pedig tényleg odafigyelek rájuk.Lehet,hogy túl párás a levegő nekik a lakásban.)a kedvenc parfümömet tusfürdővel(rózsaszín Bruno Banani),zoknikat,piát(egy igazi szilvapálinkát és egy meggy likőrt).Egy szobamamuszt (kék kiskutyásat) és a római tálat,amiről a múltkor már írtam.Ja és kaptam pénzt is,abból még egy kávéfőzőt akarok venni,a másik már jó régen elromlott.
A család tegnap este fél 8-kor ment haza,már akkor hulla fáradtan nem volt kedvem semmit csinálni,így a sok mosogatnivaló mára maradt.
Most meg pihizek délután,úgy döntöttem!

A betegeknek jobbulást

Puszi mindenkinek

Sziszkó

Kép
sziszkó29

szilvi az a lényeg hogy jol sikerűlt a bulid!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziszkó, boldog szülinapot utólag is!!! Örülök, hogy volt a buli :wink:

Nita, mi volt a suliban?
Vendég

Most a vállalkozást tanultuk!!!!az is 20 tétel.....komolyan ha ezt tudom nem jelentkezek....ennyit képtelenség metanulni márciusig ráadásul nekem itt a gyerek is!!!!!.na de majd vhogy megoldom.... :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, fel a fejjel! Menni fog :wink: Én is azt hittem, hogy háztartás + napi 130 km utazás mellett nehéz az egyetem, de nem is :wink:
Neked is menni fog! Majd addig elküldöd apával sétálni, vagy ha alszik :wink:
Vendég

apival sajna nem tudom elküldeni mert dolgozik......de én is abban bízom hogy igen sikerűlni fog!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

apival sajna nem tudom elküldeni mert dolgozik......de én is abban bízom hogy igen sikerűlni fog!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Apa állandóan dolgozik? Mert ha tudna, vehetne ki szabit a vizsgáid előtt...
De ügyes csaj vagy, menni fog :wink:
Vendég

sajna nagyon sokat dolgozi.... :(
szabit majd meglátjuk de nem hiszem hogy megadnák neki....nincs ember a bkv-nál.....legalábbis ezt mondják!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Azért a kötelező szabikat muszáj kiadniuk :evil:
Vendég

azokat gen.

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szisz, Nita, most nézem, hogy mindkettőtöknek 7 nap van hátra a ciklusból. Ezek szerint van esélyetek együtt bebabásodni, és egy időben szülni :wink:
Vendég

de szép is volna!!!!! :roll:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sok drukk a babához! Jézuska majd meghozza várva-várt babucit! :wink:
Vendég

neked is :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi, de nekem majd jövő ilyenkor drukkolj jó? :lol: Most még be kéne fejezni a sulit... :roll:
Vendég

rendben jövőre nagyon fogok szurkolni!!!!!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszi :lol:

Amúgy te szoktál érezni vmit, mielőtt megjön? Csomószor olvastam már, hogy már egy héttel korábban éreznek nők vmit, mondjuk még én se éreztem sose semmit, de gondolom te már elég régóta figyeled... :wink:
Vendég

nem figyelem magam egyáltalán...pont azért hogy ne bolonduljak meg teljesen...

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Értem, helyes :wink: Tessék csak Mátézni, apázni sokat! Nem idegeskedni :wink:

Máté meggyógyult már teljesen?
Vendég

hát épp nemrég kezdtük ujra az orrszívást.kicsit visszaesett....de más baja nincs....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Szegény Máté! Remélem, most már elkerüli ez a fránya betegség! :wink: Adj neki nagyon sok vitamint!!!
Vendég

annyira nem vészes......de adok neki vitamint persze

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Akkor jó! :wink: Csalánba nem üt a ménkű :lol:
Vendég

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: