Új privát üzeneted érkezett!

t.maria, egyik ismerősömnek az egyik ikerlányának volt és megműtötték. kb. három napig kicsit sántikált és utána semmi baja nem volt. :) ne ijedj meg!

KépKép
muffin

na szép ma második laptető

KépKép
muffin

Fáj neki, nagyon... :cry: és nyomja a cipő...

most futok, emrt felébredt Emma, de ma még jövök.
Vendég

Elvileg semmit, Marcsi.
Ha nem okoz panaszt.
Ha igen, akkor sajna muszáj megoperálni!

Kicsi Emmácskának és Laurának is gyógypuszi!

Kép
andkata

Kata : :D :wink:

Kép
andkata

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:37-kor.
Vendég

annyira nincs karácsonyi hangulatom... tök fura, mert eddig ugye minden évben a suliban már pár héttel előre készültünk meg minden, most meg semmi

KépKép
muffin

hazaertunk rendben, Annam az uton aludt kb 20 percet, de miutan hazaerunk meg nyuglodott gondoltam berakom az agyaba, hat elaludt, es mar majd egy oraja huzza a lobort :shock:

Orsi: a titkat nem tudom hogy miert van el Anna a jatekaival egyedul is, de ha nem lenne el sem cipelnem es szorakoztatnam, muszaly megtanulnia elfoglalni magat( mas mikosr faj valami beteg, almos, nyugos).

Anna is hasonlo orias visitasokat szokott csinalni mint paran akik a fogukkal kuzdenek, de olyankor semmi sem hat.

jajj , minden mast elfelejtettem :oops:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:37-kor.
Vendég

kata, ez naggyon jóóóóóóóó! :) ügyes vagy!

KépKép
muffin

8)
Vendég

jajj de jo hogy Doranknak bejon a szonyeg!
puszi a kis buksijara ami belem utott szegeny!
Vendég

;[' M8u9 9xxxxxxxxxxxxxxxx cccc [[[[[fvvvvvgtdghhfvyurvjhgtvey 7bt6y - ezt Anna uzeni minden kedves forumtarsanak!
Vendég

köszönjük Anna!
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!

Ma még nem tudtam géphez ülni és már látom h semmi esélyem visszaolvasni! :?

Azért eldicsekszem vele hogy az utóbbi idők rossz éjszakáihoz és félóránként felsírásaihoz képest tegnap éjjel csoda történt!
22 órától 9-ig aludt Nóri. Közben 6-kor volt egy szopi, de szinte fel sem ébredt közben. :D :D

Ma vendégeink voltak és sajna a kisfiú jól meg volt fázva úh most reménykedem h Nóri nem lesz újra takonypóc.

Vkata
Dórinak nagyon jól áll a piros játszószőnyeg! :wink:
Ja! És látszik hogy mennyire kis angyal, hogy ilyen remekműveket tudsz mellette csinálni!!! :lol: Irtó jók a mézeskalik! :wink:

Én már 3. napja csinálom a handmade kari ajit a húzottamnak de sehogyse haladok vele. Ahoz képest h Apa szabin van, amikor én is épp ráérnék vmit ügyködni mindig lelép itthonról, most is épp indul, meg holnap reggel is megy... hogy lesz ebből karácsoig ajándékcsomagolás meg minden... :?: :twisted:

További szép napot mindenkinek! Cuppppppppa
Vendég

Köszi Evelin, h gondoltál ránk!

A.Kata, köszi kérdésed gyerköcök jól vannak! Ma egy nagyot sétáltunk, Bence a vásárban mézeskalácsozott és egy jót motorozott! Szonja jó baba csak egyre jobban igényli a társaságot! imádom őket! olyan édes Beni mikor viszi a játékokat Szoninak!

Apa lelépet, igy nem tudom sütni a kalácsokat! majd csak egy óra múlva!

V.Kata, nagyon szépek a sütieid! kár hogy nekem csak pici formáim vannak!

Zsuzska, üdv köztünk, kicsit megkésve, de jobb később mint soha... 8) nagyon édi Tomcsi!

Kiváncsi vagyok tetszeni fog-e az ajándékunk , nagy szeretettel választottuk! :wink:
bencuri

ez a gyerek nem akar aludni,pedig hulla fáradt :twisted: meg hisztis,pedig ez ritkaság

Kép
Kép
Kép
kike

Sziasztok!
Elköszönni jöttem! Pakolom el a laptopom! Remélem már csak Magyarországról jelentkezek ujra!

d.dodó

JÓ UTAT DODÓ!!! NAGYON DRUKKOLUNK NEKTEK HOGY VÉGRE HAZAJUSSATOK! :wink:
Vendég

Vagyok, megetettem...

Köszönöm szépen a válaszokat!

emma már megint bef...tt...ma 5-ször volt már... :? nem tetszik ez nekem...

:twisted:

Muffin!
Jó lett a konyha, nagyon ügyesek voltatok! Eliot pedig cuki a fotókon...Emma is úgy rágcsálja a lábujjait... :lol:

Én már félig becsomagoltam az akjándékot...ha Emma nem lesz beteg, akkor holnap elsétálunk vele a postára! ha nem lesz jól, akkor csak én megyek, autóval.

Dóri nagyon szép a képeken! :wink:
Vendég

DODO! Hajrá!!!

Kép
andkata

JÓ UTAT DODÓ!

Remélem, minden rendben lesz!
Vendég

Dodó jó utat! remélem ma hazajuttok! ++++++++++
bencuri

Csajok, le a kalappal előtettek, gyerek, háztartás és karácsonyi készülödés előtt hogy ennyit tudok lenni és irni!
valamit nem jól csinálok úgy látszik... :?
bencuri

Bencuri:ugyan már-csak van egy másik kicsi gyerkőcöd is,azért nem tudsz mindig itt lenni...ahogyan én sem mostanság,legfeljebb csak olvasásra futtja,megyek,megint nyekereg :?

Dodó:jó utat,megy a drukk...

Kép
Kép
Kép
kike

Dodó! Megy a drukk! +++++

Jaj, ezek a kis prücskök mennyire ügyesek! :D

Levi 3/4 11kor elaludt, és 3 1/2órát húzta. :shock: 8)
Majd betolt 200tápot :P és aztán már jó kedve volt.
Most lehet megint elalszik, fél hétig hagyom csak maximum. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Sziasztok Lanyok!
Nem tudlak nagyon olvasni, csak idönkent be-bekukkantok!
Muffin
Az mindenestre egyszerüen felhaborito, ahogy a doki viselkedik..szerintem!
Itt Ausztriaban nincs ilyen vedönözes szerencsere - tehat ilyen problema nincsen, es dokihoz pedig eleve oda megyek ahova akarok....Azt mondod, nem erne sokat, ha valtanal...pedig ha erne valamit is en ezt javasolnam.

Fogzos babaknak
Aki Ausztriaban jar, tudom ajanlani az OSANIT globulit - homeos szer kimondottan fogzasra...es most lattam es vettem isvan kup is!Szoval aki epp az ünnepek alatt erre jar, tudom ajanlani!

ES rohanok is tovabb, remelem, az ünnepek utan inkabb tudok feletek jarni!

Szep napot, jo kedvet!
Kryss
Aaron (1999.X.13.)
Rebecca (2002.VII.23.)
Lea (2008.VI.19.)
Miriam (2010.X. 8.)
kryss

Hoztam képet....
Kép nem adnak enni... :?
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés,nem tudok visszaolvasni!
Áronnak szívom az orrát ezerrel,a bal orrlyukából szabályosan folyik a takony(vizes).
Adtam neki Amroxolt,hát mit ne mondjak majdnem hányt,vettem nasivin babyt,azt sem nagyon díjjazta,de ez még nem is lett volna baj!
Du-ra bepirosodott a bal szeme is és bedagadt az arca a bal oldalon!
Rohantam vissza a dr-hez,mindkét füle piri,felírt még neomycin szemcseppet és Augmentin duót!
Istenem ha tudnátok milyen gyógyszerfóbiás vagyok és ennyi mindent kell beadnom!
Na de a gyógyulásért mindent!
Most pedig rohanok a gyógyszertárba a következő adag gyógyszerért,maa már 4000-et otthagytam!

Bocsi de tényleg ennyi voltam

Pusssz mindenkinek

Kép

Kép
ibm

Amimami!

Sajnálom Áron szerelmemet! Remélem hamar helyrehozzák a gyogyók! Nekem is herótom van ha be kell neki adni vmit, hát még ennyi félét! Kitartás!!! ++++Puszi nektek! :wink:
Vendég

Ibm:szegény kis Áron :cry: jobbulást neki :!:

Kép
Kép
Kép
kike

Bondi: Te eg yangyal vagy!

Tita: sikerult feltenni a diszt es a kepeket? Olivernek tetszett a mikulasos? es az angyalka?
Vendég

Aron gyogyulj meg hamar!
Vendég

Sziasztok!

Muffin szupi lett a konyha.Ügyik vagytok!

Vidokata istenien néz ki a mézeskalács! Hmm meg is éhheztem rá!

Dodó én is remélem hogy most már sikerül hazajönnötök. Jó utat nektek!!

Wera Nóri nagyon édi hogy hagyott téged aludni. Hátha mostmár többször lesz ilyen! :)

Ma voltunk a 4 hós oltáson, Vivi nagyon jól viselte, nem sírt! :shock: Ezen meglepődött a doktornő is, meg mi is.Remélem hogy nem is lázasodik be.

Kis betegeknek jobbulást!

Kép
linda24

Vivike:nagyon ügyes vagy,hogy nem sírtál-puszi :P

Kép
Kép
Kép
kike

Linda! Apa hozott nekünk olyan párologtatót, amit mondtál tegnap. De csak villog. Mi a trükkje? Vagy hogy párologtat? Azt hittem bugyogni fog. Ilyen erővel egy lavórban is behozhattam volna a vizet. :oops:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Áronci jobbulást!
Karácsonyra, jól lesz!

Kép
andkata

Szegény Áron baba! Gyógyulj meg hamar!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti vizet kell bele önteni, úgy hogy ellepje azokat a lámpákat ami benne van, végül is addig felllehet önteni ameddig a mélyedése van a tálnak, és utánna elkezd majd a víz párologni, úgy mintha füstölne.

Kép
linda24

Nem kaptunk olyan spéci vizet, a csapból folyóval meg nem csinál semmit. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Idén nem lesz hó karácsonykor?nagyon úgy néz ki-most néztem a köpönyeget,és nem jósol havat-gyerekek szomorúak lesznek :?

Kép
Kép
Kép
kike

Kike mi is meglepődtünk, egy szál hangja nem volt. És utánna mikor felvettem, elkezdett magyarázni a doktornőnek, gagyarászott meg sikitozott. Teljessen elolvadtak tőle. :D :D

Kép
linda24

Amúgy mennyi idő után kezd el füstölni kb?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti pedig kéne. Igaz mi desztillált vizet öntöttünk bele, de a rendes csapvízzel nem csinál semmit? Hát ezt meg is mondom majd apának, és kifogom próbálni mert kivi vagyok! De amugy a tescóba meg a benzinkútnál lehet venni ilyen deszillált vizet. Vagy bármelyik bevásárlóközpontba, az autós dolgoknál vannak. De tényleg nem füstöl??

Kép
linda24

Kriszti valahogy így kéne kinéznie!

Kép

Kép
linda24

Ahogy bekapcsoljátok rá egy olyan fél óra kb.

Kép
linda24

Na, megcsináltam! 8)
Apa nem töltött bele eleget. Ellepte ugyan a lámpát, de a dugó része kilógott. Megy ez :D majd veszünk desztvizet!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti jó lesz az! A desztvízzel meg főleg! :D

Kép
linda24

Tök jók ezek a párologtatók,nekem is nagyon tetszenek :D De nekem nincs :?

Kép
Kép
Kép
kike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?