Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Akkor nincs más előre mint hátra vagy mi :lol: Iszunk :lol: :lol: 8) 8)
Vendég

No de jó, hogy ez a kis ivós hsz került a legtetejére :oops:
Vendég

De lassan telik is az idő......
Ma egész nap émelyegtem megint, letámadtam a DM-et áfonyalé után kutatva, szerencsére volt.
Mostmár nagyon kíváncsi vagyok, hogy csak szórakozik a természet, vagy lehet már valakinek örülni. A hétvége felé kiderül....Vagy megjön, vagy nem.

Betti
Kép
betti0412

betti,basztikuli egy teljes hónappal leelőztél!!!
Nekem most múlik el a 4., neked meg most lenne az 5.???? :shock: :shock: :shock: Ezt hogy csináltuk?????

mi ez a csend, lányok?
tünci28

Igen, egy alkalommal tényleg több van, pedig 28 és 24 nap között jött meg, látod, ennyire különbözik a női természet.

Meg lehet, hogy császármetszés nagyobb sokk a méhnek, másképp viselkedik, mint nekem

Betti
Kép
betti0412

Tényleg nagy a csend. Holnap megyek délután a dokihoz megint, után ebben az évben már nem, azért anyagilag sem nagyon lehet bírni. Meg annyira nem is igénylem a minden héten találkozást.

A héten csinálok cipősdobozt, péntekig még átveszik nálunk.

Betti
Kép
betti0412

Lehet hogy még estére beindulnak a csajok, mint tegnap...én már nem bírok fennmaradni sokáig, az éjjel óránként fent voltam, nem tudom mi volt tegnap este...

A férjem Németországban van, két napig, úgyhogy egyedül tengetem az életkémet itthon.

Betti
Kép
betti0412

Tünci, nagyon reménykedem, hogy még egy hónappal már nem kell leelőzni téged....:)
De most nagyon nem úgy érzem még, kicsit átértékelem a testi tüneteimet.
Nem szeretem ezt a várakozást, olyan türelmetlen vagyok, tudom.

Betti
Kép
betti0412

jaj, Betti, már tutti beelőzöl 9 hónappal,de inkább többel!

Ma volt benn egy nagy pocakos kismama,egy másik gyerekkel ,kérdeztem ,hgoy az is az ővé?mondta, hogy igen..kérdeztem mennyi lesz köztük, mondta 20 hónap....
tünci28

Sziasztok!

Hazaértem:) Hát nem sikerült berúgnom :twisted: pedig nagyon rajta voltam :lol:
Volt pocakos téma dögivel :roll: de megoldottam úgy, hogy mindig kortyoltam egy marha nagyot...

Megint rájöttünk, hogy semmi sem változott, teli vagyunk kétszínű emberkékkel, ezeket jól kipletyiztük a csajokkal:) végül is jó kis este volt:):)

No, most lassan megyek aludni, mert holnap fittnek és frissnek kell lenni reggel...:(

Remélem mindenki jól van

Ja, még annyi, hogy hál Istennek apukámnál szépen meggyógyultak a dolgok, nagyon nagy kő esett le a szívemről. Köszi mindenkinek a drukkot:)

Betti, nagyon szorítunk nektek

Jóccakát mindenkinek
Vendég

Nézzétek mit kaptunk a Kicsikémmel!

Bende készítette,sok-sok szeretettel!
És Bende, ne mondd ,hogy semmiség, mert ez VALAMI és Nagy dolog és már bőgök és ..és csodaszép..és lesznek benne dolgok, amik a Kicsikémé..és lehet, hogy ez a legszebb ,amit most kaphattam...

Köszönöm,Drága Bende...

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
tünci28

Boboka!

Örülök, hogy minden rendben Apukáddal!

Meg a bulinak is! :)

Jó munkát mindenkinek mára, megyek én is készülődni.
tünci28

Pedig Boboka én nagyon szorítottam, hogy jó másnapos legyél ma..... :D

Szép napot mindenkinek!

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!!!

Ne menjünk dolgozni, jelentsünk beteget, aztán babanetezzünk egész nap!!!!!!
Na, jó lesz, így??????????? :lol: :lol:
tünci28

Sziasztok!

Ma itthon vagyok egész teljes nap.

Tünci

Ez csodaszép és édes doboz. Bende nagyon aranyos. :lol:

Betti

Ne idegeskedj ám. Nem úszod meg te sem pár hónap múlva az éjszakai felkelést. :lol: Tudom hogy tök rossz ez a várakozás, de hidd el meg lesz az eredmény.

Boboka

Jó hogy azért jól eltelt a buli, és remélem könnyen felkeltél.

Ne dolgozzatok túl sokat! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Ezzela beteg jelentéssel már elkéstünk, mert bent vagyok:(
De az egész napos babanetezésben benne vagyok így is:):):)
Vendég

És Tünci, nagyon nagyon szép ajándékot kaptál, Bende nagyon ügyes :wink:
Vendég

Boboka

Nehogy túlhajszold magad!

Jaj annyi dolgom van, tegnap nem voltam egész nap és fut a lakás, lehet én is futok utána. :lol:

Majd időnként bekukucskálok.

Kép

Kép
melcsike70

Tünci, nem is értelek, mi zárja ki az egész napos babanetezést? A munka??

Lemonda a dokim a mai időpontomat, mert beteg lett, áttettük szombatra.

Betti
Kép
betti0412

Legalább szólt a doki. Mondta barátnőm, hogy őt úgy rendelték oda, hogy sehol nem volt senki, aztán hívja, a nő meg mondta, hogy ááá, ma szabin vagyok, majd ekkor meg ekkor leszek :twisted:

Betti, a munka szerintem sem kizáró tényező :lol: :lol:
Vendég

Boboka

Jó hogy apukáddal minden rendben van.

Betti, Boboka

Csak nálatok nem kizáró tényező, mert nálam maximum gondolatnet van a munkahelyemen.Sőt most úgy néz ki a tévé is besz....., lehet ki akar karácsonyra cserélődni.

Kép

Kép
melcsike70

Sziasztok!

Hazaértem

Ki lesz ma este?
Vendég

Én leszek! :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Szia Melcsike, de jó, hogy jöttél:)
Vendég

Porszívóznom kéne (és társai)... de annyira nincs kedvem semmit sem csinálni... csak itt ülni és "bambulni" a monitort :lol:
Vendég

Boboka

Akkor ne barátkozz ma porszivó és társaival, majd ha lesz kedved. Pihenj egy kicsit.

Kép

Kép
melcsike70

Holnap én is megyek dolgozni. Úgy hogy nem leszek megint. Még szombat, aztán utána úgy néz ki nem megyek.

Kép

Kép
melcsike70

Hát, pihennék, de már tényleg tarthatatlan állapotok vannak itthon :oops: tiszta porcica minden...

Ma kínai kaját vacsiztam, legalább ebben lustálkodtam egy kicsit, megspóroltam a főzést:)

Tavaly ettem utoljára erős savanyú levest dec 23-án, mikor vártam, hogy a tesztem + vagy - lesz-e :cry:
Vendég

Küldtem neked freemailra képet, Barci fellépéséről remélem megkaptad. Ird meg ok. Még küldök.

Kép

Kép
melcsike70

Én nem nagyon vagyok oda a kinai kajákért, van egy kettő amit megeszek, de nem vagyok annyira oda érte.

Kép

Kép
melcsike70

Én is leszek, a férjem csak holnap jön haza.

Betti
Kép
betti0412

Szia Betti!

Hogy vagy?

Kép

Kép
melcsike70

Milyen napod volt Betti?

Tényleg, új iroda szépséges?

Melcsike, máris nézem, hogy átjött-e a kép
Vendég

Nem jött át :cry:
Vendég

Megvan minden ajándékom, szerencsére. Ezzel már nincs gond.

A fára nem nagyon tudom, hol vannak a díszek, de annyira nem is érdekel.

Betti
Kép
betti0412

Amúgy én sem vagyok oda nagyon a kínai kajáért, de van, amikor nagyon megkívánom.
Vagy pl. megfázáskor a csípős leves csodákra képes:) (legalábbis nálam)
Vendég

Az új iroda nagyon jó és egyedül vagyok, így tudok normálisan dolgozni.
Nem volt vészes napom.

Betti
Kép
betti0412

Nekünk ha lesz is fánk, csak nagyon miniatűr lesz, szerintem jó, ha kb. 3 dísz rá fog férni:)

Hát igen, ha valamire nagyon oda kell figyelni, akkor nagyon zavaró, ha körülötted akár egy ember is beszél.
Vendég

Nem értem mit csesztem el mégegyszer megpróbálom.

Kép

Kép
melcsike70

Az jó nem ha nem kell mással osztozkodni. Főleg a mi helyzetünkben, amikor hol ilyen hol olyan a lelkiállapotunk.

Ja ma hivott a védőnő, hogy nem telefonáltam azóta, neki, amióta megkaptam a b. jegyzőkönyvet, mert valami hivatalos papirt még alá ki kell tölteni Bogika miatt.

Kép

Kép
melcsike70

Madonna férje 76 millió dollárt kap végkielégítésként az asszonytól Csórikám.

Betti
Kép
betti0412

Melcsike, most nem azért, ő nem bírt volna felhívni?
Mit kell még dokumentálni ezen, hivatalosan? :?

Betti
Kép
betti0412

Szegény Gay huuuuu de rosszul járt akkor a válással. :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
melcsike70

Nem tudom mit akar még tőlem. De január 9-ig le kell adnia azt sem tudom mit és hova. Majd biztos megtudom. De mondtam neki, csak majd jövőre én most az ünnepek előtt amúgy sem jó, de nem akarok ilyennel foglalkozni. :twisted: Megint hivatalos papirok. :evil:

Kép

Kép
melcsike70

Boboka

Most van kép?

Kép

Kép
melcsike70

Na, mire megírtam egy fél oldalnyi hsz-t, lefagyott a gép :twisted: már nem írom újra...

Melcsike, az e-mailed megjött, de kép nélkül.
Vendég

Nálatok ki pucol ablakot? Férjetek vagy ti?
Vendég

Hát szuper ez az ügyintézés még hónapokkal utána. A kórházból is megszerezhetné az adatokat, de mint tudjuk az egyes rendszerek nincsenek egymással kapcsolatban

Betti
Kép
betti0412

Boboka?
ÉN

Betti
Kép
betti0412

Vágytam egy kis egyedüllétre, de valahogy nem jó egyedül itthon.

Betti
Kép
betti0412

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?