Hanna!
Köszönöm, hát igen most így fura látni hogy jééé, már 9, de közben mégis úgy érzem hogy csak vánszorog az idő
Már a blogodon is megcsodáltam, nagyon szép képek, gratulálok hozzá, csodás emlék lesz Nektek
Én is azt tapasztalom, hogy minden kismami körülöttem is levágatja a haját , ahogy közeleg a szülés, de én mindig úgy véltem, hosszan legalább normálisan össze tudom kötni, még mindig úgy nézek ki a legnormálisabban, még ha nem is tudok vele otthon csinálni semmi egyebet....minél rövidebb annál több macera.
De persze csini az új hajad is
Vanda, de szép volt hosszún is
Fannikám!
Sajnálom a nemalvást, én meg itt dörgölöm az orrod alá a maratoni alvásaimat, bocsi érte
A gyomorsav dolog mikor kezdődik?? Lehet ezt prognosztizálni előre?? (értem úgy hogy valaki eleve magas a sava az szenvedi meg jobban??) Nekem sosem volt ilyen gondom. A terhességi diabéteszt már striguláztam, legfeljebb ezt is hozzáírom a listához
Angel nagyon eltűnt, de úgy tudom ő csak a munkahelyéről tud netezni, szóval remélem csak pihen otthon...valaki nem tudja a számát??? Azért aggódom én is érte.......