Új privát üzeneted érkezett!

Csabi hihetetlen ügyes Fickó!

Andi!
Viki is hamarosan csinálni fogja!

Adél Cicának gyógysimi és puszi!

Laló majdnem 3 órát aludt, láza szerencsére nincsen. Megyünk főzit enni.
20150601134430

csabi és viki tündériek!!! :)
köszi kata hogy megnézed. :)
eliot is elvan a játszószőnyegén jó sokáig. persze nem mindig, de azért általában. na és persze sokat nézi a tévét... :) De én úgy vagyok vele, hogy legalább valami mostmár huzamosabb ideig leköti a figyelmét. (eddig hiába volt minden próbálkozás... :)
ja és újabb fejlődés, a múlt héten írtam, hogy nem nyúl a játékokért, de ha a szájához érintem, akkor két kézzel megfogja. mostmár akkor is, ha a mellkasához érintem, de van olyan, hogy csak odatartom és nyúl. :) de amúgy meg tök jól eljátszik már velük. mindjárt teszek képet. :)

KépKép
muffin

ja és andi, bugri nórit leszámítva az összes gyerek aki ilyen jól mozog, van nagyobb tesója. ami szerintem tök fontos. nálunk a családban is volt olyan unokatesóm, aki már 6 hónaposan járt (!) mert volt két alig nagyobb tesója és folyamatosan menni akart utánuk. Úgyhogy addig kepesztett, meg edzett, amíg össze nem jött... De ott a nagypapám, aki meg 4 évesen kezdett járni! (erre szokták azt mondani, hogy ha eliot is nagyon későn tanul is meg járni, még lehet belőle rendes ember, nagypapám is felnevelt 9 gyereket. :) na mindjárt kicsinyítek képet. :)

KépKép
muffin

halihó!

jaj muffin!
nem semmi... ti jól kifogtátok a dokitokat, meg a védőnőt is... habár azt meg azt se tudod hogy milyen :D ;)

kike!
jó szerzemények. olyan kék kis kapucnis kabátkánk van nekünk is. nyusziapu arra mondja hogy olyan dealeres :D majd együtt seftelhetnek a törpék ;)

viki és csabi nagyon cukorfalatok. és persze eliot is!
csabi nagyon csábítóan tud már most nézni... mi lesz később???

a mi ajándékunk se ért még ide... és amit én feladtam se jelzett az illető hogy megkapta volna. remélem azért már odaért és nem kavarodott el....

Kép

Kép
timi1982

Ezt meg mi Csabesznak (kár hogy homályos kicsit )

Kép

Kép
andkata

Evelin!
Ne haragudj, de könnyesre röhögtem magam :oops:
A Nagyapó 4 éves koráig mit csinált? :roll: De tényleg! Ez nagyon durva... Ilyet még nem hallottam!

Véda
Vendég

Kép Kép

KépKép
muffin

Adél Kép Kép Kép

Véda
Vendég

Andi! ok! Az adatokat is küldd már el!

Nagyon szépek a babák!

:lol:

Kép
szly27

Evelin!
Nagyon jó képek!
Ügyes Eliot!!!

Véda
Vendég

véda, nem tudom és sajnos már ki sem fog derülni, mert nem nagyon van aki elmesélje. ezt is csak az egyik nagynénémtől tudtam meg nemrég (nagypapám 2 hetes koromban meghalt) de képzeljétek, hogy amikor felboncolták, akkor találtak egy cisztát az agyában. de ez 80-ban volt, úgyhogy nem nagyon tudunk utána járni, hogy esetleg lehet-e köze eliot betegségéhez. de mindenesetre bíztató, hogy tényleg jól megkésve ugyan, de megtanult járni és tényleg egy nagyon komoly ember lett belőle. :) (bár remélem eliotnak azért nem lesz 9 gyereke... :)

KépKép
muffin

Viki!
Puszi nagyot durmoló Lalónak!

Most már tényleg készülődök!

Véda
Vendég

Evelin!Lehet, Eliotnak 10 lesz :lol: :lol: :lol:

Véda
Vendég

Eliot édes! De hízlald Evelinem a drágát, olyan kis soványka!

Kép
andkata

Szly! Milyen adatokat?

sz.andi

rajta vagyok, kata.:) minden kajába nyomatjuk a fantomaltot. :)

KépKép
muffin

kifagyott a movie makerem... csak remélni tudom hogy nem veszett el amit csináltam. :( most csinálom a karácsonyi videót...

KépKép
muffin

Bakker! Nem küldtem el a 4 hós adatokat??? Na pill, megnézem!

sz.andi

megúsztam. helyreállítja. :) már egy ideje dolgoztam rajta most csak bele akartam nyúlni... de nem veszett el semmi. :)

KépKép
muffin

Evelin!

Nem szeretnél 9 unokát? :P
Jók a képek. Az a kis zenélő pillangó ismerős, nekünk is van.

Ki tudja, mi minden lehetett régen az emberek fejében, legfeljebb nem tudtunk róla, mint ma.
Egyszer olvastam, h egy pasinak másik oldalon volt a szíve és csak mikor meghalt, akkor derült ki, mert tökéletesen funkcionált.
De ha tud róla, biztos folyton izgul.

Ezzel persze nem azt akarom mondani, hogy a tudatlanság jobb.
De néha azért még előnyei is lehetnek.
Mint mindennek.
Színe s visszája.

Adél nagyon komoly és szép nagylány!

Emma pedig aludt 2 órát :shock: és most itt hancúrozik mellettem.
Csak panaszkodni kellett.
Egy kis tündérke!

na, megyünk postára, mert az én angyalkám már nagyon várja a röptetnivalót!
Vendég

Nagyon édesek a gyerkőcök! :D
Én is azt akartam írni hogy Eliotnak majd 10 lesz :lol:

Nos,idén én csinálom Kristinek a tortát...izgi :P Majd kiderül mi lesz belőle-ha nem lesz szép,nem kaptok ám képet 8)
Szorítsatok hogy sikerüljön :) Előre megcsinálom a tésztát,meg a krémet,lefagyasztom,és sitty-sutty összeállítom reményeim szerint karácsonyra.
Ha nem,akkor.......... :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly!

6060g, 62cm Kép

sz.andi

Na igen! Unokatesómnak meg most 33 évesen derült ki, hogy csak 1 veséje van! Eddig nem volt semmi baja, most a hasfájás miatt csináltak neki uh-ot. És nincs ott! De rendesen működik az az egy is!!

sz.andi

Tegnap este kitaláltam mit kap Anyu,meg a Mama karira :D
Csinálok sóliszt gyurmából egy nagyobb téglalap féleséget,vagyis kettőt...és mindhárom gyerek kézlenyomatát megörökítem rajta,névvel,életkorral ellátva :D

Egyet csináltam még a Vercsi kezével mikor még csak ő volt,és azóta is fenn lóg a falon :D

Kép
Kép
Kép
kike

Evelin!
A blogot felrakhatom az oldalra?

Viki!
A képek linkjét betehetem az oldalunkra?

Mancsi! És az "Újak" Ha szeretnétek az oldalon szerepelni, akkor küldjetek már nekem pü-ben születési idő, súly, centit és egy képet!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára sz.andi 2008.12.16 15:16-kor.

sz.andi

naná :)

KépKép
muffin

No föltettem...

sz.andi

Na de ez így nehezen észrevehető...na minnyá alkotok valamit!

sz.andi

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:38-kor.
Vendég

Örületes üvöltésel ébred háromnegyed óra után az én kincsem. Úgyhogy Nurofen és alszik tovább....

Andi, tudom, hogy még nagy a tipegő, de a Kenguruban kisebbek a méretek és gondoltam, inkább legyen nagyobb...

Kép
andkata

Füstjelek...
Megvagyunk, de azt sem tudom nézni, megkapta-e már az ajándékot az, akinek küldtem... :oops: :shock:

Zoli két órája esett haza, hogy nagyon lázas... :shock: :? most alszik.
Nándit mindjárt ébresztem-etetem, megyünk Szonjáért az oviba...

Mikor, mikor, mikor lesz időm végre babanetezni????? Annyira nem tudom követni az eseményeket, hogy szégyellek bejelentkezni is. Csak magunkról tudok írni :?

Ne haragudjatok :( valamit biztosan rosszul csinálok, hogy ennyire elúszik a napom :(
Lépek is, felébresztem a legkisebbet.

KépKép
szkagi

andi ha az eliot születése videóra kattintasz, neked lejátssza most? mert nekem elindul, de nem tudom, hogy csak azért-e mert nekem a youtube-on rögtön a saját oldalam jön be és ott le tudom játszani... köszi hogy megnézed. vagy valaki megnézi. :)

KépKép
muffin

sz.andi!
Én is nagyon remélem, hogy ma már hazajutunk!
De a Trevisoba indulo, aminek 15:10-kor kellett volna felszállnia, még nem szállt fel, pedig az a mi gépünk is.....ahogy visszaér olaszból Bp-re, indul Göteborgba.

d.dodó

Evelin! A születése nem jön be :?

sz.andi

Besz@rok! Viviené sem jön be! Azt írja, hogy törölt videó!!!

sz.andi

Kata! Sztem jó lesz az! Ha egy kicsit nagy is, ki bánja? Úgyis 1-2-re belenő!!! De nagyon aranyos!!! Nagyon szépen köszönjük!!!!!!!!!!!!

sz.andi

csajok, ilyen sem volt még az én csigalassú evő gyerekem kerek 2 (!) perc alatt szívott be 100-at. azk tán melegítettem neki még 50-et és úgy tűnt, hogy csak játszik vele, de eltűnt az is 3 perc alatt. nem térek magamhoz! :) Talán javulunk. :) jó lenne, ha ennyire lerövidülnének az evések. :)

KépKép
muffin

Látod, Evelin, csak meg kellett dicsérnem karcsúságát, így az éteren keresztül :)

Kép
andkata

Na, voltunk dokinál, még szerencse, hogy a mi dokink normális...
Tomcsi nem sírt nagyon, csak egy kicsit, de hamar megvígasztalódott.

Felteszek pár képet rólunk, még kisebb koráról is...
Kép Tomcsi amikor megszületett 2008.07.23-án

Kép Tomcsi + Én a kórházban

Kép Az első nap itthon

Kép
zsuzska72

Édes kicsi fiú ez a Tomi! Hogy megnőtt! :)

Kép
andkata

Kép Tomika 1 hónapos

Kép Tomika 2 hónaposan

Kép Tomi 3 hónaposan - babaúszáson

Kép Tomi 4 hónaposan

Kép 11.30-án

Kép Itt pedig Ágicám 16 éves

Kép
zsuzska72

Sziasztok!

Csak füstjelet jöttem adni! mézeskalácsot sütök éppen, csak pihen a tészta!
Remélem mindenki jól van, aki nincs annak hatalmas gyógypuszi és gyógyuljon meg hamar!
ma feladtuk az ajándékot, holnap valakihez megy a jézuska :D :D

puszi, legyetek jók!

olvasni nem tudtam, de a gyerköcök csoda szépek!
bencuri

figyelj kata, most beleástam magam ebbe a halolaj témába és mindenhol csak 1 éves kortól találtam ajánlott mennyiséget, viszont egy és 12 éves kor között mindenhol ugyanannyit ajánlanak. (napi 5 teáskanál) úgyhogy arra gondoltam, hogy ha ugyanannyit kaphat egy egy éves mint egy 12 éves, akkor egy majdnem fél évesnek sem árthat az a mennyiség. nem?

KépKép
muffin

bencuri, tök jó, hogy jöttél, már épp hiányoltalak volna. :)

zsuzska, nagyon jók a képek!!! :)

kata, látod, megijedt és beszívott mindent. aztán meg felvettem a vállamra böfizni de egy perc alatt bealudt. :) úgyhogy most letettem és remélem alszik egy darabot, mert aztán muszáj lesz elmennünk vásárolni karira.

KépKép
muffin

jaj ezeket a képeket még én se láttam. milyen pici volt még itt tomcsi. most meg kész vasgyúró! olyan sószsák.

lányok, mi meg elkisértük tomcsit bencével. gondoltam jó baráthoz hűen majd megvigasztalja., meg dob neki mosolyokat. hát még jó hogy tomcsi nem sirt nagyon, mert az én törpém végigaludta az egészet és tojt a kis barátjára...

muffin!
látod eliot is ügyesedik! csak vannak jó és kevésbé jó napok. más meg mit mond, nem érdekes.
gondolj bele mikor még pocakosan itt paráztál hogy mi lesz. és látod mindent milyen szépen, ügyesen megoldotok, és eliot is amit csak tud megtesz értetek és magáért!! +++++

Kép

Kép
timi1982

Evelin, szerintem tuti nem árt. Max nem használ...

Bencuri gyerkőcök?

Kép
andkata

oké. akkor aszerint fogom neki adagolni. :) (csak mert van írva, hogy ne adagoljuk túl...) mondjuk nem tudom, hogy mi történik ha túladagolod... na mindegy. a témát lezárom. :) akkor adagolom neki aszerint és csak várom a hatást. :)

KépKép
muffin

sziasztok!

Csak gyors helyzetjelentés, megpróbálok visszaolvasni...

Emma továbbra is lázas, de nem megy a hasa.
Apósom túl van a műtéten, jól van.

Laura miatt viszont aggódom..

Katák, légyszi segítsetek!

2 cm-es csontkinövés van a lábán.... holnap megyünk az ortopédiára...
mit fognak vele csinálni???
Vendég

na én meg azt hiszem magamévá teszek egy jégkrémet. :)

KépKép
muffin

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:39-kor.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?