Sziasztok!
Most megint lemaradtam, mint a borravaló, de örömmel jelentem: visszaolvastam mind a 8-9 oldalt, amit a távollétemben termeltetek!!
Persze nem emlékszem a felére sem annak, amit írni akartam, de pórbájuk meg:
Zili, Inci, Piciheni, üdv itt köztünk, jó, hogy még mindig rendületlenül gyarapszunk!! Heni, nagyon sajnálom, ami a kisfiaddal történt, nem tudom, én ép ésszel túléltem volna-e...
Szívből kívánom neked, hogy a mostani terhességed problémamentes legyen!!! Inci, neked is kitartás a vizsgálatokhoz, drukkolok, hogy minden rendben legyen!!
Hean, neked is megy tengernyi drukk!!!
Szofi, igen a pocak már nálam is alakul...
Az a vicces, hogy sztem már egyértelműen látszik, ennek ellenére a kollégáim között még mindig van, akinek nem esett le a szitu
Ami viszont a súlygarapodást illeti, nekem már sikerült összeszednem 6 kilót...
Bár vigasztal, hogy múlt héten a szemész néni, amikor megtudta, hogy 20 hetes terhes vagyok, csak rám nézett elkerekedett szemekkel, mondván: "És a gyereket hova tette?"
Apropó szemész: rendebjött a szemem, elmúlt a gyulladás, ami szerencsére nem is gyulladás volt, legalábbis nem vírus vagy baci okozta, hanem valószínűleg az az enyhe ínygyulladás, amit az új fogkefe miatt kaptam (erősebb sörtéjűt vásároltam a réginél, és felsértette az ínyemet). Azért meglep, hogy mennyivel érzékenyebb a szervezetem...
Tinu, én is szeretném kipróbálni a relax-csoportot, de sajna én még dolgozni fogok január-március között... Azért megpróbálom megoldani, nagyon érdekelne a dolog!!
Más: az Imrében VIP-szoba kell ahhoz, hogy a Kedves bejöhessen hozzám?! És egy ablakon át láthatja csak a saját lányát?! Uhhh...
Ez azért így egy kicsit erős...
Pumukli, hogy van pontosan ez a GYED-dolog? ha én jan-márc. között még fizut kapok, akkor a magasabb szja-sáv miatt többet vonnak le a GYED-emből? És aztán a különbözetet valahogy visszaigényelhetem? Vagy mi...?
Bocs, de nekem ez kínai...
Zdori, Szofi, és akit még érint: azt hiszem, orvosi igényességgel és alapossággal leszögezhetjük, hogy a "nagy corpus" (kopirájgt báj Szofi'sz doki)
alacsonyabb AFP eredményt okoz!
Hálapénz-téma: én már rég beletörődtem, hogy ez kell, ez jár, ez elválaszthatatlan a magyar eü-től. Egyelőre. A méhen kívüli terhességemmel megjártam hálapénz és "saját" orvos nélkül a Szent János Kórházat, hát ellenségemnek se kívánom!!
Fájások: valaki említette a pocak egyik oldalán jelentkező, féloldalas fájdalmat, főleg (fekvésben) forduláskor. Ez nálam is gyakran előfordul, de sztem normális!!
És végül: KisKamilla nálunk jól van, sokat rudgos, de kívülről ez (anyukája nagy corpusa miatt, ugye
) ez még nem látszik.
Na jó, most abbahagyom, mielőtt Háború és béke lesz belőle...
[/b]