Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Már tegnap félig visszaolvastam és már akkor izgultam Gégéé miattatok de írni már nem tudtam mert az Úr szólított, hogy fürdés meg evés hiánya van.

Szóval Gégéé nagyon sokat gondolok rátok és remélem már a kezedben van Emma!!!

Tegnap Fehérváron voltunk vásárolni Matyi a mamánál. Mama kiakadt hogy a gyerek farmerban és kötött pulcsiban jár már :D Nem lehet elég korán kezdeni :D
Matyinak is az egyik szemecskéje nagyon csipás tud lenni ma megyünk szurira, megkérdezem hogy mit kezdjek vele.
Izgulok az oltás miatt...

Hettuli annyira jó a pocakrugdosás :D Ahogy leírtad itt volt a Kezemben Matyi de így is eszembe jutott az érzés és elkezdett hiányozni :D

A mézest kihülve kel dísziteni hamar rászárad a krém.

Eszembe nem jutna 2 hétre otthagyni a gyerekemet valamelyik mamánál még nagyobbként sem nem hogy 9 hónaposan

Biztos volt még valami amit akartam de szita az agyam így most megyek reggeliztetni :D

KépKép
winchi

Sziasztok!

Ne haragudjatok hogy idetolakodok! Régóta szemmel követem a topikot, mert én is ide tartozok.:) 7 hónapos kismama vagyok.
Azért nem írtam eddig, mert sajna nincs sok időm írogatni....
Egy szívességet szeretnék kérni tőletek. Szeretnék venni gyerekülést a kocsinkba Fehérváron, és mivel vidéki vagyok, nem nagyon tudom hogy hol lehet kapni ilyet. Tudtok ilyen boltot ajánlani Fehérváron?A lényeg az hogy aránylag sok választék legyen, mert nem a legolcsóbb fajtát szeretnénk megvenni, gondolván, hogy jobb ha kicsit drágább, mert a biztonság a lényeg! (max 40ezer). Itt nálunk a bababoltba vannak ülések, de elég olcsón, és nem bízom meg annyira bennünk.

ja és még nem a pocaklakónak lesz, hanem a nagyfiúnak, aki márciusban lesz 3 éves.

Gratulálok mindenkinek a babához! Nagyon gyönyörűek!!!!! Mindig majd elolvadok, amikor képet raktok fel! Olyan szép mindegyik....:))))

Köszi előre is!
Kristály
kristaly

Szia Kristály!

Dehogy tolakodsz :D

Gyerekülés szempontjából én két üzletet ajánlanék aztán jönnek a többiek hátha tudnak mást is mondani.
Az egyik a Babacity a Jancsárnál van az üzletük, a másik a Nikica ők a színházzal szemben vannak.
Mindkettőnek van honlapja érdemes megkeresni.

Mikorra várod a babát? A nagyfiad után tudjátok már hogy kit rejt a pocak?

KépKép
winchi

Gégéé :?: :?: :?:
drukk-drukk :!: :!: :!:

KépKép
winchi

Kristály!

Szia! :D

Mi is gyerekülés vásárlás előtt állunk. Én a neten kinéztem a töréstesztek alapján, a Brendonban kipróbáltuk, megfogtam...stb.
A neten találtam egy csajt, aki külföldről hozza be, kb 15%-al olcsóbb, mint a legtöbb boltban.
Ja és én Römer fan vagyok! 8)

Hol szülsz? Fiú-lány? Milyen volt eddig a terhességed? stb,stb,stb...

Gégéé!!!!!!!!!!!!!!!!!!???????????????????

Kép
jaffa4

Winchi!

Boldog 2 hónapos évfordulót Matyi manónak!
Biztos nem lesz semmi komoly az oltásnál. Jól öleled majd utána magadhoz. Én akkor nyugodtam meg a legjobban.

Kép
jaffa4

Semmi hír Gégééről?
Később még jövök, most készülődünk a boltba!
Vendég

Jaffa köszi :D

Kép
Tegnapi farmeros kissrác :D

Kép
Végre végre sikerült egy vigyori képet elkapnom reggel :lol: :lol: :lol:

KépKép
winchi

Wicca! Számomra nem tűntek annyira "élethűnek" a preparátumok, bár ez egyéni, így tök jól nézhető volt. Nem jutott eszembe miközben néztem, hogy valaha élő emberek voltak. Én nem láttam a kiállításon ennyire "pici" gyereket, sztem őket még nem érdekli ilyen szinten az emberi test. Elég hosszú a kiállítás, mi másfél órát voltunk bent és nem olvastam a feliratokat, csak nézegelődtünk. Én nem ajánlanám neki. Sok az izomrendszerről és az idegrendszerről szóló preparátum, ami még számomra is "uncsi" volt.

Tényleg vannak kirakva magzatok, de a 90%-uk inkább embrió, tehát 12 hetes korig. A terem bejárata elé még ki is írták, hogy mi következik, tehát nyugodtan ki lehet kerülni. Számomra inkább érdekes, mint sokkoló volt, mert nem gondolsz a dolog mögé. Csak most, ahogy írom e sorokat.

Kép
jaffa4

Kép Milu a keresztelőjén [/img]

Kép
jaffa4

Köszi Jaffa, akkor valszeg Zsót nem visszük el, de én szeretném megnézni. Meg lehetne zabálni Milut annyira édes :D!!!
Winchi: ebben a farmeros szerkóban biztos nem tudtak Nektek ellenállni a csajok (ha egyáltalán ki merted így vinni őt!!! ;)), nagyon cukiiiiiiiiiiii!!!!!!!! :D:D:D
Gégéével biztos van valami, mert ilyenkor rég be szokott jelentkezni!!! :D:D:D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Sziasztok lányok!

Bocsi,hogy bepofátlankodok :oops: :oops:
Először is nagyon gratulálok minden babócához,és sok-sok boldogságot kívánok :lol: :lol:
Gyerekülés:Én a múlt héten vettem egy babaülést a 10hónapos lánykámnak.A Vaterán vettem,9-25kg-ig,UNI BABY a neve.Nagyon jól néz ki,és a huzata plüss.6 pontban dönthető a háttámla.
Én is néztem 9-36kg-ig,de annak nem lehet dönteni a háttámlát,és szerintem az még nagy a kicsi lányomnak!

GÉGÉNEK ÜZENEM KITARTÁS :lol: :lol: :lol:

Üdv.mindenkinek:Kriszta

Kép
flacsikriszti

Bocsi loptam az aláírás ötletet :lol:

KépKép
winchi

Sziasztok!

Rég voltam. Remélem mindenki jól van :)

Winchi: Kismanócska gyönyörű :) Hogy vagytok? Bianka sajna egyre nyafibb. Míg volt idő míg ha fáradt volt szépen bealudt, mostmár erre nem igazán képes :(
Nektek hogy telnek a napjaitok?

Lara: Hanna milyen édes!!! Így kel??? Csúcs kis baba. Mindig ilyen nyugodt kis bébike?

Gégéé: DRUKK DRUKK DRUKK!!! Juj izgulok???

Küldök néhány képet
Kép
Kép

Tündi
Kép
Kép
trundike

Szia Tündi! Hát az elelvás már nálunk is fenékrázós, pedig pár hete még elaludt egyedül. Még a hintában elalszik, meg az autóban.
Szép a csajszi nagyon!

Winchi: nagyon vagány!!! Imádnivaló! Oltáson túl vagytok már?

Jaffa:Milu is csodaszép!

Kristály: üdv köztünk! Fehérvári boltban nem tudok segíteni, mi pesten vettük outletben, Graco valami, erre nem emlékszem pontosan, de 15-36 kg-ig van, az én fiam nagyon szereti, ő is 3 éves.

Jajj Gégéé, úgy izgulok!
Vendég

Mancsa: Hát igen, az a baj hogy mivel képes volt egyedül bekumni kicsit nehéz ezt elfogadni. Bár most igaz kicsit ringattam előtte - ennyi azért kell - de még ébren betettem az ágyába és most úgy tűnik elaludt.

Tündi
Kép
Kép
trundike

Dorka is elaludt most, de cicin. Biust sokáig kell ringatni, mert Dorka 2 perc alatt elalszik. Én Levit is ringattam nagyon-nagyon sokáig, egészen addig, míg elkezdte érdekelni a mesélés. Azóta esti mese van könyvből, aztán fejből is mesélj anya és még énekelsz is utána ? Nálunk ez az esti program, de mostanában apa viszi őt aludni, így övé a mesélés!

Wicca: megjött a mosódió! Alig várom, hogy kipróbálhassam, de most épp megy a gép, du meg megyek nőgyógyászhoz spirált felíratni! holnap reggel ez lesz az első dolgom, hogy kipróbálom!

Winchi: Mennyi mecsek teát adsz Matyinak? Tegnapelőtt kapott Dorka 60 ml-t tegnap du 50 ml-t de ebbe tettem 1 kanál laevolacot is, aztán este kapott még laevolacot, így éjjel fél 3-kor ruhacsere volt, úgy betojt! És vigyorgott utána teli szájjal, úgy megkönnyebbült!
Vendég

Sziasztok!

Köszi mindenkinek!:)

Winchi, köszi a két boltot. Meg is nézem a honlapot. Igazából a férjem ma ment Fehérvárra munkaügyben, nagyon remélem lesz ideje megnézni és venni egy ülést. De jobb ha meg tudom nézni neten, hogy milyen van.:)
A Nikica ott van a buszpályaudvarnál? A másik meg a 4D-s ultrahang közelében? Bocsi, de "annyira" ismerem Fehérvárt...

:oops:

Babámat március 1-re várom, de már akkora pocakom van, hogy sokan kérdik, hogy meglesz karácsonyra a kistesó?
Kisfiú lesz ő is.:) Fehervaron fogok szulni a Mohosnal.
Terhességem elején voltak ugye a hányingeres napok, kicsit tovább tartott mint az első terhességnél, de tuúléltem.:) Végülis semmi probléma nem volt eddig, remélem nem is lesz. De elég hamar elfáradok, már most. És sokkal nehezebben birom mint az elsőt. Gondolom azért is mert már itt van nekem, aki állandóan ugráltat:)

Jaffa, a Römer nekem is tetszik, így neten keresztül. És mennyiért tudsz így venni? mekkorát?
Most számolgattam épp, hogy úgy kellene, hogy 9-től 25 kg-ig lenne jó. Aztán vennénk a pocaklakónak egy 0-9 kg-osat és ha azt kinövi, akkor megkapja ezt a 9-25 kg-osat, a nagyfiam meg kapna egy 15-36 kg-osat, ami utána használható még ülésmagasítóként is. Talán így lenne a leglogikusabb...

Kristaly
kristaly

Winchi, Matyi kire hasonlít?Olyan édesen mosolyog!
Jaffa, Milu is nagyon tündéri!
Trundike, milyen ügyes kislány Bianka. Nagyon édes érdeklődő pofija van!
Mancsa, ilyen Gracot én is néztem 15-36 kg-ig, de kicsit nagynak találom még a fiamnak. Ő nem túl husis, és biztosan ezért, még nincs 15 kg.

Köszi a válaszokat még egyszer!:)
kristaly

Kristály!

Mi 9-18kg-osat veszünk, amit majd megkap az öcsi (aki még csak a fejünkban létezik), mert akkorra a Milunak már a következő kategória lesz. De létezik 9-36kg-os is. Barátnőméknek Concord Trimax van nagyon szeretik, már 4 éve használják.

Én nem ragaszkodtam olyanhoz amit totál el lehet fektetni. Azt hiszem csak a 0-18kg osok tudnak ilyet. A legtöbb bébihordozóban sem fekszik a gyerek, és egy nyakpárnával simán el tud aludni. Fekvetetve pedig nincs meg a 100%os biztonsága az ülésnek.
Brendonban kérdezgelődtem és ott mondta az eladó, hogy a legbiztonságosabb márkák már nem is gyártják így az üléseiket, pontosan emiatt. Ja és érdemes a huzatokat is megfogdosni, mert némelyikbe még én sem ülnék bele... :?

mi ezt vesszük: Kép römer safefix isofix plus [/img]

Kép
jaffa4

Matyi manó remélem már túl van az oltáson és anyukája is megnyugodott!!! 8)

Ja, és akinek meg ilyen szerkója van, az biztos nagyon vagányul viselkedett a dokinál!

Kép
jaffa4

Tründike!

Kár, hogy nem tudsz gyakrabban jönni....
Bius nagyon széééééép!!!! Jól látom, hogy ő is hajas manó?

Kép
jaffa4

Jaffa, privibe nem tudnád megadni az elérhetőségét akitől veszed az ülést? és hogy mennyibe kerül?

köszi:)
kristaly

Kristály!

Én itt találtam meg:
http://www.babaszoba.hu/forums/topic?tid=285348

Érdemes beleolvasgatni az írásokba, mert érdekes dolgok is vannak benne az ülésekről.

Kép
jaffa4

Sziasztok!Bocsi ma nem voltam gépközelbe csak gyors bekukk Gégéé írt sms-t!!!!

09:50-kor.Vajúdóban vagyok.3 újjnyira nyitva a viz nagyon folyik fájásaim is vannak szépen.Kicsit félek.de igyekszem sodródni a dolgokkal!Szoríts.Puszik

Azóta nem írt de remélem már túl vannak rajt és már boldogan babázik!Majd este jövök visszaolvasni!Meg remélem jó hírekkel!Puszi
Vendég

Köszi Jaffa!!:)))
kristaly

Lara: nahát ez csuda szuper hír. Reméltem is, hogy Gégéé már hamarosan túl lesz rajta. Épp most akartam írni neki egy sms-t, de akkor beelőztél!

kristály: szia! Mi is most ilyen ülésvásárlás előtt állunk, mert a 0-9 kg-ost már lassan kinőjük. Mi is nézelődünk mindenfele.

Jaffa: köszi az ötletet! :) Milu annyira édes! Kis mosolygós, meg lehetne harapdálni a pofiját.

trundike: Bius nagyon gyönyörű, és milyen ügyesen tartja már a buksiját! Kár, hogy nem tudsz gyakrabban jönni, de gondolom leköt a hölgyike, és Barnus is. Várja már a karácsonyt? Mit hoz neki a Jézuska?

Mancsa:örülök, hogy a mecsek tea meghozta hatását.

Mi is szenvedünk 2 napja. Olyan fájdalmas tud ordítani Dorka, eddíg még nem sírt így. Azt hittem a foga jön, bedörzsöltem dentinox-al, aztán utána meg telerakta a pelust. Na, ilyen hülye anyukát, azt se tudja mi a baja a gyereknek....Már két napja úgy aludtunk el, hogy ordított este, pedig csak cicizni szokott, és már be is ájul...mostmeg...2 napja üvöltözik szó szerint, én meg már mindent kipróbálok, hogy mi fájhat neki? Lehet, hogy a karalábé leves nem tetszett neki, vagy a gomba, amit hétvégén ettem?

Winchi: Matyi manó nagyoooooooooon vagány! Hát hiába, Dorkának jó az ízlése! :wink:

hettuli: nagyon jól néz ki a süti! Fagyi szelethez hasonlít....nyámmm
Gratula a pocaklakó mocorgásához.

KépKép
ancsi_pancsi

Sziasztok kismamák, anyukák.
Elnézést a belépésért, érdeklődni szeretnék, hogy tudnátok-e ajánlani szülésznőt vagy orvost Fehérváron :oops:
Február 3-ra vagyunk kiirva és a kisfiunk lessz, az első bébink.
Kicsit aggódom amiatt hogy sokan a környezetemben szeretnék ha fogadnék orvost, de inkább szülésznő felől érdeklődnék, hiszen a legtöbbb esetben ő az aki segítségemre tud lenni inkább, ugye?
Segítsetek ha tévednék,
egy tapasztalatlan anyukának :oops: :)
Köszönöm.
kiseditke

http://bebibolt.hu/bababolt/docs/HSZNT_GYBIZTUL_IWH.pdf

Az autósülést vásárlóknak egy kis okosság

KépKép
ancsi_pancsi

kiseditke: írtam privát üzit!

KépKép
ancsi_pancsi

megnézem , köszönöm
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kiseditke 2008.12.16 18:01-kor.
kiseditke

LÁNYOK!

ÖRÖMHÍREM VAN!

MA 14:35-kor megszületett Emmácska, Gégéé kislánya, 3900gramm, és 55 cm, és gyönyörű!

KépKép
ancsi_pancsi

Lara, bocsi, beelőztelek! :)

KépKép
ancsi_pancsi

Gratulálok, Gégéének és Emmácskának is persze, hiszen ketten dolgoztak bele :oops:
kiseditke

Gégéé: Gratulálok!!! :) Ügyi voltál!!! Sok sok tejcit és boldogságot kívánok!

Tündi
Kép
Kép
trundike

Ancsi_pancsi: Hát várni várja a Jézuskát, de annyira még nem :) Nem tudom még mit fog kapni, párom intézi.
Sajnálom a sírdogálást, remélem hamar megoldódik a bibi!
:(

Tündi
Kép
Kép
trundike

juhé juhé juhé :D :D :D :D

Annyit de annyit gondoltam ma rájuk!

Gégéé drága hatalmas gratula nektek mindketten ügyesek voltatok! De várlak már most, hogy gyere az élménybeszámolóval! :lol:

Majd nem percre pontosan két hónap van Matyi és Emma között :D Mi 14.33kor születtünk :D

ajaj visítás kezdődik :shock:

Megvolt az oltás, juj de rossz volt :cry: Doki jó alaposan megvizsgálta, megvolt elégedve vele. mérlegelésünk eredménye: 4430 gramm, két hét alatt 55 deka :D
Fiús anyukák kukacokkal ti mit csináltatok? én úgy tudtam ne húzogassam neki most meg azt mondta a doki hogy húzogassam. Akkor most mi a jó?

Megyek apa nem bír vele

KépKép
winchi

GÉGÉÉ HATALMAS GRATULA!!!!!! SZÉP NAGY LETT EMMÁCSKA!!! :D:D:D

Szép napot!
Vica
wicca

Gégéé! GRATULÁLOK! Ügyes voltál! :D

Szösz

KépKép
szosz

Gégéé:GRATULÁLOK!!!Nagyon sok boldogságot és sok sok tejscsit kivánok nektek![/b]
Vendég

Sziasztok Lányok!

Ancsi:Nem baj hogy beelöztél :D
Sajnos amikor csak sirnak a gyerköcök ritkaság elsöre kitalálni hogy mi a baj.

Jaffa:Örülök hogy jól sikerült a vacsi :D :D :D
Szegény baba 9 hónaposan 2 hétre otthagyni???Nem semmi én a múltkor 3 órára hagytam itt Apával és már mindenféle bajom volt még telefonáltam is hogy minden ok-e.
Nagyon édes Milu a képen :D :D :D
Nálunk nekem elég sok hajam van vagyis volt mert most nagyon hullik,nekem is volt hajam ilyenkor de nem ennyi Apa meg kopasz volt.

Trundike:De jó hogy jöttél!Nagyon édes Bius a képen :D :D :D
Hannus elég nyugodt nem panaszkodhatok reggel se sírva ébred hanem beszélget aztán mikor bemegyek vigyorog mint a tejbetök olyan édes :D

Winchi:Remélem nem nyügi Matyi az oltás miatt mi is kapunk mert megjött az oltóanyag majd csütörtökön megyünk.Nagyon aranyos Matyi a képeken :D :D milyen kis vagyány :D

Mancsa:De jó hogy segített a tea :D
Vendég

Matyi manó ma 2 hónapos
Réka baba ma 1 hónapos
Emma baba ma 0 hónapos :D :D :D :D Ezt jól össze hoztátok :D
Boldog hónapfordulót!!!
Vendég

Bende:Te egy angyal vagy!!!!
Nagyon szépet csináltál pici Violának.
Vendég

Nincs itt senki???? :cry: Egyedül beszélgetek?! :oops:
Vendég

Gégéé: hatalmas gratula Emmácskához!
Végre már te is babázhatsz, már nagyon vártuk!

Winchi: szép nagy lett Matyi manó! Kukachúzogatásról: nekem azt mondták, 1 éves koráig ne húzogassam, csak amennyire engedi a bőr! Az 1 éves státuszvizsgálaton megnézte a doki, le volt tapadva, de még vártunk pár hónapot, mire kaptunk beutalót és egy tök aranyos orvos felfejtette a letapadt bőrt. Utána pár napig nagyon rossz volt, de azóta minden nap húzzuk, így nem tapadt vissza. Azt mondta a védőnő, hogy aki hajlamos rá, annak 1 nap alatt visszatapad 1 éves kor előtt, így nálunk csak annak húzzák ilyen korán, ha begyullad vagy váladékozik! De erről is minden orvosnak más a véleménye!

Megjártuk az orvosok házát, felírattam a spirált. Jan 13.-án teszi fel a doki! Be akartunk nézni az ikeába, de nem tudtuk hol van, így a decathlonba csavarogtunk egyet. Fehérváriak hol az ikea? Eddig csak a budaörsiben voltunk!
Mecsek tea bevált! Meg a cumisüveg is és úgy néz ki nem zavar bele a cicizésbe! :lol:
Vendég

Szia Mancsa:Van fehérváron ikea?Én nem is tudtam.Nekem pénteken teszi fel a doki a spirált kicsit félek tőle.
Örülök hogy nem zavart be a cumisüveg :D
Vendég

Lehet hogy nincs? Akkor nagyon tudunk mi apával!!! Keressük, ami nincs is!
Én is félek a spiráltól, meg a feltevéstől is nagyon.
Vendég

Attól még lehet én se vagyok fehérvári majd a lányok bizti tudják :D
Én is félek Ancsi azt írta hogy nem fáj.Nektek milyen gyerekülése van Levinek?
Vendég

Sziasztok,

Mancsa: Olyan, de olyan kíváncsi vagyok a mosódióra :)!!

Trundike: Bius nagyon édi :D!!!!!!

Énis csak nemrég vagyok fehérvári, de én úgy tudom, hogy IKEA csak Budaörsön és az Örs vezér téren van pesten. Ez a gyerekülés kb olyan lehet, mint a babakocsi, én annál is nehezen döntöttem el milyet szeretnék és már látom, h a gyereküléssel is ennyit fogunk bajlódni!! Spirál felhelyezése sztem nem fáj inkább kellemetlen! Lányok!!! Kibírtatok egy (vagy több :)) szülést a spirál ahhoz képest semmi, de semmi :D:D:D:D:D!!!!

Bende: Tényleg egy angyal vagy! Gyönyörű ajándékot készítettél Violának és Tüncinek!

Szép napot!
Vica
wicca

Tegnap csak olvasóban voltam....

Emmácska Isten hozott köztünk, örülünk hogy végre kibújtál, várjuk a születéstörténetedet és a fotóidat! Szívből gratulálunk érkezésedhez és kívánunk Neked soko- sok tejcit

Gyerekülés- szerintem először érdemes neten kinézni néhány típust és utána elmenni a boltokba. Mindenképpen autóval, hogy bele lehessen próbálni és a gyerkőccel, hogy ő is kipróbálhassa.
Bababoltok Fehérváron- Brendon, Vízművel szemben
Babacity- Balatoni úti körforgalom, Jancsár Hotel mellett- picike nem ismerem a választékot
Nem tudom mi a neve :oops: - Piactér, Mc Donalds mellett- itt elég sok gyerekülés van az emeleten
Nikica- Vörösmarty Színházzal szemben- honlapot kell nézegetni, nagyon kicsi a bolt
bende

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?