Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerintem nevezzük át ezt a topikot Civis utcai és környéki anyukáknak.
Mi a 15-ben lakunk. Gondolom egy párszor már elsétáltunk egymás mellett.

Krisz
Dorka mennyi idős?

Süt a nap!!!!!Ez mindig csupa boldogsággal tölt el.
Persze kicsi lányom nem akar aludni, most épp a könyveket pakolja. A Gyűrűk ura a kedvence. Egy párszor már a lábára ejtette, de ez sem zavarja!

Nadine merre jár?

Era
Kép
era75

Sziasztok!

ERa
Vagyok én csak tegnap mentünk barátainkhoz (ahol a 3és fél éves és a 2 hónapos kisfiú van) Előtte meg az unokatesóm boldogított, így örültem, hogy letettem este a seggem, épp láttam a szülőszoba második felét, olyan későn értünk haza. Ma nem megyünk sétálni???? Ja a bébiűlést láttam tegnap a TEscoban (BREVI) és 21990Ft, így lehet nem rendelünk az interstore-ból. De ma megyek bababoltokba és nézek olyan széket. OK?

Enci
Szia itt. Te jó ég! Nekem Flóra az a pici, újszülött képében jelenik meg még mindig (mikor először megláttam, akkor tudtam meg, hogy kinek gyártják azokat a pici sapkákat) Ti nem jöttök sétálni?

Manóka
Ti nem jöttök sétálni?

Ildikó
Gyógyuljatok meg gyorsan, hess inful!!!!

Nálatok sincs hidegvíz? Nem tudok mosni, pedig ma az ágynemű soros lett volna egy kis forgásra.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Helló!

Séta mehet, én kb fél óra múlva leszek kész, vagyis 3/4 1 körül indulunk le.

manóka

manóka
manóka

MAnóka
Mi 1 és negyed kettőfele megyünk le. ha Zsanett és a jóistenke is úgy akarja Kép

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

sziasztok!
Örülök, hogy tetszik Flóra szerintem is gyönyörü. de itt mindenkinek gyönyörü gyermeke van ahogy láttam a fotókat
most jöttem haza én még egyetemre járok nappalin és most volt egy órám ami kéthetente van 10-14.15-ig Addig a párom vigyázott rá és neki kellet vona megetetni de itt jön a gond, hogy azok a tejek amiket elraktam megromlottak vagyis az a kettő amit kiengedett.Nagyszerű !!az egyik büdös volt a masiknak, ami egy hónapos sincs azt megnem akarta megenni.Pedig már evett üvegből és nem volt semmi baj szó nélkül elfogadta régebben.A másik gondom pedig az hogy kaja nélkül visszalaudt peidg Flóráról tudni kell hogy egy zabagép.Régen állandóan evett 1 hónaposan képes volt egyszerre 250 ml- t benyomni.Vajon nincs vmi baja ?Olyan mintha mostanában kevesebbet enne, a világ felfedezésével van elfoglalva és félig üres poci is elég lenne neki.Nem sír sokszor én etetem sírás nélkül , mert gondolom hogy már 4-5 óra alatt megéhezhetett. Eszik is de ha nem adnék neki akkor el van.Ki kéne próbálni meddig? Vajon mennyi ideig bírják ki 3 hósan kaja nélkül?Szerintetek ez normális Krisszie Dorka is ilyen?
Na sziasztok megyek eszek én is Flóra már evett utána megyünk sétálni. Nekünk sárga kockás kocsink van biztos össze futunk
sziasztok
Enci
renci

Ja azt elfelejtettem irni, hogy a Cívis 5-be lakunk
Enci
renci

Sziasztok!

Dorka 15 és 1/2 hetes.
Voltunk mi is sétálni, olyan szépen sütött a nap, de mire leértünk felhök és szél. Jól átfagytam. Úgy látom ti is lent voltatok, de nem találkoztunk.

Enci,
Dorka sem szokott már sírni kajáért, én is 4-5 óránként etetem, az éjszakát átalussza és délelött is sokat kibír. Én nem nagyon akarom kipróbálni mennyit bír, így sem hízik valami fergeteges tempóbanKép
Nekem is vannak fagyitejeim, de csak nem romlanak meg remélem. Az más kérdés, hogy Dorka nem nagyon szereti, de ha éhes csak elnyammogjaKép

Krisz

Krisz
krisszie

Na egy fél tali összejött. Era, Manóka, és mi összetalálkoztunk és dumcsiztunk egy kicsit 4 körül.

Era
OFF: Az Árpád téri bababoltban van egy olyan etetőszék ami nektek kell, de nincs hozzá biztonsági öv. Így szerintem nem biztonságos. Amúgy sárga színű, és 2000 Ft. (egyébként mikor Zsaninak etetőszéket kerestünk egy darab nem volt, most van 2 db, az egyik pont ilyen mint a miénk, csak más színű, ja és csak 14000ft.)

Enci
Biztos hogy megromlott a tejcsi? Mert a fagyitej nagyon büdös. Olyan fémes illata van, és nagyon szar az íze. Zsani sose ette meg, ha mentünk valahova nélküle (5 hónapos volt) és előtte frissen fejtem neki, (délután mentünk és délelőtt fejtem, így az hűtőben elállt, így nem volt furcsa íze, ja a poén, hogy nem ette meg, csak tőlem mikor hazaértem Kép) Ha igény szerint szoptatod Flórát, akkor ne az órához szoptasd, hanem ha kéri. Ha úgy érzed kevesebbet evett később kínáld meg, ne erőltesd, ha éhes elfogadja,ha nem nem. Légy nyugodt önszántából egyik gyerek se hal éhen Kép, ha éhes üvölteni fog a kajáért. (Zsani is ha látja, hogy készítem az ebédjét képes a hátam mögött üvölteni ezzel is fokozva a gyorsaságomat, pedig előtte meg se nyikkant, hogy kajás lenne.)

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

sziasztok!

Krisz
az én lánykám kedden volt 14 hetes, ugyhogy nem sok van a két csajszi között.azt, hogy menyit bír i azt azért irtam mert már az volt a tippem, hogy azért nem sír mert nem várom meg, hogy elég éhes legyen.(az atipikus anya vagyok aki mindig attól fél, hogy a gyerek nem eszik eleget nincs elég tejcsi stb.)de ugy gondolom, hogy egy ilyen pici azéert meg kell, hogy éhezzen 4-5 óra alatt, vagy nem? amikor cicire rakom eszik. bár ez sose volt másként.Az mit jelent hogy Dorka nem hizik sokat? Nekem Flóra még nem alussza végig az éjszakát még 1 vagy2szer fel kell .mondjuk mi már 19 ora körül alszunk.

Era
mizujs nem látlak? cak nincs vmi baj? holnap jösztök? majd telcsizunk ok?

Ildi
jobbulást kívánok! át tudom érezni a szenvedésedet.Tegnap nekem is olyan fejfájásom volt hogy hánytam is meg nagyon szedültem cudar volt.

sziasztok
enci
renci

Sziasztok!

Enci
Nincs semmi különös. Délután sétáltunk egy nagyot, aztán felmentünk a városba, vettünk Zsuzsinak pénztárcát az Unióban. Persze akkor már bementünk a Pannonhoz (volt munkahelyem). Ott mindenki körbeugrálta Annát, már egy kicsit görbült a szája.
Megyünk holnap, csak most jutott eszembe, hogy az ebédet is meg kell várnunk! Azért várjanak meg Ildiék!!!!!!

Manóka

Köszi az Uniós tippet a pénztárcára, rengeteg volt és nagyon szépek!!Igaz ott dolgoztam a földszinten, de odáig sohasem jutottam el.

Nadine
Köszi, hoyg megnéztétek. Megnézzük majd, hogy van e biztonsági öve a Megatoys-osnak. Inkább olyat vennék.

Megyek beleülök egy kád vízbe, ma valahogy olyan fáradt vagyok!

Szép estét mindenkinek!
Sziasztok!
Era.

Era
Kép
era75

Nadine

a férjem allítása szerint teljesen romlott szaga volt mint aposhadt tejnek. A masik tejcsi az olyan fémes szagú volt szerintem sem lehetett romlott,de egyszerűen fanyalgott pofákat vágott és kiköpte. úgyhogy ment a lefolyóba.Fólrit igény szerin igyelszem szoptatni , csak mostanában nem érzem az ilyen irányú igényét.mostanában azt csinálja, hogy bekapja az öklét és azt kezdi cuppogtatni.Talán ez jelezné mostanában hogy éhes nem tudom ilyenkor szoktam cicire rakni, meg mindig kérdem tőle, hogy éhes-e?
mi nem tudtunk menni veletk sétalni ma mert mentunk vásárolni olyan fél 4 körül meg jott a nagypapi is. de majd holnap hátha összejön.A gyeddel kapcsolatban meg tudtál még vmi fontosat ezt is meg szeretném veled beszélni.

sziasztok
enci
renci

Enci
Küldtem mailt.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Jó reggelt!

Jó hideg lett ma reggelre. Sose jön el a tavasz!!!De legalább a nap süt.

Enci
Anna elaludt, ha hamar felébred, felhívom az ebédeseket, hogy hozzátok vigyék az ebédünket.
Majd úgyis telcsizek.

Megyek hajat szárítani.
Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Era!
Én is akartam ezt neked mondani, csak azért nem tettem , mert Ildi még nem szólt hogy jönnek meg mikor?És ezért nem akartam, hogy emiatt szólj mert ha vmi miatt nem jönne össze(ami nem lenne meglepő hanyadik próbálkozás ez?) a találka akkor ne legyen gond hogy feleslegesen kavartunk Abban állapodtunk meg Ildivel hogy szól hogy mikor jönnek de mindjárt irok neki smst, hogy mi van.Mert eléggé fúj a szél és lehet hogy nem jönnek .Kár lenne. De atjöhettek kajálni is ha akartok én örülnék.
na majd szólok vissza ok?
enci
renci

Enci

Én is most néztem, hogy nagyon fúj a szél.
Ha nem jönnek, akkor mi még lehet, hogy átmegyünk, úgyis rég beszélgettünk már.

Ildikó
Jobban vagytok már?

Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!!!

Na megjártuk ma az agrárt, beíratkoztam, elintéztem, hogy ne kelljen fizetnem (méghogy én fizessek az ő hülyeségük miatt). Közben a lány bejárta a teljes tanulmányi osztályt. Csak az hallottam, hogy "BABA" és rámolt mindenütt Kép Most meg alszik, mint a tök, nem is ebédelt még, olyan éhes lesz ha felkel... Na megyek addig ebédelni, míg lehet, mert ha felébred az enyémre fog pályázni,de abból még nem ehet

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine

Sikerült végül elintézned! Ügyes vagy!

Kicsi lányom már fürdik, mert délután aludt kemény 20 percet. Eszméletlen egy nőszemély. Most már alig bír magával, megy csicsikálni.

Többiek hol vagytok?

Era.

Era
Kép
era75

Vasalnom kéne, de egy pillre csak benéztem...
A fiú egész délztán aludt kb 2x 20 percet, így fél5-kor kénytelen voltam vele lefeküdni. Aludt fél7-ig, aztán a nagymamája hozott neki egy cumit, de kiköpte. A nagypapájának meg megmutatta, milyen jó fiú,el sem hiszem, olyan mélyen alszik az ágyába....
A férjem szerint van esze, csak engem bolondít akiabálásaival, mert tudja, hogy én úgyis felveszem. Ill. szerinte a gyerek nem szereti, ha netezek.
Kaptunk egy csomó pelust,meg popsitörlőket. Éjszakára kipróbáljuk a Pampers 4-9kg-os pelusát. Anyukám csak annyira van otthon ebben a témában, hogy felhívott a Metróból:
-2x 94 db pelus 3500ft, hozok!!
Én nem akartam vitázni, hogy az túl jó ár, még akkor is nagyon örült, amikor felhozták. Én direkt elkértem a számlát, és 2x3500 ft. Szegény, még most is szomorkodik, de még felhívom, hogy nincs neki miért, hisz ennyibe kerül, hozzá kell szoknia...:-))))

manóka

manóka
manóka

Manóka

Olyan aranyosak a nagyszülők, hogy így akarnak. Nekünk szerencsénk van, mivel Anna 2. unoka, így már tisztában vannak az árakkal, ill. hogy mi kell. Sajnos így is néha túlzásba esnek, és vesznek olyat is, ami nem igazán jó. Anna így kapott egy kis mamusz szerüt, de nem szereti.
Lehet, hogy front volt, Anna sem aludt.

Vasalás fúj, utálom.

Enci
Vendégeskedés milyen volt?

Jó éjt mindenkinek!
Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Era, Manóka
Na akkor itt egy ellenpélda, ma Zsanka 3 órát aludt déltől 3 után ébredt fel. Meg most aludt az előbb fürdés után fél órát, és most kommandózik a lábamnál, már nem lepasszoltam a nagyinak, had unokázzon egy kicsit.

Vasalás: Én múlt héten vasaltam ebben az évben először (inkább tovább teregetek és kifeszítem a pólókat, hogy ne kelljen vasalni Kép) Zsaninak is most már csak azt vasalom, amit tényleg muszály.

Ja szüleim megkapták a hitelt, mégsem kell asztalt borogatnom Kép

Na megyek teregetni Kép
Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Ügyi vagy Nadine,megmenekültek az ügyintézők!!
Végre, mostmár az én kis szopósom is alszik.
A fürcsikor már alig bírt pislákolni.
Nem voltunk ma sétálni, remélem, holnap már nem lesz rossz idő, mert akkor biztos a déli jó két órás alvás.

Valamit még ennem kéne, majd visszanézek.
Hol vagytok Krisszie, Kriszta, Ildikó?

manóka

manóka
manóka

Sziasztok csajok!

Mi sem voltunk sétálni, egésznap a gép elött ülök. Próbálom a szakdogámat összehozni, de már elegem van.
Dorka is álomkóros pár napja. Talán a melegfront?
Most a kedvesemet kellett pátyolgatni, mert nyügösKép Dorka meg tök jól elvan egyedülKép
Ezek a pasik.., tényleg mint egy 2. gyerek.

Phuj a vasalás nekem sem a kedvencem, sikerült leszoktatni a páromat a vasalt pólórol és én is úgy teregetek, hogy ne kelljen.

Nadine,
ügyesen ügyintéztélKép
Még csak most kellett beiratkoznod?

Manóka,
mi még nem próbáltuk a 4-9 kg-s pelust, még van egy csomó 3-6-os, szerencsére még jó Dorkára.

De ezektöl a babaruha számozásoktól kivagyok. Találtam 68-as bodykat, amik kisebbek mint azok a 62-esek amit most hord. A 62-es rugikat meg már kinötte. A csaj 57 cm-es, akkor milyen méretet vegyek neki?

Krisz

Krisz
krisszie

Krisszie,
én is csak próbaként adtam rá a nagyobb pelust éjszakára, de telepisilte. Viszont, a reggeli kisebbet meg úgy teleszarkázta, hogy meg kellett fürösztenem. Most végre alszik. Én is sajnálnám, ha cserélnem kellene, mert a 3-6ból még van egy csomó.

Remélem, jó idő van, és mehetünk sétálni.

A Médiában csináltatok már fotót az automatánál? Én most készülök, ha van infó előre is kösz.

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!
ezek szerint nem vagyok egyedül a vasalás utálattal.Nekem is minden bajom van amikor látom , hogy már kiborul a szekrényből a vasalni való es elkerülhetetlen a vasalás.

Krisz!
minden csodálatom a tiéd, hogy tudod csinálni a szakdogát. Sok hiányzik még?Én már attól elfáradtam, hogy a héten kétszer orára mentem és ott figyeltem.Nekem még mindig nem tért vissza a memoriám.Dorka hagy téged dolgozni ? Ő még sokat alszik napközben vagy jól el van egyedül? Nekem is Flóra az elmult 2-3 napban nagyon sokat aludt 11től egy másfél óra szünettel(éppen csak akjálni kelt föl )21óráig aludt.Igaz éjszaka bepótólta .De az a szerencse hogy felkapcsolt villany mellett elvolt a kiságyban dumált, meg játszott és elaludt magától.(na ez azért nem mindig van igy)Ugyhogy én is azon gondolkoztam, hogy front van.
Szerintem 68-ast vegyél de az a baj hogy ezek a számozások tényleg nagyon rosszak.Van Flórának 80-as rucija ami jo illetve kicsi rá.Én azt vettem észre, hogy az ilyen nagyobb boltokban, mint Cora ..stb. nagyobbak a méretek, mint a bababoltok beliek. Bár a corában vettunk egy 6hónaposra valo felsőt és alig tudtam begonbolni a picin.Mondjuk én ugy vagyok vele hogy egy kicsit nem baj ha nagyobb, mert Flóra nagyon tud ordítani öltözéskor.
délután mi is tervezzük a sétát.Remélem nem fog ugy fujni a szél mint tegnap.

sziasztok
Enci
renci

Sziasztok lányok KépKép
Jellentem még élekKépKép és most már túl vagyok a nehezénKépde még mindig köhögök.
Örülök nekki hogy mindenki jól van.
Nagyon de nagyon hideg volt tegnap mikor mentünk vissza az orvoshoz.
Na ennyi ha még tudok jövök ma sziasztok és jó hétvégét nektekKép
IldikóKépKép
ildikó_4

Sziasztok!

Most jöttünk haza névnapozásból. Dorka hihetetlen nyügös volt. A nagyszülöknél voltunk és nem értették meg, hogy hagyják aludni. Egyfolytában ölben kellett lennie és játszani akartak vele. Dorka szegény meg olyan fáradt volt, úgy sajnáltam inkább leléptünk. A kocsiban meg elájult a csaj.

Enci,
azt én is észrevettem, hogy nem tudok annyira a tanulásra koncentrálni. A szakdogám kb1/3-a van kész. Még van rá 2 hónapom. Dorka simán hagy tanulni. Az elején húzósabb volt, amikor 3 óránként szopcsizott még éjszaka is, úgy készültem management zh-ra, 3 héttel a szülés után. Most már jól lehet tanulni mellette, mert ügyesen eljátszik egyedül. Nappal már nem alszik sokat kb 2x2 órát.

Ildikó,
örülök, hogy már kifelé jössz a betegségböl, biztos használt a szurkolás (meg a tea)Kép

Manóka,
Dorka éjszaka alig szokott pisilni, ha nem várom meg az ébredési procedúrát (kb 10 perc nyújtózkodás, szemdörzsölés, ásítozás - pont mint az apja) akkor száraz pelust szoktam levenni róla reggel. Napközben meg kajálásonként fullpisis peluscsere. Igaz ö már nem eszik éjszakaKép

Krisztaa merre vagytok?

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Megcsináltam a képeket, olyan ügyes vagyok, és olyan jó az az előhívó a Médiában. Ja, és még szoliba is felszaladtam a sportcentrumba.
Ott meg találkoztam a régi step edzőmmel, aki azt mondta, hogy még most nehogy tornázzak, majd később. Úgyhogy, igazoltan lazsálhatok, csak a séta marad nekünk. De ha már mindig ilyen jó idő lenne, mint ma, én nem is bánnám.

Ildikó,
jó, hogy meggyógyultatok. Csak aztán idén már semmit be nem szerezni!!!

Krisszie,
én, ha nem akarom, hogy valaki fogdossa a kicsit mindig azzal álcázom, hogy enni kér, és elbabrálok vele. Igaz, csak az unokatesójától szoktam félteni, aki 3 éves, és fogni akarja, ami nem is lenne baj, de ha nem úgy, akkor amikor ő akarja, nemgyenge církuszt csinál. Rkkor közbelépek, és átmegyünk a másik szobába szopcsizni. ( hála, nem olyan gyakran jön)

Van már tippetek, hogy mi legyen holnap a kaja?
Én itthon ülök, a férjem meg bálozik.
Volt ma Nagyváradon cuki kis rucikat hozott a gyereknek:csacsis sapka a fiún

Kép
és amúgy
Kép
egy komoly férfinak már nadrág kell!
Kép

Na, ennyit mára, aludjatok jól!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka
Ruhák gyönyörűek, kicsi fiad még gyönyörűbb.
Én sem mertem még tornázni a szoptatás miatt. Egyszer kétszer próbáltam Annával közösen, de annak csak hülyéskedés lett a vége.

Annyira jó volt a hétvégénk!!!!!!!!!!Teljesen feltöltődtem.
Tegnap anyósoméknál ebéd, aztán egy kis séta. Aztán András munkatársához mentünk. Ott Anna szívbajt kapott a macskától (az nem volt jó).
Ma itt voltak Anyukámék. Andrásssal voltunk Corázni. Kicsi lány kapott egy farmerruhát, én szövetkabátot.
Most egy kicsit izgulok, mert szörnyen fagy le az út és Anyáék kocsival voltak!!!
Majd rakok fel rucis képeket. Megint nálunk van a digitális, szegény csajom meg fog vakulni a végén, annyit fényképezem.

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje!!

Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Manóka,
jaj nagyon szép a srácKép, a ruhák is jók, imádom a kantáros gatyókat, olyan édesek benne.
Én is a szopcsis trükköt szoktam bevetni itthon.

Era,
nektek milyen fényképezötök van?
Biztos megörültök tölem, hogy még mindig a fényképezökröl érdeklödök. A férjem haverja most, egy Canonra akarja rábeszélni, most hogy már kinéztem a Fujit.

Nekünk is nagyon jó napunk volt maKép egész nap itthon 3-asbanKép klassz.
Bár most a kedvesem itt sündörög körülöttem mert jönne játszani.

Na átadom a terepet, mert a csaj is felébredtKép

Krisz

Krisz
krisszie

Krisz

Sajna nem a mi gépünk, az Apósoméké, de szerencsére mindig ideadják, ha kérjük.
Fujifilm S304, 3.2 mega pixels, 6x optical zoom. Ennyit tudtam róla leírni. Nagyon szép képeket csinál, hívattam is elő róla papírokat is azok is gyönyörűek. Árát sajnos nem tudom.

Szia.
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Csak egy gyors kérdésre ugrottam be..... Holnap nagyon zűrös napom lesz Kép

Era
Hogy hívják a körzeti dokitokat (a tieteket, nem a gyerekét Kép) Barátnőm most költözött ide, valahonnan Ózd környékéről, és most itt keresne valakit. Nagyon fáj a feje (attól fél, hogy homloküreg gyulladása van) Én meg nem ismerek itt csak egyet a férjemét, na de azt senkinek nem ajánlanám.

De ha valaki tud valami jó körzetiorvost a környéken, aki tényleg jó, az szóljon.

Előre is köszönöm.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok!

Mindenkit üdvözlök, nem tudtam eddig jönni mert olyan pörgős volt ez a pár nap.
Jól vagyunk, senjki nem beteg nálunk kopp,kopp...

Enci!
Örülök, hogy bővült a társaság. Ha az én kis fiam kislány lett volna, akkor nekem is Flórám lenne. Kép)
Mennyi idős a kiscsajszi?

Krisszie!
Ügyes vagy a szakdolgozattal kapcsolatban. Én még sajnos még hozzá sem kezdtem.Majd belehúzokKép
Torna ügyben mi újság?
Én most nagyon megvagyok magammal elégedve mert tornázgatom ahogy csak tudok. -2 kg-al vagyok kevesebb. Kép Na, kidicsekedtem magam. Kép)

Manóka!
Annyira édesek vagytok!!Kép
vásároltatok már máskor is Nagyváradról?
Nekem már nagyon sokan ajánlották, hogy elég nagy olcsóság van. Megéri ki menni?

Ildikó!
Örülök, hogy meggyógyultatok!

Mindenkinek a legjobbakat!

Krisztaa
krisztaa

Na, csak ideért mindenki vasárnap estére, helyes.

Nadine,
én itt nem ismerek senkit a környéken, sajna.De azt tudom, hogy van fejfájás szakrendelés az Idegklinikán. Nekem is oda kellene mennem, mert szétszakad a fejem, de én nem nagyon bízom az orvostud.ban.

Erika,
várjuk a képeket. Ha jövő héten rossz idő- FAGY lesz, hogy sétálunk????

Krisztina,
végre, már azt hittem szoboszló elzárkózott tőlünk:-)) Ügyi vagy a tornával, és a minuszokkal.
Most volt az uram először, a munkatársai járnak, ők hívták. A rucik olcsók voltak, hozott még apróságokat is, ásványvíz, sör, édesség, kristálycukor- az ott 110 ft/kg. Ahogy említette az árakat, szerintem megéri, azt mondja, szép és olcsóbb a zöldség, gyümölcs is, a gyerekruhákról nagyon áradozott. Van pláza is, minden, ami pl. a WestEndben,szép bőr cipőket, táskákat is említett 10000 alatt.- Úgyhogy, szerinte jó, hogy én nem mentem:-)))

Krisszie,
mi is idillbe voltunk ma, a férjem egész nap aludt, mert a tegnapi bálról elég korán ( reggel) ért haza. Mi meg voltunk sétálni az esőben. A gyermek aludt végig, de nekem nagyon kellett, mert a fejem majdnem szétesett.

Megyek, alszok.
manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Manóka,
miféle bálban volt a férjed nélküled?
Én is nagy fejfájós vagyok, de nekem az alacsony vérnyomástól van. Nem tudnak vele mit kezdeni, azt mondták örüljek, hogy nem magas.. kösziKép

Én is mostanában tervezem, hogy át kellene menni vásárolni. Ha ennyi minden van simán megériKép
Parfümöt, meg piát akartam hozatni, de a ruhákhoz ott kell lennemKép

Krisztaa,
látod én meg a tornával állok sehogy, ahogy nézem a záróvizsga utánra marad. Bezzeg a férjem rendszeresen jár focizni, mondjuk azt nem nevezném sportnak inkább szórakozás, meg sörözés utána.

Most volt itt a védönö, jövö héten újra szuriKép
Dorka egy tündér volt szokás szerint, teliszájjal vigyorgott rá.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Szeretem, ha ilyen sokat írtok!!!!!!Van mit olvasgatni.

Nadine
A mi dokink Dr. Dézsi Ágnes. Én szeretem, mert lelkiismeretes, ha van valami, küld minden fele kivizsgáltatni.
Fejfájás fújjjj!!
Nekem szerencsére a terhesség alatt és amióta Anna megvan nem nagyon fájt a fejem. Régen sokkal többet fájt. Le is kopogom...

Olyan édes Anna, itt ül a lábamnál, és a fényképező táskáját nézegeti, teljes átéléssel!!!
Kezd álmosodni.
Megyek altatni, majd még jövök.
Era.

Era
Kép
era75

Sziasztok

Era
Akkor jól emlékeztem, hogy valami Ágnes a neve, csak av ezetékneve nem ugrott be. Mikor tudok neked vinni kovászt? (tudod mondtam gyümölcskenyérhez való kovász) Én most jöttem haza a TB-től, úgy utálom őket. Mindig sikerül valamit elcseszniük. GRRRRRRRRR Tényleg megyünk ma sétálni???? Zsani ma még nem volt lent, de nagyon jól elvolt a keresztanyjával és anagymamájával. (na jó a 2 órából 1-et végigaludt, a másikban meg rámolt Kép)

Manóka
Romániába tényleg érdemes kimenni, főleg ha az ember nagybevásárol. Tündéri cuccok, főleg a sapi teszik. KépKép

Szakdolgozat: Én holnap fél 12-re megyek konzultálni, de nekem csak ez van. Megírom, meg elmegyek államvizsgázni (közben azért megvédem egyszer) és annyi. Na ja meg szeptemberben kersztféléves akarok lenni... Komolyan gondolom én ezt?????

Na megyek ebédelni

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine
Ma jön az egyik barátosném, de vele majd lemegyünk valamikor. Panka most alszik ezerrel.
Holnap "kovászolhatunk", de a receptet is elküldenéd leírva, mert amilyen hülye a fejem két perc múlva elfelejtem. Köszke.

Végre itt a tavasz!!!!!!Csak csendben kiabálok, nehogy újra tél legyen.....10 fok van.

Sétára fel!!!!(Mi majd később)
Sziasztok.
Era.

Era
Kép
era75

Era
Ha jöttök le csörrencs meg, hogy merre járunk, mi úgy 1 körül induluk le és 3-ig szinte tuti lent leszünk.
A tavasz az itt van, remélem marad is, elég volt tegnap Böszörményből bevezetnem az ónos esőben....

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Sziasztok csajok!

a hétvége nekünk is nagyon izgalmas volt vendégek vendégek hátán. Flóra közkézen volt egész hétvégén.Nagybácsik nagyszülők stb.tegnap este 9-kor ment el az utolso vendég ugyhogy teljesen ki voltam .Ugyhogy csak olvasgattam amit irtatok nekem már nem volt energiám.Flóra cica a végén már nagyon nyügös volt igy egy kicsit nehezen aludt el.

Ma meg oltást kaptunk. Jol viselte viszonylag és mostimádkozom, hogy ne lázasodjon be, Már a fenekébe van egy fél kúp, meg a popsiján is borogatás remélem nem lesz nagy baj.
Ahhoz képest hogy mostanában ugy éreztem nem eszik sokat 2 hét alatt 33dkg-ot hízott.

Kriszta!
A kicsikém november 11-én született , 3 és fél hónapos.

Ildi!
örülök, hogy megyógyultál.Remélem nem lesztek már betegek.

Manóka!
nagyon cukik a rucik .Nagyon édi a sapkában a pici fiad, aki nem is olyan picurka ahogy látom a képen.Mennyi idős is?
Én is imádom az ilyen vagi cuccokat annyira aranyosak benne.

Era!
kipróbáltátok amit beszéltünk? nagyon jo volt, hogy itt voltatok.Zsolti is le volt nyügözve Annától nagyon imádja a piciteket.Majd irok mailt.remélem nem lesz nagyon nyügös az esténk.

Nadine!
azt jol vettem ki egy korábbi üzenetből, hogy Zsani már mondja, hogy baba? Nem semmi.A mi körzeti orvosunk is Dezsi ágnes és szerintem is nagyon jó.

sziasztok
Enci
renci

Kedves Anyukák!
Mazsola Muzsika foglalkozásokat szervezünk az Életrefomr Házban.
Szerdánként, fél órás kikapcsolódás mindkettőtöknek!
Ritmus-mese-mondókás-zenés foglalkozások, 6 hónapos kortól!
Várjuk a jelentkezéseket!
70-559-83-89
Buda Csaba & Kriszta
kriszta13

Sziasztok!!!!

Na képzeljétek, boltoltam a neten Kép Ezt sikerült megvennem 25000 Ft-ért (új ára 58900Ft)Egy Preg Perego Pliko Matik. Igaz mire ideér az plusz 2010Ft, de itt Debrecenben 35000 Ft-ért láttam használtan (és az teljesen lestrapált volt)

Kép

Holnapra ideér, és akkor majd lefotózom a csajjal is. Így mostmár nemcsak a Begonnal fordulunk elő, hanem ezzel is, ha jó idő lesz (nincs hozzá lábzsák, de majd varrok hozzá, mert ha újat veszek, az nagyon drága)

Era
Akkor holnap sétálnuk, de csak délután, mert holnap fél 12-12-ig konzulensemmel találkát beszéltem meg (ó de rég randiztam Kép) a diplomadolgozattal kapcsolatban, de fél 1-re itthon szeretnék lenni. Így szerintem 1-fél2 fele mehetünk hozzátok. Felcsengetek és akkor lejöttök, és te visszalépsz a kovásszal. (a receptet este begépelem és küldöm mailban)

Enci
A "baba" mint szó már régen ment neki, de most már tudatosan arra használj, amire kell (Era Annája is BABA, ha a saját fénykét látja az is, és a bohóc is BABA egyelőre, de majd alakul még)

Na megyek fürcsitájm van, ma délután csak 15 percet aludt, kicsit nyűgös a drága.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Nadine
Mi úgyis mindig délután megyünk csak le. A délelőtt olyan hamar elröppen.
Köszi receptet előre is.
Babakocsi szuper, főleg az ára.

Enci
Zsani a múltkor meglátta Annát és hangosan mondta, hogy baba. Olyan édes volt!!!!
Az alvásra gondoltál, hogy kipróbáltuk-e? Igen, semmi siker. Igény szerinti altatásra tértünk át. Így nagyon jó, ha nyíg cici, vagy mese és alszik.
Szorítok, hogy Flóra jól aludjon a szuri után. Anna akkor aludt a legjobban.

Szép estét mindenkinek!
Era.

Era
Kép
era75

Helló!

Kétszer írtam már, de annyi lett...
Mindenkinek üdv, tetszik a kocsi is, jól fog benne mutatni Zsani BABA.
mostmár aludnom kell.
Holnapra is jó időt, és nagy sétát akarok!!!

manóka

manóka
manóka

Sziasztok!

Nadine,
nagyon klassz a kocsi, nekem is tetszik a Pliko. Most kaptam egy PP katalógust (még decemberben beregisztráltam a PP oldalára és elküldték olaszból a legújabb katalógusukatKép, teljesen megdöbbentem)nagyon jók vannak benne.
A PP-t simán megéri használtan is megvenni.

Enci,
Flóra baba próbál már megfordulni? Mert Dorka egyáltalán nem, pedig 4 hósan már illene, a jövö héten tölti.

Ha jó idö lesz mi is lemegyünk sétálni, remélem egyszer csak összefutunkKép

Megrendeltük a fényképezöt, ezen a héten meg is lesz végreKép

Krisz
krisszie

Sziasztok!

Tul éltük az éjszakát szerencsére nem lázasodott be csak egy kis hőemelkedése volt. Az iogaz hogy egész éjszaka velem aludt lehet hogy ezért nem volt nyügös, mondjuk nagyon sokszor kereste a cicit.Talán ezért volt nyugis az este.én nagyon fáradt vagyok mert egy 20 cm-es helyen aludtam végig de igy voltam nyugodt hogy mellettem volt. meggyőződhettem könnyen, hogy nem lázas-e.

Krisz!

Flóra annyit csinál, hogy a sarkát letámasztva, próbálja magát oldalra rugni. elég nagy lendülettel.sokszor gyertyát is csinál annyira felemeli a lábát. meg rugja magát hátrafele igy "közlekedik" a kiságyban. És egyszer kétszer már az oldalára fordult.De ne aggódj ha Dorka még nem forgolodik.A gyerekek nem egyformák.Flóra uncsitesoja szerintem volt vagy 9 hónapos és még nem ült meg semmi.És vagy két héten belül ült kuszott mászott felállt stb.Ő igy egyszerre kezdett el mindent .Nekem azt mondta a védőnő, hogy néha mondjuk fürcsi előtt tornáztassam, ami annyit jelent rakjam hasra megpokroc segitségéval gurigáztassuk.Mert ilyenkor általában már megvan az erejük a forgáshoz csak még agyban nem jöttek rá hogy kell és ez segít.Ti nem akartok uszni járni? az is nagyon sokat fejleszt. Era, meg Nadine erről bzitosan tudna mesélni.Mi szeretnénk járni egy két héten belül szerintem elkezdjük.Most érdeklődünk, hogy mi kell mennyibe kerül stb..
Mi is megyunk sétálni ma. hátha összefutunk.Nekünk nagyon világos vajszinű kocsink van sárga kockás.én barna hosszú kabátban, vagy zöld dzsekiben szoktam lenni.Ti merre latok?

enci
renci

Szia Enci!

Dorka még nem jött rá, hogy kell átfordulni. Bár az apja szerint olyan okos a csaj, hogy tudja minek forduljon meg, hiszen utál hason lenniKép
Szerintem most kezdi pedzegetni a dolgot, mert csinál ö is gyertyát és felhúzott lábakkal már billen oldalra, de a felsöteste nem megy utána.

Mindenképp megyünk úszni a 4 hós oltás után, valamelyik hétvégén elmegyünk megnézni, megbeszélünk idöpontot és nyomás.

Mi a Görgey-n lakunk, én tuti nem ismerek meg senkit a babakocsija alapjánKép, úgyhogy szerintem beszéljünk meg valamit emilben.

Krisz

Krisz
krisszie

Sziasztok csajokKép
Jellentem jól vagyunk gyorsan le is kopogom.
Kérdeznék tölletek valamit tegnap olyan 2-3 közzöt esetleg nem sétáltatok a gyerek orvosi rendelő felé mert láttam 3rom babakocsis anyukát és nem tudom miért egyböl rátok gondoltam hogy esetleg ti is lehetek azok.

Nagyon szupi a kocsi és tényleg elég jó áron jutotál hozzá.

Na ennyi szaladok tovább csak bekukk majd este leszek sziasztok és vigyázzatok magadtokra.

IldikóKép
ildikó_4

Sziasztok!

Na, mi is túl vagyunk a hét eseményén ugyanuis ma délelőtt volt a farsangja Máténak.
Nagyon jól sikerült, ördögnek öltöztünk. Kép
Mondtam neki, hogy jellmezt sem kell vennie fel, anélkül is kis ördög. Kép)
Gerit is vittem magammal(mivel nem volt más lehetőségem), nagyon jól érezte magát, mindenki csodájára járt.

Manóka!
De hogy felejtettelek el benneteket, csak annyira nincs mostanában időm, de próbálok pedig többet jönni. Nagyon sokan dicsérik Nagyváradot, majd mi is ki szeretnék menni, csak idő kérdése.
Megaszünt már a bukás a picinél?

Krisszie!
nálunk is így volt, hogy a férjem járt el focizni és utána sörözni. Én meg megelégeltem, hogy én meg nem tudok elmenni sehova tornázni, így azt találtam ki, hogy este hét órára már haza szokott érni és már ekkor el tudok jutni valahova, ha nem ér haza, hogy én el tudjak menni akkor ő sem megy azon a héten focizniKép)
Hát mit mondjak végül is eddig még szinte mindig el tudtam menni.
Nem szabad elkapatni a férjeket!
Bár nekem nagy szerencsém van, teljes normálisnak tartja, hogy én is elszeretnék menni tornázni vagy bárhova és ebben sokat segít, kivétel ha a munkája nem engedi.

Mindenkinek a legjobbakat!

Krisztaa
krisztaa

Sziasztok!

Megjöttünk sétából, Nadinnal és a csajokkal sétáltunk egy nagyot, de nem találkoztunk senkivel.....Vajon miért? Pedig olyan "gyönyörű" idő van. Elkiabáltuk azt a tavaszt.
Megyek ma fodrászhoz!!!!!!!!Aztán újra összefogva hordom majd a hajam, mint most. Megéri az árát.
Megyek, mert Anna nyomkodja a billentyűket( már állva eléri) tfdr5r44 3 3rttrt tu t
hát ennyi.
era

Era
Kép
era75

Sziasztok!

Megjött a kocsink Kép pont olyan mint a fényképen, csak annyi bibi van, hogy kopott a hátsó 4 kerék közül 2. De az nálunk is megkopna, ha meg vészes azt lehet hozzá venni. Ha felkel a csaj csinálok róla képet és teszek majd fel. Holnap kipróbáljuk, megyünk böszörménybe, ketten Zsankával. Én a fodrászhoz is elszaladok, addig nagyizik majd.

Ildikó
Tegnap délután a még a bérhézak mellett a Spar oldalában futottunk össze Erával, meg egy másik anyukával (ő nenm netezik). Így megvan a 3 babakocsi. Lehet minket láttál. Majd össze kéne hozni egy nagyobb talit, ha jobb idő lesz.

Egyébként mi most jöttünk haza, lent sétáltunk majd 2 órát Eráékkal. A csajok bealudtak. Anna már felkelt, de Zsanett azóta is horpaszt a folyosón. Ma kialussza az éjszakai nemalvást. Továbbra sincs egy foga se, nagyon jönne neki, de csaknem töri át az ínyét. Kb 2-3 éjszaka és állva elalszom (ma reggel fél 7-kor párom kelt, hogy üvölt a mellettem lévő kiságyban a gyerek, fél hatkor szopizott, éhes nem lehetett, de magam mellé vettem és úgy aludtunk fél 9-ig.) Így kicsit kivagyok. De egyszer neki is lesz foga és majd nem gyüjtünk tovább protkóra Kép Na megyek megnézem, nagy a csend.

Nadine

Nadine
KépKépKép
nadine

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?