szia lekri
bocsi, kicsit eltűntem, húgomnak volt az esküvője a hétvégén, egyfolytában rohantunk előtte...
jól látod a nevét, Anna Mínea
Sára nagyon jó fej volt, rengeteget segített. Főleg a végén, mert a tolófájásoknál már alig volt erőm, ott rengeteget segített, szinte kitaposta belőlem ezt a törpét
De végig nagyon rendes volt. Tényleg fel is kéne hívnom, kellene egy doboz bogyó...
Amúgy a magánrendeléséről mit tudsz? Gondolom a következővel már csak ott fog vállalni... Gondolkodtam, hogy visszamenjek-e a régi dokimhoz, de valószínűleg a következőnél is kijön a diabetes, akkor meg csak megint átküldenének, egyszerűbb ha nála kezdek...
Fiaid gyönyörűek!! Jó nagy lett már Kristóf!!!
Anna most 5950g és úgy 61-62 cm. De ő egy hónappal fiatalabb is... Mi a jövő héten kezdjük a hozzátáplálást, kíváncsi leszek. Sajna tejem nekem is egyre kevesebb van, fejni szinte már nem is tudok, így leginkább éjszaka kap anyatejet, mert akkor még hajlandó szopizni... szóval nálunk is tápszer.... De most enni is alig akar, már jónak számít, ha 70-80-at leenged a torkán
Volt már ilyen, aztán egyszercsak megevett 170-et...gondolom majd megint nekilódul... Így viszont, hogy keveset eszik, mi megint 2x kelünk éjszaka...
szaszi, tényleg nagyon jó dokit választottál!!! Én véletlenül kerültem hozzá, a harmincvalahanyadik héten, és végig nagyon jó fej és segítőkész volt.
no én is dobok még pár képet