Új privát üzeneted érkezett!

á,kész vagyok a Domitól:skáypon beszéltem Nővéremmel,Domit addig leraktam a földre játszani,de ugye kergetett egy kislabdát-futkoztam be a szobába mert egyszer a virágoknál volt,aztán a kiságya alatt,aztán meg a földön volt egy papír és azt csócsálta :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Szly!
Én örülök h Jázmin ilyen rendes csaj. Szépek a babók!

Rolkó nagyon cukker! Ő a kis nagy szerelmem!

Kimma!
A tantum verde egy szopogatós cukorka, amit lehet szopi alatt is szedni.

Emci kép?

Tami!

Muti a ruci képet!

Bondi!

Örülök h Nati cicával minden rendben van ;)

Dóri!

Örülök h Lilu jól érezte magát! Holnap is marad?

ApuLaci hozott nekem csípős kínai levest, nagyon jól esett ,remélem írtja a bacikat. Dundi alszik, a hülye vizes meg szinte dörömbölt az ajtón. :twisted: Szerencsére nem ébredt fel.
20150601134430

Bondi:energia?messze nem csinálok meg sose annyit,amennyit szeretnék :? sajnos...

Kép
Kép
Kép
kike

Viki! Köszi!

Most hagyom írni Jázmint

ggggggggg iiuhhn76ml kml., nbvx

Kép
szly27

Jázmin írta: "76ml kml."
Megfejtés: 76ml kell most lökjed! :lol: :lol: :lol:

Na, jól elvagyok! :oops:

Szly!
Nagyon édik a skacok! :D

Anyjuk! Hadném azt a rucit!

Linda! Hű, ez tényleg jól néz ki. Lehet holnap meg is nézzük.

Sütöttem sütit. Sárgadinnyés-kókuszos. Bár egy kicsit sok gyümi ment bele, így nem állt össze rendesen, szóval ronda lett, de nagyon finom. Megy a receptesbe a linkje.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Nálam most marha lassú a babanet. :( Meg van olyan lap, amit meg sem nyit. :?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára terek.krisztina 2008.12.15 19:12-kor.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kriszti! :lol:

Kép
szly27

Azt hiszem ma éjjel nem alszunk. Levi még mindig durmol. Mi lesz ebből...?

Holnap korán reggel megyünk a lakásba. Fél 8-ra ott kell lennem. :?

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

[quote="terek.krisztina"][ írta:terek.krisztinab]Jázmin írta: "76ml kml."
Megfejtés: 76ml kell most lökjed! :lol: :lol: :lol:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
20150601134430

Kriszti!
Ébreszd fel Levit.

Én nem szeretem felébreszteni, de mx. 3/4 7kor nálunk mindig ébresztő van a fürcsi előtti szunyából.

Megyek kiglancolom Dundit, mert vmi iszonyú büdöset kreált.
20150601134430

Lizy most kihagyott egy alvást. Remélem ez azt jelenti, hogy jól fog aludni!

kriszta!
Ez jó volt!

Holnapra továbbra is nagy drukkokat kérünk!!! Elvileg holnaptól beállnak a külföldiek dolgozni!

d.dodó

Viki: használt a kínai?

Kriszti: egzotikus megoldás a sárgadinnye kókusszal, mmm....

Tami, örülök, h jól éreztétek magatokat Titáéknál!

Dodó, remélem, holnap már repültök!

Fiúk elmentek halászlevezni Anyuékhoz, mi meg Natikámmal itthon maradtunk. Kis drága Macilányom végre alszik...
Most leírom az alvás előzményeit, elég hosszadalmas lesz...
Délelőtt épp bealudt a cicin, tettem volna le aludni, erre mindkét telefonom egyszerre csörgött. Aztán szinte folyton etettem, hátha elálmosodik újra, legközelebb akkor aludt be szegényem, amikor negyedóra muúlva indulnunk kellett a konduktorhoz, déltájban. Aztán onnan kijőve is elaludt, de föl kellett öltöztetnem, és az autóval is elítélhető módon meg kellett állni a piros lámpáknál... már annyira ordított... mikor hazaértünk, babakocsiba pakoltam, és sétálni indultam vele egy órára (míg Otiért kellett mennünk), mert az mindig bejön. De akkor is csak félórát aludt. Aztán itthon Otit bűvölte - annyira édesek együtt!!!! -, és végül épp akkor aludt el, mikor Apa hazaért, 6 tájban.

Muffin, Eliot igenis nagyon ügyes! ahhoz képest, hogy elvileg nem is tudhatná, amit tud... :)

Szly, Jázmin cuki!!!

Véda: megértem az együttlakásos érzéseidet. Ha úgy alakult volna, nekem is Anyuékhoz kellett volna költöznöm. Hál'Istennek megmaradt ez a kis lakás, így végül is maradtam.
Tesómék viszont együtt laknak Anyuékkal, alsó szinten szülők, felül tesómék, és bizony náluk is vannak súrlódások. Ilyenkor örülök, hogy nem vagyunk annyira egymás szeme előtt, épp elég volt 25 évig...
De tényleg jó, hogy bármikor be tudnak segíteni neked!

Lehet, hogy kicsit beájulok Natikám mellé, míg a fiúk megjönnek...

Kép
Kép
bondi

hali lányok!

végre előkerültem én is! :D

és vissza is olvastam, de nem jegyzeteltem :oops: :twisted:

együttlakás: hát én semmi pénzért nem laknék anyósékkal, de még egy faluban se... 1. messze lenne a várostól, 2. még messzebb lenne anyáéktól, 3... ezt inkább nem is irom :D

viki!jobbulást. remélem hamar rendbe jössz.

babavíz: én sem forralom a 3-4. nap után... habár nekünk nem is tart ki addig.

mindjárt jövök... kaját kell csinálnom a törpinek :D

Kép

Kép
timi1982

még azt akartam kérdezni, hogy az ajándékokról, hogy ki mit kapott majd teszünk fel képeket???? és hogy ki kitől kapta?

Kép

Kép
timi1982

Na, felkeltettem a cukikámat. Szegény nagyon nyűgös volt, csak addig nem pityergett, amíg a vízben pacsálhatott. Viszont azóta bunkózik velem, elhúzta a fejét, amikor puszit akartam neki adni. Kép

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Ja, babavíz. Valamelyiken olvastam, hogy nem kell forralni, de felbontás után hűtőben tárolandó és akkor viszont ajánlott a forralás.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Na jó, megpróbálom meggyőzni, hogy jobb lenne ha visszaaludna. Bár lehet rám sem fog nézni ezek után.

Akkor jó éjszakát mindenkinek!

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:44-kor.
Vendég

Sziasztok!

nem tudtam még visszaolvasni... talán holnap. Anyukám szabin van ezen a héten és nála voltunk mert nekem el kell intéznem egy csomó mindent..

Viszont ma feladtam az ajándékot, elsőbbségi ajánlva. Remélem holnapra odaér!!!

Kép
mancsi76

Sziasztok!

Nagyjából sikerült visszaolvasnom, de már mennem is kell mert Nóri álmos és nagyon nyűgi. Aztán ha elaludt vár még rám a takarítás mert holnap vendégek jönnek, ma meg elcsavarogtuk az időt.

Csak néhány szó

Nekem azt mondta a gyerekorvosunk h már adhatok Nórinak ásványvizet, nem lesz tőle semmi baja. Kutatásaim során 8) arra jutottam h a Vera vízben (:lol:) van a legkevesebb só, csak valami iszonyat minimális, így azt szoktam neki adni simán, forralás nélkül a calcium sandozzal, ha kell. Mondjuk én csak ritkán adok, tudjátok...

Evelyn
Nem bizti h gyenge a keze Eliotnak és azért nem nyomja ki magát négykézlábra, mert Nóri olyan erős mint egy bika (lsd: ma úgy pofánvágott h még 3 óra múlva is ott volt a keze nyoma... :twisted: ) és ő is csak a seggóját nyomja az égnek, a feje meg a földön van, ilyenkor nem támaszt. Szerintem csak még nem jöttek rá hogy kell. De biztos hamar eljön az is! :wink:

Szép álmokat! :wink:
Vendég

katák!
Ezt nézzétek meg! Ilyen volt Lizy háta estére...mikor fürdettük akkor vettem észre. De érdekes, hogy a hátán ennyi volt, a hasán alig, meg az arcán egy-kettő. Barátnőm (aki védőnő) azt mondja allergia. Adtam neki egy fél kálcium ampullát. És bekentem sudokremmel. Csak az a vicces, hogy nem kapott mást mint szokott enni. De barátnőm azt mondja, lehet hogy valamelyikre még csak mostanra jött ki allergia. Ő vagy az áfonyára tippel (de olyat egy hónapja kap rendszeresen) vagy a narancslére, amit a répájába csavaratm, hogy ne fogja meg a székletét (azt kb harmadszor kap).

Kép

Kép

d.dodó

Sziasztok!

Ne hari, de alig élek, hulla vagyok. Egész nap nem voltam itthon, és holnap is ez jön. Sőt az egész hét ilyen rohanós lesz.
Szerencsére Zsolti jól bírta a gyűrődést. Most épp alszik, de ki tudja meddig?
Na eddig!!!!

Kép
Kép
patr

Na, azért hoztam rendes képeket is, mert ha már egyszer a kezemben volt a gép, akkor kattingattam. Szóval teszek egy pár képet!

Kép Nem értem miért mondják, hogy nem híztam eleget!

Kép De érdekes!

Kép Jaj ne, már megint ezt énekled? (Utólag vettem észre, hogy van egy haj a szájánál)

Kép Na, én ezt most felveszem!

Kép Kukucs!

Kép Anyával

d.dodó

Bocs, ha sok lett!

d.dodó

hoztam neketek gyorsan egy pár képet. szóval a konyháról ilyen volt ilyen lett... (én nem vagyok teljesen elégedett az eredménnyel, de sokkal jobb lett mint volt (és a lényeg hogy sokkal tisztább!!!) :)

Kép Kép Kép Kép

KépKép
muffin

ja az alsó képen amit láttok, ott még lesz lábazat... :)

na de van ám még. :)
amiket kaptunk a csomagban és nagyon odavagyok érte:

Kép Kép

KépKép
muffin

és a ráadás. apa meg a gyerek a gardróbban...
szerintetek? :) (ja és kike, ilyen a gardróbunk, most láthatod. :)

Kép Kép

KépKép
muffin

Most sikerült visszaaltatnom, remélem tovább alszik, mint fél óra, én is megyek csicsikálni, bár lassan leszokom az alvásról.

Evelin, nagyon ügyesek voltatok!
és nagyon klassz dolgokat rendeltél, irigykedem!
Sikerült megvennie a barátnőmnek a Orajel-t! A férjét küldte a gyógyszertárba, hozott nekem négy adaggal!! Mondta a Katának, hogy sokat hozott, mert a Patrinak lesz. Erre a Kata, de hát a Patri gyerekének is csak annyi foga van, mint másnak! Úgyhogy most lesz elég! :lol:

Kép
Kép
patr

Dóri, nagyon jók a képek! Remélem haza tudtok jönni!

Kép
Kép
patr

Evelin, ezek is jók, ez az alsó nagyon tetszik!
Nálunk a gardróbban a ruhák laknak, nem a számítógép :lol:

Kép
Kép
patr

Muffin ez halali! De szuper!

Hat Dori elegge ugy tunik tenyleg allergias kiutes, te nem ettel valamit??????????
Mososzer? Oblito?
Amugy tunder kiscsaj! Es tenyleg nem nez ki sovanykanak. Kevesebb kg mint Anna es megis nagyobbnak tunik. Es az orias szemei...
Aranyos!

Nati draga: pihenj most egy jo nagyot!

Tita: van uzid szamomra???
Vendég

jajj es a konyha szuper.
eszembe jutott rol a amusor amit kinn mindig neztunk hogy kupis helyekbol hogy varazsoltak szep tisztat rendezettet.
jo munkat vegeztetek!
eg yilyenre en is befizetnek :lol: pont a konyhank a legganyabb.

no jo ejjt mindnekinek!
Vendég

Tami, jó éjt.
Még ki kéne teregetnem, de azt hiszem holnapra marad. Remélem nem büdösödik be, kivettem a gépből :?

Kép
Kép
patr

Ja, ajándék: én írtam még a legelején, hogy csak az utolsó pillanatban tudom feladni! Előre bocsi, attól akit én húztam, remélem megéri majd várni!!!

Kép
Kép
patr

Na, még valamit akartam írni, együtt lakás:
Mi is együtt lakunk anyuval, egy házban, de külön lakásban. Igy alakult, másképp nem lett volna pénzünk sajátra soha. Aztán amikor apu meghalt, akkor az volt a szerencsénk, hogy együtt lakunk, különben nem tudom, anyu hogy vészelte volna át.
Aránylag súrlódás mentes a dolog szerencsére. Ha valaki vágyik rá, akkor magára tudja csukni az ajtót, viszont nagyon sok segítség, kölcsönösen.

Kép
Kép
patr

Sikerült kétszáz hozzászólásban leírni, amit akartam, így elhúzok az ágyam irányába.

Szép álmokat!!!!

Kép
Kép
patr

patr, a ruhák is ott laknak, csak az a képen szerencsére nem látszik. SZerencsére elég nagy hozzá a gardrób. :)

KépKép
muffin

na jó éjt mindenkinek! :)

KépKép
muffin

Jó reggelt!

Bondikám!

H a kínai v az algop használt-e nem tudom. Jobb vmivel, izzadtam is éjjel. A torkom még fáj, remélem Mini nem kapja el.

Dodó!
Gyógysimi Lizy hátára. Elmúlt már? Szépek vagytok!
20150601134430

Mi csoda? En vagyok a masodik?
De jo!
Jo reggelt!

En is csak onszorgalombol vagyok eberen, Annam alszik.Ismet most 7kor ebredt eloszor bevagta a kajcsit es alszik is tovabb- szval Kata fogalmam sincs hogy tudunk indulni, de szerintem ha magatol nem ebred 9kor felkeltem.

Viki: gyogyulj meg gyorsan!

Bondi: nem emlekszem tegnap kaptal privit? Azert inkabb kuldok!

oszinten a ruharol azert nem akarok fotot feltenni, mert soha nem tuhatom ferjem bele nez e babanetbe es en szeretnem ha meglepi lenne mikor meglat benne.
De kepek nelkul is: szebb mint amiben menyasszony voltam :oops: Csont szinu szoknya fuzos felsovel, hercegnos:) Es nem latszik benne a pizi cicim es a nagy hasam sem annyira!
Vendég

Tami!
Ez nagyon Hercegnősen hangzik!!! Apája biztos oda lesz érted! Mármint még jobban, mint eddig.

Lacusom is horpaszt még.
20150601134430

Képzeljétek!
Tegnap Lacusom már beverte a szunyát, erre elkezdett álmában röhögni, ment a hehe, höhöhö. Azt hittem fent van, de nem.

Kép
20150601134430

Na mi van 7alvókáim!

Kép Frissítő
20150601134430

hat ez az !
Bar lehet mindenki ebren van csak epp sut, foz takarit!
en is megyek ki a konyhaba, nehogy tetlenul teljen az ido mig kisangyalkam felebred!
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:45-kor.
Vendég

ma FELSZALLT az osszes tervezett gep eddig es le is szallt minden itt, kis kesesekkel!
Eljenek a kulfoldi munkasok!
Vendég

Jó reggelt mindenkinek!

Kicsit beugrottam amíg Tomcsi alszik.

Dodó: Remélem, ma már sikerül hazajutnotok!
Gyönyörű a kislányod! :D

Kép
zsuzska72

Viki! Ilyet én is kérek! :D

Kép
zsuzska72

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:45-kor.
Vendég

Ma megyünk doktornénihez oltásra! Már előre félek!
Olyan rossz, amikor keservesen sír! :(

Kép
zsuzska72

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?