Sziasztok
Gabi1: Nekem ez nagyon pozitív élményként maradt, hogy Anyukámék is odamehettek.
A hugom ellenben nem szerette volna ezt a népvándorlást, így ő a délpestit választotta.
Népvándorlás az tuti nem volt, de szegény Anyukám sem tudott neki vinni ebédet, mert csak 4-től vagy 5-től volt látogatás, akkor meg ki kellett mennie egy közös váróba ahol enni nem tudott, így a meleg kaját bevitte a szobába, visszament a váróba beszélgetni, és mire 6ra beért már az épp langyos vacsiját ehette....
Mi mondjuk be sem mentünk, mert betegek voltak a gyerkőceim, meg most egy ablakon át...na mindegy, meg az is igaz, hogy az első hetekben nem kellenek a látogatók.
Dojika: Az elképzelhető, hogy sokan lesznek mikor szülni fogsz, de ez ennek a rohadt rendszernek a hibája. Lecsökkentették felére az ágyszámot, bezártak egy pár kórházat, és bezsúfolták a "betegeket" egy kórházba.
TISZTA RÖHEJ!!! Csak nincs kedve annak röhögni aki átéli.
Cukorka:
Én ezt hülye megoldásnak tartom hogy fizetős a szoba, de ketten vannak benne. Én egy nem fizetősbe voltam szintén ketten, és lehet hogy jobb volt a helyzetem mint neked akkor.
Igaz Én is jártam úgy, hogy a két ágy egymás mellett volt hosszába annyi hely volt közte, hogy éppen be lehetett jönni. Na most a szobatársam férje egy hokedlin odabeült reggel és nem lehetett kirobbantani onnan.
Szerencsére vegyes szoba volt akkor, nekem még nem volt gyermekem, így tűrtem a létét nappal, de este közöltem vele, hogy fellőtték a pizsit és kívül tágasabb. Persze ez nem fizetős szoba volt!!! Ott nehezebb mert ott visszavághat, hogy fizet érte....de könyörgöm Te is.
Békefiné/Andy
Nekem van egy blogom ha gondolod olvasgathatod, és még ott vannak a blogajánlóba amikben jókat/hasznosakat írnak.
Sőőőt a csajok akikkel levelezünk ott, ketten a Kardosnál szültek, egy vagy kettő pedig a Mosonyinál, de van Gyopáros is, meg talán aki a Dulkánál szült.
Akár írhatsz is nekik, tuti válaszolnak.
http://3gyerekkel.blogspot.com/
Jó olvasást. És pihenjél, mert még nagyon a közepén vagy nem lenne jó, ha bármi történne
Légzőgyakorlathoz talán ezt:
http://kismamaknak.freeblog.hu/tags/dvd/
Szép napot: Bea