Új privát üzeneted érkezett!

Nita: Mivel húzott fel a doki ma??
Miért akarsz a kajáról beszélni az oviban??

Kép
csucsu05

a doki azért huzta fel az agyam mert megint hülyének nézett.....még egy dobása van......
a kaja miatt meg azért mert máté nemeszik így nem akarok ezreket kidobni az ablakon......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Ott majd enni fog. Sajnos nehezen fogod tudni a kaját megúszni. Mert ha Máté nem akar majd hazajönni mint a Szabina akkro nehéz dolgod lesz. na meg otthon is eszik azért nem?? Hidd el az oviban majd látja a sok gyereket és enni fog. Legalább rászokik majd a főtt kajára.
Mikor Szabinát szoktattam be láttam hogy ettek. Mindnekinek fel volt kockázva a kaja és az ovonéni leült közzéjük. Minden gyerek úgy evett mint egy angyal. ne félj ott nem válogatnak a gyerekek.
A doki megint nem vette fel a telefont??

Kép
csucsu05

Nita: Ok, már várjuk hogy megint jöjjetek! Január elején összehozunk még egy talit! :lol:
Megkaptam a privit!
Látod, Csucsu is mondja, hogy majd megjön Máté étvágya az oviba! :)
zsu83

lányok remélem is!!!!
csucsu otthon seeszik szinte semmi főtt ételt. :(
a doki felvette a telefont beszélek vele,mondom neki ott vagyok a korházba .ő ilyet nem mondott hogy oda menjek........azt lerakta a telefont..még egy ilyet csinál és otthagyom az tuti!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

És ma mi volt Nita?
zsu83

Most néztem a privit!
Ez szuper, nagyon örülök!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
zsu83

akkor ha elolvastad a privit nem írom le még 1x :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Képzeljétek Bencus csuklott fél órán keresztül, már nagyon idegesíthette a végére, mert jól megrugdosott engem! Mintha én tehetnék róla! :lol:
zsu83

sziasztok rég voltam már itt sajnálom hogy ilyen ritkán jövök de nincs mindig időm rá és van két másik topik ahová rendszeresen járok de a képek nagyon jók melcsi, vera a lányok gyönyörűek én is ilyen szép gyerkőcőt szeretnék ha végre valahára majd teherbe esek :):):):):):)
Csucsu szabina is édes ahogy mikulásozik :)

nálunk a karácsonyi készűlődés már a finisben van nagyjából mindent megvettünk már csak pár apróság van hátra

Gergő beteg mandullagyulladása van sumamedet kapott rá előtte egy héttel úgy beverte a fejét hogy szétnyilt neki de nem volt vészes nem vittem orvoshoz elláttam én :) :wink: most már jól van nem látszik rajta hogy beteg :)

nika70
Salgótarján

Nika: Nagyon ügyik vagytok , hoyg szinte mindent megvetettek.
:)

Kép
csucsu05

Nika: Gergőnek jobbulást!

Ma 5-re szalagavatóra megyünk! A férjem jól fog mutatni az öltönyébe, na de én mellette, mint egy medve! :(
zsu83

Sziasztok!
mi jol vagyunk, csak van egy folyás a dokim szerint, de én nem észlelem. Annyi van. hogy iszonyatosan feszül a nagyajak környéke, baba jol van, rugkapál, de este többet, mint nappal.

Készülödünk mi is a karácsonyra. Már sütöttünk kalácsot, örültek a gyerköcök, mert ők szaggatták a kis formákat.

Mindenkinek boldog perceket kiváno9k!
encike 2

Sziasztok!

Tegnap jól elfáradtam a szalagavató végére, pedig csak 8-ig tartott!
Persze megint volt egy szitu a pocakom miatt, mentünk be a terembe, hogy elfoglaljuk a helyünket, elég szűkösen voltak a székek, erre beállítottak egy kamerát a sor elejére, de úgy, hogy nem fértem el mellette, erre meg megszólal a nő, hogy neki be van állítva már a kamerája, na de nagy nehezen arrébb rakta! Utána meg persze jöttek az emberkék, akik rajtunk akartak átfurakodni, hát mondtam nekik, sorry, a pocakomat nem tudom behúzni, talán időbe kellett volna érkezni! :?

Encike: Örülök, hogy minden ok Nálatok!
Folyásom nekem is van eleje óta, de semmi panaszt nem okoz, állítólag a bővebb folyás ilyenkor normális! :roll:
zsu83

Ma végre elkészültünk teljesen a karácsonyi dekorációval kint is bent is! Meg ajándékokat is csomagoltunk Apával! :D
zsu83

Zsu: Az jó. Mi is becsomiztuk ma az ajikat. Olyan jó látni igy az összeset.
Na meg a fenyőt is megevttük már. Annyira formás és szép fa, hogy nagyon elvagyok ájulva :)
De nemsokára itt a Jézuska:) Már ezüst vasárnap van. Igaz nekem még a Jézuska előtt lesz egy nagy melóm. A lányom 20-án lesz 3éves. Lesz sütés, főzés, zsúr minden ami kell. Aztán egy kis pihi és jöhet a Jézuska:)

Encika: terhességkor normális a nagyobb folyás.

Kép
csucsu05

sziasztok!mi is ma megvetük a még hiányzó ajándékokat!!!
már csak be kell csomagolnom őket!!!!
alig várom hogy máté megkaőja a jézuskát.... :lol: :D

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita: Jézuskát kapja meg a Máté?, :)

Kép
csucsu05

igen rá gondoltam......

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma apa korán reggel elment bevásárolni a karácsonyi élelmiszerek nagy részét, meg italokat, üdítőket! Engem már eltiltott a nagybevásárlástól! De jó is hogy nem mentem, mert rengetegen voltak! :?
De cserébe miután hazajött elmehettem vele megvenni a fenyőfát! :lol:

Csucsu: Szabinának előre is Nagyon Boldog Szülinapot kívánok! :lol: :lol: :lol:

Nita: Milyen játékokat vettetek Máténak? :)
zsu83

zsu ma mi is bevásároltunk pár dolog kell csak :roll:
Máté kap egy hintapacit ami nyihog mozgatja a farkát és beszél....meg kap még egy autópályát is!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

De boldog lesz Máté, ha meglátja az ajándékait! :lol:
zsu83

azt mi is reméljük!!!! :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Mi volt a suliba hétvégén?
Veráék jól vannak? olvastam a novemberi topikba, hogy Izának görcse volt hétvégén! :(
zsu83

suliba most a vállalkozást tanultuk..... :?
voltam veráéknál is vasárnap suli után......iza jol van......mondtam verának higy nekem többen s mondták erre a tünetre hogy epilapszia is lehet.......de ne legyen....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ha tudok valamibe segíteni a suliba, akkor nyugodtan szóljál!
Remélem hogy minden rendben lesz Izával!
zsu83

hát épp a tételeket probálom kidolgozni de sík hülye vagyok........ :(

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Ha gondolod küld át a tételcímeket, hátha találok hozzá anyagot!
Megírom privibe az e-mail címemet!
zsu83

ok majd holnap átküldöm!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Sziasztok!

Ma meghozták a babakocsinkat, apa már össze is szerelte, jól kitologattam magam a lakásba! :lol:
zsu83

zsu mutíííííííííí...... :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nita, kép még nincs róla, de belinkelem, teljesen ugyanilyen élőbe is! Olyan kis vagány kocsi! :lol:

http://www.arzuhanas.com/4kerek%FBek-Ka ... 38188.html
zsu83

tényleg nagyon vagyány kocsi......majd élőbe is megkuksizom...... :)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Köszönöm Nita!
Ok, január elején mindenképpen összehozunk még egy talit! :lol:
zsu83

már nagyon várom!!!!!olyan jó volt veled beszélgetni!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Nekem is jó volt, hogy itt voltatok! Aztán ha Bence megszületik, akkor is jöhettek, ha meg nagyobbak leszünk majd mi is meglátogatunk titeket! :lol:
zsu83

szép idők lesznek az biztos!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Máté biztos jól ellesz Bencussal! :lol: 8)
zsu83

hajaj.....az bizots......hála égnek szereti a kis gyerekeket....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Máté lesz az első barátja! :lol:
zsu83

jupppííííííííííjjééééééééé!!!!! :lol:

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

vera dehogy hagytunk ki.......... :)
rád is gondoltun ám zsuval!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek

Zsu: szupi a babakocsi nagyon:) Végül piros lett :) nekem is nyerő a piros:) Amúgy is a fiús kocsik mind kék vagy barna. Végre egy fiús bbabakocsi ami jól nézz ki:)
De a narancssárga is tetszett ugye??Vagy az a férjednek tetszett??

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Vera: Nem hagytunk ki, Iza pedig az első barátnője lesz Bencusnak! :wink: :lol:

Csucsu: Köszönöm! :D Nekem is tetszett a narancssárga, csak olyan nem volt, kék volt, és ez a piros, hát akkor meg inkább a piros! Férjemnek is nagyon tetszik, mielőtt ment reggel dolgozni, kicsit meg is tologatta! :lol: Anyósnak persze előre látom, hogy nem fog tetszeni! :x De annak semmi se tetszik! :D

Nita: Átküldted tegnap a tételeket? Mert nem jött semmi! :roll:
zsu83

Zus: Nem is fontos az Anyósnak tetszike babakocsi. nektek kell tetszeni és majd a Bencusnak:)

Kép
csucsu05

Csucsu: Gondolhatod mennyire érdekel anyós véleménye! :lol:
zsu83

Zsu: anyóssal sosom szabad foglalkozni mert csak dühős lesz az ember. Persze vannak kivételek. De kevés:)

Kép
csucsu05

Sziasztok!

Ma voltam a Corába, beszereztem a férjemnek egy-két apró ajándékot! A kiskosaras pénztárnál álltam sorba, 2-en voltak előttem, és előreengedtek, először nem is akartam előremenni, de annyira erősködtek! Mögöttem egy középkorú férfi állt, erre megszólal, hogy neki meg fáj a lába, akkor őt is előreengedhetnék!
De szerencsére nem lett folytatása a szitunak, senki nem reagált rá, csak csóválták a fejüket! Mellesleg utána még nézelődtem kint, és ott ment mellettem el a "kedves" úr, és nem úgy nézett ki, mint akinek fáj a lába! :?
zsu83

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?