Naggggggyon aranyos lehet, ahogy egy ilyen pici lány beszél!!! Azért még nem olyan nagy, Panndi!
Rettentő kiváncsi vagyok rá...
Samunak egész álló nap be nem áll a szája, de mi egy kukk nem sok, annyit sem értünk belőle...
Sajnálom a rossz reklám okát...
Vanni, sztem bátran kérdezd meg, egyetértek Panndival.
Szofi, hajrá!!! Nekem holnap lesz eredmény elvileg. Sztem telefonon fogom az adatokat megkérdezni, mert ugye Dél-Pest enyhén szólva is messze van innen...
MINDENKI beteg mostanában, ezért sztem a megfázás kb. elkerülhetetlen annak, aki pl. dolgozni jár...
Ma pl. azt mondták nekem Samuval (múlt héten elkezdett pöttyösödni, kicsit meg voltam ijedve, hogy én vhogyan hazahoztam kolléganőm bárányhimlőjét...), hogy bár van időpontom, de ha a fura pöttyösödés nem terjed, hanem inkább múlófélben van, akkor inkább ne menjünk le rendelésre, mert annyi a beteg, nem lenne jó, ha összeszedne vmi egyebet. Ha meg nem múlik el magától, akkor mindenképp szóljunk majd a héten, akár sürgősen is fogadnak minket.
Az orrvérzés meg nem úgy lett, hogy sokat fújod az orrod? Sajnos az a megnövekedett vérmenyiségnek köszönhetően okoz ilyen szépségeket...
Gondolom, ha a megfázás elmúlik, nem fogsz feltétlenül továbbra is találkozni ezzel a kellemetlenséggel. Ha nagyon komolyra fordulna a dolog, szólj orvosnak, anyukámnak orvoshoz kellett fordulnia ezzel (de neki naponta többször, és kb. csillapíthatatlanul vérzett az orra, mikor negem várt).
Minden mai, holnap, heti vizsgálatosnak drukkolunk, reméljük, mindent rendben találnak. Várjuk a híreket!