Sziasztok!
Ezer éve nem voltam. De látom nem is volt túl nagy pörgés erre.
Remélem mindenki meggyógyult akik betegek voltak!
Látom nincs újabb kismamink
Ranitáról: ugyanaz az infóm, mint amit tegnap írt Pruci.
Azt nem értem miért nem mérik a véréből a hcg szintet??? Abból azért sok minden kiderülne. És mi van ha 2 hétig még + a teszt nem jöhet addig haza??????? Annyira sajnálom szegénykémet.
Princzike: hogy bírod a diétázást? Azért már kezded megszokni?
Irdab: neked grat a kismanóhoz. Nagyon jó a kép! Hányinger megvan még?
Hát nekem Kendével nem csinálták meg alapból a toxo vizsgálatot. Most viszont az afp-vel együtt megcsináltatta a doki, pedig nem is kértem. Ja és ugyanannál a dokinál vagyok, mint Kendével voltam. Szóval nem tudom hogy ezt most alapból csinálják-e vagy sem. De szerintem mond a dokidnak, hogy van cicád és szeretnéd megnézetni a toxot. Szerintem nem fogja elutasítani. (azt nem kell tudnia, hogy már nincs meg a cicus) De szerintem már te is védett lehetsz.
Euo: köszi a toxos infót. Nekem az Igm érték negatív lett, akkor tuti régi fertőzés. Kíváncsi leszek azért majd az új eredményre is az majd jövőhéten lesz meg.
Nyanya: én a clostit a 3.nap kezdtem szedni és napi 2 szemet 5 napig. Remélem jól hajráztatok és te leszel az év első kismamija
Hát nem volt könnyű nekem a babára várni. Voltak hónapok amiket tragédiának éltem meg, de volt hogy letojtam. De mit tudtam csinálni, azon kívül, hogy a dokim nyakára jártam és próbálkoztunk mindennel. Ja és hát a türelem… Egyébként én soha életemben nem voltam türelmes. Nekem mindig azonnal kellett valami vagy nem is kellett, de hát ez a kétszer hosszú távú babaprojekt megtanított egy picit türelmesnek lennem. Amit most jól hasznosítok Kende mellett is.
Bikfy: sajnálom, hogy ilyen alacsony a progi szinted. Tuti kapsz peteérlelő bogyót. Ó még Pco is? Na ne! Szegénykém! De arra is van ám gyógyszer, csak sajna hosszadalmas lesz a babaprojekt
Nita: nagyon jók az értékeid! Drukk, hogy most már összejöjjön a babóca!
Pingi: grat a bébimozgáshoz! Tök jó érzés mi?
Edi: grat a munkahelyhez! A piri miatt
De azért közben próbálkoztok nem? Vagy most egyenlőre teljesen leálltok?
Luli: piri
Sajnálom nagyon. Azért majd írd meg mit mondott pénteken a doki!!!
Csige: kívánom, hogy az álmodozásod valóra váljon!!!