Sziasztok!
Gyöngy betegsége miatt teljesen elfeledkeztem az AFP eredményért elmenni..... Sajnos ma sincs túl jó, vérzik belül a szája, szétterjedt a szájüregében a herpesz, szegény kicsike, már ilyen korán megszenved vele.
Hean, drukkolok neked nagyon! Nem csodálom, hogy megijedtél!
Szofi, ne aggódj, tényleg elavult, az én ismerettségi körömben minden évben van egy-két kismama akit alacsony értékkel beparáztattak, de eddig hála Istennek egyikőjükkel sem volt baj! Én is HR-es vagyok eredetileg, de én sem értek semmit a TB-hez, mert nem ezen a területen dolgoztam, hanem felvételben meg képzésben, ezért nyúzzuk itt szegény lányokat!
Panndi, gratulálok a diplomamunkához!!! Én annyira az utolsó pillanatra hagytam az egyiket, hogy már postázni sem volt időm (mert a beérkezést nézték nem a feladást...), hogy vihettem le Pécsre vonattal.
Emese, én a DM-es olajat használtam hébe hóba, de igazából semmit, csatlakozom a többiekhez, valószínűleg ez is hajlam kérdése, nekem a combomon lett egy-két halványabb, pedig azt kentem testápolóval, de a hasamon meg semmi.
Zili, üdv közöttünk, tuti nem találnak semmit, ne aggódj!
Az én gyedem is 70 volt nettóban, én sem értettem soha, hogy miért, de most már mindegy, mert táppénz jön.
Nem tudjátok, hogy hol kell visszamondani a GYED-es levélben?
Annus, én Szabolcsban vagyok bejelentve, így Gyöngy is, mégis mindent, de mindent el lehet intézni Budapesten, ha csak az miatt akarsz átjelentkezni, felesleges. Én mindent a Teve utca környékén intéztem el, de egyébként nem kell személyesen, mert bármit el tudsz postai úton is, olyankor visszaküldik a születési anyakönyvi kivonatát. A GYED-et pl postai úton intéztem el. A gyerekorvosnak sem kell, hogy ide legyen bejelentve, kórházban is voltam már vele, ott sem érdekelt senkit.
Szilvi, gratulálok a kislányhoz!Az AFP-d pedig tök jó!
Én holnap valószínűleg visszaviszem Gyöngyöt a dokihoz, mert ugyan enni eszik, de csúnya a szája, utána meg elmegyek végre az AFP eredményért....
Már muszáj, kedden uh.