Új privát üzeneted érkezett!

Csajok!

A 3-4 éves gyerekek milyen meséket szeretnek manapság??? Akinek olyan korú csemetéje van, segítsen lécccca! Ki kéne találnom vmit a keresztlányomnak ajcsiba.
Vendég

zsuzska!
Ugy tudom csak szopis babáknál nem lehet székrekedésről beszélni, csak jól hasznosítják a táplálékot. 5 nap nemkakilás még normálisnak mondható. Próbáld meg meghőmérőzni.

d.dodó

Wera, én találtam egy tuti meséskönyvet, itt nálunk! Vennék is Neked csak az a gáz, hogy nem tudom hogy nem tudom hogy adjam oda. Azért leírom, de ne tudom, hol kapható: Pagony kiadó, Finy Petra: Lámpalány meséi- Történetek rossz alvókról (én egy barátnőm másfél évesének küldöm, ki elég rossz alvó :))

Tamara, igen szerencsére elég könnyen ment....Éjszaka felriadásokon ( de akkor se mindig sír) kis orrszörcsögésen és az arcpirosságon
( de ez is ma először) kívül más tünet nincs. De azért most bekenem neki alvás előtt az biztos...

Dodó, látod Lizy összeszedi magát, hogy ne keserítse anyát tovább... :wink:

Kép
andkata

Kata, gratula Adélnak!!!

Lányok, én ma nagyon full extrás vagyok! A karácsonyi ajándék gyártás közben még egy filmesztétika dolgozatot is összeütöttem az egyik volt tanítványommal! :D Némi szalvétatechnika, és üvegfestés és két szoptatás közt! Még szerencse, hogy anyu főz!

Kép
Kép
patr

Vkata
Nem adok Nórinak, se teát, se gyümilét, semmit. Csak esetleg ha vitamint vagy vasat kell beadni neki. Kóstolni adtam már neki mikor facsartam magamnak almát, de csak max 50-eket és meg se itta mindet. Egyébként szerintem 1-2 kanállal nyugodtan adhatsz Dórinak kóstit, akár már most is. Ja tényleg, Hipp őszit is vettem már neki, de azokkal meg az a bajom hogy pár falatért megvenni neki egy babaivólét 250 Ft-ért... :roll:
Vendég

Wera, nagyon jó tündéres mesekönyvek is vannak! Tündéri Lonka sorozatot nagyon szereti Zsu!

Kép
Kép
patr

Pati
Nagyon ügyes vagy! Áruld el a titkod! Mit szedsz?? :lol:
Bocsi, csak vicc volt, 2 napja láttam egy filmben (Elvált nők klubja) és nagyon jót röhögtem... :D
Vendég

Csajok! Lizynek reggel volt rendes széklete....azóta viszont két pelenkában is volt olyan (nagyon kevéske híg) mint ami pukizás közben csak kijön "véletlen". Szóval nem igazi hasmenés. Ez lehet fogzástól? Néha az arca is piroskás. Éjjel meg fel-felsírt, de vissza is aludt..... (csak apácska azt mondja, már 2 hónapja mindent a fogára fogok, aztán még mindig sehol semmi).

d.dodó

Köszi a tippeket a mesékre! Láttam sokat az Alexandrában, csak nem bírtam eldönteni melyiket szeressem! :lol:
Vendég

Ja evvel én is így vagyok mint Wera. Megveszem a gyümölcslevet és a nagy részét én iszom meg.... :wink:

Kép
andkata

Dóri
Simán lehet.
Egyébként Nóri legalább 3x, de inkább 6x kakil egy nap. Mindig. Szóval no para! :wink:
Vendég

Én tegnap adtam Zsoltinak kb. 5 kanál alma burgonyát, mert amikor ebédeltünk szó szerint kinézte a kaját a szánkból, és minden elérhető élelmiszert a szájába akart pakolni. Múltkor a szalonnát kapta ki a kezemből, alig bírtam visszaszerezni!
Úgyhogy tegnaptól minden nap adok most már neki, de csak egy picit és csak úgy két kaja közt, amikor mi is eszünk. Megvadul ha kanalat lát! Pedig tuti, hogy még elég neki a tej, de nagyon izgatja a többi kaja!

Kép
Kép
patr

Kata, nálunk Zsu takarítja el a maradék bébi tápot! És közben gagyog, mint egy bébi, és roppantul élvezi! :lol:

Kép
Kép
patr

wera!
De azt mondom ez nem sima kaka, hanem nagyon híg, és épphogy bepiszkítja vele a pelenkát.

d.dodó

Dóri, az is lehet a fogától, sok nyálat nyel és attól hígabb a kaka sokkal! Zsoltinak is szokott lenni ilyen!

Kép
Kép
patr

Azt vettem észre, hogy én csak felkiáltó jelekkel tudok írni! :?

Kép
Kép
patr

Ja, Wera, ha ez így megy tovább lassan dilibogyót fogok szedni :lol: :lol:

Kép
Kép
patr

hu nagyon jo lett az omlett!
Gombaval es sajttal toltottem mg.
Annanak en ma adtam eloszor uveges fozi cukkini. Ha mindenhol volt , na jo a szajaba is ment , de igazabol o csak azt a reszet elvezte hogy kikapta a kezembol akanalt es gyomkoszte a szajaba orraba, fulebe, hajaba, szemebe...
Szoval most meg kuzdhetek tappal is. Reggel kerek 100at ivott :twisted:
Bezzeg oszi lebol egy huzasra megissza a 160at( ez 6 kanal oszipapi vizzel higitva) es uyan ez van a teaval is.
De hat ezektol nem fog hizni!
Nem tom, megprobalom nem izgatni magam rajta , de ismet elkezdtem irni mennyit eszik, mert nagyon nem csuszik le a tap.
Vendég

Kitakarítottunk, megfőztem, fiúk alszanak. Már csak mosni és vasalni kell, de szusszanok kicsit.

Patti!
Milen ajándékokat gyártanak?

Titi!
Levi ügy ivolt!

Brúnó Anyu Zsuzsa!
Irgum a burgum! Ne rejtegesd már ezt a szépfiút! látom Te is olyan gizda vagy, mint Veránk!

Akatus!

Gratuli a fogacskához! Megvárta apáját vele Adél!

Dodó!
Amióta Dundi nálunk fogzik, akár napi 5 kakis pelus is van.

Kike, Véda Dóri, Márti, Mancsi, Andi, Ami, Kriszti, Csugi, Kubu,Kimma, Teó!
Bújjatok elő!

Bondiéknál már tuti nagy kanállal esznek!

Én lehet h most b@sz@ríntott@am el a gyereket. Nálunk főzi evésnél szájzár van. Ezért kis vízzel felhígitottam és pépés cumival benyomta simán. :roll:
20150601134430

Előbújtam :lol: Sziasztok :D

Csak ma szaloncukit kötöztem a kölkökkel,mostam,söpörtem,felmostam,főztem,pihiztem,pelust cseréltem,etettem....,és most vagyok :D

Kép
Kép
Kép
kike

De holnap is megyünk a városba,meg azután is,szóval nem nagyon leszek a napokban,legfeljebb olvasó üzemmódban.

Kép
Kép
Kép
kike

Lényeg, hogy benne legyen, nem Vik?
A kanalas evésbe meg majd belejön...

Kép
andkata

Holnap feladom a csomagot 8) :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

jó reggelt :D

Köszönjük az együtt érzést autóval kapcsolatban.
Egyébként az autót Aladárnak hívják,Balogh Aladár :wink:
Én adtam neki mikor megvettük :D

Kata:
Köszi, most ugyahogy nem vakarózik,vagyis nem szenved tőle, valami patikában kikevert hidratálóval kenem mert semmi mást nem kaptam.
Csütörtökön meg megyünk feliratni.
Gratulálok a fogacskához.

Lili kakija zöld, a vége meg sárga :shock:
Mindig 2 színűt produkál.Ez nem baj????

Wera, ANGYAL vagy (smiley-hoz hülye vagyok :D )
Rendelnél nekem olyan deot,vagy megkérdezed h tudok hozzá jutni?
Amit az aloe veráról írtál, a doki is mondta,csak a patikus úgy nézett rám mint a véres rongyra, így nem kérdezősködtem tovább...

ez a mai nap nem az én napom, ha apával mnden ok,akkor anyám akciózik,és már úgy unom...

nicike

Katus!
Persze ez a lényeg, csak kérdés h később visszaszokik-e a kis Ördi.

Már 3szor sírt fel az ágyában, mióta elaludt. :cry:
20150601134430

Ámde csináltam képeket,mindjárt felrakom :D

Kép
Kép
Kép
kike

A vasutassztrájk már megy. A szüleim is vasutasok, de ki vannak akadva, mert holnap még nem tudják mivel mennk dolgozni. Nincs kocsink.

Ők dolgoznának, a hülye szakszervezet meg sztrájkol..... Kircsi, mi? de ha nem mennek be a munkahelyükre, akkor meg irgum burgum van! :twisted:
20150601134430

Manapság így is nyomom
Kép

Mászás féle
Kép

Labdáznak a gyerekek
Kép

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
De jó képek! Csináljatok majd olyat is, amin Te vagy a gyerekekkel. :wink:
20150601134430

kike!
Nagyon aranyosak a gyerekek.

d.dodó

Én is vagyok csak próbálok pihenni! De a köcsög szomszéd már megint zenét hallgat!

Csajok drukkoljatok mert holnap megyünk vissza Szabi fejével kontrollra és nem tudom miért de nagyon rossz előérzetem van! :cry: :cry:

Folyton hülyeségek jutnak eszembe! Nem részletezem!

Andkata! Pü megy!
Vendég

Babuci!
Ne aggódj! Csak az anyai szív mondatja ezt veled! Kis Haverral minden oké lesz!
20150601134430

Dodó! Nagyon sajnálom Én is, hogy nem sikerült hazajutnotok. Keddre már most DRUKK!

Viki! Legyen igazad!

Kike! Aranyosak a gyerkőcök! :D

Zsuzska! Üdv itt Nálunk!

Katus! A fogacskához Én is gratulálok!
Vendég

Sziasztok!

Kike! Nagyon édesek a gyerekek! :D

Képzeljétek, amíg összetákoltam az ebédet, addigra Levi elmászott! :shock: Pontosabban a másást még csak imitálja, de valahogy csak sikerült neki. A lényeg, hogy nem volt a szőnyegen! 8)

Viki! Én apám is vasutas. Na ne má, hogy nem fog menni dolgozni... :shock:

Én most mehetek kariajit felkutatni. :evil:
1. Apának. Igaz, hogy megbeszéltük, hogy mindketten veszünk magunknak ruhákat, és akkor egymás felé le van tudva, de a múlt héten benyögte: de jó, megérkezett az ajándékod! :shock: :x
2. Öcsémnek. Neki nem terveztem, de anyu amikor volt fent elmondta, hogy mivel jövőre megy a Viktor Londonba egy hétre (106ezer csak az utazás és a szállás+költőpénz, kaja stb), ezért nem venne neki külön karira ajit. (csak ő fogja fizetni az utazást)
Hát jó, de akkor csak kell kapnia valamit, mert igaz, hogy meg lett beszélve, de akkor is még gyerek és rosszul fog esni neki az üres karácsonyfa. :(

Hát...ötletek? :roll:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Köszönjük:D

Viki:ok,majd ha felkel Domi,csinálunk olyat is :wink:

Babu:megy a drukk,ne aggódj,nem lesz semmi baj!!

Kriszti:gratula Levinek,ügyes nagyon! :D

Kép
Kép
Kép
kike

Kata:gratula a fogacskához!! :D :D

Tényleg mindenki megelőzi már Domi! :( Szegényem,pedig már mióta szenved velük. :?

Kép
Kép
Kép
kike

Babu! Jajj, ne gondolj semmi rosszra! Meglátod minden rendben lesz!

10 nap karácsonyig? Nem tudom, az a másfél hét jobban hangzik. :lol:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Csajok! Én menten lehidalok! Most hívott az alsó szomszéd, akinek az anyósa a tegnapi géppel jött volna vissza. Neki is átfoglalták a jegyet keddre, de a biztonság kedvéért felhívta ma őket, mert neki is több mint 100 kilométert kell a reptérig utaznia. És azt mondták neki, hogy LEHET HOGY A KEDDI JÁRAT SEM INDUL!!!!!! :cry: :evil: :twisted:

d.dodó

Jajj,ne is mond,hogy nemsokára karácsony-valahogy nem olyan jó,hogy Kristinek is akkor van-egy gonddal több,mikor az ember úgyis kapkod,meg minden-na de ez van :roll:

Kép
Kép
Kép
kike

Dodó: :cry: :cry: :cry: Ez nem igazság!!Annyira sajnálom....remélem azért mégis megy majd gép!!

Kép
Kép
Kép
kike

Dodó, nagyon sajnálom, remélem azért valahogy hazajuttok!

Viki, karácsonyi lapokat gyártunk, meg szalvétatechnikával készítünk több dolgot is, meg üvegfestékkel kis figurákat, meg stb...

Zsolti benyomta a mai alma burgonyát, reklamált amikor nem adtam elég gyorsan! :lol:

Kép
Kép
patr

Ó,igen,amúgy végre meggyógyultunk!! :D :D
Kivéve Domit-de az lehet a fogától,ami nem bír kijönni :twisted: :evil:

Kép
Kép
Kép
kike

Szegény Domi! Gyógypusszantás arra a komisz fogacskára!

Dodó! Nagyon sajnálom! De addig még annyi minden változhat! Remélem, majd kedden végre felszállhattok!

Patr! Hú de belehúztatok! :D

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Szép napot :P
Én most csak vagyogatok... :?
Apa kint szerel, Csabi éberen alszik, Lilu éhes, de nem tud dönteni, mit egyen, lakás szalad, de rendet tenni éberen alvó királyfi mellett nem tudok, ha meg felébred, pláne... :roll:
Na, és fel is ébredt... :evil:

Véda
Vendég

Jah, és Dodó Dóriék miatt is szomorú vagyok :cry:
És még a nap se süt :cry:

Véda
Vendég

Sziasztok!

Most csak lófuttában jövö, mert az én ma 5 hónapos Leám tegnap belázasodott, alig aludtunk valamit, annyita pörgött egész hajnalig, és ma is van hőemelkedése. Szóval nem vagyok a toppon, remélem csak a foga piszkálja. :(

Vikikém: Köszönöm szépen Lea köszöntését, te tényleg soha nem felejtesz el senkit!!! Jól esett, hogy gondoltál ránk! :)
Lacust is piszkálja a foga? Lehet, azért nem akart főzeléket sem kanalazni? Szerintem nem rontottad el ennyivel, fog ő még szépen enni! Alapban jó étvágyú legény, ez tuti csak átmeneti szájzár. :)

dodo: Lehet, most hülyeséget kérdezek, de nem lehetne megoldani, hogy mondjuk Bécsbe menjetek repülővel, és valaki értetek menne autóval? Azért ez a bizonytalanság hihetelenül bosszantó lehet!

Zsuzsi: üdv itt!

akata: Szupi, hogy megérkezett párod!

kike: Domi nagyon aranyos!

wera: Nóri nagyon kis huncut! Aranyos, ahogy tévézik!

Titi: Gyermekeid szépek!

patr: köszönjük az újabb verset!

Lányok: Esetleg tud valaki jó albérletet Bp-en vagy a környékén olyan max 75 eFt-ért esetleg teremgarázzsal?

Előre is köszi!

Mindenkinek további szép napot!
fmarti

Véda
Azért örülök h hallok rólatok! Akartam már kérdezni h tuti van itt egy rossman? Mert én 2 éve lakom a kossuth huszonvalahányban, de itt körülöttünk nincs! Ilyen bamba lennék??!?!?!

Dodó
Hát, sajnálom h ilyen rosszak a kilátások! Hátha addig sikerül megegyezniük és vége lesz már ennek a nyomorult sztrájknak! +++
Igen, azt nem írtam hogy Nórinak is nagyon híg a kakija, de az! :lol: Naponta legalább 2x át kell öltöztetnem mert a legszuperebb pelusból is kifolyik. Vannak benne szilárd darabkák, de amúgy full folyékony! Guszta így leírva is! :twisted: :lol:

Niki
HOzatok neked akkor olyan deót. A barátnőm anyukája mondta hogy megy oda a Foreveres központba vásárolni a jövő héten, csak még nem tudja melyik nap. Onnan tud hozni olyan Aloe First-öt is, amiről írtam reggel. Az kb 5000 Ft. De nekem van még majdnem egy egész flakon, ha gondolod, adok szívesen belőle kipróbálni. Áttöltünk egy kis üvegbe, ami pár napra elég és meglátod hogy használ-e. De szerintem tuti fog! :wink:
Vendég

Ezt nem hiszem el! :shock:
Amíg itt írtam, Nóri kibontotta a barikádot és kirámolta AZ ÖSSZES magazinomat a dohányzó asztalból! A büdös kölke!! Gyanús is volt hogy csendben van, az sosem jelent jót... Kép

Pati
Én is csak felkiáltójeleset tudok írni! Vagy hárompontosat...
Kép
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:54-kor.
Vendég

Márti
Isten éltesse az 5 hónapos Leát! Remélem nem lesz beteg! Gyógypuszi neki Kép
Én sajna nem tudok segíteni albérlet kérdésben. Esetleg nézd meg a www.ingatlan.com -on, ott rengeteg hirdetés szokott lenni!
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?