Sziasztok lányok!
Köszönjük Desviki aranyos vagy,mindenkinek boldog hófórdulót ill. féléves szülinapot.
Dodó
nagyon sajnálom ami az indulást illet. rettenetes lehetett, én azt hiszem nem lettem volna higgadt, amivel biztos nemoldódoztt volna meg a probléma de biztos visító roham kerülgetett volna.
Nicike
ez az autós história nagyon gáz.....én ugyan ilyen vagyok, hogy egy száraz kórónak is pofázok és sírdogálok, ilyenkor persze a nagy kölkeim
mindíg kinevetnek és apa csak elfordul és azt mondja na hadjuk anyátokat édelegni kicsit....
hát ja
Babu
az orrszíváshoz mi betekertük a picurokat mert óriás kölök volt mindegyik s vagy a kezüket fogtam vagy a lábukat, mert vagy agyon rúgtak vagy agyon csapkodtak mikor szívni akartuk a nózit, nálunk ez bejött betekertük öket paplanba így egyedül is könnyű dolog volt a szívás
,persze utána sokat kelett mókázni, hogy ne legyen rossz érzésük emiatt, de egyedül mást nem volt enerhgiám csinálni és így gyorsan túl esett rajta mindenki.
Velünk a következő:
tegnap eljutottunk arra a szintre, hogy megvonjuk cicit picurtól, mert amíg 1 csep tejecske reményt kelt benne nem eszik meg mást.
Ennek az lett a vége, hogy mikor nyöstzörögni kezdett, én kaptam sírógörcsöt....próbáltuk cumisüvegből csak rágcsálta
próbáltuk a tápit szoptaníttal,személyes sértésnek vette, hogy ez a "szar" már megint itt cafog és módszeresen sikerült a ruháját megkajáltatni, míg Ő vigyorgott mint a kisördög....
Békén hagytuk elmentem aludni mert felborultam agyilag...apa altatta és ringatta...kb. 3 órát aludtam s 15 percnek tűnt.Kimentem gyerek alszik, mosdóba hallom üvőlt mint a sakál...néztük egymást gyerek cicit anya apát apa babát és anyát, ismét sítrógörcs.....3/4 óra beszélgetés után ismét megpróbáltuk a tápot a medella babapoharából bevágott 210ml tápot és utána cicit megnyugodott én megint sírtam, hogy végre magamhoz ölelhetem cicis pozícióba és habár kiszáradt kútként éreztem magam akkor is megnyugtatott,hogy ott szuszog rajtam és gyúrmázza boxolja cicit átöleli és elalszik kicsit rajta.....este ugyan ez történt....Éjjel cict adtam de csak nyugtatta a tudat, hogy rajtam van nem is szívta,és most még mindíg alszanak apa és baba...