Új privát üzeneted érkezett!

Ja! Niki!
Hozassak neked olyan deót? 1400 körül van az ára, ha jól emlékszem (én a nyáron vettem utoljára). Nem ígérem hogy szerdára meglenne, de tudok szerezni, az tuti.
Vendég

Zsuzska! Én vagyok az ügyeletes képszerkesztésbensegítő! :lol:
Katt a képre jobb gombbal, SZERKESZTÉS, előjön egy Pait ablak, ott katt a KÉP szóra, aztán NYÚJTÁS/DÖNTÉS, majd az első 2 értéket vedd le kisebbre, úgy hogy mindenképp egyforma legyen. Aztán FILE, MENTÉS MÁSKÉNT. Simán ne mentsd le mert akkor végleg kicsi marad!
Akkora lesz a kép itt, amekkorának a paint ablakban látszik. Így fogod tudni nagyjából hogy mennyire kell lecsökkenteni.
Vendég

Sziasztok lányok!

Köszönjük Desviki aranyos vagy,mindenkinek boldog hófórdulót ill. féléves szülinapot.

Dodó
nagyon sajnálom ami az indulást illet. rettenetes lehetett, én azt hiszem nem lettem volna higgadt, amivel biztos nemoldódoztt volna meg a probléma de biztos visító roham kerülgetett volna.

Nicike
ez az autós história nagyon gáz.....én ugyan ilyen vagyok, hogy egy száraz kórónak is pofázok és sírdogálok, ilyenkor persze a nagy kölkeim :lol: :lol: mindíg kinevetnek és apa csak elfordul és azt mondja na hadjuk anyátokat édelegni kicsit.... :oops: hát ja

Babu
az orrszíváshoz mi betekertük a picurokat mert óriás kölök volt mindegyik s vagy a kezüket fogtam vagy a lábukat, mert vagy agyon rúgtak vagy agyon csapkodtak mikor szívni akartuk a nózit, nálunk ez bejött betekertük öket paplanba így egyedül is könnyű dolog volt a szívás :twisted: ,persze utána sokat kelett mókázni, hogy ne legyen rossz érzésük emiatt, de egyedül mást nem volt enerhgiám csinálni és így gyorsan túl esett rajta mindenki.

Velünk a következő:

tegnap eljutottunk arra a szintre, hogy megvonjuk cicit picurtól, mert amíg 1 csep tejecske reményt kelt benne nem eszik meg mást.
Ennek az lett a vége, hogy mikor nyöstzörögni kezdett, én kaptam sírógörcsöt....próbáltuk cumisüvegből csak rágcsálta
próbáltuk a tápit szoptaníttal,személyes sértésnek vette, hogy ez a "szar" már megint itt cafog és módszeresen sikerült a ruháját megkajáltatni, míg Ő vigyorgott mint a kisördög....
Békén hagytuk elmentem aludni mert felborultam agyilag...apa altatta és ringatta...kb. 3 órát aludtam s 15 percnek tűnt.Kimentem gyerek alszik, mosdóba hallom üvőlt mint a sakál...néztük egymást gyerek cicit anya apát apa babát és anyát, ismét sítrógörcs.....3/4 óra beszélgetés után ismét megpróbáltuk a tápot a medella babapoharából bevágott 210ml tápot és utána cicit megnyugodott én megint sírtam, hogy végre magamhoz ölelhetem cicis pozícióba és habár kiszáradt kútként éreztem magam akkor is megnyugtatott,hogy ott szuszog rajtam és gyúrmázza boxolja cicit átöleli és elalszik kicsit rajta.....este ugyan ez történt....Éjjel cict adtam de csak nyugtatta a tudat, hogy rajtam van nem is szívta,és most még mindíg alszanak apa és baba...
tappancs28

Kép

Hát, próbáltam... nem tom sikerült-e :D

Kép
zsuzska72

Hű Tappancs... elismerésem hogy még bírod! Nem csodálom a sok sírást, ezt nem is lehet másképp! Szörnyen rossz lehet ez mindannyiótoknak! Még jó hogy Apa ott van és segít! Szorítok nektek hogy sikerüljön átvészelni ezt a nehéz időszakot! Remélhetőleg hamar vége lesz már! :wink:
Vendég

Jó reggelt!

Várom a számomat! :)

Kép
Kép
patr

Kép

Kép

Kép

Na, hát ők az én családom

Kép
zsuzska72

Kép

Kép

Kép

Kép

Hát, most nagyjából ennyi képet sikerült átvariálnom. :)

Kép
zsuzska72

Szia Zsuzska!
Szép kis családod van! :)

Kép
Kép
patr

Pati
A legkisebb szám a még meglévőkből :D
Vendég

Zsuzska
Nagyon szép a családod! Gondolom a nagylányod már igazi segítség Tamásnál!
Köszönjük a képeket!
Vendég

Köszönöm! :D
Ők az én életem értelmei!
Ágicám már nagy lány, vele szinte barátnők vagyunk. Tomcsika meg a világ legjobb gyereke!

Kép
zsuzska72

Nagyon szereti az öcsikéjét! :D
Hát a mi életünk azért kicsit érdekes, mert Ágica az első házasságomból született, 2002-ben elváltunk, és mivel mind a ketten ragaszkodunk hozzá neki sajnos elég nehéz dolga van. Szeretné magát kettészakítan, hogy egyszerre lehessen az apjával is és velem is. Én egyáltalán nem korlátoztam soha, hogy mikor legyen az apjánál, amikor akart ment... de ez sem jó...
Mármint a volt férjemnek.
A nyáron próbálta befűzni a fejét, hogy költözzön hozzá. Majdnem sikerült is neki. Próbálta elhitetni Ágival, hogy nekünk már itt van a pici és ő már nem tartozik ebbe a családba...

Kép
zsuzska72

Sziasztok!
Jó reggelt! Nekünk elég gáz éjszakánk volt...Lizy nagyon sokszor felsírt.

Ági!
Olyan nincs, hogy csak a babásokat felengedhették volna, mert nem volt gép. El sem jött Pestről! Szóval nem lett volna mire felszállni!

zsuzska!
Üdv itt köztünk!

d.dodó

Fú, hát ez tényleg nagyon nehéz helyzet! Nem volt szép az exedtől... :evil: Gondolom iyenkor nehéz megállni h ne mondj csúnyát a lányod előtt az apjáról... :roll:
Vendég

Jó reggelt!

Patri: 11?

Zsuzska, üdv itt! Nagyon helyes gyerkőcök!

Dodó, irtóra sajnálom, tudom hogy mennyire készültél haza, meg kicsi Lizy még nem is volt...Borzasztó lehetett a hercehurca is. Drukkolok hogy kedden minden ok legyen!

Wera: nekem is tudnál deót szerezni? Én nagyon szeretem, de megszakadt a forrásommal a kapcsolat...Ha megy akkor egyből kettőt és egy évre elég. Nekem az anno nagyon bevált. Aloe first mennyibe kerül? Ahogy nézem a lányom mozogni hamarosan sokat fogjuk használni :) :evil:

Tappancs örülök, hogy ok végre a dolog. Kicsit megnyugodtatok. És hátha még lesz több tej is...

Nicik sajnálom az autót? Mi van bőrével kis csöppödnek?

És Ágica a Te csöppödé?

Apa tegnap hazajött. :):):) Hogy ettől vagy mástól nem tudom, de a leány ma 6,37-ig aludt! Két felébredéssel előtte! :)
Sógoréknál voltunk mézeskalácsot sütni, 5 darab hat év alatti gyerek. Hát nagyon jó volt, Adél irtó jól bírta a gyürődést. Jót sétáltunk, szóval nekem is igen jót tett...Anyósomat is felkösztöttük szülinapja lesz kedden. ( ja és szusit rendelt sógor, az is jó volt :))

Most megyek sütni a csirkecombot. Szép napot mindenkinek!

Kép
andkata

Adventi naptár 5.

József Attila
Betlehemi királyok

Adjonisten, Jézusunk, Jézusunk!
Három király mi vagyunk.
Lángos csillag állt felettünk,
gyalog jöttünk, mert siettünk,
kis juhocska mondta - biztos
itt lakik a Jézus Krisztus.
Menyhárt király a nevem.
Segíts, édes Istenem!

Istenfia, jónapot, jónapot!
Nem vagyunk mi vén papok.
Úgy hallottuk, megszülettél,
szegények királya lettél.
Benéztünk hát kicsit hozzád,
Üdvösségünk, égi ország!
Gáspár volnék, afféle
földi király személye.

Adjonisten, Megváltó, Megváltó!
Jöttünk meleg országból.
Főtt kolbászunk mind elfogyott,
fényes csizmánk is megrogyott,
hoztunk aranyat hat marékkal,
tömjént egész vasfazékkal.
Én vagyok a Boldizsár,
aki szerecseny király.

Irul-pirul Mária, Mária,
boldogságos kis mama.
Hulló könnye záporán át
alig látja Jézuskáját.
A sok pásztor mind muzsikál.
Meg is kéne szoptatni már.
Kedves három királyok,
jóéjszakát kívánok!

Kép
Kép
patr

Köszi Patri!

Én daloltam magamban...:)

Kép
andkata

Kata, Wera megelőzött :D
6-ig minden szám volt most már.

Láttad a hintát?

Kép
Kép
patr

Ja, és majdnem el is felejtettem Wera köszönöm a segítséget! :D

Kép
zsuzska72

AKatus!
Apának nagy puszi! Tuti ezért aludt Adélka is ilyen jól!

Patti!
Te hogy aludtatok?

Zsuzska!
Szp a családod! Exed mehet a sunyiba!
20150601134430

Jaja, Patri meg is akartam köszönni. Az a baj hogy nem tudom hogy kell azt az automatikus licitálást csinálni. Bocs:oops: Elmagyaráznád a hülye fejemnek mégegyszer?

Kép
andkata

Jó reggelt!

Levi 11-kor ébredt másodszor és megevett 150 tápot, így aludt 4-ig. Majd sajna ezután kb.: fél óránként. Aztán fél 9-kor kelt végleg. Reggelizett szépen, most meg a járókájában játszik majdnem fél órája. Olivér is csatlakozott az elöbb hozzá 5 percre. Nagyon édesek voltak, majd teszek képet.

Nekem ma sok dolgom van, mosogatni, főzni, rendetrakni, mosni....
Tamás délben elmegy és szerintem csak este jön haza. Azt tervezem, hogy ha nem esik az eső kiviszem a gyerkőcöket a Vörösmarty térre.

Na megyek is a dolgomra!

Szia Zsuzsi, üdv köztünk!

Dodó: kedden nyugodtan mennyetek előre, mert kisgyerekkel nem fognak otthagyni titeket. Amikor Rómába mentünk itthon is a kigyerekeseket előre vették!
Nyugottan használd ki, hogy gyerekkel vagytok és legyetek nyugodtan pofátlanok!!!

Kép
Kép
Kép
titanilla78

akata!
Köszi!
Én is azt sajnálom, hogy ujra kell legyen ez a hercehurca.

De mázlink van, mert utolsók voltunk, akik át tudták foglaltatni keddre, a többieknek azt mondták hogy át kell utazniuk vagy Malmöbe vagy Stockholmba, és csak onnan mehetnek!
Szóval nagy drukkokat kérünk kedd estére!
Ha feladtuk a csomagokat, és bejutottunk, tuti írok Tamarának egy sms-t, hogy irja meg minden rendben.

Mary!
Anya viszont azt mondta, hogy kedden már tuti feljön apa éjjel is értünk.....szóval így csak 20-án talizunk otthon. :(

d.dodó

Akata
Nincs semmi titka az automatikus licitálásnak, egyszerűen csak add meg a maximális licithez a legnagyobb összeget amit még adnál a termékért! Ekkor nem ugrik fel rögtön az ár arra, hanem szép lassan kúszik fel "licitlépcsőnként", ahogy a többiek is licitálnak. :wink:

Pati
Köszönjük szépen a mai gyönyörű verset! :D Hogy vagytok?

Kike
Mizújs veletek? Remélem ma reggelre mindenki meggyógyult!

Titi
Hű, de ügyi ez a Levi fiú! Kép
Várom a fotókat! :D
Tamás hová megy már megint? Vörösmartyn jó nagy tömeg van, bizti oda akartok menni? :? Vagy lesz vmi gyerekprogram is?
Vendég

Dóri
Mennek a drukkok keddre!!! :wink: Sajnálom a rossz éjszakát! Most már jókedvű Lizy?

TAmi
HOgy vagytok? Tegnap este is volt láz? Apának milyen volt a legénybúcsú?

Akata
Aloe First kb 5000 Ft (euro árfolyamtól függ). Én is arról írtam az előbb, csak a nevét nem írtam oda :lol: . Közben felhívtam a kapcsolatomat, most mondja h ő már nem csinálja, de megy vásárolni a jövő héten, ha kell, akkor tud hozni aztán valahogy eljuttatom! :wink: De ezt is mondta h van olyan regisztrációs lap, amit ha kitöltesz, mehetsz utána vásárolni a központjukba Te is és az nem jár semmilyen kapcsolatépítő kötelezettséggel. Jó tudni...
Vendég

Wera, Kata, Viki, köszönjük jól vagyunk, csak időm nincs!
Itt az összes gyerek, anyóssal megspékelve. Zsolti aludni továbbra sem alszik, illetve alszik, csak rendszeresen be kell tömni a száját közben valamivel, ami jelen esetben csak egy dolog lehet. :?
Most épp kari ajándékokat készítünk, mennem is kell, mert vonyít a kórus, hogy "most mit kell csinálni?".

Kép
Kép
patr

WEra: Annanak tegnap nem volt hoemelkedese, gyonyoruen sokat aludt, ez nala nem is gond, de megint tap undor van:(
Legenybucsu nem volt jo, mindenki taj reszeg volt meg night kluba is mentek, Aleko egyiket sem ertekelte....

Ez a first ez anya maniaja. viszont a deo tenyleg nagyon jo. en is kedvelem meg az ajakbalzsamot.

Tita: szupi Levi uj haja, es olyan szep gyerek! Mi hetfon megyunk ha meg mindig jo.

ket unnep kozt ikeas tali JOOOOOOOOOOOOOOOOO!

Adelka megerezte hogy teljes a csalad ezert aludt ilyen jol:)

Tita: kossuth teren mar voltatok van ott valami mesehaz, mikulas , mezeskalacs, ilyenek, en meg csak kepen lattam de szep lehet, vorosmartyn lepni nem lehet:(
Vendég

Pati
Minden elismerésem a tiéd! Kép
Csak feleannyi türelmet szeretnék mint ami neked van... 8)

Nórinak ma nyűgös napja van. Nem játszik csak ordít, de nem akárhogy. Ha odaülök hozzá akkor meg bújik belém. Fölvenném én ha lehetne tőle bármit csinálni, de hát úgy nyújtózkodik mindenért amit meglát hogy 2 kézzel kell tartani. Megyek is és megszeretgetem. Aztán elkezdem csomizni a kari ajikat mert soha nem lesz kész :roll:
Vendég

Wera: Norbi kivansaga reszben bejott, tegnap mondta a hiek hogy a sztrajkhoz csatlakozok valami pinceben meg kajaldaban vannak elszallasolva melegviz es aram nelkul( ne kerdezd en sem ertem)
Vendég

Tami
ez király Kép
Vendég

Mi két ünnep közt nem leszünk itthon sajna. Vagyis jó, mert anyuékhoz megyünk, de így lemaradunk a taliról :(
Vendég

wera!
Ma nagyon jó kislány Lizy. Semmit nem sírt még! Reggel felkelt, apa rendbeszedte, utána le lett rakva a játszó szőnyegre, és tök csendben eljátszott mindennel...egyszer nem sírt. Aztán apa megetette gyümölccsel (direkt ő, hogy ha otthon ugy jön ki nekem a fogorvos vagy fodrász, hogy a gyereknek evés lenne, akkor elfogadja apától is). Aztán most elaltattam. De egy nyekkenésnyi szava nem volt!

d.dodó

Bondikam! Nagyon szep napot Nektek mara! Jo beszelgeteseket, szep unneplest, jo etvagyat( bar amiket leirtal...hat szivsen ennek en is ott :oops: ).Es oly mindegy mi lesz rajtad, csinos vagy, es a szepseges Nati meg szebe tesz!Most ezt ne ertsd felre, de ma ugysem te vagy a lenyeg!
Majd tegyel sok kepet!
Lehetoleg ne a roskadozo asztalrol:)
Vendég

Wera: ha tuod a deo mostani arat megirod majd legyszi! Engem is erdekel! Tenyleg igen jo! Ha ezt a nemmereg temat nem is nezem, a leghatasosabb nekem. Foleg miota igy izzadok, semmi sem jo. Na meg mert nekem nagyon durvan kenyes a borom.
Vendég

Szép Vasárnapot Mindenkinek!

Dodó! Kitartás!!! A helyedben én kiborultam volna. Bízzunk benne, hogy kedden tényleg hazajuttok! Tudtok tovább maradni itthon, vagy a visszaút már teljesen fix?

Zsuzska! Üdv itt! Lett itt egy druszám... :) Bár én túl sokszor nem tudok jönni, inkább zugolvasó üzemmódban vagyok :oops:

Teszek néhány képek és megyek összerakni a lakást, irtó nagy kupi van... Kép Anyával Kép Megkarmoltam magam.... Kép Szopi után teljes K.O.

Zsuzsanna

Kép
brúnó anyukája

brúnó anyukája!
Hát én is kiborultam. Jót bőgtem. Utána meg mikor a gyerek bőgött, akkor bőgtem vele. Nem tudunk tovább maradni... a vissza ut elvileg fix, és párom szabija miatt is.....mert holnap nem megy dolgozni, mert ki van töltve a szabis papír.

d.dodó

Képzeljétek a jobb alsó metsző csúcsa kint van! :wink: :shock:

Kép
andkata

delutanotl vasutas sztrajk is lesz.
viszont ferihegyen d targyalas lesz, es megnyitnak 3-4 uj kaput, igy lecsokken a varakozasi ido es a tomeg!
Szoval Dori! Van esely a javulasra!
Viszont aki vonattal utazna, az inkabb ne akarjon!

Annyira jo ez az orszag nem?
Csak sztrajkkal lehet valamit is elerni...eleg szomoru szitu.
Vendég

de jo Kata: ez akkor konnyen ment! Ahhoz kepest hogy 2 napja abban sem voltal biztos fogzik e :wink:
Kicsit irigykedem, mert en ug ytartok tole mi lesz mikor attori az inyet a foginca ha mar most ennyit kinlodik miatta.
Egyre tobbet nyugi napkozben is.
Na de ezen is tul leszunk majd!
Vendég

nem tud valaki segiteni, hogy kell olmlettet csinalni?
elolvastam egy rakat receptet, de nekem tok nem igy remlik amit ezek irnak :oops:
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:55-kor.
Vendég

Anyjuk!
Omlettet ugy kell, hogy felversz tojást mintha rántottát szeretnél, egy kevés lisztet teszel bele, ugy hogy még folyós maradjon...és teszel bele mindent amit szeretnél, paprika, hagyma, parizer......és forró olajos serpenyőbe öntöd, és csak az egyik felét kell megsütni, de közben nem piszkálni, hogy egészben maradjon....viszont szép sötétre szokták azt a felét sütni, és utána félbehajtva tálalni!

d.dodó

na en is igy gondoltam, de amiket olvasta, nem rakott ele lisztet :shock:
Vendég

akata!
Gratula a fogacskához!

Mary!
Tegnap este is, mikor még hazajöttünk, olvastuk a híreket, és abban az volt, hogy minden fennakadás nélkül indult minden járat, egyet sem kellett törölni az esti órákban....ehhez képest a mienk törölve lett. :?

d.dodó

Kata; Szerintem proba szinten adhatsz gyumilevet, mintegy bemelegites a kanalas kajahoz!
Szerintem amilyen kis angyal Dora baba szepen fog enni kanallal is!
Vendég

Mary!
Pedig egy kevés liszt kell bele.....

d.dodó

Kérdeznék tőletek valamit.
Tomcsi fiacskám úgy tűnik székrekedéses. Nagyon aggódóm, mert utoljára kedden volt széklete. Már 5 napja :(
Csak szopizik, bár már most adtam neki bébiitalt, hogy hátha.... de semmi...
Normális ez???
A lányommal nem voltak ilyen gondjaim....

Kép
zsuzska72

igen normalis!
Vendég

Zsuzska
Mivel egyes babák az anyatejet képesek szinte 100%-ban megemészteni, tejlesen normális! 10 nap széklet nélkül még belefér. Egyébként egy lightosra készített kamilla tea meg szokta tenni a hatását. :wink:

Akata
Gratulálok Adélnak az első fogacskához! :D Puszi a kis pofijára :)

TAmara
Úgy emlékszem 1400 körül van a dezodor, de nem biztos. A nyáron vettem utoljára.
Omlett: én is szoktam bele tenni pici lisztet és tejet! Az fogja össze :wink:
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?