Új privát üzeneted érkezett!

Baba!
Hidd el korai még a 10.-ik napi negatív teszttel temetni a helyzetet :roll: Csak egy példa nálam, enyímé baba igazi középidős babó, ciklus 26.-ik napján 10-es érzékenységű teszt csont negatív, 28.-ik napi lehet naggggyon haloványan pozitív. A megérzésekről meg.........na jó inkább semmit, én sosem a megérzéseim miatt teszteltem, hanem csak azért mert tudtam hol tartok a ciklusban, és a progielégtelenség miatt tesztelni kellett, hátha...de még jó hogy eszembe jutott, mert ha a megérzéseimre hallgattam volna inkább iszom valamit :wink:

Katerina!
Rossz kislány, ne hagyj máskor itt kétségek között minket!!! :D Nagyon örülök, hogy minden okés!! :D

Alle!
Nekem azt mondta a dokim, ha volt vetélés (bármilyen), ő mindig ad véralvadásgátlót, a sima nőgyógyászom is pártolja, 12.-ik hétig fogom szúrni. Progit én is szúrok még így is spontán babónál, hát ez van, köll.

Sannah!
Én is ezt akartam kérdezni, 0,9?? Az rengeteg...a Leidenes lányok 0,4-et szúrnak úgy tudom.... :shock:

Till!
Jó utat!!
Lesz valaki chat-en, mert akkor én is úgy intézem az estémet... fogom bírni mert ma délután is "szunyókáltam" laza 4 órát tanulás helyett......és bírnám folytatni.... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szia Lili! :D

Lois: én elvileg leszek. (gyors hajat mosok, meg ha addig sikerül bepakolnom, holnap elutazunk)

Baba: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kép

Kép

Csak az veszít, aki feladja.
*puszedli*

Lili!
Üdv!!:)

Puszi!
Okés, akkor megyek én is!!! :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Baba: ne add még fel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Semmi sem biztos még, nagyon korán van!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Fanny, Lois: köszönöm, hát nem értek én már semmit sem. A táblázat szerint enyhe fokú vagyok, 11, 6 lett az eredmény c-nél. A másik hibám a VIII. faktornál alvadási érték 70-150 között jó, nekem 250! Nem értem ez mit jelent, a doki nem magyarázott el semmit sem, mert sokan voltunk és már csak pörgettek minket betegeket, annyit mondott, hogy a dokim tudja mit kell velem csinálni. A szerológiánál valami el sem éri a minimumot a többi meg sokkal magasabb, mint a maximum, itt az alpha-globulinra gondolok, szérum aktivitás is magasabb, szóval van miből csemegéznie a dokinak.
kb 80 kg vagyok most.
Vendég

Lili: szia!
Vendég

Sannah!
.......és milyen magas vagy??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Szép estét mindenkinek!

Lois, megkérdezem Szmatonát legközelebb, még úgyis a szurik előtt fogunk találkozni. Mondjuk ártani nem árthat, és ha ezen múlik, akkor bánja kánya...

Chatre benézek én is, remélem, bírom addig. Igaz, reggel kelünk 6-kor :oops: , suli lesz holnap.

Egy kedves szó olyan, akár a tavaszi napsütés.
allegrobarbaro

Lois: 174 cm.
Vendég

Sannah!
Akkor tuti nem súlygond miatt kapsz ennyit, hisz 26,5-os testtömeg-index még tök normális. Úgy emlékszem a Coca hasonló icipicit erősebb alkattal is 0,4-et szúrt.
De hozzáteszem, ez a VIII-as faktor bibi messze meghaladja a tudományomat, nekem nem is nézték, csak II-est, V-öst, meg MTHFR mutációt :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kellemes hétvégét mindenkinek!

Baba, mennek a drukkok!!!+++++++++++++++++++++++++

Szia Lili! Mesélsz kicsit magadról? Csak pár mondatban... :D Babának K.P. a dokija.

skrisz72

Sannah :P
Ezért az megnyugató, hogy csak enyhe. Azt olvasom, hogy az enyhével normál esetben nincs teendő. Más persze a terhesség. Én 50 kg-ról indultam, azért kaptam eleinte nagyon kevés heparint -na meg mert senki sem hitte, hogy ez a baj...- Coca is már a végén nagyon sokat szúrt, azt hiszem, 2x0,8-at...
Ha beszéltél a dokiddal, írd már meg lécci, mit mondott! S ha épp nem reagálok, akkor elküldenéd priviben is? Kíváncsi vagyok!

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Na akkor rosszul emlékeztem...2 X 0,8-at, te jó ég...az nem kevés :shock:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lili, én is K.P.hez járok. Nagyon jó orvos, bízz benne, ő majd segít.

babaimádó
Kép
babaimado

Aranyosak vagytok, hogy még ennyire drukkoltok. Ma nem csináltam tesztet, majd holnap reggel csinálok egyet, egy utolsót és hétfő reggel huss vérvételre.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára babaimado 2008.12.13 16:56-kor.

babaimádó
Kép
babaimado

Sziasztok!

Fanny :lol: :nagyon köszönöm, hát majd csak februárban megyek dokihoz, addig lesz meg a lapar a hiszteroval, de mindenképpen írok. Én is kíváncsi vagyok.

Baba: +++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Sannah, reméljük, a sok szenvedés végre meghozza gyümölcsét is.

babaimádó
Kép
babaimado

sziasztok!

Köszi Babim! Bízok benne! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ :lol:

Skrisz!
Először is gratulálok Nektek! Gondtalan babavárást kívánok! 31 éves vagyok és több mint két éve próbálkozunk babával. Volt már egy terhességem de a hatodik héten elment. :cry: azóta semmi. Ittam már berry nektárt, ami jó volt de nem hozta meg a várt eredményt. Most már nem hőmérőzök mert csak stresszel. És ma van 1 cn. :twisted: Tudnátok nekem segíteni abban, hogy milyen vizsgálatokra számítsak, és hogy ez kb mennyibe fog nekem kerülni?

Lili

Kép

Kép

Kép
lili77

na jó...
mostmár muszáj megírnom:
Köszönöm nektek! felsorolom... Dalmácia, Puszedli, Baba, Bonikó, Allegro. És mindeki más, akikről szintén tudom, így gondolják !!!
Nagyon jól esik.! Nem is hinnétek, mennyire! ez nekem az igazi hála, semmi más...
hogy látom van értelme annak amit csinálok.

így ünnepek előtt ez különösen belebújik lelkembe és jobbá tesz, mint mindenki mást.
Titeket is.

Higgyétek el, az út, ez a harc olyan emberekkel , eseményekkel ismertet meg mindenkit, Titeket, olyan helyzetekkel, rosszakkal, de jókkal is, amit amúgy nem kaptatok volna meg.
És ez talán pont kell a babához, és az élethez ! :wink: :)

én pl. még több kedvet kaptam az "angyalsághoz" és új projektet szeretnék indítani januártól. Nem lombikos, de nagy kedvet érzek hozzá, majd mesélek, ha "bejön". :wink: Karitatív természetesen. :D

Nem feladni semmit!!!!! Mindenki legyen erősebb az ellenszélnél!!!!
puszi mindenkinek!
harcimokus

Baba???

Katerina, Lois, babaragik mennek!

skrisz72

Harcika!

:) Nagyon nagyon jó érzés amikor izgalmakkal és félelmekkel telve belépek hozzátok és te ott vagy és ezt komolyan mondom nekem nagyon nagy erőt ad. Megnyugtat a jelenléted és az, hogy mind-e mellett itt is itt vagy velünk és őszintén bíztatsz minket. nagyon sokat jelent.

Remélem az új terved bejön, tiszta szívemből kívánom!
:D
nikó

Harcika, de jó, akkor majd neked is drukkolhatunk! :lol:

skrisz72

Jobb reggelt mindenkinek, mint nekem.
ET+12.nap van ma. Teszt:negatív.

babaimádó
Kép
babaimado

Lili, ide is megírom én is hozzájárok, tényleg bízz benne jó kezekben leszel, bár rosszat én még nem hallottam az intézetről.

Baba, teszteltél? Holnap mikor mész? Én fél 9-re, már várom nagyon.

Sannah, nagyon drukkolok! 2009 lesz a te éved is.

Harcika, bár én még nem ismerlek személyesen, de sok sikert kívánok az új projektedhez!!

Amina, sajnálom hogy nem sikerült! :(

Kép
kata05

Baba + Kata sok drukk holnapra ++++++++++++++++++++++++

Harcika, az új projekthez sok sikert kívánok (még így ismeretlenül is)
:)

Lili, ez igaz, itt nagyon jó "kezekben" leszel, sokat segítenek a lányok, tapasztalatainkkal és jótanácsainkkal látjuk el egymást!!!

Remélem minden kismama jól van, és nem betegedett (fázott, náthásodott) meg senki!!! Vigyázzatok magatokra!!!!

Nekem már szerencsésen megfájdult a torkom, sajnos a mézes+citromos jól bevált teámat nem ihatom ezt megelőzvén (IR miatt) :(
kalkata

Lili, írtam privit
kalkata

Sziasztok,
Baba :(

Mi ma mint a mormoták, fél 10-kor ébredtünk :D Jól bereggeliztünk, pihi van ma nagyjából egész nap. Igaz, már kiporszívóztam, de hát ez most csak laza levezetés :wink:

allegrobarbaro

Sziasztok, megjöttünk!!!

Naggyon jó volt a kirándulás (csak rövid!) :P

Harcika,
:P :P :P nagyon szurkolunk a "projekthez"!!! (kíváncsi vok!!! :roll: :D ) kedden találkozunk - ha minden igaz - várom nagyon!!! :P

Babim,
én azért nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lili,
üdv közöttünk! :P (mi is KP-nél vagyunk, és nagyon bízunk benne!!!)

Lányok,
volt Valaki chatelni?

tillidian

Kalkata, köszi a drukkot!

Till, mesélj a kirándulásról!

Kép
kata05

Sziasztok!

Debrecenben töltöttük a 7végénket, ezért hiányoztam!

Harci Drága: sok siker kívánok én is az új projektedhez! :D

(((((((((((((((((Baba))))))))))))))))))))) :cry:

Alle: :?:

Till: Lois és én + 2 ismeretlen chateltünk.

Mindenkinek szép 3. adventvasárnapot! :D
Kép

Kép

Kép

*puszedli*

Puszedli, Till
üdv újra itthon.

Pénteken én bealudtam :oops:

Puszedli, nem teszteltem, ha ez a kérdés, ma reggel volt egy kis maszatka, úgyhogy szerintem rövid úton meg fog jönni.

allegrobarbaro

Baba: nagy oleles!!!!!!!!!

Harcika: en is sok sikert kivanok a kov. projektedhez :)

Till: en sosem tudok belepni a chatre... :( bizti valamit rosszul csinalok

Kata05: drukk a holnaphoz!

Puszedli: kikolcsonoztem a konyvet :wink: es joooo

uff, holnap hetfo... :shock:

Szep estet mindenkinek!
amina09

Baba!
:cry: Azért mész vérvételre??

Harcika!
Sok sikert a "vállalkozásodhoz"!! Nagyon titkos??

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Alle: maszat? Az nem feltétlen a mensi jele! :wink: ++++++++

Amina: mondtam én!!!!! Bizony, hétfő,... :roll:

Kép

Kép

*puszedli*

Köszi mindenki!
egyelőre igen, de nem "vállalkozás", csak az angyalságom kiterjesztése más területre is. Karitatív tevékenység a maradék szabadidőmben. Ilyen is van, hinnétek? :D :D
De nem akarom elkiabálni még. :oops: :)

Baba! a franc vigye el.....ahhh.

Ha sorozatban rossz lapok jönnek is, mindig van új leosztás. MINDIG.
még akkor is, ha nem is tudunk róla!

ezt mindenkinek írom.
harcimokus

Amina,

nem tudom, mi lehet az oka: néha én is csak sokadszorra tudok belépni a chatre, de sokszor próbálom, és a végén sikerül! :P (próbálok majd priviben segíteni!)

Kata05,
Wellnesseltünk egy fenomenális szállodában, nagyon jól esett! Egész szombaton fürödtünk, jókat ettünk, aludtunk - Mindenkinek kívánok egy hasonló hétvégét - legalább! :wink:
Neked mi lesz holnap?

Puszedli,
jövő pénteken én is leszek, megígérem! :wink: - Nektek is jó volt Debrecenben? :P

Kalkata,
torokfájás hess, gyógyulj meg gyorsan!

Mindenkinek pusz!

tillidian

Igen, holnap azért bemegyek vérvételre, hiszen én csak abban bízom 100%-ig. A dokival meg úgyis beszélni kell, hisz januárra vagyok előjegyezve lombikra (június elején csak januárra tudott beírni olyan hosszú a sor!!).

babaimádó
Kép
babaimado

Till, csak tüszőlesbe megyek az inszemhez, és remélem lesz mit nézni.
Akkor jó volt nagyon a hétvégétek!!

Amina, köszi!

Kép
kata05

Baba, én azért nagyon drukkolok, hogy csaljon a teszt. Hátha, hátha, hátha +++++++++++++++++++++++++++++++++++

skrisz72

"KAta üzenete:

Pénteken inszem.9,5 mm mhny 15*16osos tüsző"

+++++++++++++++++++++++++++++++++ naggyon naggyon drukkolunk drága!

Harcika drukkolunk az új projekthez! én is kíváncsi vagyok az új angyalságodra! :lol:
Vendég

Baba!
Azért én még szorítok!!! :)

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Till: igen, szuper volt!!!!!!

Baba: ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Kata: péntekre Kép

Amina: telefonáltál? :shock:

Kép

Kép

*puszedli*

Puszi, Till kiwellnesseltétek magatokat, szuper!!!!

Baba, Alle ++++++++++++++++++++++++++++

Kata, drukkolunk akkor a pénteki inszemhez+++++++++++++++
csak így tovább szépen
kalkata

Kalkata: mi nem wellnessen voltunk, hanem a barátainknál. De a lényeg, hogy jóóóóó volt!
Te hogy vagy?

Kép

Kép

*puszedli*

Ez a megfázás teljesen összezavar, bocsi :oops: :oops: :oops: lényeg a lényeg szuper volt!

Jól vagyok, számolom a napokat, már csak 4 nap és 2 hét pihenő :)
Közben diétázom, sprotolok és szedem a bogyóimat.
Szerdán pajzsmirigy vv kontroll (MM-be), emeljük e az adagomat...

Pénteken énis próbáltam Chat-elni, de valamit nagyon rosszul csinálok, de majd a héten remélem sikerül
kalkata

Nekem sosem volt gondom a chatbe belépéssel :shock: .......mondjuk ez a mostani chat elég gáz volt...jött két idegen lány az egyiktől egy perc után égnek állt a hajam....Puszedli el is menekült hamar előle :lol:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Kata,
mennyit szedsz most a pajzsmirigyedre?

Lois, akkor csak te voltál kitartó? Grat a 9.héthez :D

allegrobarbaro

Lois: meddig bírtad?

Kép

Kép

*puszedli*

Sziasztok!!!

Baba,
???? :roll:

(Nem tudom, ki lehetett a két "betolakodó" a chaten :lol: , valószínű, külsős lelkes rajongók :roll: - mert én biza nem híttam őket...De pénteken jövök, és megbeszélem a wm-rel, hogy ne hirdesse előre a blogon! Mi úgyis tudjuk, hogy 9-től vagyunk! :wink: )

tillidian

Alle, egyenlőre csak 1/2 L-Thyroxin reggel éhgyomorra, azt majd kiderül csüt-ön emelni kell é vagy nem
kalkata

Mindenkinek köszönöm a drukkot.
Hcg:0,1
Progest.:19

babaimádó
Kép
babaimado

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?