Jó reggelt!
Ma milyen korán kelt mindenki?!
Viki,
Tegnap éjjel 11-kor én is kaptam sms-t Czinkétől Nándi baba adataival, de már nem volt kedvem bekapcsolni a gépet. Szerintem is nagyon formás gyerkőc lehet, egyáltalán nem duci. Még a kolleganőm kisfia sem duci, pedig ő 2 hete 53 cm-el, és 4050 g-al született, de küldtek képeket és ő is nagyon kis aranyos.
Dita,
Tegnap azért nem ehettem már palacsintát, mert a férjem csokifelfújtját megkósoltam, de ma lehet hogy csinálok, és eszek párat.
Mindjárt átmegyek a receptesbe, hogy miket főztetek tegnap, kíváncsi vagyok erre a cukormentes beiglire.
Szezso,
Ha csak olvasó üzemmódban vagy, akkor előre is nagyon drukkolok a beültihez!+++++++++++++++++++++++++++++++++
Tegnap elmentünk a tesóm gyerekeinek ajándékot venni, de benéztünk az elektroworldbe is. Megnéztük a dvd-lejátszókat, mert a mienk rosszalkodik, és végül vettünk is egyet (mégis megleptük magunkat karácsonyra
), de most mondta a férjem, hogy lehet hogy vissza is viszi, mert sajnos nem lehet állítani a felirat nagyságán, így meg olyan pici, hogy megfájdul az ember szeme az erőlködéstől. Pedig nem is valami név nélkülit vettünk, hanem egy pioneert. És tök jó ezeken az új lejátszókon már van USB csatlakozó is, oda is be lehet dugni a pen-driveot, nem kell mindent rögtön lemezre írni, hogy meghallgassa az ember.
Ja, és vettünk szénmonoxid érzékelőt a régi helyett, erre mondja a férjem, hogy ő rakna a hálóba is a babához, mert azon a falon van a kémény. Szóval, sikerül sok pénzt kültenünk tegnap.