Sziasztok!
ZSUZSKA
Talált, süllyedt, bevásároltam, aztán főztem és még megvettem az utolsó ajándékot! Most lettem kész mindennel, takarítani már csak holnap fogok!
Nálunk is pipihúsleves a menü. A második meg osztott, mert apa rántott pipi és pulykacicit eszik, én meg a Norbis szakácskönyvemből néztem ki egy receptet.
Valami currys thai csirke vagy mi a szösz..... szódával elmegy (nekem ezek a keleti kaják annyira nem jönnek be) de muszály Update-elnem, mert kiakad a mérleg!
Nálunk eddig úgy volt, hogy első évben 24 és 25-én is anyóséknál voltunk, mert nem volt még meg a kocsink és csak később tudtunk kimenni anyuékhoz az új autóval........ car is volt, mert az egész család ott volt csak mi nem, ráadásul ugyebár akkor van a szülinapom is, és az ünnepelt nélkül ünnepeltek!
Persze később bepótoltuk, mert ők is átszoktak jönni hozzánk 3 autóval, mert akkor a drága családom!
Ja és ez csak szűk család.
A párom részéről 3 fő van, mama, papa, sógornőm.
Tavaly és idén is úgy lesz, hogy 24 anyósomék, és 25 anyuéknál az egész banda. Tesómék az összes gyereke, nagyanyám, keresztanyám, és beugrik a két unokatesóm is. Anyu ha kinyitja az asztalt akkor az 12 személyes, de így is két turnusban szoktunk kajálni, mert annál is többen vagyunk. Pedig a nevelőfaterom két lánya férjestül és gyerekestül nem is jön aznap csak másnap, de mi már velük nem találkozunk mert még aznap este mindenki hazamegy szépen! Ott szoktam hagyni a nekik szánt csomagokat, és anyuék amikor jönnek hozzánk még szilveszter előtt akkor hozzák amit ők hagytak ott nekem! Szóval vagyunk bőven! Hát még ha meglesz a két Bogyóm!
BONI
Két lekváros zsömlét csaptam be, anyu fincsi meggylekvárjából........ visszatért belém az élet is!
LINACSKA
Ha megteheted sztem ne menj vissza dolgozni.......
Én sem fogok sokáig csak amíg meg nem lesz a mani a babakocsira, meg egyebekre...... szerencsére ruhára és játékokra nem lesz gondunk, de a többi dolgot mind meg kell vennünk!
NEMONE
Én meg pont ezt szeretem anyuban, hogy mivel nagyon nagy a családunk családonként kikalkulál egy összeget, és megbízza a csajokat, hogy vegyék meg helyette az ajándékokat, pl. nálunk én veszem meg a saját és a fiúkét, a nővérem az 5 gyereke és férje ajándékát.... stb.... persze azért szokott ezen kívül is meglepi lenni kis apróságok. Anyu már nem győz ennyi embernek eltalálni az ízlését, és rajtunk lányokon kívül viszont mindenkinek meglepi, hisz én is meg tesóm is eldugjuk a családunk elől az ajándékokat!
Arról nem beszélve, hogy mi ismerjük a legjobban hogy mire lehet nekik szükségük. A tesómék ugyan hetente találkoznak, de mi anyuval max. 5-6x egy évben!
Még jó hogy van net, és telefon!
Olyan álmosító az idő! Esik is. Adok az embernek ebédet (későn reggeliztünk) aztán lehet, hogy csicsika lesz!
Ja és megint gyerekmentes hétvégénk van........ IIIIIIIIIIMÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁDOM!!!!!