Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Nagy drukkokat, imákat kérünk szépen. Ugy néz ki, hogy 13:00-ig egy gépet sem indítanak...remélem délutánra-estére javul a helyzet! Elég sokat töröltek már! :( Remélem a mienket nem fogják. Ha valaki esetleg lesi is a www.bud.hu Járatok címszónál, akkor a w6279-es Járatszámú Goteburg-i 18:45-ös a mienk, ami ekkor indul Bp-ről.

Lizy nem igazán aludt jól az este...sokszor fel-felsírt. :? Így kicsit kába vagyok! Remélem bírjuk majd az utazást! Csak jussunk haza! Ilyenkor szokták mondani, hogy hú de lennék egy nappal idősebb!

d.dodó

SOS!!!!!!!!!!!

Kata latom vagy. Anyum megy gyogyszertarba,mit hozzon a fiuknak szaraz kohogesre??????? Majd meg fulladtak az este :cry:
Es tegnap elott kaptak prevenart. Ilyenkor az nem baj? lehet h torka is gyulladt. cebion,nurof,kup...ez van. megfazva nincsenek neha tusszognek picit.
Vendég

Figyelj, nem száraz a levegő?

Párologtattok? Cebiont mindenképp adjál! Simán lehet hogy a száraz levegőtől van ez a tünet...

Én nem szeretem köhögéscsillapítókat, de ha muszáj, létezik sinecod. Mondjuk lehet hogy vényköteles. A sinupret pedig homeopathiás szer köhögésre. Ennyit tudok most.

Kép
andkata

Nektek sok szerencsét Dodó!!!

Kép
andkata

Hat en magam sose szedek gyogyszert es ugy vagyok vele h majd elmulik,csak nem tudom naluk lehet e ezzel 'jatsszani'?
Levego nem szaraz,sot inkabb nagyon paras meg ez egyik naprol masikra jott sose kohogtek meg.
Koszi szepen a gyors valaszt :D Ha azt mondod akkor semmit nem adok,marad a cebion. (en sose szeretek nekik adni semmit csak nem tudom mikor lesz nagyob baja ha nem adok vagy ha megis)
Vendég

Nem lesz gáz, Anita.

Ha lázuk lenne vagy egyéb újdonság, írj!

Remélem apával javulnak a dolgok...

Kép
andkata

hahó,
jó reggelt!

Most csomagolom az ajándékot épp 8)

KépKép
szkagi

Dodó! DRUKK, hogy induljon a gépetek!
Vendég

Köszi a drukkokat...eddig mindkét wizz air gép felszállt, csak 2 órás késéssel.

d.dodó

Lazuk nincs. Mondjuk en ezen nem aggodom agyon magam,mert oltasok utan se merem meg soha. Ugyis erzem ha mar olyan meleg h gaz lenne,akkor megmerem. Ilyen megfazasos aprosagok miatt nem aggodom soha. De az uh a fejukkel meg most ez a kegyetlen visitas ejjelente nagyon kiborit.
Vendég

Mav! És Te egyedül vagy velük éjszak?? Hát ne könnyű!!

Dodó!! Reméljük nem kell sokáig várnotok! Kicsit irigykedem! Én úgy szeretek izgulni ha utazunk és utána pakolászni meg utazni! Főleg repülővel. Még nem ültem repülőn.
Vigyázzatok magatokra!!!

sz.andi

Dodó!
megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

Kép
kimma

es Dori atkerted mar a taxit a kettes terminalhoz?
vagy amugy is oda erkeztetek volna?
keszulj fel arra hogy bar Goteborgban lehet nincs nagy tomeg meg ilyenek Ferihegy embertelen. Nagyon vigyazz Laurara meg az ertekeitekre. Jo tan ejjel nem gaz, de napkozben tegnap meg verekedes is volt.
es ugyan ugy ott kell mer 2 otaval elobb lenni, annak ellenere h lehet 2 oraval kezobb indul a gep?
eleg gaz....mondjuk ha Laura bealudna hosszan akkor nem gond.
ha a haz ele ertek csorgess mobilon.
kitartas!
Vendég

Mav: es tuti igazi kohoges? Anna is tud jatekbol kohogni( Wera mondta tegnap ez csak olyan anya figyelj ram kohoges)
Vendég

8)
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:58-kor.
Vendég

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:58-kor.
Vendég

Mary!
Nem kell átkérnem a taxit, mert nem kellett lefoglalni, azt mondta a pasas a telefonban, hogy ott fognak sorban állni, és a babaülést a hoszteszektől kell elkérni!
Ok, majd vigyázunk nagyon! Hát mi kimegyünk ugyanugy...6-kor indulunk innen. Mert Ati mondat hogy kedden volt egy járattörlés, és azokat az embereket most akarják "besúvasztani" Szóval inkább ülünk ot 3 órát, minthogy lemaradjunk. Gyerekkel ugyis előre fognak hívni!

d.dodó

nincs valakinek graco babakocsija de labzsakja nincs?
nekunk ehhez a bebe conforthoz azt adtak amikor vettuk, de ma kiprobaltam es angyon nem kompatibilis, szerintem. Szoval oda tudom adni ha valakinek kell.
Vendég

Tita!
tegnap akartam írni, de kimaradt :oops:
BOLDOG FÉLSZÜLINAPOT LEVINEK :P

Tamara!
gyógypuszi Annának! :P ++++++++++

Babu!
Emci is rángatózik, sőt a kis zsivány mostmár ugyanúgy grimászkodik mikor még nem is kezdjük el a porszívózást, csak közeledik az orrocskájához
gondolja, hogy megsajnálja apuci :lol: de nem 8)

Sziszka!
Lucának sok-sok boldog névnapot és boldog feledik szülinapot! :P

Képzeljétek, este 10 kor feküdt le Emci, reggel fél kilenckor ébredtünk :oops: és még aludt volna :!: de már annyira fájtak a ciciim, ilyen nagy alvás nem lesz többet 8)

Kép
kimma

Dodo!
Mi is drukkolunk! Hazajuttok nyugi! :wink:

Andi!
Apa most 3napja ujra itthon alszik,de helyzet valtozatlan.
Amugy egyedul se gaz velunk ha alszanak,ha nem akkor meg mind1 ki van itt velem. De en neha mar fel se ebredek ha sirnak :oops: ,sztem immunis lettem :D Apa meg akkor visszaadja nekik a cumit h ne kelljen felkelnem(meg akkor is ha enni kene mar nekik(azert ari :roll: ))
Napkozben okes a sracokkal lenni mert nagyon vigyorik es egesz nap kacagnak ha foglalkozom veluk,de ahhoz kezben kell lenniuk es ez azert 24oraban lehetetlen.
Vendég

Kerunk kepet:
Dorikankrol,Vikirol,Adelrol,Levi&Olirol...
Vendég

akkor jo ha elore vesznek, ebbol latszik nem magyar o,itt meg ki is oktatnanak a kedves utastarsak, mint ahogy nekem multkor egu "uriember " kifejtette a gyerek nem mindenre mentseg( kertem engedjen el a babakocsival)
Vendég

Tamara!
küdtem privit

Kép
kimma

Ági!
de jó neked, én még idétlenkedek vele :oops:

Kép
kimma

Andinak es Vikinek: keresetek szamunkra parancs :wink:
Kép
Vendég

Mav!
de édesek!!!!!! :P
főleg azaoldalt 2., az csúcs :lol:

Kép
kimma

kimma: nem jott privi:(
Vendég

Mav!
Nagyon jó a kép! Nekem a bal alsó sarokban lévő tetszik, ahol az egyikük puszit ad a másiknak! (Bocsáss meg, hogy nem tudom megkülönböztetni őket!) :)

d.dodó

Tamara!
elküldtem még egyszer :wink:

Kép
kimma

most sem kaptam meg:(
Vendég

Mary!
Nézd meg, hogy a bejövőd nincs e megtelve! nálam is ez volt a gond!

d.dodó

nincs megtelve, 50% kb
Vendég

ertesitest kaptam arrol hogy jott de nincs itt a privik kozt:(
Vendég

es a gmailra kuldte az ertesitst pedig mindig a citromailra szokta, szoval valami nem stimmel
Vendég

duplasokon Bence a bal oldalon,az egyes kepeken pedig mind a Bence
Vendég

Tamara!
na mindegy, írom itt, érdekelne még mindig a kendő :wink:
átgondolod? :wink:

Kép
kimma

hali lányok!

nem tudtam még visszaolvasni mindent mert közben felébredt a törpe... persze most visszaaludt, de gondoltam már irok...

dodó!
drukk +++++ repcsihez

száraz bőrre: nem tudom megoldódott-e a probléma és mondtak-e valamit a katák, de nekünk a drnő ezt mondta, és a gyógyszerész is dícsérte.

SANATOPIC testápoló

ezt extra száraz bőrre, és bőrbajokra is ajánlják. ezer valahányszáz forint de tuti nagyon jó!

Kép

Kép
timi1982

jah tegnap nekünk is utjára indult a kariangyalkánk :D
remélem odaér hétfőn vagy kedden a megfelelő helyre!!! majd szóljon már az illető. nem ragaszkodom a kibontáshoz, én is 24-én szeretném a miénket kibontani. csak szóljon hogy odaért hogy ne izguljak.

Kép

Kép
timi1982

Dodó!
Drukk nektek!

Csabi és Bence
tündér cukker!

Megvettük az utazó ágyat és még egy nagyobb fürdőlepedőt is kapott a Csávó, mert az előzőt kinőttük. http://www.tikotiko.hu/images/utazoagy_003.jpg

Viszont ma Dundi eléggé leszívta most az agyamat. Tök fáradt volt, de nekem csak vergődött, az apja altatta el. Aludt 45 percet, addig megfőztem. Mire odakerült a sor h én egyek addigra mosolyogva felébredt. Azóta is pörög. A fejem fáj közben, de elgalább már ettem.
20150601134430

Viki!
nagyon cuki az agy :D
neztem a honlapjukat,tenyleg ingyé visznek hazhoz?
Vendég

kimma: mennyiert?
Vendég

3000??? :wink:

Kép
kimma

haat, nem tom. 4000ert hirdettem meg 6ert licit nelkul, minidg sokan nezik, de mivel nem postazom nem vettek meg.
Igazabol a 3 is jobb mint hogy itt all. Csak nehezen tudom azt mondani hogy jo, mert azert ennel joval dragabb.
Megbeszelem a ferjemmel.
Bocs, nem zsukoriskodni akarok,csak hat a penz az nekunk is kell.
Vendég

jó reggelt!

Dodó megy a drukk :)

Lányok...reggel leültem....

Apa tegnap elment bulizni.Hajnal 3 kor ért haza.Feljött lefeküdt.Reggel felkeltem, mondtam neki alszik a baba de én elszaladok 10 percre.Felöltözök ki megyek a kocsihoz,a szavam elállt,meg a lélegzetem is.Körbe karcolták a kocsit.3 kört menteka kocsikörül.

Apát úgy keltettem, hogy csapkodtam a fejét kivel került összetűzésbe....
A szivem szakad meg,nagyon haza vágták a kocsit..

Elmentünk a west endbe megcsináltatni a tetoválásom,haza értünk apa lese vetkőzőtt ment tovább,mondom hova mész..
erre annyit mondott csak imádkozzak h ne találja meg aki összekarcolta a kocsit....

Babu, én is lefogom sajnos máshogy nem megy.

Vettem tejpépet, ehez is hozzá kell szoktatni vagy adthatom egyből ahogy a dobozon van írva???????

nicike

Lányok!

Újlak utcának nem tudja valaki az irányító számát???Ott lakik a volt főnőköm és küldenék neki lapot de csak ennyit tudok h Újlak utca.

nicike

Tamara!
gondold át, holnap még rádkérdezek :wink:

Nicike!
nagyon sajnálom a kocsi ügyet! :( :( :(
hogy lehetnek egyes emberek ennyire rosszindulatúak???????? :evil:
gyógysimi neked meg párodnak is!

Kép
kimma

véda!

a párom boltjából elvitték a pna-t amit ajánlottam! bocsi... de ki volt rakva, bement a vevő és meg is vette...

Kép

Kép
timi1982

uhh... nicike! nem semmi. enyém párom is agybajt kapna ha ez történne a kocsival

Kép

Kép
timi1982

Köszi csajok.

Sajnos ez személyre szóló volt.Ez konkrétan apának szánták,szóval nem csak viccből karcolták össze mert körbe karcolták és 3-szor is ráadásul.
Nem tudom kivel balhézott vagy mi volt,majd megkérdezem ha hazajön.

nicike

Nicike Újlak utca irányítószáma, 1173. :)

Kép
linda24

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?