Sziasztok!
Köszönöm szépen mindenkinek
Próbáltam vizes vattázni még mikor kicsi volt, de elég régóta csak röptében tudom átpelenkázni, vagyis, valahol leteperem...
Ezt vizes edénnyel, vattával, pelussal nehezen bírom elképzelni. Sok pelus is fogy, egy ideig normalizálódott a helyzet, de most megint szinte 2 óránként tele van pisivel. Nyáron sokat ivott, az rendben is volt, ősszel jó volt, most meg lehet sokszor túl van öltöztetve és melege van azért iszik annyit, hogy ilyen rengeteget pisil... na és mikor kell kakilni??? Friss tiszta pelusba.
Az az igazság, hogy én pisilésnél is letörlöm a fenekét, de még így is rémísztően sok fogy. Meg így, ha anyós, vagy anyám teszi tisztába nekik is sokkal könnyebb. De igazság szeirint nem ez volt a fő kérdésem.
Betti!
Nemrég volt a Kismama újságban egy leszoktató pelus minta a Huggies Pull&Ups nevet viseli. Erre gondoltál? Igazán még nem néztem körül, mert egyszerűen nem is szól, hogy pisilni v. kakilni kéne. Erőltetni nem szeretném, pláne nem most, hogy cc. 1 hónap múlva születik a kistesó és némi visszafejlődés várható, így inkább majd, ha megszokta, hogy itt a baba, és nem is visszük vissza a kórházba akkor nekilátunk
Claire!
Pont most írtam Bettinek, hogy mikor születik a tesó és mikor próbálkozom a szobatisztaságra szoktatással.
Diszkont pelus! Annyi fajtát próbáltunk, még a Plusz-os, Tesco-s, Auchan-os, Rossmann-os, DM-es, Pampers, Huggies, noném darabszám kapható pelenkákat, vagy 5 félét, de vagy ezért, vagy azért nem vált be. A Pampers, Huggies azért nem mert keskeny és bevág a comjánál, 2 noném pelenkával jártunk még így. Az Auchan-os Rossmann-os, Plusz-os meg kívül műanyag borítású, bepálott a feneke, volt ilyen a nonémek között is. Volt 1 olyan noném pelenka amit akárhogy adtam a gyerekre mindenhogy kifolyt a pisi. Nagy volt mikor megvettünk egy hatalmas dobozzal, volt benne vagy 100 darab, de kinőtte amikor végülis ki kellett dobjam. Szinte minden héten próbáltam ráadni kb 2 hónapig.
A próbálkozásokból elég volt, a Libero pont megfelel. Passzol a gyerekre, mintha ráöntötték volna, kényelmes neki, sok pisit kibír, és a bőre sem pattog ki tőle.
Popsikenőcs, Bepanten. Mielőtt megszólnátok érte, azért mert ez vált be. Nem kenem vele mindig a fenekét, de mivel nem szól, ha kaka van és nem veszem észre igen rövid időn belül akkor baj van. Főleg, ha fogzós kakiról van szó, akkor meg aztán azonnal ki kell belőle szedni, ha nem így történik több apró sebből vérzik a feneke akár 10 perc után is és a Bepanten már másnapra javulást hozott eddig mindig a többivel ellentétben. Szerencsére most már átálltunk más nagyobb kiszerelésű fürdetőre ami elég akár 3 hónapig, és szerencsére több apróság már nem kell
De a kérdésem továbbra is fennál:
Tényleg 1 gyes jár két kisgyerekre, holott még az elsőre is járna? Csak a legkisebb után adják.
sasha