Új privát üzeneted érkezett!

az en dragam mar kiutotte magat, igaz meg mozog de mar takarodo volt. Megint alig evett es hoemelkedese is van :twisted: En nem ertem miert van csomoszor estere hoemelkedese. Most 3-4 napig nem volt most megint, es most meg inkabb.
Es meg egyedul is vagyok, es egesz ejjel nem fogok tudni aludni, mert nezegetni fogom nem megy e fel a laza...es leszakad a hatam ugy faj!
ah ez nem az en estem!
Vendég

Tami! Nekünk is olyan, csak nem piros. A bőre ami lehámlik az fehér, alatta a bőr normálisnak néz ki. Csak hámlik. Megpróbálom lefotózni majd!

sz.andi

Andi: ugyi vagy! En is ugy erzem sosem voltam meg ilyen idoben kesz.Nekem sajna meg a kepeslapiras hatra van. Azt annyira nem szeretem es meg inkabb nem szeretem feladni :evil:
Vendég

en megprobaltam lefotozni de nem latszik semmi. pedig eloben eleg felelmetes.
es en multkor mutattam a vedononek, ere o annyit mondott: telen ki szokott szaradni a babak bore.
Vendég

Wera:hazaertetek rendben? Norci hogy birta az utazast?
Vendég

Andi! Alapjában mi még mindig ezt az Unguentum Hydrophilicium-ot használjuk. A doktornéni ezt írta fel. Fehér tubus piros betűkkel. De a haját azt a Jonson's Baby Top-to-toe-val mosom.

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Vidókata!

Köszönöm a pü-t, pont ma vettem banánosat és üvölt tőle mint a....na mindegy.Most álomba sírta magát,hát ez van .

Megszeretném kérdezni Tőled szerinted nagy gáz, ha nem eszik tápot ennyi idősen? Csak kanalas kaját,???Gyümi főzi stb....
Biztos butának gondoltok pedig nem vagyok csak már elegem van s nem akarok ezen görcsölni,mert van másik két gyerkőcöm is akik elé nem idegroncsként kéne helyt állni, de 3-om napja csak a visítás megy mert kész vagyok szellemileg,idegileg+fizikailag.....
tappancs28

en igaz nem KAta vagyok es nem is orvos, de minden "szakirodalom" azt irja egy eves korukig kell a tap/tejpep.
Vendég

Vendég

Tami
Előszöris köszi a vendéglátást, nagyon jól éreztük magunkat! Megyünk máskor is!! Persze ha lehet... :D :wink:
A hazafelé utunk elég macerás volt, mert baleset miatt jó nagyot kellett kerülnünk, eléggé megszívtam. Nóri végig ébren volt, de szerencsére remekül tűrte a huzavonát, na meg a tömeget. Én már kevésbé.
Kép
Sajnálom h Annának megint hőemelkedése van. Furi hogy mindig így esténként :roll:

Most megint úgy érzem h életemben nem voltam még ilyen fáradt...

Holnap megpróbálok visszaolvasni!

JÓéjt!
Vendég

nagyon ügyi Anna! majjd megmutattom a lányzomnak hátha kedvet kap az intenzivebb mozgáshoz!
bencuri

orulok hogy rendben hazaertetk, nem is tudtam a balesetrol.
Norci eg ytunder latod !

A hoemelkedest en sem ertem es annak koszonhetoen hogy a doktorno szart a fejunkre multkor is es szalad nem volt modom megkerdezni.
Igaz Kata mondta estenkent magasabb a testho...na de akkor is, miert ennyire?
Vendég

Huh, hulla vagyok! Ma egyedül vagyok egész este én is, mert Ati céges vacsin van. Még jó hogy barátnőm átjött, mert nem csak fürdetnem kellett, hanem közben pont mára voltam feliratkozva mosásra 6-tól 10-ig, igy a mosókonyhába is szaladgálni kellett. Lizy egy koraest alvást kihagyott, igy fél 8-kor pancsiztattuk, evett cicit, és utána 50 tápot, és be is ájult. A mosás már szerencsére kész van, de el kéne mosogatnom, mert van egy halom mosogatni való! :? És lassan ennem is kéne valamit, mert kilukad a gyomrom!

Mivel az én nekem szánt ajándék ha oda is ér Anyjukékhoz, csak 20-án tudja lehozni nekem Mórra, igy akkor már megvárom vele 24-ét, és csak akkor bontom ki!

Mary!
Sajnálom Annának a hőemelkedést. Szerintem simán lehet fogtól....hisz az egy hosszabb folyamat.

Fürdetőszerek: Nem tudom, hogy meséltem e már, de itt nincs patikai. Vettünk egy itteni márkájút valami Tip-toe-wash akármi. Azt tökre szeretjük. Multkor fogyóban volt, vettem egy ujat, de ugye Ati is látta, hogy fogyóban, és a munkahely melletti boltban ő is vett. Nem ez a lényeg. Elkezdtem vele mosni Lizy haját, és elkezdett üvölten olyannyira, hogy ki kellett szedni a vízből. Én magam észleltem, hogy szúrósabb szaga van (pedig csont ugyanaz volt mint az előtte lévő). Másnak kipróbáltuk amit Ati vett, annak is más volt az illata mint amit azelőtt vettünk. Ugyhogy utána lementem a boltba, és csak ugy mertem venni, hogy lecsavargattam a tetejüket, és megszagoltam, hogy melyik az ami a Laura illata..... sikerült olyat vennem, és mondom mielőtt beteszem a bőröndbe, kipróbálom....és láss csodát, nem sírt, semmi baja nem volt. De ez olyan furi, hogy ugyanaz a termék, és más az illata...meg az, hogy ezt a gyerek észre is veszi. Bocs, hogy hosszu lett! :oops:

d.dodó

jo ejjszakat mindenkinek! Es jo hetveget!
Vendég

Jó éjt mindenkinek!
Kép

és egy kis esti zene, karácsonyi hangulatot keltő! Kép Kép

http://szentbibike.multiply.com/video/i ... et_it_Snow

Kép
Kép
Kép
titanilla78

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2010.01.29 13:59-kor.
Vendég

Tappancs sajnálom!
Iza halad előre! És egyre gyorsabban. :lol:
Bianka az oviban:
Kép

Kép
dittke

vkata: Itt vagy még? :lol: Ismét feltenném a Nurofenes kérdésemet. :oops:
fmarti

Most nézem csak, hogy már mennyi az idő! Nem csoda, ha már nincs itt senki. :lol:

[b]valamelyik Kata:[/b] Ha majd olvassátok, és időtök is engedi válaszolni, légyszi mondjátok már el a véleményeteket, hogy a Nurofent hány napig lehet folyamatosan adni, napi 1x 2.5 ml-es adagokban fogzási fájdalmakra? Előre is köszönöm!

Viki: Akkor neked nem is kell sütni-főzni karácsonyra?

Edit: Bianka nagyon aranyos és szépséges!

Andi: Mi is a dokinénink által felírt fürdetőkrémet használjuk, eddig mindenki dícséri Lea bőrét. Popsikrém is gyógyszertári. Más kenceficét nem használunk.

anyjuk: Anácskának nagy gyógypuszit küldök! Biztosan őt is a foga kínozza. :(

dodo: Drukkolok a holnapi utazásotokhoz!

muffin: Eliot nagyon ééééédes! Melyik Ikeában lenne az apukás babatali? (Én nem vagyok képben. :oops: )

Titi: Remélem sikerül beszerezni jó krémet!

Tappancs: Tejpép tényleg jó ötlet lehet! Remélem, valamelyik módszer sikerülni fog!

Ma voltak itt kolléganőim, szuperül éreztük magunkat! Jó volt végre kicsit kikapcsolódni, sokat vihorásztunk. :lol: Lea elbűvölte őket teljesen.

Jó éjt mindenkinek!
fmarti

Márti! Jó, hogy kikapcsolódtál egy kicsit!
Jó éjszakát mindenkinek! :lol:

Kép
dittke

Márti!
Én tegnap mondtam, de nem vagyok orvos. Én akkor adok neki, ha nagyon nyűgös, de max3X naponta. Lehet, hogy hülye vagyok, vagy buta, de félek, ha többször adom, akkor hozzászokik és nem fog használni. Én ilyen adu-nak tartogatom a nurophent. Egyébként a kúpt is szüneteltetem, azt mondták, hogy jobb egy pár napot kihagyni és utána újra elkezdeni. De ma sem éa tegnap sem kapott nurot Viki.

Hát nem tudom mennyire segítettem...Gondolom nem erre vártál..Bocsi!

sz.andi

Dittke! Olyan aranyos a lányod a miku ölében!!!

Olyan jó lenne már, ha Viki is fel tudná fogni a környezetét, azt amit mondok neki és válaszolni is tudna. Várom már, hogy beszélgessünk, játszunk, süsünk, hajtogassunk meg mittudomén...

sz.andi

Holnap apáék Komáromba mennek zenélni. Megint anyáéknál fogok aludni Vikivel.

Mennem kéne nekem is aludni, úgysincs már itt senki!
Viki 9-kor ébredt fel, én nem tudom, hogy a fenébe aludt eddig. Úgyhogy jól elhúzódott a fürdés. Még csak most aludt el a fürcsi ás kaja után.

Na nem beszélgetek magamban, megyek én is!!

Tita! Köszi a zenét!! Itt magamban halkan tök jó volt hallgatni. Egy kis forralt bor hiányzott csak. Na meg apa, és közben masszírozná a talpamat. ........hopp, a bilibe ért a kezem :lol: :lol: :lol: szép álom...
Talán egyszer!

sz.andi

Andi: Köszi a választ, azért jó, hogy hallok más véleményt is! Eddig én is csak 2 egymást követő nap este adtam 1x 2.5 ml Norofent Leának, de ma szerencsére nem kellett. Napközben nem adok neki, mert akkor valahogy jobban bírja a strapát. :lol: Szóval én is csak óvatosan bánok vele, de jó lenne pontosabban tudni, mennyire kell vigyázni vele. [/url]
fmarti

Andi: én az azzal nyúztam az előbb apát, hogy igazán megmasszírozhatná a derekamat. :lol: Egyelőre csak egy kis hátmasszázst kaptam, szerintem nem is számíthatok többre. :D

Jó pihenést neked is!
fmarti

Andi: hol a honlapos "jelzésed"?

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Sziszka: boldog féléves szülinapot Lucának!!!

Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Épp a kariajándékot csináltam a húzottamnak! :lol:

Na megyek aludni én is, kivi vagyok meddig...

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Nahát, még vagytok?? Nem is gondoltam!!

sz.andi

Én majd csak hétfőn adom fel!

Egyébknt minnyá visszateszem a www-t.

Ja, kéne a legutolsó taliról a kép vagyis a képek...Patr!! Te ígérted nekem, ugye? Feltenném az oldalra!!

sz.andi

Na úgy látom, mégis csak egyedül maradtam.
Akkor tényleg aludjatok jól!!

sz.andi

Ja, még annyit, hogy előzzük meg Vikit!

Lucának nagyon boldog feledik szülinapot!!!

Heneeee!!!Hol vagy?? Nem akarsz a vőlegényünkről fotót feltenni?? Hogy vagytok?????

Elvonulokmertmárúgysincsittsenkiésálmosisvagyokúgyhogyjóéjszakátnaeztbogozzátokkireggelmikorfelébredtek!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

sz.andi

Jó reggelt!

Nálunk legalábbis az van 4.54 óta...De legalább 10 után csak egyszer volt felsírás. Úgyhogy most egész kipihentnek érzem magam.
Csak azt nem értem, ha régen tudott aludni ilyenkor 6.30-7-ig, akkor most miért nem.... Na mindegy.

Srintem a Nurofent lehet adni több napon kersztl, nem nagyon van hozzászokás. Ha mégis ez iegesít, adhatsz énha Germicid C-t pl. helyette. Én alapvetően úgy próbálnám, hogy vmi fogzáskönnyítő először, kinek mi válik be, majd ha az nem segít, akkor Vibrucol, majd ha az sem, fájdalomcsillapító...

Annácska remélem jól aludt, nem bántja fogzás...

Bianka milyen szép, Dittke! Vörös a haja?

LÁNYOK!

Kép
andkata

SZÓVAL LÁNYOK! ÜGYESEN KITÖRÖLTEM A TELEFONSZÁM LISTÁT...
ÁTKÜLDENÉ NEKEM VALAKI?

KÖSZI

Kép
andkata

Jo reggelt!

Katam jottem hozzad szolidaritasbol! De tenyleg csak abbol, mert az en lanyom alszik:)
Csak egesz 6ig nem ebredt, akkor bevagta a 220at es most alszik tovab. De en ugy gondoltam nem szenvedem magam vissza alaomba, mert mire sikerulne megerkezik Aleko , meg kelni is kene, stb....igy inkabb igyekszem mindent megcsinalni, hogy mire hazaer ne nagyon legyen csorgos, zorgos dolgom, had aludjon.

Annam nem nyuglodott ejjel, amikor en aludni mentem rettentoen izzadt, szoval lehet megugrott a laza, de mostanra teljesen jo tapintas alapjan.
Lehet hogy a fogatol van ez a hoemelkedes tema, csak hat akkor is mindig megijeszt vele.

Marti: en sem szeretek sokszor egymas utan nurofent adni.En kb ugy csinalom mint Kata. Napkozben egyszer Dentinox, este egyszer, eleinte csak ez volt, aztan kiprobaltam a vibrucolt, nekunk az is bevalt, Nurofent csak akkor adok mikor olyan 37,7 folott a hoemelkedese.
Tudom arra meg nem kene semmi, de en felek hogy nagyon felemegy( igazibol sosem volt meg magas laza, de mivel magas az alap testhomerseklete szerintem nagyon be tudna lazasodni ha nem kapna semmit, vagy ha igazan beteg lesz)

Tita: aranyos a cica, de a pokos oldalt azonnal kinyomtam- fujj, irtozom a pokoktol. Pihizzel! Es Tamasnak ossz ki hetegere par feladatot had pihenjel!

Mindenkinek szep hetveget!
Nekunk mara nincs programunk, bar Annaval mi delelott kimegyink valamerre papa had aludjon, csak hat boltba nem szivesen a tomeg miatt, postaval gyogyszertarral, bankkal ismet probalkozunk, meg neki veszek par pepet igyunnepek alttra, a korte is bejon neki:)
szoval gazdagodott a repertoar, alma, szilva, korte akar kanallal is, es cumibol a sutotok is:)
Fozit ma lehet probalok neki ujra, marmint csak krumplit.
Vas meg cukkinit. Tenyleg eheti o is hejjastul fozve a cukkinit? VAgy neki hamozzam meg?
Vendég

Kata: kuldtem
Vendég

Sziasztok

Kata:küldtem én is-na akkor kétszer kapod meg :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

ááá,hülye esős idő-be kéne mennem a piacra,meg ide-oda,de Apa dolgozik,kölkök itthon,és esik az eső,így nem tudok,mert ha babakocsival megyek,én ázok szét,ha meg kenguruba viszem ,akkor ő :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
Kép
Kép
kike

Jó reggelt!

Mi eglsz jól aludtunk. Fél 9kor bevágta a szunyát, nemrég ébredt. Volt fent 2kor, 5 után, 6 után, de összességében jó volt.

Andikám!
Sima gyógyszertári modókenőcsöt használunk, popsira naturlandosat, amikor piros volt neki aki sudocremet.

Márti!
Kukta leszek csak. ;)

Sziszka Lucájának Boldog Fél évet és Boldog névnapot!

Még nem tudom mit főzök. Megyünk ma utazóágyat venni, bemegyünk az intersparba nagy bevásárolni. Lehet h egy kis gyrostál lesz a végén belőle, mert az hamar meg van.
20150601134430

SOS!

Ti, hogy használjátok a Sterimart mert Én nem bírom ugyan is ahogy Szabi orrához közelítek vele el kezdi rángatni a fejét! Nem akarom lefogni mert akkor meg üvölt mint akit gyilkolnak! Segítsetek!
Vendég

Én nem főzök mert tegnapról van még Baconbe tekert csirke máj és krumpli püré!

Andi! Mi is azt a fürdetőt( gyógyszertári) használjuk amit a többiek írtak! A popsikenőcsünk is gyógyszertári! Neve nincs csak száma!

Most Szabinak is nagyon piros a popsija de a sudocrem nem vált be így írt a dokinéni más fajta gyógyszertárit!

Sziszka! Lucának Boldog Félévet!
Vendég

Jó reggelt!

Babu4 Hát szerintem muszáj lesz lefogni! :? Ha láttál volna engem, amikor Roli orrát szívtuk! A gyerek fekszik az ágyon. Én ráülök úgy, hogy a kezeit is lefogom a térdemmel. Egyik kezemmel fogom a fejét, másikkal az orrszívót, vagy a Sterimart. Szóval szerintem muszáj lefogni és nem egyhamar lesz, hogy megengedi!

Anyjuk! Anna nagoyn tündér a videón! Milyen kis ügyes! De amikor hason van, akkor is félelmetes sebességgel mozognak a lábai. Nagyon tetszett!

Ma megyünk délelőtt vásárolni, karácsonyi vásár, miegymás. Délután meg vendégek jönnek.

Dittke! Nagyon szép a nagy lányod! És a Télapó is nagyon profi!

Sziszka! Boldog fél évet Lucának! (bár lehet nem is jártok erre)

Kép
szly27

Babu én lefogom, hiába ordít. Valamit valamiért. És kegyetlenül ki is szívom az orrát, ha muszáj. Ezt megtanultam legalább munkám során, hogy a "sajnálos" énemet félreteszem és ez nagyjából még a saját gyerekemmel is megy. Mondjuk amikor vért vettek tőle akkor majd meg szakadt a szívem...

Tamara, miből gondolod, hogy jön Anna foga? Látod is?

Csak azért kérdezem, mert én még semmit nem próbáltam, mert nem tudom a nyugtalan alvás attól van-e? Napközben nem nyűgös, éjszaka ha felébred is inkább visítozik, játszik. Ha fogzana, gondolom sírna inkább....

Patri: 3 volt?

Kép
andkata

Kata, 3 már volt!
Volt 1, 3, 4, 6, 8, 12, 14, 16, 20, 22. (24 nincs)

Kép
Kép
patr

linda, eliot-2008.blogspot.com de a vonalzóm alatt a www is az.

kata már itt vagyunk. :)

johnson's... mi vettünk egy testápolót Eliotnak, hogy az esti masszázst tudjam mivel csinálni. Direkt levendulásat, mert az nyugtató hatású. Erre pár nap múlva olyan kiütései lettek majdnem az egész testén, hogy nem győztem elmúlasztani neki!!!

andi, mi is a fürdetőkrémet használjuk (gyógyszertári, tégelyes, fehér tégely piros betűk). és utána hintőporozok. Bár voltak itt érvek hogy miért ne és le is álltam róla, de amióta az idióta johson's úgy kiütötte a gyereket, most megint használom, mert azzal csinálom a masszázst (erről tudom hogy nem lett tőle baja...)

tappancs, szerintem senki nem néz butának. de én tuti nem. én csak azt érzem hogy tök jogosan vagy kétségbeesve és próbálsz megoldást találni. én is kilennék a helyedben.

fmarti, az örsön

KépKép
muffin

akkor 2

Kép
andkata

Adventi naptár 2.

Kiskarácsony, Nagykarácsony...

Kiskarácsony, Nagykarácsony!
kisült-e már a kalácsom?
Ha kisült már, ide véle,
Hadd egyem meg, melegében!

Jaj de szép a karácsonyfa
Ragyog rajta a sok gyertya.
Itt egy szép könyv, ott egy labda,
Jaj de szép a karácsonyfa.

Béke szálljon minden házra,
Kis családra, nagy családra,
Karácsonyi fenyő ága
Hintsél békét a világra!

Minden gyermek izgalomban,
jön-e már a kis Jézuska?
Ideér-e ma estére
Karácsonynak örömére.

Gyertya lobban, fenyőágon
ettől oly szép a Karácsony.
Álljunk körbe, mindahányan
énekeljünk boldogságban.

Karácsonykor azt kívánom,
hogy a dalom messze szálljon,
minden szívre, rátaláljon
és a világ jobbá váljon.

...és ha elszállt már az ünnep,
ha a lángok messze tűntek,
emlékezzünk, újra várva,
karácsonyi boldogságra.

Kép
Kép
patr

tamara én is azt akartam még mondani, hogy félelmetesen ügyesen mozog Anna!!! :)

KépKép
muffin

koszoni Anna a disereteket!

Hat a fogabol annyi latszik, hogy meg van dagadva lenn az inye.
Igazabol nem latom hogy szenveden. Abbol gondoltam hogy az ejjszakai fel fel siras a miatt volt mert mikor bekentem az inyet utana egyszer sem sirt fel.
Napkozben sem hisztis inkabb csak neha sirdogal, foleg ha a cumisuveget a szajaba teszi.
Csak remelni tudom hogy nem valami mas faj!

Mi is hamarosan lemegyunk had aludjon Aleko.
A vasarlashozmindenkinek sok turlemet. BAr lehet csak ne vagyok ilyen kenyes hogy a hajam tepem az embertomeg miatt.
Vendég

Most persze durmol,hogy mennénk mézeskalácsot sütni a sógoromékhoz...

Tamara, nem gondolnám hogy más fáj Annának.Csak a saját lányom miatt kérdeztem. Assezm este én is bekenem, ártani nem árt. Tegnap néztünk anyával és a jobb első metsző helyénél kifejezetten kemény. Hátha így tovább alszik majd...

Kép
andkata

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?