Huh, hulla vagyok! Ma egyedül vagyok egész este én is, mert Ati céges vacsin van. Még jó hogy barátnőm átjött, mert nem csak fürdetnem kellett, hanem közben pont mára voltam feliratkozva mosásra 6-tól 10-ig, igy a mosókonyhába is szaladgálni kellett. Lizy egy koraest alvást kihagyott, igy fél 8-kor pancsiztattuk, evett cicit, és utána 50 tápot, és be is ájult. A mosás már szerencsére kész van, de el kéne mosogatnom, mert van egy halom mosogatni való!
És lassan ennem is kéne valamit, mert kilukad a gyomrom!
Mivel az én nekem szánt ajándék ha oda is ér Anyjukékhoz, csak 20-án tudja lehozni nekem Mórra, igy akkor már megvárom vele 24-ét, és csak akkor bontom ki!
Mary!
Sajnálom Annának a hőemelkedést. Szerintem simán lehet fogtól....hisz az egy hosszabb folyamat.
Fürdetőszerek: Nem tudom, hogy meséltem e már, de itt nincs patikai. Vettünk egy itteni márkájút valami Tip-toe-wash akármi. Azt tökre szeretjük. Multkor fogyóban volt, vettem egy ujat, de ugye Ati is látta, hogy fogyóban, és a munkahely melletti boltban ő is vett. Nem ez a lényeg. Elkezdtem vele mosni Lizy haját, és elkezdett üvölten olyannyira, hogy ki kellett szedni a vízből. Én magam észleltem, hogy szúrósabb szaga van (pedig csont ugyanaz volt mint az előtte lévő). Másnak kipróbáltuk amit Ati vett, annak is más volt az illata mint amit azelőtt vettünk. Ugyhogy utána lementem a boltba, és csak ugy mertem venni, hogy lecsavargattam a tetejüket, és megszagoltam, hogy melyik az ami a Laura illata..... sikerült olyat vennem, és mondom mielőtt beteszem a bőröndbe, kipróbálom....és láss csodát, nem sírt, semmi baja nem volt. De ez olyan furi, hogy ugyanaz a termék, és más az illata...meg az, hogy ezt a gyerek észre is veszi. Bocs, hogy hosszu lett!