Katus, sokat gondolunk majd rátok, és jelentkezz majd, amint tudsz!
Anita, szuper a kép
Judit, én sem vásároltam még semmit - eddig azért nem, mert csak pénteken jött meg a táppénzem
, most hétvégén azért, mert Péter megint buliban volt/van
, a jövő héten meg azért, mert nem lesz ötlet
. A legnagyobb baj az, hogy időnk se nagyon lesz - illetve délelőttönként majd Marcival bumlizunk boltról-boltra, hátha eszembe jut valami. Ilyenkor szoktam azt érezni, hogy a kényszeres ajándékvásárlás miatt a karácsony sem az igazi már... De aztán lehet, hogy mindenkinek mézeskalácsot és narancslekvárt ajándékozunk, az legalább saját készítésű és szívből jön
Gyöngyi, nagyon klasszak lettek a mézeskalácsok! Én kaptam egy finn receptet, amiből megsütöttem életem eddigi legjobb mézeskalácsát, de még nem volt időm feldíszíteni őket. Bár amilyen ütemben fogy, a hétvégén már nem lesz mit feldíszíteni
.
Ildi,
Rékának boldog születésnapot kívánunk utólag is!
Megyek, Marci ki akar mászni az ágyából... Ma éjjel először aludt egyedül, megint este 9-től reggel 7-ig húzta a lóbőrt, amiből arra következtetek, hogy semmi szüksége nincsen ott rám éjszakánként
. Úgyhogy amint veszünk egy új, normális matracot a hálószobába, amiből nem állnak ki a rugók, hivatalosan is vissza fogok költözni
. Fura, hogy most hoztuk haza a kisfickót a kórházból, és már ott tartunk, hogy egyedül alszik, vannak kedvenc kajái, imád "szerelni"... de ez az élet rendje...
K.