Hello lányok.
Most gyorsan írok, de csak mert megígértem. Igazából egy halom vasalnivaló vár, és egy kupis lakás. Este jönnek anyósék névnapozni
. De hogy minek?? Pont az előbb jutott eszembe, mikor pakoltam a mosógépbe, hogy ha hoznak ajándékot, én képtelen leszek puszit adni apósomnak! Meg egyeltalán minek adnak ajándékot, azok után ahogy bántak/nak velem??? Szóval elegem van belőlük.. meg most szedhetem rendbe a lakást csilli-villire
. Pedig egyeltalán nem érnek ennyit!!
Szülőszoba: én inkább nem kezdek bele, mert teljesen más az életfelfogásom mint nektek. Ez persze nem gond, de nem akarok ebből vitát, vagy bármit mert semmi szükség rá, és nem sok értelme lenne
Úgyhogy téma lezárva
.
Banyóci,
azért égő, mert én szinte még sehol nem voltam ezen a tetves világon
. Külföldön sem, jó, Mo.-n néhány helyen igen, oszt.kir-on, meg nyaralni Balatonon, Zsórifürdőn, Hajdúszoboszlón, meg Abádszalókon. Már három éve oda járunk nyaralni, Atiék még régebben. De az is kezd már el balatonosodni
. Ja meg kiskoromban voltam az állatkertben. De se vidámpark se semmi
Nem voltunk akkor sem valami tyú de gazdagok, pénz nélkül az ember meg nem sok helyre tud elmenni. De annak ellenére hogy anyu egyedül nevelt hármunkat, minden évben elmentünk egy hétre nyaralni
. Most érzem csak át mekkora dolog ez!!
Na nem nyígok tovább...
A mondatot úgy értettem, hogy a kiscsaj nem valami gyönyörű arccal rendelkezik. Lehet hogy bunkó vagyok, de szerintem nem tartozik a legszebb gyerekek közé. Ennyi.
azért remélem nem haragszol?
Gyönyörű virágot kaptál a fiúktól! Irigyellek, én valentinnapra egy jó kiadós veszekedést kaptam
. De mi nem is tartjuk ezt a napot.. nem értek egyet vele ezért.
Linda,
Gondolom a sógornőd az első babával volt várandós mikor férjhez ment. Én már most úgy nézek ki, mint aki félidőben van, esténként meg úgy, mint a hetedik hónapban voltam MEndivel. Azóta sokaktól hallottam hogy a második babával nagyobb hasa van az embernek, mint az elsővel. Hát én élő példa vagyok erre, pedig kilóra teljesen uannyi vagyok, mint Mendivel ennyi idősen!
Most gondolkodom rajta hogy elmegyek lefoglaltatni a másik ruhát ami tetszett, mert abban tényleg nem lenne feltűnő a pocakom. Viszont az sokkal egyszerbb ruci.. de inkább mutassak egyszerűen nagyszerűen mint csicsásan csúnyán
Örülök hogy minden rendben van a babával, és veled!! Látod mondtam én hogy nem lesz gond
. Nem látták még az UH-n hogy fiú lesz vagy lány? Minek örülnétek jobban? Egy egészséges fiúnak, vagy egy egészséges lánynak? Vagy kérdeztem már?
Neked nincsenek hülye álmaid?
Nem fogyózom én, de valamivel ellensúlyozni kell a mértéktelen kajálást
. Számomra ismeretlen okból pont azokat a dolgokat kívánom, vagy inkább csak azokat tudom megenni, vagy meginni, amik a legjobban hízlalnak
.
Most szaladok a lakás után. IGaz, még Mendi sem alszik, de remélem azért ez nemsokára megváltozik
.
További szép napot nektek, és szorítsatok este, hogy ne vágjam rá az ajtót leendő rokonaimra
.
Legközelebb elmesélem a mai sztorimat
pusszancs,
Betti