Andi! egyáltalán nem voltál sok. sőt nagyon megértelek. és könnyekig meghatódtam a soraidon...
Nagyon sajnálom. De leírok most nektek valamit.
Egyik rokonoméknak nem jött a baba. kivizsgálások, stimu, jópár lombik... baba nemvolt. aztán jött az örökbefogadás. És esküszöm, hogy olyan szép kislányt még életemben nem láttam,mint akit örökbefogadtak. 3 hónapos még nem volt... aztán jött egy kisfiú is, aki haláli. ebből azt akartam kihozni, hogy tudom hogy fájdalmas, hogy nem te hordtad ki, és beleérzek, hogy nagyon rossz, hogy nem lehetsz terhes. de ha rád mosolyog egy kis tündér, és azt mondja ki neked hogy anya...annál szebb nem lehet a világon!
Úgyhogy ne szomorkodj. próbáljátok meg az örökbefogadást, és meglátod akkor megnyugszol.
még egy rövid történet. Ismerősömék is elhatározták, hogy örökbefogadnak, mert 8 évig nem sikerült nekik a baba. miután elindították az örökbefogadást, meg minden , pár hónapra rá terhes lett a lány. hát senki nem jutott szóhoz. orvosok is csak csodálkoztak
Kívánom nektek hasonlókat!! és remélem egy olyan kis tündér költözik hozzátok aki elfeledteti veletek ezt a sok könnyet. sok erőt és boldogságot kívánok!