Új privát üzeneted érkezett!

Jaj, félreérthető voltam!
Aki engem húzott!
Az volt az aláírás, hogy Babanet angyalkája!

Viki, csúcs ez a kép!

Zsunak ezt néztem karira!
http://www.arvarazs.extra.hu/?p=product ... tromos-gitár-mikrofonnal-simba

Kép
Kép
patr

Jázmin nagyon édi! Autóval játszik? :shock: Vagány csajszi lesz? :wink:

Lackó! :lol: De édes!

Levim
alszik, és horol! :shock:

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

Kike!
Szted a pecsétből nem jön á az illető?
20150601134430

Mennyit írtatok míg mi sétálni voltunk!

Én is ráírtam ugye a borítékra a nevem, így wera-nak nem kellett találgatnia!

d.dodó

Az uram is feladta a csomit ma, én írtam rá nevet. Lehet várni hétfőn Postás Józsit :lol:
20150601134430

Titi! Köszi! De annak idején elmentettem!

Kriszti! Hát nálunk ahová lépek ott autó terem, így az ülőgarnitúrán is volt pár. Persze Jázmin rögtön lecsapott rá!

Kép
szly27

Patti!
Tök jó ajándék lenne! Zsuzska muzikális?
20150601134430

Sziasztok!

Levinek boldog feledik szülinapot!

Muffin nagyon szupik a képek. Ha megkérlek elküldenéd nekem a blogodnak a címét? Megvolt nekem a könyvjelzőmbe, mert szoktam olvasgatni, de eltűnt, fejből meg nemtudom a címet.

Patr szerintem a gitár nagyon szupi. Nekem is tetszik. :D

T.kriszti édes lehet Levi ahogy horkol. Megyek és meglesem! :D

Kép
linda24

Sziasztok!

Kepzeljetek, idetalaltam!!! Gyerkocok alszanak MINDKETTEN!!!! :D :D Mi pedig hammolunk, csacsogunk. Isteni ebedet kaptam nyamiii!
Cuppa mindenkinek :wink:
Vera
Vendég

wera!
Örülök, hogy odataláltál, és hogy fincsi ebédet kaptál!

d.dodó

Werus!
Ügyi vagy!

Én is elmondhatom h a Lacijaim alszanak mindketten :lol:
20150601134430

Wera! Jó nektek!! Jó csacsogást! És jó kajálást! Azért az alvó gyerekekről kérünk képet!!

Viki, Zsu állandóan énekel, táncol, a jézuskától is állványos mikrofont kért! Hát most kap egy gitárt is hozzá!

Kép
Kép
patr

Még hisz a Jézuskában?

Tök jó h ennyire szereti a zenét. Szeretném ha Dundi is ilyen lenne. Apósom már alig várja h zongorázzon neki ha ott leszünk.
20150601134430

Viki:nem kell megnézni a pecsétet :lol: :lol: :wink:

Kép
Kép
Kép
kike

Viki, sokat hallgattam zenét, amikor a pocakomban volt! Zsolti már sanyarúbb sorsú, ő inkább Zsuzska énekét hallgatta a pocakomban!
Még hisz a Jézuskában, bár már meséli, hogy sok osztálytársához nem a Jézuska hozza a fát, hanem közösen díszítik. Szerintem még annyira szeretne hinni benne, hogy nem firtatja a dolgokat!
Azt hiszem ez az utolsó Karácsony, amikor még hisz benne

Kép
Kép
patr

PatrÍ:á,bocsi,egykezezek....

nagyon jó ajándék lesz,de a füled is bírja majd? :lol:

Kép
Kép
Kép
kike

Mav és ha rákattintasz az aláhuzott összetevőre akkor oldalt a sárga ablakban kijön h mért "mérgező".

nicike

[quote]Z írta:solti már sanyarúbb sorsú, ő inkább Zsuzska énekét hallgatta a pocakomban!

Kép
20150601134430

Sziasztok!

Jó volt látni Titeket Patri és Ági! Még ha csak ennyi időre is....

Lányom kidőlt, hiába, aki nem alszik éjszaka... kicsit én is pihiztem.

Eliot írtó cuki! mikor jöttök Evelin?

Véda, olyan kis szívmelengetőek a történeteid!

Kata, örülök, hogy előkerültél! Dorci remélem jól!

Dodó jó utat!

Az én angyalkám hétfőn repül...

Más nem maradt meg sajna...

Kép
andkata

Hat ez jo. Az osszes nivea cucc amit hasznalunk tele van ilyenekkel.
Akkor miert gyartanak ilyeneket direkt gyerekeknek.ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Vendég

Mav a johnsons is :evil:
eddig nem vettem komolyan az ijen dolgokat,de már kezdek hinni ezekben.... :evil:

nicike

hat jo volt Weraekkal. kar h ilyen messze laknak. meg hogy majdnem mindenki messze lakik.....

Kata: majd irok neked rovid osszefoglalot:)
amugy en pont ugy csinalom ahogy mondtad mi ezen a heten csak itthon voltunk.

sutottem sutit es nagyon vacak lett :oops: beegtem.

amugy szuper volt a ket kiscsaj, Nora mint a villam ugy kuszik mindenhova. Es jo kislany volt teljesen!
Vendég

Mav minden kozmetikum tele van ezekkel es volt Angliaban egy kutatas egy teljes musor volt errol es abban volt hogy csak az altalunk hasznalt kozmetikumokon keresztul mennyi mereg megy bele az anyatejbe.
Sajnos csak a kulon meregmentes tetmekekben nincs, az meg pokoli draga( legalabbis nekem).
Azert van benne, mert eladhato, es mert ok tojnak bele milyen lesz tole a gyerek bore....
Vendég

Mav!
Mi gyógyszertári fürdetőt használunk, szép is a bőre a csávónak.

AKatus!
Pihenj kicsit.
20150601134430

mi is gyogyszertarit hasznalunk ,megis nagyon csunya sajnos a bore, de nalunk ez varhato volt en is ferjem is nagyon problemas boru.
Vendég

WERA: a suti aljat ne egyetek majd meg!!!!!!!!!!!!Most vettem eszre tok egett :oops:
Vendég

most már én is a gyógyszertárit fogom használni,azért mondta a doki h nézzem meg mik vannak ezekben...

nicike

Én néztem azon az oldalon lehet terméket rendelni,de ár az nincs :(

nicike

Lányok, ha nem vmondtam volna még: SOSE HASZNÁLJATOK JOHNSON'S FÜRDETŐT, SŐT SZERINTEM EGYÉB TERMÉKET SE!!!

Nagyon allergizál! Kismillió gyereket láttam, akinek ettől lett csalánkiütése!

Mav- mizújs apa fronton?

Patri, olyanra licitáltam, mint a Tiétek! KKÖÖSSSZZZZIIII!!!!

Kép
andkata

Tamara, hogy áll Anna az evéssel?

Elfogadja tápot?

Kép
andkata

Kata, meg is vetted a hintát, vagy még csak licitáltál rá?

Kép
Kép
patr

még nem nyertem meg....
18-án jár le asszem...

Kép
andkata

S:O:S Katák :oops:

Vettem szoptanítot és kurvára nem megy vele az etetés lehorgássza a gyerek és már a cicit se fogadja el, ilyenkor mi van?????????,

segítsetek mert rohamot kapok mentem :evil: :evil:
tappancs28

Nem 15-én, Patri...

Nézzétek meg csajok! Szerinte nagyon jó ruha-ajánlatai vannak...

http://www.vatera.hu/listings/index.php ... s=kisazoli

Kép
andkata

Ilyen ülést vettünk:
Kép Kép

Kép
Kép
patr

Apa még négy napot dolgozik,aztán azt mondta nem jön haza,majd csak 4.-én,amikor megy dolgozni...hülye.......
Csak mert kiabáltam vele,márpedig nem fogom szó nélkült tűrni a hülyeségeit.....

Szegény Kristinek akkor jó szülinapja lesz....és most sem akar velem aludni éjszaka...meg van buggyanva...nem normálissss

Kép
Kép
Kép
kike

Kata!
helyzet valtozatlan,kinlodunk. :cry:

Akkor ezutan fogat se mosok,nem furdok,nem eszem... :lol: :lol: :lol:

Ezekben a babe cuccokban is van? aki hasznalja megnezne?
testapolot akkor milyet hasznaljak? kiidegel az ilyen!!!!!!!!!! :twisted:
Vendég

Tappancs, Adél is leszedte az elején. Ragaszd magadra! És fogd meg a másik kezeddel az ő kis kezét. Nálunk így megy. Ha be se veszi a cicit a szájába, az nagyobb gond. Én olyankor azt csináltam, hogy odatartottam a száját és nyomtam bele egy kicsit a pótlásból. Előbb utóbb elkezdett enni...Mostanra teljesen rendeződött...
Elfogadja a cumisüveget különben?

Kép
andkata

Akata, Patr,
Jó volt találkozni, még ha csak kutyafuttában is 8)
Köszi a ruhákat, Patr, máris van köztük néhány olyan, ami tuti befutó Szonjánál (nyári virágos ruha :wink: farmerkabátka kövekkel :wink: ) asszem jövő héten törhetem a fejem, hogy mit adjak a virágos ruha alá, hogy ebben mehessen oviba :roll:

Akkora zsákokat adtál, Patr, hogy utána a Mountexben erős kíséret mellett nézelődtem: én voltam a babakocsis tolvaj-jelölt... de amúgy szuper ajándékot találtam ott a Zolinak! Na meg a tesómnak is! Úgyhogy részemről befejeztem a vásárlást!!!!

Azt nem tudom, hogy végre olvassak-e vissza, vagy folytassaam a karácsonyi ajándék elkészítését??? :roll: Vagy végre pakoljam el a ruhákat, amiket kaptunk Patritól??? :roll:

KépKép
szkagi

ata: koszonjuk a kerdest, egesz maig azt hittem nincs gond, de ma ismet nem evett ebedre tapot, aztan alvas utan sem fogadta el, igy kibabraltam vele es belekevertem a maradek bebi etelt, hat igy megette.
Amugy hajnalban este nincs gond, meg a reggeli is egesz jol megy de ebedtol 8ig minden csak ne tap.
igazabol nem allunk rosszul nap vegere osszejon kb 600tap, 100tea, fel gyumolcs papi, es egy fel alma.
A fene se tudja miert elegelte meg ennyirre a tapot....
Vendég

Szia Kata

Nem fogadja el a cumis üveget se +vettem medella poharat, amivel itatni lehetne az is kilőve....eddig csórikám szívta a cicit amiből 3-om napja semmi ezért gondoltuk,hogy kipróbáljuk ezt a szerkentyűt levolt ragasztva,lefogva akeze símogatás stb...de meglátta és itt volt vége végre bement a szájába a cici és mikor beleszívott visító rohamot kapott :cry: azota a cict látni se akarja csak üvölt :roll: :roll: .Innét kezdve kész vagyok...3-om alkalommal úgy ahogy eszik főzit de ezáltal olyan kő kakija van, hogy felér egy szüléssel és persze nem eszik sokat kb 60 gr-ot ami gáz és folyadék nélkül ........megőrülök....mért nem sikerül semmmmmmmmmmmiiiiiiii... :cry: :cry: :cry: :cry:
tappancs28

Patti: tok jo az ules, latom Zsoltinak is bejon, megfogja hogy az ove, es senkinek nem adja:)
En izgatott vagyok hozzank mikor erkezik meg az angyalka kuldte kis csomag...:)
Bar ami azt illeti meg en sem roptettem a roptetni valokat :oops:
Vendég

Wera: most bezzeg brummog es kopkod es sikkant ezerrel, ugy latszik tarsasagban nem megy meg neki:)
Vendég

4. fajta tápnál tartunk egy rakat péppel együtt, és csak öklendezik mindennel :(
tappancs28

Én is kíváncsi vagyok mikor érkezik az angyalkás csomagunk Maryékhoz, és hogy kitől. Még jó hogy 20-án jönnek haza Mórra, és akkor el tudja hozni!

d.dodó

Üveges kajákat nem fogad el csak ha főzök akkor van esélye , hogy eszik, ez nem gáz csak az, hogy keveset hammol nem iszik és nincs lehetőségem , hogy fokozatossan rávezessük a szilárdra.

Gyűlölöm ezt az egészet 3-om éjj4el 5-6 alkalommal sír, hogy enni kér s én ott állok mint egy f@sz már bocsi :oops: és sikeresen folytom bele minden éjjel a folyadékba :( kész vagyok......

_Mit lehet kitalálni még?????
tappancs28

nehany kep:
Kép
Kép Kép Kép Kép
Vendég

Marha király, hogy ez a legfrisebb hír a sztrájkról:
"Romlott a helyzet a ferihegyi repülőtéren péntek délutánra, jelentős késésekkel, járattörlésekkel kell számolni, ezért a Budapest Airport azt javasolja az utasoknak, hogy légitársaságaiknál érdeklődjenek járatukról mielőtt kimennének a reptérre. Szollár Domokos, a BA szóvivője pénteken délután az MTI-nek elmondta, hogy nagyon lelassult az indulási forgalom, jelentős a zsúfoltság, és nem várható, hogy a helyzet javul a következő órákban. Ezért a késő délutáni és esti járatok között lehetnek olyanok, amelyeket a légitársaságok törölnek."

d.dodó

akor lehet holnapra megint javul a helyzet, elotte is ugy volt, mikor nagyon gaz lett utana javult.
de azert tenyleg hivjatok majd oket fel mielott kiindulnatok a repterre.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?