Sziasztok!
Bogi,
Az első mondaton fél napot gondolkoztam, mire rájöttem. Én tényleg a cukorra voltam- vagyok kíváncsi, a könyv miatt nem aggódom, majd ráérsz. De mindezt annak tudom be, hogy megtavart a gyermek.<!--attachment: n_vtelen-65686.unk*attachment_icon.gif*image/bmp*20.2**n%e9vtelen%2ebmp --><center><pre>
névtelen.bmp (20.2 k)</pre></center><!--/attachment-->
A rotyiknak örülj, az én kis fiam is szopcsi közben rotyogtat, de rendesen. Csak arra ügyelj, hogy te mit eszel. Én egyszer bekaptam egy nagyobb adag savanyú káposztát, na, azt megérezte a drágám. Úgy fájt a hasa, hogy este 7-9ig üvöltött. Ines fel is tette az ajánlott ételeket, nézd meg!
Az éjszakán meg ne aggógj, mi 7 hetesek vagyunk, és a gyermek tegnap este is evett:10-kor, hajnalba1-kor, ill. 5-kor. És amikor meg volt fázva, vagy ha meleg van a szobában, akkor inni is kér még.Én mindig elalszok a szopcsi közben, aztán majd visszateszem, ha megébredek.
Az meg, hogy veled van, szerintem természetes. De inkább ő aludjon veletek!
Gondold el, hogy 9 hónapig, ti egyek voltatok, most meg szegényke egyedül éjszaka... Ha én éjszaka rosszat álmodok, akkor régen mindig az anyukámhoz kívántam bújni, ma meg már a férjemhez, de azonnal. Neki sem lehet jó akkor egyedül. Legalábbis nekem ez a véleményem.
További képek, mikor láthatóak?
Ines,
nagyobb méretben is jó a DM-es pelus, mert én a 3-6 os Liberóval már ellátam magam a munkahelyemről, így szerencsére pelust még nem kellett venni. De a gyermek rohamosan dagad, nemsoká már kicsi lesz...
Szerintem a két hós oltásra- akkor mérik újra már tuti 5 kiló felett lesz jóval.
Na. szólít
manóka