Viki! Jól vagyunk leszámítva, hogy Szabi köhög, tüsszög és szörcsög! Voltunk dokinál vele! Sterimar, Cebion csepp, Rinathiol és orszi porszi. Éjjel persze nem aludtunk a szörcsi miatt!
tamara, nem a youtube-os videómat teszem fel, hanem magába a hozzászólásba töltöm bele. Remélem vera odatalál. mondjuk tényleg nem egyszerű. 78/a. mi először a d-hez mentünk. mondom semmi gond, gyorsan odaszaladok az a-hoz. (szakadt az eső) erre megyek visszafelé, d előtt cs!!! aztán c aztán b de aztán 78/a/2 és csak utána a 78/a/1! Úgyhogy ahelyett hogy gondolná az ember hogy a d és az a között van b és c ehelyett a fél utcát vissza kellett szaladnom. úgyhogy nem csodálom hogy nem talál oda...
bondi ide is jöhetnél egy kicsit tevékenykedni. meg azt is ki kéne találni hogy mikor találkozunk
amúgy csajok én felvetek egy alternatív talit a két ünnep közöttre az ikeában. apásat. majd még kitalálom hogy melyik nap és aki tud és van kedve az jön, aki nem, arra majd gondolunk.
annak a családnak ahol szoktam hagyni Eliotot nagyon vacak a mikrója és kb. húsz éves és gondoltam karira meglepjük őket. nézegettem teszveszen hátha találok valami jót. Hát találtam is. Nagyon jót nevettem:
"32 literes Dimarson mikrohullámú sütő (hibás, nem melegít) eladó. Grill, légkeverés és főző funkció, digitális vezérlés. Előre beállított 8 főzőprogram. Üveg forgótál és grillező fémtálca tartozék."
szerintetek??? végülis csak egy apró hibája, hogy nem melegít.
Marcsi: ügyi lesz Lilla! Én 10 voltam amikor az öcsém született és elég hamar én lettem a pesztrája. Volt hogy anyu elment apu elé és elég sok időbe telt mire hazaértek. Ilyenor én fürdettem etette és altattam + a húgomat és magamat is megvacsiztattam. Emlékszem amikor az öcsém 6 hós volt eszembe jutott, hogy ma fél éves és mire anyuék hazajöttek szépen megterítettem és kiírtam szalaggal az ajtóra kötözve, hogy Norbi fél éves. Innen tudom pontosan milyen korán vigyáztam már rá. De ha most megnézek egy 10 éves gyereket, el sem tudom képzelni, hogy rábízzam akár Olivért is. Pedig én elötte a húgomra is sokat vigyáztam....
De nekem ez valahogy természetes volt csak később jöttem rá hogy ez elég durva...
Egy lányban szerintem van annyi anyai ösztön már ilyen korán is, hogy tud vigyázni egy gyerkőcre! Lilla naggyonügyi lesz!
muffin, azért vagyok ilyen vagesz, mert anyu tegnap sokat segített.
tali? jövő hét? a hvége sajna nem jó, mert készülődés és keresztelő. hétfő de., kedd kora du. aztán már bármikor jó. mikor vagytok otthon?
észrevettem valamit ami érdekelne, hogy ugyanaz a csaj árulja a teszveszen is meg a vaterán is. mi lenne, ha egyszerre megvenném mindkét helyen és utána kiverném a balhét, hogy mi az, hogy már eladta a terméket másnak? na jó, lőjetek le ha fárasztó vagyok.
ja hát én is úgy gondoltam, hogy az eladó nem tudja, hogy mindkettő én vagyok. De tényleg, ilyenkor mit csinál? Mindenesetre megmondom neki a végén, hogy mindkét helyen én voltam, és nem nyomom fel ha leakciózza nekem. persze nem csinálom meg (nem is vagyok regisztrálva a vaterán) csak vicces lenne.
mav és veletek mi van?
hé csajok, megkaptam a családit! tök jó így karácsony előtt!!! igaz, hogy a júliust elbuktuk, de most megkaptam 4 havit egyben (ráadásul emeltet kapunk) nagyon örülök neki!!!
Jó, hogy vagy!
Az viszont nem jó, hogy fáradt vagy Hányinger nem ritkul?
Olivér várja már az ovit? Jan. elejétől már oda is fog járni?
Tegyél fel róla képet!!!
Négy adag mosás lement,mosogató gép is végzett,meg én is a nagy edényekkel.
Nem semmi hogy Eliot még csak egyszer evett....Domi nem is tudom hányszor,megszámolni is sok lenne Eszik fekvés előtt,fekvés után,és néha csak úgy... És úgy örülök hogy még elég neki a tejci
Na tudtam beszélni a dokival, azt mondta vegyek halicar kenőcsöt ha nem javul hétfőn hívjam.
Meg mondott egy oldalt ahol fel vannak sorolva a "méreganyagok" amik a tusfürdő,sampon ilyenekben vannak...
Megnéztem...naná h a mienkben van
Szly: Jázmin nagyon édes és milyen ügyesen ül. Olivér ilyenkor már mászott és ült egyedül, de Levi még csak most próbálkozik az előre felé pofiraeséssel.
Szly: Nem olyan nehéz mint gondolod! Olivér nagy cumis volt és mégis sikerült. Most vanesély, hogy a Jézuskánál kicserélje valami plusz ajándékra! Meséld el neki a cumis mesét amit multkor valaki feltett, nekünk az is segített. Kicsit átformáltam, nálunk a mikulás vitte cumiországba a cumit, hogy az anyukája meggyógyítsa őket, mert az összes szét volt már rágva.
Levi kűzd a babatornázóval. Az oldalsó csörgőket ami arúdon van be akarja kapni és sehogyan sem sikerül. Nagyon vicces. Szerencsére még nem kezdett el sírni, pedigilyenkor már rég megy az üvőltés.
Hú, nálunk az előbb csöngetett a szomszéd néni, délelőtt nem voltunk itthon, hozott egy csomó levelet!
És közte volt a Babanet angyalkája is! Kaptunk egy szupi könyvet, Forrai Katalin Jár a baba jár, van benne egy rakás gyerekdal, meg mondóka, meg játék!
Köszönjük szépen angyalka! Van egy tippem, hogy ki lehetsz, de még nyomozok egy kicsit!
Titi! Én is gondoltam rá, hogy a Jézuska majd hoz ajándékot a cumiért cserébe, ahogy te is csináltad a Télapóval. Na majd még megálmodom. Jázmin még nem igazán ül. Jó, megül egy darabig, de ezelőtt még nem is próbáltuk, most is csak a kép kedvéért. Roli már ilyenkor szuperül ült.
Patr! Most akkor te az angyalkától kaptál ajándékot, vagy attól, aki húzott? Én egyébként felírtam a feladót, szóval aki tőlem kapja, nem kell találgatnia!