Sziasztok Csajszik itt vok, csak ugye dolgonom is kell. Ráadásul helyettesítek is úhygogy bevagyok havazva.
Bikfy, hát nem a legjobb hírekkel jöttél. De próbáld meg úgy felfogni a dolgokat, hogy tudjuk, h mi a probléma, és ez orvosolható. Mert ugye sok embernél, ez már egy éves próbálkozás, vagy esetleg egy vetélés után derül ki. És ha szépen kezelni tudják, akkor ezeket simán kitudod kerülni. Nagyon drukkolok neked, h mihamarabb babásodj. Na de elsősorban ebből a fránya arcüreggyulladásból lábaj ki.
Princzike, neked is hasonlókat tudok csak mondani mint Bikfynek, hogy a rosszban próbáld megtalálni a jót, hogy rendberaknak, és akkor jöhet a baba. Fogyni is fogsz ettől a diétától tutira. Tudom, h nagy erő kell h rááljon a szervezeted erre az étrendre, de ahogy Bikfy is mondta hozzá lehet szokni, és egy idő után nem fognak hiányozni azok az ízek.
Edi, hogy vagy? Voltál orvosnál?
Pingi, én még azt hiszem nem is gratuláltam a kislányhoz
, de most megteszem, szóval nagy gratula. És nagyon szép neve lesz a kislányotoknak.
Virág, a magne B6 napi 2x szednem kell a magzatvédő mellé, e mellett volt hányingerem
De két napja jobban vok, nem vagyok olyan álmos sem már, és nem is émelyegtem azóta annyira. A tej tényleg jó rá. Volt olyan este, h 2 l is lecsúszot.
Azt szeretném kérdezni, ha nekem 4 éve volt egy cicám, akivel egy lakásban laktam, akkor nekem is érdemes lenne megcsináltatni ezt a toxoplazma viszgálatot? Ezt alapból csinálják, vagy kérni kell?
Ranita, nagyon sokat gondolok rád. Én még ilyenről nem is hallottam, amin Te most átmész!? Teri, nincs esetleg valami híred róla?
És te hogy vagy, mennek a megadrukkok!
Ha valakit kihagytam ezer bocsánat, de azt is Ölelem!!!
Hétfőn megyek védőnöhöz, aztán majd jövök a hírekkel. Persze addig is itt vok
Nem tesztel valaki mostanában?