Nna, végre alszik Natikám...
Nem nagyon olvasgattam vissza...
Akata, én is hasonló éjjelen vagyok túl. Nati megfázott tegnap, éjjel kétóránként ébredt, akkor orrpucolás és cicizés... ki vagyok nyúlva..
Gondoltam, egy megfázással nem viszem orvoshoz, úgyis a szokásosat mondaná, de azért kérdezek egyet Katáktól: ha esetleg piros a torka, akkor is ugyanúgy csak C-vitamin (és köhögés esetén köptető) kell az orrszívás mellé? Nem lázas, és nem érzékelem, hogy fájna neki!
Angyalkám: reméltem, ma találkozunk
szólj majd, ha tudsz felénk jönni, várlak!
Patti, inkább utalnék, ha nem gond. Ki tudja, mikor lesz tali legközelebb, és nem szeretek tartozni. Küldesz nekem pü-ben számlaszámot? Köszi!
Muffin, annyira örülök!!!!
És ti is angyalok vagytok ám!
És minden elismerésem az energiádért!!!
Eliot édes!
Titi, de jó, hogy erre jársz! Levit Isten éltesse! NEked meg kitartást!!!
Orsi: nem vagyok ám ennyire pörgős, csak az ünnepek előtt nagyon meg kell szerveznem az időm, hogy a négy hónaposom mellől azért tudjak ide-oda rohangálni. Sokszor hetekig csak séta-ovi-játék-alvás van.
Most meg a keresztelő is a nyakunkon. Tudom, szép lesz, de csak azt látom egyelőre, hogy szét fogom szervezkedni és pakolni az agyam aznap (persze sokan együtt csináljuk), és egy csomó rizikós tényező van - pl. 11-től mehetünk kaját kipakolni a bazilikába, fél 12-kor keresztelő, déltől kaja, de 1-re elvileg be kellene fejezni a bulit, hogy be tudják zárni a bazit. Az én családom meg nem arról híres, hogy csendben lapátolnak, aztán elhúznak (Muffin, azt hiszem, hasonló a családunk vérmérséklete
)... Na mindegy, majd lezsírozzuk az atyával, hogy ő zárjon be, úgyis ott lesz velünk az agapén. Lényeg: hogy még nem tudok örülni.
És kis pogánykámnak még vmi rucit is szeretnék venni, igaz, a keresztszüleitől kap majd, de még nem hozták, jó lenne egy biztonsági darab...
Arról nem is beszélve, hogy a nagy bélésemmel kezdek nem beleférni azokba a gatyókba, amiket pár hete túrtam magamnak, terhesruhában meg mégsem mehetek... talán ma el tudok szökni nézni valamit.
Na jó, nem borongok, hanem angyalkára hallgatok és magam elé képzelem a karácsonyt, látom, nektek bejött