Új privát üzeneted érkezett!

Adventi naptár 13.

Bartal Klári:
Karácsony szava

Üzent a Karácsony. Hószín fehérrel,
Hogy tiszta legyen minden palota,
Aklok homályát söpörjük ki végre,
Kunyhónkban égjen száz lámpa-csoda!

Fenyőfák zöldjével fülünkbe zúgta,
Hogy bízzunk benne: öröm közelít,
A torzsalkodást felváltja a béke
S megnyugszik talán száz sóvár irígy.

S pirossal suttogta, szívünk színével:
Szeretet lángja csak, mi melegít,
Legyen haragnak, gyűlöletnek vége,
- Üzent Karácsony Krisztus születik.

Kép
Kép
patr

ez tetszik meg sosem hallottam

Wera bator es jonnek :P :lol: :D
Vendég

Orsi, az 1. már volt!

Ami köszi, igaziból jól vagyunk, csak Zsolti sokszor ébred, én meg nehezen alszom vissza, illetve mire elaszolm megint nyöszörög.

Megyünk autósülést venni, délután meg már négy gyerekünk lesz, egész hétvégén, nem tudom mennyit tudok itt lenni.
Szombaton még anyósom is jön.

Már nagyon sokadszorra került a vers laptetőre :D

Titi, vigyázz magatokra!!!

Evelin, örülök, hogy végre jó híreket kaptatok, nagyon cuki Eliot a képen!
Bocsánat a többiektől, alig látok ki a szememből!

Kép
Kép
patr

Köszi Lányok a választ.

Marcsi hülye voltam és felhívtam :cry: Csak az aszisztensel tudtam beszélni és nálunk bekell jelentkezni,és csak szerdán meg csütörtökön vannak.
Erre közli velem szerdán nincs időpont,de minek is adna ha csütörtökön úgy is megyek :evil: :evil: :evil:

Lányok ugye nem lesz baja?vagy mit csináljak????

nicike

Babák gyönyörűek :)

Eliotot úgy megszeretgetném,kis falatka :D

Köszi a válaszokat az utós ülésre is.

Akkor csak a concord marad, brendonban 69.ezer.
Nézek valami használtat.

nicike

Pati köszönjük ma is a szép verset Kép
Én nem tudom ,hogy mi van ezekkel a kisbuszokkal ,hogy ilyen rosszul aludnak Kép

Kép
csugi

Patr!

Köszi szépen a verset!
Ezt én sem ismertem... :oops:
kitartást a hétvégére!

Apa most hívott, és szerinte Emma téli álmot alszik. Mert még alszik..!!! :oops: Mostmár én is azon gondolkozom, hogy felébresztem... :roll: De akkor meg nyűgös lesz... :roll:
Vendég

Szép napot :P

BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT LEVIKÉNKNEK!!!

Evelin!

Én végtelenül boldog vagyok az EEG-s hírek végett :P
Amúgy, véleményem szerint a te életed másnak 2 életre is elég lenne... Leborulok előtted.
Imádom, ahogy Eliot alszik :D

Vkata!
Dórika jobban van?

Viki!

Hiányozni fogsz 6 napon át! :cry: :cry: :cry: És Dunci is :cry: :cry: :cry:

Ági!
Ha feladtad az ajándékot, és van szusszanásnyi időd, gyere!

Betegeknek jobbulást! Karácsonyra mindenki legyen makk egészséges!!!

Mi nehezen aludtunk el (10-kor), de aztán nem volt gond, csak 2X ébredt. 2-kor és 5-kor. Hurutos még a köhögése, és orrszívózni is kell 3-4X egy nap, de nem lázas, és nem is nyűgös. Inkább akkor sír, ha rátör a fogfrász, akkor viszont nagyon :(

Tegnapi szívmelengető élmény 1:
Szól a karácsonyi zene /Szálljatok le c./ Lilu ül a fotelban, ölében Csabi, akinek a fejét puszilgatja. Elkezdtem én is énekelni a dalt, mire fel Lilu is, és erre Csabi olyan végtelen szeretettel nézett Lilura, és úgy mosolygott rá fel, hogy láttam, Lilu teljesen elérzékenyül, mire nekem meg folyni kezdett a könnyem :cry: :D Olyan jó volt...

Tegnapi szívet melengető élmény 2: szaloncukrot fűzünk, zene továbbra is szól. Csabi játszik a szaloncukrokkal. Lilu rám néz:
- Anya, tavaly ilyenkor Csabi mekkora volt?
Mutatom a kezemmel.
- Jó, hogy most már itt van velünk? - kérdezem tőle.
Bólogat, és hirtelen feláll, hozzámbújik, és látom, megint elérzékenyült.
- Ne ijedj meg, Anya, örömömben sírok, hogy itt van velünk a kis Csabika... Mert olyan nagyon szeretem... Meg téged is...
Sokáig ültünk ott így összeölelkezve, boldogan.

Mindjárt jövök képekkel!

Véda
Vendég

Csugi:
akartam képet rakni de azt írja ki még mindig h
hiba

Ezt nem értem,pár napja se tudtam képet rakni :evil:

nicike

Nicike bőrgyógyászatra nem tudod elvinni,mert ha viszked is neki még egy hétig szenvedjen?és ha nagyon beteg valaki akkor is azt mondják neki ,hogy nincs időpont?nem lehet másik orvost választani?mert ez így nagyon rossz

Kép
csugi

Dodó kedvéért:

Kép Kép

Csabika a szaloncukor nézegetés közben Kép

Csak úgy Kép

Véda
Vendég

tök jó. a blogba ami képeket feltöltök, csinál belőle albumot. csak eddig nem tudtam hogy kell nyilvánossá tenni, de most sikerült. Úgyhogy képek eliotról (új nincs közte, csak amik a blogban is benne vannak)
http://piacasaweb.google.com/gyongyev

KépKép
muffin

Sziasztok!

Levinek boldog feledik születésnapot!

Babócák nagyon édesek! :D

Sajnálom a rossz éjszakákat! Mostanság nálunk is elég vegyesek. :?

Muffin! Örülök, hogy jó lett az eredmény! :D
Golgotavirág? Melyik fajta? Termést is szokott hozni?
Remélem virágzik addig.

Dodóék nem holnap utaznak?

Karácsony. Szenteste itthon, másnap anyósék, harmadnap anyuék, aztán a hétvégén nagyszüleim. Ott most nem hiszem, hogy sokáig leszünk, mert csinálni kéne a lakást. Bár én Levi miatt nem tudok semmit segíteni. :(

KépKép
KépKép
terek.krisztina
Tatabánya

véda, megható lehetett. :)

na én megyek és mostmár tényleg felébresztem a mormotát. :) Enni is kell!!! :)

KépKép
muffin

Nna, végre alszik Natikám...

Nem nagyon olvasgattam vissza...
Akata, én is hasonló éjjelen vagyok túl. Nati megfázott tegnap, éjjel kétóránként ébredt, akkor orrpucolás és cicizés... ki vagyok nyúlva..

Gondoltam, egy megfázással nem viszem orvoshoz, úgyis a szokásosat mondaná, de azért kérdezek egyet Katáktól: ha esetleg piros a torka, akkor is ugyanúgy csak C-vitamin (és köhögés esetén köptető) kell az orrszívás mellé? Nem lázas, és nem érzékelem, hogy fájna neki!

Angyalkám: reméltem, ma találkozunk :( szólj majd, ha tudsz felénk jönni, várlak!

Patti, inkább utalnék, ha nem gond. Ki tudja, mikor lesz tali legközelebb, és nem szeretek tartozni. Küldesz nekem pü-ben számlaszámot? Köszi!

Muffin, annyira örülök!!!!
És ti is angyalok vagytok ám! :wink: És minden elismerésem az energiádért!!!
Eliot édes!

Titi, de jó, hogy erre jársz! Levit Isten éltesse! NEked meg kitartást!!!

Orsi: nem vagyok ám ennyire pörgős, csak az ünnepek előtt nagyon meg kell szerveznem az időm, hogy a négy hónaposom mellől azért tudjak ide-oda rohangálni. Sokszor hetekig csak séta-ovi-játék-alvás van.
Most meg a keresztelő is a nyakunkon. Tudom, szép lesz, de csak azt látom egyelőre, hogy szét fogom szervezkedni és pakolni az agyam aznap (persze sokan együtt csináljuk), és egy csomó rizikós tényező van - pl. 11-től mehetünk kaját kipakolni a bazilikába, fél 12-kor keresztelő, déltől kaja, de 1-re elvileg be kellene fejezni a bulit, hogy be tudják zárni a bazit. Az én családom meg nem arról híres, hogy csendben lapátolnak, aztán elhúznak (Muffin, azt hiszem, hasonló a családunk vérmérséklete :wink: )... Na mindegy, majd lezsírozzuk az atyával, hogy ő zárjon be, úgyis ott lesz velünk az agapén. Lényeg: hogy még nem tudok örülni.
És kis pogánykámnak még vmi rucit is szeretnék venni, igaz, a keresztszüleitől kap majd, de még nem hozták, jó lenne egy biztonsági darab...
Arról nem is beszélve, hogy a nagy bélésemmel kezdek nem beleférni azokba a gatyókba, amiket pár hete túrtam magamnak, terhesruhában meg mégsem mehetek... talán ma el tudok szökni nézni valamit.

Na jó, nem borongok, hanem angyalkára hallgatok és magam elé képzelem a karácsonyt, látom, nektek bejött :)

Kép
Kép
bondi

Wera! A bátor! Nem is te lettél volna ha nem indulsz el! :wink:

Evelin! nemtudom megnyitni!

Mefgyünk gyümizni aztán benézek!

Kép

Kép
ibm

Domi ma egész nap olyan furcsát kakil,mintha főzelék lenne :roll: ilyet még sose láttam nála.

Levinek nagyon boldog 6.hónapot!!
Sajnálom hogy nem akar enni rendesen a prücsök!

Olivérnek hatalmas gratula hogy ilyen ügyes,hogy leszokott a cumiról!

Muffin:Eliot nagyon édes!Milyen szépen szundizott vizsgálat közben! :P

Nicike:remélem Lili hamar rendbe jön!

Sajnálom a sok rossz alvós Babát,és Anyukákat!
Domi olyan szépen szundizott éjszaka,csak egyszer kelt fel.

Csabi nagyon cuki!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kike 2008.12.12 10:19-kor.

Kép
Kép
Kép
kike

nem azért mert nem kicsinyíted le

Húúúú Emmának milyen alvókája van :lol: :lol: :lol:

Kép
csugi

Csugi , nem,levannak kicsinyítve :(

nicike

Tamara, Kata, Evelin, Marcsi, Kriszti, Véda, Ami, : Köszi a köszöntést és annak is aki ezután köszönti Levit! Kép

Kariangyl: már megint bőgök!

Tamara: sajna nem, mert ő is fáradt, ráadásul vasárnap itthon sem lesz. El kell mennie munkaügyben.
Szeptembertől lehet, hogy megszűnik a munkahelye és már most el kell kezdenie szervezni az életét. 2 lánynak akiben nagy fantázia van (tenisz 14,15 évesek) most csinál jővőre versenytervet nekik, amit persze a szülőknek kell finanszírozni és az ő díjját is és most beszélik meg a részleteket. Ez azt is jelenti, hogy elég sokszor nem lesz itthon hétvégén és még külföldre is kell mennie a lányokkal versenyre.
Ennek nagyon nem örülök, de valamiből ki kell fizetni a számláinkat és stb. Meg persze ez szakmaileg is előrébb viszi, ami nem mindegy.

Lányok olyan jó megint kösztetek! Úgy hiányoztatok és nagyon szeretlek benneteket!!! Kép

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Veda: Lilu nagyon csupasziv kislany!
Meghato!
A hajad meg nagyon szep szinu lett! Jol valasztottak a "hozzaertok"!
Vendég

Véda Csabid nagyon édes,Lilud olyan drága lehetett. :lol: :lol: Jó lett nagyon a hajad szine.

Kike ez a hasmenés már igazán elhagyhatna titeket.

Evelin én sem tudom megnyitni.

Kép
csugi

Kike, Bondi: nektek is köszi!

Véda: már megint bőgök....
(bocsi csajok)

Viki: mi lesz velünk nélküled 6 napig? Kép
Babanet Viki nélkül? :shock: :wink: :lol:

Kari: mi 24-én itthon leszünk elősször. 25-én Tamás nagyijáéknál szokásos családi nagy buli. Anyósnak van 6 tesója és ott lesz a 17 unoka + 11,5 dédunoka.. Kép
26-án még nem tudom, valószínű nagynénémékhez megyünk. Vagy itthon pihi.... Aztán elvileg nevelőapámék és hugomék jönnek valamelyik nap karizni.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Lilus sztoriról jut eszembe: Tegnap Olivér olvasott Levinek, olyan édesek voltak. Olivér néha csak úgy odamegy Levihez és megpuszilgatja vagy, ha az ölemben van odajönés mind a kettőnket magához húz és megpuszilgat. Ilyenkor potyognak a könnyeim.

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Mennem kell mosogatni, halomban áll a koszos edény és ágyazni is kéne meg rendetrakni...
Meg kéne már kicsit díszítenem a lakást is. csak még nem tudom mivel és hogyan.... :roll:

Kép
Kép
Kép
titanilla78

Na, mire végigolvastam, már megint irtatok!

Levinek Boldog feldik Születésnapot!

véda!
Szerintem is nagyon szép lett a hajad!

wera!
Nemsemmi csaj vagy, hogy elindultál mégis.

titi!
Jó hogy újra jöttél.....próbálj meg azért a sok teendő mellett pihenni is.

fmarti!
Asszem te kérdezted a havat. Most is szállingózik éppen!

marcsi!
Igen, van net otthon anyuéknál, sőt a laptopom is viszem, de tuti hogy lényegesen kevesebb időm lesz.....inkább csak esténként. Már hétfőn megyek fodrászhoz, kedden fogorvoshz (és tartok tőle, hogy oda szinte 2-3 naponta járnom kell, mert két fogat huzni kell, és 3 fogat meg pótolni :? ). Meg Fehérvárra is be kell jutnunk még ünnepek előtt vásárolni. Meg megígértem anyunak, hogy sütök vagy 5 adag hókiflit, és 5 adag chocolate chips cookiest. Szóval nem fogok unatkozni!

d.dodó

te jo eg, en azt hittem csak 10 ora van es neztem ertetlenul Annara hogy miert akar mar megint aludni hisz most kelt fel :oops:
Vendég

Dori: ajalnom a Fehervarrol tegyetek inkabb le, vagy ha muszaly Lizy nelkul. BOLOLDOK haza van! Szokj hozza elore a gondolathoz ez itt Magyarorszag, es az elmult egy evben nem jobb lett a szitu hanem ezerszer sz.rabb!!!!!!!
Inkabb kapjon csak valaki egy kepeslapot vagy egy tal sutit, de nem eri meg Laurat kitenni ekkora stressznek!
Vendég

Hali

Kisbusz az ölemben, végül jött a papa, és neki felébresztettem...
Már evett, most böfizni kéne...

Dodó!
Azt elhiszem, hogy nem fogsz unatkozni! Gondolom van bepótolnivaló... :lol: :lol: Én már nemnagyon jövök, úgyhogy minden jót kívánok nektek! Remélem Lizy jól fogja viselni az utat, meg a környzetváltozást!
Azért én várni fogom a beszámolódat... :roll: :wink:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.12 11:11-kor.
Vendég

Mi apánkkal szülőire megyünk 5-re, most először hagyom magára Emmát...
Lilla lesz a bébicsősz...
Nem tudom, jól teszem e? :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2008.12.12 11:19-kor.
Vendég

Mary!
Pedig egyszer mindenképpen bevisszük, mert ott is vannak barátaim, akikkel talizunk, és nem tud mindenki átjönni Mórra, meg anyától sem várhatom el, hogy vendégül lásunk mindenkit! Otthon meg nem hagyhatom Lizyt, hisz nem erőssége cumiból enni, na meg a barátok is látni szeretnék! De szerintem max egy alkalom lesz, aztán utána max ünnepek után.
Amugy azért most itt is egy hétvégén igy karácsony előtt bolondok háza van a bevásárló központban! Mult hétvégén volt hozzá szerencsénk!

marcsi!
Köszi! Majd beszámolok hogy milyen volt az út!

d.dodó

Én sem nagyon jövök már szerintem,Áron megint alszik,megyek folytatom a díszítést meg amit tudok!

Puszi nektek!
Este benézek!

Marcsi! Szerintem Lilla elég nagy már,hogy rá merd bízni ezt a feladatot,ha valmai van úgyis csörög,de nem lesz! :wink:

Kép

Kép
ibm

Szupi könyveket vettem a karácsonyi forgatagban. Mindjárt lefénykéepezem.

Nicike!

Milyen gyerekorvos az,aki nem megy házhoz? Vidd be a gyerekügyeletre!

Patti!
Köszönöm!
Én is így vagyok mindig h nehezen alszom el.

Dóri!
Nekem is fogtok hiányozni! Lilu Kép

Tetsz a hajad!

Csabici szaloncukkerral kezdi a hozzátápit?

Titikém!

[quote]B írta:abanet Viki nélkül?

Cuki vagy! De ebben a nagy karácsonyi örületben fel sem fog tűnni h nem vagyunk itt!

Mi megjártuk a várost, a kari kirakódó vásárt. Tömtem magamba egy kis kürtöst, hoztam Apájának is, aminek majd a felét megint én eszem meg. + vettem neki gumicukit.

Laló 10 óta alszik a kocsiban, most kiraktam a konyhába.
20150601134430

Viki!

az én keresztfiam is László, és mi csak Lalónak hívjuk... 18 éves...

Egészségedre a kürtöskalit... nekem nem hoztál????
Vendég

KépKép
muffin

ne kérdezzétek hogy miért... az elsőt kézzel írtam be, a másodikat bemásoltam...

KépKép
muffin

Marcsi!
Fénypostáztam egy egész rakattal! volt közte diós, kókuszos, fahéjas.

Nem ment át?
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20150601134430 2008.12.12 11:43-kor.
20150601134430

most meg lehet nezni.
Jajj tenyelg toled szerettem volna kerdezni Muffin, te hogy teszed fel a youtubes videokat a blogra?
Nekem egyesevel nem teszi a videosavos aplikacioval, es nem is a sajat videoinkat mutatja sokszor :oops:
Vendég

Kép

Kép

Kép
20150601134430

VikiIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
nem er!
Hu a mindenit! Lehet en sem fogom tudni megallni hogyvegyek egyet az ikea elott most van egy kis bodeban aruljak. Multkor mikor Csillaekat vartam vagy ezerszer eljatszottam magamban oda megyek, veszek egyet....de aztan sikerult lebeszelni magam
Vendég

Akkor ne gondolkodj vedd meg! NA!
20150601134430

nagyon jók ezek a könyvek!

Dominak is kéne vennem valami ilyen keménytáblásat,mert nincsen neki,ami a nagyoké volt,már szétment :?

Én is kérek kürtöskalácsot!!nyami

Muffin:most jó :)

Kép
Kép
Kép
kike

aranyosak ezek a konyvek!
Vendég

Viki:mennyibe került egy ilyen könyv?

Ilyen még a nagyoknak is tetszene-tök jó hogy részletezi az állatokat!

De itt hol kapok ilyet?majd körbenézek,ha bejutok a városba....

Kép
Kép
Kép
kike

Kike!
750 Ft volt darabja. 1000ról volt leértékelve.
20150601134430

Hű,az tök jó!!! :D Nem is volt drága,és nagyon szuperek!

Olyan pocsék idő van,fúj a szél,esik,és hideg van :(
Pedig valamikor be kéne mennünk,de ilyen időbe :? :(

Kép
Kép
Kép
kike

Hát már nem nagyon lesz jó idő:

http://koponyeg.hu/

Cukipofi még mindig horpaszt, pedig már illene kelnie.
20150601134430

Jutalom az éjszakáért... Natikám még alszik :o)
Kimostam, kiteregettem, folttalanítottam, bekészítettem még egy adagot. És ettem eperkrémlevest (fiam tegnap rendelte, aztán jól lefikázta, így nekem kell feláldoznom magam maradékfeldolgozás terén.... :wink:), meg diós-petrezselymes tésztát a la Stahl. Nagyon finom.
És lehet, hogy még ruhát hajtogatni is lesz időm!!!

Viki, gyilkos fotó a kürtőskalácsokról :D
Jó kis köröd volt :)
De igenis hiányozni fogsz!

Ó, Tami, ha ezt tudom, teleettük volna magunkat kürtőskaláccsal! Hogy nem láttam én azt az árust!!!

Nicike, orvos :evil: :x mindenképp mutasd meg valahol Lilit!

Dodó, jó készülődést, problémamentes repterezést nektek!! És persze jó utat!

Ami, mutasd majd meg az idei díszeket is!

Marcsi, Lilla biztosan ügyi lesz a hugival, ne aggódj!

Patti, nagyon szép vers, köszi!

Véda, én is bőgtem veletek :) :oops:
Szép lett a hajad! Én is voltam tegnap fodrinál, de nagyon bemondónő-fejem lett :D a színe legalább szép!
Csabit így beengeded a szalonbogyók közé? Nati előtt nem lennének biztonságban :)
Viki:
[quote]C írta:sabici szaloncukkerral kezdi a hozzátápit?

:D :D :D

csugi, köszi a szmájlikat, majd tüzetesebben megnézem őket.

Kép
Kép
bondi

Evelyn, Eliot annyira cuki! És milyen pici abban az óriási kádban... felébredtek az anyai ösztöneim :lol: :lol:

Kép
Kép
bondi

Tami, Veráék megérkeztek már?

Kép
Kép
bondi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?