Rena!
Tudod páromnak valószínüleg az segített a legtöbbet, hogy sokat fogyott, kevesebb szén-hidrátot eszik és heti rendszerességgel mozog, alaposan megizzad. Sed Maca Vibe-t, folsavat és E-vitamint. ( Egy ideje komplex B vitamint is. ) Nálunk kb. fél év kellett hogy feldolgozza párom, hogy így is van tovább. Tudod nekem azt is felajánlotta, hogy váljak el tőle. És emiatt volt nagy depresszióban, mert tudja mennyire szeretnék kisbabát és ő pont ezt nem tudja megadni nekem, akiért mindent megtenne. azt hiszem akkor nyugodot meg, amikor eltelt pár hónap és látta, hogy azért én ugyanúgy szeretem. Vagy még jobban, mert hajlandó lett volna elendgedni is. Ez a legjobb tanácsom, hogy bízzatok benne az idő és a türelem megoldja a dolgokat. A spermaszám napról napra változik, ha most rossz is, vagy akár több hónapig, utána lehet javulás. Egyébként párom is selejtnek tartja magát a mai npig is. Azt mondta egyszer ő akkor lesz nyugodt, ha otthon leszek a saját kisbabánkkal.
És biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb összejön. Az a fontos, hogy ne zárkózzatok el egymástól, beszélgessetek, sírjatok együtt ha kell. Minden rendben lesz!!!!!