Új privát üzeneted érkezett!

babszim már el is tűntél? na neeeeeee :cry: :( :? :o :roll: :shock: :) :D :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Katám! Nagyon sajnálom. Ölellek!

Reni! Hiányozni fogsz! Nia tündéri azokkal a copfokkal.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


reni, jaj de rossz, hogy ilyen sokáig nem jössz :shock: :cry:
gyere gyors vissza :!: :!: :!: nehogy elfelejts minket ám!!!!!
írtam neked privit
:!:

Kép
Kép
piciboris
 
 

 
 

Sziasztok!

Boriskam, aranyos vagy, hogy hianyoltal köszönöm! Jol vagyunk, Davide maszik ezerrel, felterdel 9.5 kilo most. Nagyon keves idöm van mellette igazi kis örökmozgo.Borkad nemsokara egy eves lesz nagyon megy az idö...

puszilok mindenkit, egy tegnapi kep Davideröl:
Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


kicsiboris!

Hát még jó,hogy hiányozni fogtok :lol:
hiszen a babanet a 2.családom :lol:
Nem kaptam privit :roll:

Pandus!

Szerintem azt veszük meg amit javasoltál :lol:

zel!
Mindenki fog hiányozni,és Lukács is :lol:
Mikorra vagy kiírva :?:

jucmuc!
De jó,hogy jöttél :lol:
Csodaszép Davide :lol:

A konyhád gyönyörűűűűűűűűűűűűűűű

Csajok!

Holnap elviszem egy magán fül-orr gégészhez.
Megnézetem,mert egyfolytában szörtyög :lol:
m. reni
 
 


csajok!

Elviszem Niát kimaradt :lol:
m. reni
 
 


Kata, nagyon sajnálom :cry:

Zel, olyan édes :lol: A Genezisben azt is megnézik, hogy minden rendben van-e, vagy csak mozizás? Arra gondolok, hogy pl. nézik-e, hogy egészséges a szíve...

Reni, február nagyon messze van :cry: keres valami megoldást :lol: Nia nagyon cuki :lol:

Kép
domo
 
 


jajj jucim, de jó, hogy észrevetted a hiányolást :!: :!: :lol: :lol: olyan rossz valahogy amikor valaki, aki érdekel (mint te) eltűnik és nem jön többet!!! ne tedd ezt velünk, csúnya lány!!!
Davide teljesen más, mint a legutóbbi fotókon, nagyon helyes!!! olyan kis cuki!!! de több képet is tehetnél, már bocsi...és a karácsony? készülsz már rá?


reni, nem ment el a privi, meg üt a guta... :wink: na leírom akkor ide is, csak a csajokat nem akartam fárasztani ezzel:
szóval csak javasolni szeretném, hogy az elején kösd ki, hogy ha Nia játszik, eszik ne zavarja meg senki és ne járjon kézről kézre, nálunk ugyanis ez volt emiatt nem aludt aztán napközben, hisztizett, hogy ölbekerülhessen folyamatosan, és nem játszott csak rövid ideig...elkényeztette a család. ezt csak úgy tudtuk 'visszacsinálni, hogy egy hétig senki nem jöhetett be hozzánk...kemény volt...csak ezt szerettem volna veled megosztani :wink: legyél erős, anyóst hallgasd meg de ne vedd a szívedre amiket mondd :wink: és tényleg keress valami helyet mert ez nem járja, hogy eltűnsz :!: :!: :!:

domo?? hogy vagy?

trin?

odry??

mágnes, minden ok??

zel?? Lukácsod egy tündér, a nagy fütykösével meg aztán lenyűgöz itt mindenkit:o))) hiába...a férfi az férfi :twisted:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasz!

Jucmuc! Micsoda komoly segítséged van a konyhában!
Tényleg szép a konyhád. Tudnék benne varázsolni! :lol:

Reni! Márc. 12-re vagyunk kiírva! Addig visszaérsz hozzánk?!

Domo! Mindent néznek, és rendes "lelet" készül róla. Tényleg nagyon merem ajánlani.

Kicsiborcsám! Köszike! Mi is jókat mosolygunk még a naaagy fütyin!!
A családnak meg nem mesélhetem el, mert a dvd a karácsonyi ajándék része lesz.

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Jaj, lanyok irulok-pirulok.. :oops: tenyleg nagyon arik vagytok en pedig egy halatlan..! :D

Boriskam, meg mindig itt somolygok magambanteljesen igazad van eltünök mindig mint szamar a ködben... :oops: :lol: 8)
Egy darabig sehova nem tudtam irni most egy jo ideje a kaalisba irok de oda sem megy mindig es ide mar nem neztem el :oops: :oops: Az a baj, hogy altalaban amikor elalszik Davide (mar amikor siman megy minden) akkor tutira van ezer dolgom.
A netem nagyon lassu nincs vezetekesünk, a mobilom a modemem sokszor mire bejön az oldal felebred a gyerek... de nagyon hianyoztok am es sokat gondolok ratok is es a regi topikomra is...Teszek majd meg kepet igerem es köszi nagyon a dicsit! Igen, rengeteget valtozik szinte naprol-napra. Nagyon elrepült ez a tiz honap. Karacsonyra keszülünk, vettünk mar fat is igazit ikea-ban. Ha januarban visszavisszük visszaadjak a pizt. 10 euro. De lehet, hogy megtartjuk, elültetjük.. :D Varjuk mar nagyon, de gondolom minden babas es pocakos varja nagy elmeny ez mindenkeppen.
A lakast mar diszitgetem olyan jo kis karacsonyi hangulatot teremtek. Csinaltam szegfüszeges narancsot is nagyon jo illata van. Ferjemnek egy szep orat veszek. Huu hat most jo sokat sikerült irnom... :lol:

Reni,

Nagyon köszönöm! :P Sajnalom, hogy Niat orvoshoz kell vinned remelem semmi komoly! Lattam rola a kepeket nagggyon szep kislany! :P

Zel,

Köszönöm szepen. :P Igen, tudom, hogy ügyes kis konyhatünder vagy! En is nagyon szeretek alkotni. Fözöcskezd ki magad most mert Lukacs baba születese utan nagyon nehez lesz a legegyszerübb dolgokat is elkesziteni... :D de megeri kit erdekel? :lol: Gyönyörüek a kepek Lukacsrol! :P

Most nezem csak, hogy fel tizenegy huzok fürödni hajat mosni amig alszik a fönök. :lol: :lol: :lol:

Millio puszi mindenkinek akinek nem irtam annak duplan! :oops:

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!

jucmuc, micsoda meglepetés! Méghogy térdel? Hiszen lassan segít neked a pakolásban! Mondd beszél már Davide? Szerintem mindenki megérti, ha ritkán jössz, hiszen a kölökgólya a legfontosabb + a párod és te, aztán jön az összes többi. Persze azért hiányzol, mint mindenki, aki ritkán ad magáról életjelet.

reni, :shock: február :shock: ? Hú, de le leszel maradva! Ezt jól meggondoltad? Kérjél a Jézuskától mobil internetet.
Most akkor, hogy van ez az új lakás dolog? Februárban költöztök oda? Nia, továbbra is nagyon aranyos, olyan helyesek amikor lefelé görbül a szájuk (persze csak akkor, ha műbalhé). Jobbulást a ksi királylánynak!

katata, kötsz idén is olyan jópofa állatkákat? Érzel valamit, emiatt a sok hormon miatt? Párod, hogyan reagálta le ezt a váratlan fordulatot, vagy nevezhetjük disznóságnak is?

zel, jó jó. hogy te sürögsz-forogsz a konyhában Lukáccsal, de mi van a csíkokkal, meg a tv-állvánnyal. :wink:

sapé, minden ok?

A hancúrozásról csak annyit, hogy azért fájt olyan cefetül a derekam, mert ülőideg gyulladásom van, így kicsit ritkábban engedem közel apácskát magamhoz. Minek nekem gyerek, mikor nekem magamnak állandóan valami bajom van :roll: ?
bbilona
 
 


Ilonám!!! jaaaaj, kész vannak, csak elfelejtettem újságolni. Sőőt, tegnap vettünk egy tv-t is, emrt a régit már nem lehetett megjavítani. A biztosító szépen hozzájárult az új tv árához. Fényképezek, aztán jövök.
Ja, meg szedünk apával fenyőágat, mert a karácsonyi dekort meg akarom ma végre csinálni!

Sietünk haza! Pusszanat!!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok!
Még mindig szimbiózisban, remélem a héten és jövő héten így is marad.. Aztán pedig már a karácsonyt igazán megvárhatná Beni, és ha már így van, akár jöhetne is dec. 30-án, ahogy én szeretném... :wink:

jucmuc:
Hát neked igazi kissegítséged van a konyhában, úgyhogy egy szót se,hogynincs időd, tessék jönni gyakrabban! :wink:

reni:
Na ezt te sem gondoltad komolyan, hogy februárban jössz majd??? Egy jószomszéd, ahol néha be tudnál jelentkezni?

Én úgy sütnék mézeskalácsot, meg mindenfélét, de már nem merek nekiállni tésaztát gyúrni és nyújtani.... Megpróbálom Apát rávenni, hogy ebben segítsen, hátha sikerül... :roll:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


juci, nem kell ám szégyellned magad, csak gyere amikor tudsz, olyan édes ez a fiúcska!!! az óra tök jó ajándék, mi most nagyon visszafogjuk magunkat ajándékügyileg, nekünk most a házunk az ajándék :lol: :lol: írjál majd Davide-ról, miket tesz-vesz, próbál felállni? pusssza, nagyon szép a konyhád :wink:

ilonkám, de jókor jött ez a gyulladás.... :cry: de azért csak lát benneteket az a lepedő :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

mágnes de örülök, hogy egyben vagy még!!!!! jól van, kicsi Bani tudja, mikor kell jönnie :lol: :lol: hogy gondolsz a szülésre? néha eszembe jut, hogy az elsőnél mennyire nem tudtam, mire számítsak, ha lenne második már jobban képben lennék, de félnék is...te?

zelem, gyere a fotókkal mert már lukad az oldalam :lol: :lol: :lol:

többiek?

babszi, jajjj nem is jössz már??? :cry: :cry:

sapé???? hogy van Ágota? készültök a karácsonyra?

kata? hogy vagy?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!
Itten vagyok én is.
Ma ismét megjártam a vérvételt és megittam a cukros löttyöt. Hétfőn is volt sima éhgyomri vér és vizelet vizsgálaton és az okés lett.
Annával haza kellett buszoznom ahol többször fel kellett vennem. Olyan édi volt mivel korán (1/2 7-kor) kelt a buszon fogta magát először az ölemben elaludt majd leraktam magam mellé és ott is elaludt. Hajlott lefele a kis feje. De nem hagytam elaludni, mert nem birom cipelni, mert igy is fáj a hasam.
Kata! Sajnálom hogy abba kellett hagyni a lombikot!

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Boriska:
Őszintén? Jobban tartok tőle, mint 2 éve...Annával nagyon szép élmény volt, és félek, hogy haBence nehezebb jön, akkor elhalványítja a szép emlékeket a mostani szülésem... Valahogy kételkedem benne, hogy kétszer ekkora szerencsém legyen, bár azt mondják, a második gyorsabban jön... Azért mondogatom a kis mantrámat, hogy szép szülésem lesz, minden rendben lesz, de azért a félsz ott van.... :?

Gyöngyi:
Hát nem lehet egyszerű buszozni Annával... Megérti, hogy nem tudod felvenni?

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Ági! Nem. Oda áll elém és mondja, hogy hopp-hopp. Ha nem veszem fel hisztizik.
Ja még kérdezted valamelyik nap a copfot. Nem egyszerű nála sem csinálni. Valamikor kéri, hogy csináljak neki és 5 perc mulva már nincs a hajában. Mostanában hajmosás is kész rémálom nála. Ahogy meglátja a sampont hogy leveszem vagy csak kiejtem, hogy hajmosás ugrik ki a kádból és a dugót is huzza kifele. Mondtam akkor megyünk és rövidre vágatjuk a haját, mert néha úgy áll neki mint a szénaboglya. Csattot sem egyszerű a hajába tenni azt is kiveszi.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


gyöngyike, húú hát nem lehet egyszerű Annával ez a 'kirándulás....azért vigyázz az emelgetéssel :shock:

mágnes, azt hiszem ezt el is tudom képzelni, mert én sem panaszkodhatom, Borka nagyon megkímélt, ő fáradt el jobban...és én is tartanék, hogy ennél csak rosszabb lehet, de te gondolj mindig arra, hogy ez egyetlan nap lesz, kemény és fájdalmas, aztán csak pozitívan csalódhatsz, nem?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Csajok!

Remélem valami csoda történik és valahogy lesz netünk :wink:

Kicsiboris!

Valahogy ki kell bírni :roll: Nálunk is lesznek gondok,bizti,de próbálok
alkalmazkodni :lol: köszi a tanácsokat

:lol:

Voltunk a dokinál,a bébinek semmi baja.Nem szabad szívnom az orrát csak ha beteg :shock:

A FÉRJEM ÉS A DOKI MEGFEJTETTE,HOGY A KORISMERETEM:ANYUSZ
HISZTIKUSZ AGÓDUSZ,ÉS KINEVETTEK A DOKIVAL
m. reni
 
 


Sziasztok!

Sokat dolgozom, de Decemberben mindig ez van. Amikor csak tehetem pihenek. A párom is jön- megy, de 24.-töl 2.-ig itthon lesz és talán nekem is lesz egy kis szabadidőm. Dávid még szunyál és mondom írok már pár sort nektek.
Minden rendben van velünk és most már jobb is a közérzetem a pocaklakóval. Dávid köhög és aggaszt... más baja nincs, de néha fuldoklik. Száraz a levegő azt mondják és attól. Vettünk párásító készüléket és úgy néz ki tényleg jó neki.
Kaptunk a pocaklakóról egy képet és apuka is azt mondja, hogy szerinte is fiú, mert én ezt állítom mióta kiderült, hogy jönni fog a tesóka
Röviden ennyit magunkról.

Babszi!
Örülök, hogy jelentkeztél és hogy jobban vagy. Kívánom, hogy minél hamarabb gyógyuljon a sebetek és csodás dolgok várjanak Rátok!

Mágnes!
Lassan eljön a nagy találkozás..... de jó!!! Én is így álltam a szüléshez, mert mindenki riogatott, hogy nagy a babám..... a barátnőm császáros lett előttünk 4 hónappal... Az én gondolatom is ott volt, hogy szülni szeretnék és a félsz, hogy aztán ezért lettünk e császárosak!? Mindenesetre a lényeg, hogy kint legyen baj nélkül.

Gyöngyi!
Az én Dávidom is jön...bújik és hát én is felveszem, de még hiszti nincs. Most még bírom, de félek később már nem fogom tudni sokat emelgetni.

Pboris!
Ti készültök az ünnepekre? Tálapót látott a lánykád? Mit hoz a Jézuska neki?

Jövök amint birok! Mindenkinek puszi!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


odry, nem raksz egy vonalzót a babókáról? olyan jó lenne...
örülök, hogy minden oké :!: :!: rakjál képeket oksis?
nem nagyon készülök a karácsonyra az az igazság, hogy még mindig anyóséknál vagyunk, már csak egy lépcsőt kell lepácolni az új házkónkban aztán költözünk is :lol: :lol:

reni, sok-sok erőt kívánok és a netet varázsold oda valahogyan :P

zel, képek? pocak és csíkok, tvállvány?
no meg a díszítésről :lol: :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Csajok !
Zöldi üzeni, hogy nagyon jól esett, hogy érdeklődtetek utána, egy kis türelmet kér, és hozni fog baba fotókat acsajsziról, aki egy tünemény :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


Sziasztok!

Én kukkoltam Zöldit az elmúlt időben... Láttam képet Hannáról is!


Mágnes! Még egyben? Türelmes fiad van! De hova siessen?

Odry! Találtál már valakit a helyedre? Vigyázz magatokra! Pihenj is!

Renikém! Felolvastam apának a te diagnózisodat. Nevetett, de szerintem mi is így leszünk. :wink:

Katám! Jól vagy? Ne bújj el! Itt vagyunk!

Ilonám! Helyzet? Gyulladásod javul? Jaj, te, azért a gyermek, hogy elterelje a figyelmedet magadról! Elhiszed, hogy annyira fontos a pocaklakó már most, hogy néha elfelejtem a szemöldökömet is rendbe tenni? Azt veszem észre, hogy alig látok tőle! :lol:

Mi jól vagyunk. Apával fürcsiztünk délután a kádban. Hárman egy vízben! :lol: Nem volt meleg a víz, méhszájam zárt. De nagyon élveztük. Lukács is. Olyan kis finoman mocorgott, de azért látszott a pockomon. Apa nagyon örült neki.

Képek.. Sok lesz ám! Zavarjatok el velük a fenébe... :lol:

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Saját kezemmel csináltam a díszeket! Összeböködött a fenyő rendesen. Most ilyenekre futotta a türelmemből. :lol: :oops:

Kép

Kép


Ez egy óriási toboz. b 12-15 cm magas..

Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


Sziasztok lányok!
2 képet rakok fel.
Szerintetek most már bizti, hogy ki lakik a pocimban? :D
655 g és minden rendben. De állandóan takarta a kis arcát igy teljes képet nem sikerült róla csinálni. Kép Kép

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


Édes kis fütyikés!! Gratulálok!
Nagyon jók a képek!

Kép
Kép
Kép
zel
 
 


zelem, te arany, milyen huncut vagy a pocakoddal :lol: nagyon édi fotók!!! és a díszek :lol: :lol: ügyes vagy nagyon, nekem most nem lenne idegzetem ilyenekhez :cry:
a fal és az állvány csúcs!! tu csináltátok? nem semmi :!:

gyöngyike, hát nincsenek kétségeim 8) :lol: :lol: :lol: iszonyú jók a képek, gratula a kicsi legényhez :wink:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Pboris!
Akkor lehet, hogy a karácsonyt ott töltitek? Alakul a kivitelezővel a dolog.... olvastam, hogy van vele baj. Sajnos ilyenek. Mi nem fizettünk nekik és érdekes javítottak. A pereskedés nagy falat és nehéz dolog. Mi mindig a munka után fizettünk és ha nem jó volt a meló, nem volt pénz sem. Raknék vonalzót, de nem tudom hogyan kell.... elfelejtettem. Már a Dávid fotóját is ki akartam cserélni, de még az sem megy.

Zel!
Ügyes vagy! Szép nagy a pocakod! Mi lesz még, hisz van még 13 heted??? Nem találtam senkit a helyemre.... sajnos. Igy kapja a mostani munkatársam, de már van neki is bőven és kezdek azon gondolkodni, hogy vissza jövök hamarabb, mint elterveztem. Persze ez a babáktól is függenek....

Gyöngyi!
Nagyon szép képek. Nekem sosem volt ilyen uh.-os képem.
Neve van már a legénynek?

Szép hétvégét!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Sziasztok!
Köszönjük a gratulációkat!
Odry! Még nincs neve. Ezen még folynak az egyeztetések.

Kép
Kép
bgyöngyi
 
 


odry, nagyon átvágott minket a köműves, vele ki nem javíttatnék semmit :cry: rakjál vonalzót :P :P :P amikor mgcsinálod, akkor van egy HTML nagyon hosszú szám,betű egyéb sor, azt kell bemásolni a profilodban a HTML ablakba (asszem így kell..) de segítek!!

gyöngyike, milyen nevek versenyeznek?? de jó lesz majd ha megszületik a kicsi fiad, újjabb cuki képeket nézegethetünk :lol:

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok.
Utrogestánt keresk sürgősen.Ha van kimaradt valakinek, kérem jelezze nekem. Köszönöm.
szkatica@citromail.hu
ducimami
 
 


Sziasztok!

Apuka ügyes és csinált vonalzót nekem!

Odry

Kép

Kép
odry
 
 


Picit büszkélkedek :wink:

http://www.youtube.com/watch?v=yQyvfE3c ... annel_page

http://www.youtube.com/watch?v=7LIpgwow ... re=channel

http://www.youtube.com/watch?v=vQgIhlpD ... annel_page

Renivel cseréltünk telefonszámot, majd fogom zaklatni :lol: ,és megírom, hogy mi van velük!

Zel,
Nagyon csinos kismama vagy, csodaszép pocakkal :wink: Az ilyen képek láttán kicsit elfog a kellemes irigység :oops: :lol: A fal miatt meg a kellemetlen irigység, nagyon jóóóó! :wink:

Gyöngyi,
Gyönyörű tesóbaba, talán már megnyugodhattok, hogy nem változtat nemet, és nem nézték el :lol: :lol: :lol:

Kata,
Merre vagy? Írjál, ne törődj a hangulattal, mindenki kíváncsi rád!!

Odry,
Szép vonalzó :wink:
Vendég
 


zel, királyság. Nagyon szép pocakod van, a háttér is gyönyörűséges, biztosan kifűti az egész házat. A csíkok, meg, apám, nagyon jól sikerültek! TV állvány is!
Gyulladás, javulgat, naná mindent bevetek, tűk a fülemben, B vitamin, sok fekvés. Kb. 6 hetet mondot a doki.

gyöngyi, nagyon tetszik, hogy ennyire egyértelműen látszik, ki lakik odabent :D

pandácska, Dóri mindig elvarázsol. Kár, hogy nincs hang a gépemen.

odry, még abba sem hagytad és máris a munkán gondolodsz? Értem én, nem lehet könnyű így, a csuda gondolta, hogy nem kell senkinek az ügyfélköröd, engem nagyon meglep.

A Jézuska úgy eldugta a férjem ajándékát, hogy alig találtam meg, 1/2 napom ráment, mire megtaláltam. Aztán gyorsan becsomagoltam, na meg még sok minden mást. Jó bulit csaptam!

Szép hetet csajszikák!

trinky, domo, sapé, dita, katata, babszi az eltűnőművészek!
bbilona
 
 


Sziasztok Lanyok! :D

Ilona,

Nagyon kedves vagy köszönöm szepen! :P Meg nem beszel Davide csak hablatyol de nagyon edesen...mondja, hogy ana ana e's nyam nyam e's mamma...egyre jobban huzza fel magat, tegnap este segitseg nelkül felallt. Remelem jol vagytok, es nem adjatok fel sokat gondolok Rad! Nem könnyü ez a lombik dolog tudom de megeri a sok szenvedes. Jövöre mi is nekifutunk ujra. Kitartas, puszi!

Agi,

Ertettem! :P Pihizz sokat es kivanom, hogy akkor erkezzen Beniked amikor Te szeretned es, hogy nagyon szep szülesed legyen! :P

Boriskam,

Köszi :P A haz a legfontosabb most ez termeszetes! Mi sem költünk sokat csak megis valami kis meglepi legyen.
Davide tegnap este ota felall de persze meg nagyon labilisan. El kellett költöztetnünk a sz. gepet a vendegszobaa mert eddig a nappaliban volt es Davidetöl nem volt mar biztonsagban.. :lol: :lol:
Kuszik, maszik, felhuzza magat, jön a konyhaba utanam belem csimpaskodik stb...Es a Te kis Borkad? Olyan tünderi kislany hogy van?

Reni,

Orülök, hogy Nianak semmi baja most mar csak anyanak kellene kigyogyulni ... :lol: :lol: :lol:

Odry,

En nem is tudtam, hogy jön a kisteso nagyon sok szeretyettel gratulalok nektek! :P

Gyöngyi,

Eleg meggyözö kep...nagyon szep gratula! :P

Zel,

Nagyon ügyes vagy es a pocakod is gyönyörü! :P

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Meg mindig alszik Davide megprobalok kepeket is tenni.
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


meg talaltam:
Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
jucmuc
 
 


Sziasztok!
Egy pár hónappal ezelött írtam az oldalra, az inszeminációval kapcsolatos tapasztalaitokról kérdeztelek benneteket.
Most fogom kezdeni a 2. cikust egy peteérést serkentö bogyóval (clomifen). Sajnos a múlt hónapban hiába szedtem, mert az inszem nem jött össze, nem tudtam egyértelmüen megállapítani a tesztekböl, hogy mikor volt a peteérésem. Ultrahangot meg csak egyszer csináltak a 12. nap környékén.
Ma hívtam a klinikát és azt mondták, hogy most már nem ultrahangoznak, a teszt alapján kell eldöntenem, hogy volt-e ovulációm és akkor mehetek be hozzájuk. A rendeszer azért ilyen, mert én külföldön élek, itt gondolom mások a szokások, mint Magyarországon.
Azt szeretném kérdezni, hogy nálatok hogy megy az inszemre való felkészülés. Esetleg van-e valami ötletetek, hogy mivel tudnám egyértlmübben megállapítani a peteérésem idöpontját. Az tény, hogy elözö hónapban nem vettem csak olyan sima tesztet, nem pedig a digitális Clearbue-t (900 Ft/csomag, ami a dupla ár, mint a többi hagyományos teszt), amit az orvos javasolt. Nektek mik a tapasztalataitok ezekkel kapcsolatban?
Elöre is köszönöm a válaszokat!
Gratulálok a kismamáknak és sok kitartás kívánok azoknak, akik a projekten dolgoznak!
uoma
 
 


jucmuc, szenzációs a fiatalember. Ekkora nagy szemekkel csodálkozni a világra! Tényleg, szereti nézni a mosógépet? Azt hallottam ugyanis, hogy van olyan gyerek aki végignézi a programot. Úgy látom ez a polifoam puzzle sok helyen bejön., biztosan praktikus és így nem a hideg kövön ücsörög a kis emberpalánta. Aranyos azelőtt a szerkentyű előtt, amit gondolom nyomkodni lehet, elképzelem ahogy elmélyülten játszik vele, eszem a szívét, nagyon aranyos lehet. Köszönjük a fotókat!

uoma, jól feladták neked a leckét! Én csak a hőmérős módszert ismerem, de mintha lenne olyan, hogy ovulációs teszt. Bár ha jól emlékszem ez brutálisan drága. Remélem a lányok jobban tudnak neked segíteni! Sok sikert kívánok neked és kitartást!
bbilona
 
 


hát csajok.....

Kép

Kép
Kép
piciboris
 
 


Sziasztok!

Boris!!!!!!!!!!!!!! :D :lol: :shock:
Épp csinálom a vendégem és mondom megnézem már az oldalt..... Épp most mondtam neki is a mi babánkat...erre.
Hát szebb karácsonyt nem is lehetne kívánni! Borka 1 éves és jön a tesó is!!!!!!!!!!!!!!!!! Majd ki ugrom a bőrömből!!!!!!! Szinte mindenkinél úgy jön a tesó, mint az első. Szép sorban.....
Tervezett baba? Apuka mit szólt ÍRJ! ÍRJ!

Puszika!!!!!!!!

Kép

Kép
odry
 
 


odry, milyen édi vagy :lol: :lol: :lol: köszi!!!!
egyenlőre nem fogom fel, asszem talán te is így voltál vele elsőre?
képzeld csak úgy vettem ma egy tesztet mert meg kellett volna jönnie kb máig..és ráadásul du. csináltam...ahhoz képest nem gyenge mi :?: :?: párom hamarabb felfogta és már nagon örül, de én megijedtem.....jesszusom néha Borka Lujzi is kiborít...vagy ezek az érzések természetesek??

Kép
Kép
piciboris
 
 


csajok bocsi, kicsit elvagyok ma ezzel a teszt dologgal...

ducimami, sajna nekem nincs utrogestánom, de üsd be talán google-ba is, hátha feljönnek oldalak még

juci, köszi!! Davide milyen kék szemű :lol: :lol: :lol: nagyon cuki!!!olyan srácos!!
juci, jó a járássegítő? hasznos? mert borka nem igen akar felállni, gondoltam rásegítünk :lol:

uoma, szerintem is mindenhol és mindenkinél más az előkászület, nálam egy injekciót adtak, ami elvileg még 'növesztette a tüszőket egy ideig, aztán másnap inszem, én ezelet a teszteket nem ismerem, ált. naptár alapján és a PG 53 mini mikroszkóppal próbálkoztam...köszi a bíztatásokat!

Kép
Kép
piciboris
 
 


Draga Boriskam!

Nagyon sok szeretettel gratulalunk, boldog pocakosodast! :P Orülj, hogy igy alakult en nagyon örülnek ha 'csak ugy' teherbe esnek! :P Nagyon örülök nektek! Puszi

Kép
Kép
jucmuc
 
 


köszi Boriskam, :P egyelöre meg davide sem hasznalja felallni de igy is jo kis jatek mert zenel villog zörög stb...

Kép
Kép
jucmuc
 
 


jajj juci hát remélem ez a babavárás optimistább lesz...
készülsz a karácsonyra?

Kép
Kép
piciboris
 
 


Piciboris!
Gratulálok a csodálatos hírhez!!!
uoma
 
 


húú Boriskám!!!! :lol: :lol: Hát most borsózik a hátam!!!! Nagyon örülök neked!!! :)
A reakciód pedig természetes, az első nekem is ez volt, megijedtem, féltem, hogy bírom egy kicsi mellett, de a természet megoldja ezt is ! Jujj de jó!!!!!
Még teszteket !! :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes
 
 
 
 
 


köszi uoma!!!! remélem eredményes lesz az inszemed!! szurkolok!!
de most akkor hol tartasz?

Kép
Kép
piciboris
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?